Cevap geline yaz kuzum :)))Ben dayanamadım Asiyeye attım bekliyorum
Benim sanırım en olumsuz falımdı:) gelince yorumunu paylaş canımBen dayanamadım Asiyeye attım bekliyorum
Of ya allahim anlamiyor musunuz siz ?Nisanli bi adam icin fal baktirman seni ilgilendirir ne demek allah askina senin algilama sorunun mu var ???
"Seni ilgilendirir "demek . O kisma karismadigimi acik acik soylemisim daha acik nasil anlatabilir bunun neresini anlamadin ?? Nasil baktirirsin dememisim dolayisiyla bu bir yargilama cumlesi degil ama nedense onun icin baktirmadigini insan gibi aciklamak yerine aniden savunmaya gecmissin kalin ve buyuk puntolarla evet tam da kuyruguna basilmis kedi gibi.
Ayrica kim oluyorsun derken ???? Ben bu forumda bir uyeyim ve aciktan yazdigin her seye her uyenin yorum yapma hakki var yorum yapilmasini istemiyorsan gider not defterine yazarsin ortada iftira falan yok okuduklarini iyice tartarsan anlarsin
Bende ona cok takildim cok emek harciyor goruntusu mu veriyor diye kendi kartinda ne cikti bacim bir soylesene diye sorasim gelir hepBen huma nin kendi kartlari olayını anlamadım. Yani zaten benim seçtiğim kartlara göre yorumluyor kendi kart açmıyor ki ? Ayrıca bana artık cevap bile yazmayan adamla da ben evleniyorum:) ama bundan önceki falında bizim görüşme zamanlarımızı bilmişti hakkını yemiyim
Bilgilendirme için teşekkürler :) bana da falda şey yazmış. Böyle konusunca bana kızarlar sevmezler ama sonra ablacım sen haklıymışsın derler. Belki de herkes yalan Asiye haklıdırKızlar, byv Asiye falım geldi. Şimdi şöyle söyleyeyim ilk paragrafta zaten bitti benim için karşı tarafı anlatmış ki olduğundan tamamen farklı fiziksel özellikleri falan. Öyle olunca motive olamadım. İade olayına falan hiç girmem ortada belli bir emek var çünkü. O yüzden düşük puan falan da veremem. Ama baktırdığım en alakasız faldı diyebilirim. Ama kibarlığını özenini falan kötüleyemem enerji meselesidir belki. Bu arada analizleri doğruydu. Geleceğe dair de Bi iki şey söyledi ama çıkarsa yazarım tabi.
Kötü Bişi söylemedi hatta gerçekler ve olması muhtemel şeylerdi ama tek sıkıntı boy pos yanlış söyleyince biraz tedirgin oldum ister istemez :)Bilgilendirme için teşekkürler :) bana da falda şey yazmış. Böyle konusunca bana kızarlar sevmezler ama sonra ablacım sen haklıymışsın derler. Belki de herkes yalan Asiye haklıdır
ben bu mesajımdan sonra Müge yi tekrar dinledim de haksızlık yapmışım. Kızcağız gayet tatlış tatlış analizlerini yapmış, emek vermiş hatta kart seçmiş bakmış. Analizleri doğru, öngörülerine var daha. Kesinlikle kötü değil.Ya ben Müge Aydın'ı çok sevmedim iyiydi yani sesli faldı evirip çevirip aynı şeyleri söylemiş tavsiye niteliğinde
Abarttık tabi yaa bu resmen bir bataklık çektikçe içine çekiyor canısı.
Sezgiyi denk gelmedim hiç ben de maya'yı merak ediyorumAbarttık tabi yaa bu resmen bir bataklık çektikçe içine çekiyor canısı.Bu zamana kadar epey oldu epey. :) bayram sonrası biraz zorlar belki ama oluyorsa 10 güne indirge ben öyle yapıyorum ama şimdi bir yanım da Kemal için dürtmüyor değil. Bana şöyle sezgi gibi kapsamlı biri lazım
Ne baktırmıştın canım sen?Bende uzun zamandir fal baktirmiyordum arkadasim onerdi Asiye"yi soklardan soklara girdim herseyi bilmis hala soktayim inanin
Hayatim nasilsin ozleniyosn ya bende asiyeyiii cok begendim yaaBende uzun zamandir fal baktirmiyordum arkadasim onerdi Asiye"yi soklardan soklara girdim herseyi bilmis hala soktayim inanin
Bilgilendirme için teşekkürler :) bana da falda şey yazmış. Böyle konusunca bana kızarlar sevmezler ama sonra ablacım sen haklıymışsın derler. Belki de herkes yalan Asiye haklıdır
Bende uzun zamandir fal baktirmiyordum arkadasim onerdi Asiye"yi soklardan soklara girdim herseyi bilmis hala soktayim inanin
Teşekkür ederim fark ettim o dediğini beğenmiyorlar ama yine de baktırmaya devam :) bir iki baktırınca kime tekrar atıp atmıycağını anlıyor insanÖyle tipler olduğuna inanıyorum aynı şekilde abartıp,yüceltenler olduğu gibi burda köütüleyip sonra yalakalık yapanda cok.Zaten duvarlardan anlaşılıyor bazı ınsanları nıckınden bile tanıyabiliyorsun o yüzden ben yıllar sonra akıllandım forumdan belli başlı güvendiğim insanlarn yorumlarına güveniyorum o kadar.Sizde öyle yapın :)
Kahve attim canimNe baktırmıştın canım sen?
Canim benim bende ozledim sende nasilHayatim nasilsin ozleniyosn ya bende asiyeyiii cok begendim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?