+1 bu kadar insan neyin sevdalısı anlamıyorum o 5leri verenler buraya uye mi cok merak ediyorum. Burada cıkan fal sayısı az neredeyse. Bence mutlu olup 5 verenler cogunlukta. Ya tek 1 sey tutsa 5 vericem dedim kendime kac kere yok. Tek bildigim milletimiz her seyi ovuyor. Ya bir tshirt tshirttur ama yorum şu " uzerimden kayiyordu kalitesine hayran kaldim boyle bir sey yokk hep sizdeyim artik bayildim boyle kesim dikiş yok" falda da olan bu.
İnsanımız bayılıyor pohpohlamaya evleneceksin güzel olucak diyince basıyolar 5 i zafer sarhoşluğuyla olumsuz yorum olunca ama kimse katlanamıyoe ben bana uymayan fallara hiç puan vermiyorum mesela uyuyorsa tabiki 5 veriyorumda bazı isinler varki hakketen kötü ama yorumları aç oku şöyle prensessin şöyle muhteşem yorumcu birde danıştığım tek isim klişesi var herhalde etrafınsa kimse yok falcıya danışıyor ne biliyim herşeyimiz abartı .
bana da hemen hemen aynı şeyleri söyledi. daha 2 günlük bir olay için bu olayın üstünden aylar geçmiş boşuna bekleme yeni olsa tamam diycem şimdi bir de sana çok olumlu yorumlar yapanlar olmuştur bakma sen onlara tarzında acayip sinir bozucu ve alakasız bir şey gönderdi. ilk defa bir falcıya baya sert bir cevap verdim. bir de daha olayı doğru düzgün yorumlayamadan iddialaşmasına da uyuz oldum yani
Bence hiç takılma, bana da başka yorumlar yapan olmuştur elbette demişti, inandırıcılığını arttırmak için taktik sanırım da yemedik. Hani iddia edip bu böyle demese daha iyi, zira beyaz olduğundan emin olduğumuz bir şey için bu kesinlikle siyah deyince fal direkt çöp oluyor zaten iddia etme canımı ye. Hiç canını sıkma derim ben kuru gürültü=)
Aynı durum benimde başıma geldi burda iyi dediler diye bi atayım dedim ama yok esmer adamı açık tenli yaptı öyle iddialı konuştuki bi de canımı sıkmıştı soruda açık tenli değil aksine oldukça koyu tenli dememe rağmen fiziksel bir özellikte bile diretti ben de iade aldım :))aynen haklısın canım hiç canımızı sıkmaya gerek yok hele ki alakasız bir fal için. daha ilk dakikadan bu ne ya dedim. uzun ama boş konuşmuş, kendi kendini tekrar etmiş. bir de dediğin gibi iddialaşma boşuna yani daha durumu baştan sona yanlış anlattın ne bu özgüven? verdiği cevabı okumadan sildim falı direk ha bir de iade aldım :)
aynen haklısın canım hiç canımızı sıkmaya gerek yok hele ki alakasız bir fal için. daha ilk dakikadan bu ne ya dedim. uzun ama boş konuşmuş, kendi kendini tekrar etmiş. bir de dediğin gibi iddialaşma boşuna yani daha durumu baştan sona yanlış anlattın ne bu özgüven? verdiği cevabı okumadan sildim falı direk ha bir de iade aldım :)
Aynı durum benimde başıma geldi burda iyi dediler diye bi atayım dedim ama yok esmer adamı açık tenli yaptı öyle iddialı konuştuki bi de canımı sıkmıştı soruda açık tenli değil aksine oldukça koyu tenli dememe rağmen fiziksel bir özellikte bile diretti ben de iade aldım :))
evet zaten insanın asabını bozan da o kısım, kendinden emin olmasa aman bilemedi der geçersin de iddia edince komik oluyor. iyi olmuş iade aldığın ben baktırdığımda iade hakkım yoktu=/
Selcuksassa cnm bu aslihan mi?
Kızlar merhaba ,
Uzun zamandır Nesibe’yi merak ediyordum. Geçenlerde fal gönderdim.
Bugün’e kadar ki en kötü falımın Elif Hanzade olduğunu sanıyordum ama haksızlık etmişim kadına.
Bir fal bu kadar mı tutarsız, yetersiz, sallama, uyduruk olur. Sayfasında öve öve bitiremeyenler neyin kafasını yaşıyor acaba? Ya da ben mi fal konusunda tatminsizim artık ? Bunu düşüneceğim.
Aşk, iş, sağlık ve aile sormuşum. Buyurun ;
Aşk = Şubat’a kadar şahane biri gelecek.
İş = Beklediğiniz sıçramayı 6 aya kadar yapacaksınız.
Sağlık = Başınız ağrıyacak ama başka bir yerinizde olabilir.
Aile = Birisi önemsiz bir ameliyat geçirecek korkacak bir durum yok.
Bir de seçtiğim kartları baktırdığım fallar da görmem gerekmiyor mu ? Baktırdığım fal kısmı tamamen boş. Mail atıp sordum kayıt linki göndermişler bana. Neden hesabımda saklanmıyor. Zaten çektiğim kartları ağzında yuvarlamış. Eeee site de göremiyorum. Kart anlamlarına baksam daha iyisini yapardım. 8 dakikalık falın 3 dakikası neden geciktiği ve iyi dilek temennileri ile geçti gitti... Kesinlikle o parayı etmez...
Neyse işte merak eden olursa diye….
ben de bana verdiği cevabı okumadım ama eminim bana cevapta daha da kendinden emin konuşmuştur ben olsam utanır cevap vermezdim :) keşke deneseydin ama iade almayı, bu ay ben bronz üyeymişim iade hakkını kullanmıştım ama yine de ettiler sanırım direk şikayet bölümünden yazdığım için de olabilirama binnazdaki ne kadar dandik falcı olsa da yönetimdekiler diğerlerine göre daha anlayışlı geliyor bana çok olmadıysa dene şansını diycem ama baya oldu sanırım bu falın üstünden?
Genel bakım için KELT AÇILIMI'nı önermiş sayfasında onu seçtim Tarot'da... spesifik sorum yoktu. Kimse için de baktırmadım. Sadece kendim için.... Belki de spesifik sorsam başarılı olur muydu bilmiyorum ? Gelecek de sormadım...ben baska birsey merak ettim bir acilimda bu kadar konu sonuc veriyormu?
Genel bakım için KELT AÇILIMI'nı önermiş sayfasında onu seçtim Tarot'da... spesifik sorum yoktu. Kimse için de baktırmadım. Sadece kendim için.... Belki de spesifik sorsam başarılı olur muydu bilmiyorum ? Gelecek de sormadım...
Bilmiyorum ama... Şimdi kıyaslayınca diğer bir kaç yorumcuyla cidden çok kötüydü ya....
Reelden bir kaç kişi çok meth etmişti. Baktır bende her şeyi bildi söylediklerini yaşadım vs. diyenler oldu.Burada da okumuştum bir kaç kişiden. Sayfasındaki yorumlara da bakınca yolladım ne bileyim....hm anladim ya ben nesibeye cok uzun zaman önce baktirmistim 5-6 yil bana dedigi hicbirsey cikmadi genel bir bakimda degildi zaten. Ama ben zaten pek rastlamadim Nesibenin fali bana cikti diyen giden daha cok terabiye gidiyor ona sanki.
ben baska birsey merak ettim bir acilimda bu kadar konu sonuc veriyormu?
Geçen aydı aslında ay sonu gibi, keşke o zaman yönetime mail atsaydım, iade hakkım yok diye etmezler diye uğraşmadım hiç. Ne yazdın bu arada direkt iade almak istiyorum mu dedin gerekçe gösterdin mi?
Reelden bir kaç kişi çok meth etmişti. Baktır bende her şeyi bildi söylediklerini yaşadım vs. diyenler oldu.Burada da okumuştum bir kaç kişiden. Sayfasındaki yorumlara da bakınca yolladım ne bileyim....
Tuhaf bir bağımlılık bu fal işi. Eskisi kadar baktırmıyorum ama tamamen de bitiremedim... Çok azalttım ama :)))
Merak ettiğim kimse de kalmadı zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?