- 26 Ekim 2015
- 574
- 1.204
- 113
- 38
Ben de bunu düşünüyorum da bizi görmeden bu zihin okuma işini nasıl yapıyolar onu anlamadım. Diyelimki hepimizin bildiği görünmeyen varlıklarla iletişimleri var anne adı istiyolar onda da o da yok nasıl bu kadar anı ve düşündüklerimizi biliyolar ben de buna şaşırıyorum. gerçekten tespitleri söyledikleri anlattıkları bazen o kadar doğruki yanımdalarmış gibi hissediyorum.Zihin okusalar da biz olumsuz düşünüyoruz bazı şeylerde olmuycak diyoruz ama içten içe istiyoruz çok kötü olduğumuz tamamen karamsar olduğumuz zamanlar da olumlu konuşuyolar .Kısaca çözemedim ben kafamda deli sorular :))Arkadaşlar,
Falların çoğunluğu sizce de zihin okuma değil mi? Mesela Mart'taki sınavımda felan çoğu falcı sınavımı biliyordu, bu hafta sonu da sınavım var fakat kimse sınavı bana söylemedi. Bir tek Geysu eğitimini ihmal ediyorsun dedi. Yani sınavı kafama çok takıp hırslandığımda biliyorlardı ama zerrece ders çalışmayıp, düşünmediğimde sınavdan bahseden de olmadı.
Hadi be Hüma mı vay abiHüma banada hic pembe degildi hatta fallin ilk cümlesi daha bu yasadigin günler iyi günler demisti
Hadi be Hüma mı vay abi
sana dediği şey ımkansızmıydı ney cıktıcokmu pembeci? Hatta dedigi birsey biraz zaman sarkmasiyla cikmisti. Ama falin sonu olumsuz degildi ama öyle pembiste degildi.
Benim de aklımdan geçiyordun ara ara, fal için de olsa uğramana sevindim=) kimdir falcı merakla bekliyoruz şeker.İyiyim canım teşekkür ederim her şey yolunda
uzun zamandır hiç fal atmadım gerek de duymadım artık umursamadığım için. tam 1 aydır falan yeni biriyle bişeyler başlıycakmış gibiyken dün gece sabaha karşı mesaj atmış bu öğlen gördüm. içmiş sanırım "alkolün verdiği yetkiye dayanarak nasılsın nasıl gidiyo diye sorabilir miyim" yazmış dangalak 9 ay sonraher şeyin yoluna girdiğini hissediyolar sanırım ölür müsün öldürür müsün ben de mesaj atmasına değil de, falım çıktı galiba ben bu falcıyı nerelerde kullanırım ohohoh diye heyecan yaptım
binnazda bana hediye puan vermişler ben de aslıhan yılmaza baktırdım 25 dk lık fal diyemeyeceginiz görüp görebileceğim ennn saçma alakasız şeyi yollamıiş. bitiremedim bile dinlemeyi okadar gereksiz boştu :)
Bana Hale bile ikinci falda dobroski oldubinnazda aslıhan yılmaza baktırdım tarihimdeki en alakasız falımdı. ilk falı baya iyiyken ikinci falı fiyaskoydu resmen
Bana Hale bile ikinci falda dobroski oldu
Patlaması problem değil saçma sapan bakmış. Yuvarlamış durmuş, ilk falı bana bu kadın mı baktı dedim şok yani. Aslıhan bana saçma sapan bakmıştı zaten. Sana tarot mu bakmıştı?kanka noldu bizim fallara ya aslıhanla haleyi de övmüştüm sana patlasa anlarım da fal alakasızdı öyle böyle değil hem de
binnazda aslıhan yılmaza baktırdım tarihimdeki en alakasız falımdı. ilk falı baya iyiyken ikinci falı fiyaskoydu resmen
Bana da oldukça alakasız bir yorum göndermişti. Zaten iletişimde olduğum eski sevgilim için ekime kadar iletişim yok dedi, adam daha geçenlerde mesaj attı oysa. Sosyal medyada gizliden gizliye takip ediyor ekli değilsiniz demiş gayet de ekliyiz. Fasa fiso.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?