Binnaz da hüma ve Elif hanzade gercekten fal baktrulcak iki kişi... Bri Elif e şöle yazmış
canım elif , gerçekten çok beğeniyorum bu kadını ben ^^ bu sitede çok çok iyi adlandırılan yorumculara da gittim çok da severim ara ara halen giderim lakinnnn bir kraliçe yaftası yapıştıracaksak eğer kartlar ve hissiyat konusunda özellikle elif hanzadenin ve çok çok beğendiğim bir başka yorumcu daha var bu ikisinin eline kimse su dökemez . seni sevgiyle kucaklarım öperim canım elif.
20.08.2016
Diğeri hüma bahsettgi.. BAna hüma evlenecegjn adam geçmişten bri o zaman sen isyemssn o ciddi düşünmemiş ama mantıgınla düşünüp kabul edeceksn dedi .. Hani aşk evliliği olmucak gbi... Ne düşünüyonuz
ahahha bu arada yayınlaıdıgı 2.kişide bendimValla benim falımı isimlerle beraber çarşaf çarşaf bu sitede yayınladıktan sonra Derin2013ün uzakta değil yerin dibinde gözükmesi asla da çıkmaması lazım
Olay neydi arkadaşlar? Çünkü bana çıkan nadir falcılardan kendisi. Yakın tarih açısından ama. Bu fal yayınlama olayını merak ettim, herkes söylüyor ama olay ne bir türlü anlamadım.ahahha bu arada yayınlaıdıgı 2.kişide bendim
Olay neydi arkadaşlar? Çünkü bana çıkan nadir falcılardan kendisi. Yakın tarih açısından ama. Bu fal yayınlama olayını merak ettim, herkes söylüyor ama olay ne bir türlü anlamadım.
Bana o kadının çok yakın tarihleri çıkıyor ama görmüş gibi anlatıyor genelde. Evet ifşa etme olayı varmış. Derinle ilgili birşeyler olmuş biliyorum ama dalları ifşa edilen arkadaşlar yazmış, olay ne onlara sormak istedim.bunu bende cok merak ediyorum cünkü Derinin neredeyse bana baktigi fallar tamamen olmasada cikti sadece yakin gelecektede degil. Sanirim burada bir iki kisinin falini isimleriyle beraber isfa etmis ama olay oralara nasil gelmis bilmiyorum
Zaman zaman aklımdan geçiyordun iyisindir umarım canım :)merhaba. şubatta erkek arkadaşım için baktırdığım falların birinde ağustosta iletişime geçicek diyen biri vardı içimden yuh diyip ciddiye almamıştım ama o dün çıktı. kimdi acaba ahah çok merak ettim şu an bulmam lazım
Hüma'nın falının çıkmadığı nadir kişilerdenim sanırım. Geçen sene fal baktırmıştım, şimdi açıp tekrar okudum. Dediklerinden çok alakasız şeyler yaşamışım, ucundan kıyısından çıkan bir şey olmuş ama onun da nedenini yanlış söylemiş.
Pembeci değl ya benim ilk baktrdgm fal bi kabustu resmen hatta girişte elifcm benim tarzım farklı ne görüyosam onu söykücem dedi şakır şakır cok kötü seykeri yumuşak sekilde anlattınadir mi cıkan var mı ya o kadın bence fazlaca pembeci canım
nadir mi cıkan var mı ya o kadın bence fazlaca pembeci canım
kızlar, byv emine'nin bir dediği çıktı bende... çok şaşırdım çünkü o yazdığında çok alakasız görünüyordu, okurken de alakasız sallamış diye düşünmüştüm.
Aynen bende o zamandan beri cesitli konularda baktirdim canim ben en son asiye byv baktirdim jubileni onunla yap derimkızcelerim uzun zamandan sonra selam.bu aralar fala ara verdim bu sürede tabi çıkan çıkmayan fallarımı düşündüm.2012 den beri gerek yüz yüze gerek nette bürsürü fal baktırdım.konum çok değişmedi aslında ama sonuç pekte dedikleri gibi olmadı.dünya paralar ödedim.birde yetmiyormuş gbi atat yedim bu facı camiasından.bir kaçtane hariç hiç birine çokta helal etmiyorum hakkımı.tabi kul ve allah arasına girilmez ama
bir yolun var sitesinde aylin serkan emine sema patladı.bir dedikleri çıkmadı.ilkay fal sepetinde iken gerçekten iyi bakıyordu ama sonra o da bozdu.ama bana ilk doğru o söyledi.
fal sepetinde yğamur ve venüs harici patladı.yağmur ve venüs özellikle yağmur baya yaklaştı.melih nesibe tek birşey bile bilmedi.üstelik birde nesibenin insanda bıraktığı suçluluk duygusu atarı ayrı ama burda bu hareketi ile kendini unutturdu ne överdik onu burda.melek diye bir kadın vardı o fena değildi.izmirli katina tam bir facia mesela.ama yağmur ve venüs benim o ender dediğim iyi falcılar arasına girebilir.
binnazda kimi denemedim ki eski yeni hepsini ama asenat gerçekçi oldu.hüma ilk zamanlar bende biliyordu ama son falları hep patladı.orda aklınıza gelecek hepsini denedim.en çok elif ışığa giderdim en kötü o patladı.eylül acar ne giderdim ona tam pembeci.aklıma bile artıık isimleri gelmiyor ama hepsine gittim.orda arnisa bahadır vardı ne oldu acaba o kadın fena değildi.
kısaca kızceler değmez çok para harcamaya gidin afiyetle kendi paranızı kendiniz yiyin.kahve için falları da falcı bacıya atın en azından paranız gitmez nede olsa bir çoğu toplu sürümden kazanıyor
Kahve de zaten senin düşüncelerin, merak ettiklerin, hayallerin yansıyor şekillere bence. OdAklanmadığın şeyi söyleyen falcı çok az...Arkadaşlar,
Falların çoğunluğu sizce de zihin okuma değil mi? Mesela Mart'taki sınavımda felan çoğu falcı sınavımı biliyordu, bu hafta sonu da sınavım var fakat kimse sınavı bana söylemedi. Bir tek Geysu eğitimini ihmal ediyorsun dedi. Yani sınavı kafama çok takıp hırslandığımda biliyorlardı ama zerrece ders çalışmayıp, düşünmediğimde sınavdan bahseden de olmadı.
Pembeci değl ya benim ilk baktrdgm fal bi kabustu resmen hatta girişte elifcm benim tarzım farklı ne görüyosam onu söykücem dedi şakır şakır cok kötü seykeri yumuşak sekilde anlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?