Binnaz Abla

Fal sepeti Firuzen'i denedim ben. çok başarılı bir yorumcu. İnanmam fala arkadaşım yönlendirdi. Ağzım açık kaldı 2011 yılında garanti bankasında çalışmaya başladığımı bildi ve 3 gün sonra gelecek telefonu söyledi. söylediği her şey gerçekleşiyor ama kendini kahin değil bu işin eğitimini almış çakra açan ve seans veren bir yorumcu olarak tanımlıyormuş... baya sohbet ettik çok samimi bir kız çıktı valla ben seansla 3 seans baktırdım değişimi hissediyorum sevgilim oldu ve eskiden sorunlu ilişkiler yaşardım hep artık öyle değil falan işimde yükseldim. Zaten 3 seansta sonlanır her şey ortaya çıkar diyor.

Fal sepeti Firuzen'i denedim ben. İnanmam fala arkadaşım yönlendirdi. Ağzım açık kaldı 2011 yılında garanti bankasında çalışmaya başladığımı bildi ve 3 gün sonra gelecek telefonu söyledi. söylediği her şey gerçekleşiyor ama kendini kahin değil bu işin eğitimini almış çakra açan ve seans veren bir yorumcu olarak tanımlıyormuş... baya sohbet ettik çok samimi bir kız çıktı valla ben seansla 3 seans baktırdım değişimi hissediyorum sevgilim oldu ve eskiden sorunlu ilişkiler yaşardım hep artık öyle değil falan işimde yükseldim. Zaten 3 seansta sonlanır her şey ortaya çıkar diyor.

ha öyle mi... o zaman biz de hemen gidelim firuzeye....
bari biraz zeka reklam yaparken ya...

ha öyle mi... o zaman biz de hemen gidelim firuzeye....
bari biraz zeka reklam yaparken ya...
Reklam değil arkadaşım hayatımda ilk kez böyle bir şey yazıyorum kadınlar kulübüne. Ama bu kadar sinirli biriysen bir git seni de tedavi eder belki :)

Reklam değil arkadaşım hayatımda ilk kez böyle bir şey yazıyorum kadınlar kulübüne. Ama bu kadar sinirli biriysen bir git seni de tedavi eder belki :)

neyse ki reklam değilmiş bide reklam yapsan ne olur acaba :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-22-22-08-37.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 93
siteye yeni üyeyim ve alışmaya çalışıyorum. Sen de beni mi stalkluyorsun nedir ?

selin imer'e baktıran var mı?
Gecen yıl baktırdım siirsel bi havası var " su an icinde bulundugun durumu ve neyle ugrastigini gormem olanaksiz " demisti gelecekle ilgili vaat ettikleri de olmadi. 3 ay verdi guya ama 1 yıl gecti zaten..olur dedigi olmadi, olmaz dedigi oldu.

Çiçekli böcekli yorumlara bayılıyorlar gerçekçi yorumcu az herkese 5 veriyolar neden pembeci binnazabla sitesindeki oylar objektif gelmiyor bana
Daha ben sonu uydurmayan falcı görmedim en fazla yakın gelecek o da tutarsa.. Bi fal yolluyorsun hop o evlenceğin insan ütopik. Var mı ki gerçekçi yorum yapan?

Çiçekli böcekli yorumlara bayılıyorlar gerçekçi yorumcu az herkese 5 veriyolar neden pembeci binnazabla sitesindeki oylar objektif gelmiyor bana
+1 bu kadar insan neyin sevdalısı anlamıyorum o 5leri verenler buraya uye mi cok merak ediyorum. Burada cıkan fal sayısı az neredeyse. Bence mutlu olup 5 verenler cogunlukta. Ya tek 1 sey tutsa 5 vericem dedim kendime kac kere yok. Tek bildigim milletimiz her seyi ovuyor. Ya bir tshirt tshirttur ama yorum şu " uzerimden kayiyordu kalitesine hayran kaldim boyle bir sey yokk hep sizdeyim artik bayildim boyle kesim dikiş yok" falda da olan bu.

ben genelde hep 5 puan veriyorum yorum uysun uymasin begeneyim begenmiyim az puan verdigim cok azdir mesela byv gulcan karadayimi kabadayimi ne ona vermistim kadin beni sinir etmisti :) yoksa cok nadirdir 5den az verdigim. Selin Imer fazla masalimsi ya hicbirsey tutmadi bende

Ceren Ezgi bayağı nokta atışlar yapmış karşının karakteri ve olay konusunda. Sormadigim sorulara bile ayrica kartlar acti surekli kart karistirma sesleri duydum begendim epey.

Gelecegi goricigiz zaten herkes sozlesmis gibi ayni seyi soyluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…