Binnaz Abla

Ben de bunu düşünüyorum da bizi görmeden bu zihin okuma işini nasıl yapıyolar onu anlamadım. Diyelimki hepimizin bildiği görünmeyen varlıklarla iletişimleri var anne adı istiyolar onda da o da yok nasıl bu kadar anı ve düşündüklerimizi biliyolar ben de buna şaşırıyorum. gerçekten tespitleri söyledikleri anlattıkları bazen o kadar doğruki yanımdalarmış gibi hissediyorum.Zihin okusalar da biz olumsuz düşünüyoruz bazı şeylerde olmuycak diyoruz ama içten içe istiyoruz çok kötü olduğumuz tamamen karamsar olduğumuz zamanlar da olumlu konuşuyolar .Kısaca çözemedim ben kafamda deli sorular :))

bu bir yolun var amk sitesi 2 bucuk saattır falımı göndermedi serkan telke baktıran vamrı tukurecem!

Bu kub102030 arkadasin derdi ney anlayan varmi? Herkezin olmayacak dedigi seye Huma olacakmi dedi napti? Anlamadimki ben.

Benim de aklımdan geçiyordun ara ara, fal için de olsa uğramana sevindim=) kimdir falcı merakla bekliyoruz şeker.

kanka noldu bizim fallara ya aslıhanla haleyi de övmüştüm sana patlasa anlarım da fal alakasızdı öyle böyle değil hem de
Patlaması problem değil saçma sapan bakmış. Yuvarlamış durmuş, ilk falı bana bu kadın mı baktı dedim şok yani. Aslıhan bana saçma sapan bakmıştı zaten. Sana tarot mu bakmıştı?

binnazda aslıhan yılmaza baktırdım tarihimdeki en alakasız falımdı. ilk falı baya iyiyken ikinci falı fiyaskoydu resmen

Bana da oldukça alakasız bir yorum göndermişti. Zaten iletişimde olduğum eski sevgilim için ekime kadar iletişim yok dedi, adam daha geçenlerde mesaj attı oysa. Sosyal medyada gizliden gizliye takip ediyor ekli değilsiniz demiş gayet de ekliyiz. Fasa fiso.

bana da hemen hemen aynı şeyleri söyledi. daha 2 günlük bir olay için bu olayın üstünden aylar geçmiş boşuna bekleme yeni olsa tamam diycem şimdi bir de sana çok olumlu yorumlar yapanlar olmuştur bakma sen onlara tarzında acayip sinir bozucu ve alakasız bir şey gönderdi. ilk defa bir falcıya baya sert bir cevap verdim. bir de daha olayı doğru düzgün yorumlayamadan iddialaşmasına da uyuz oldum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…