aa cok ilginc :) Hani sen ne yaparsan yap sonuc degismeyecek dogrumu anladim?
Vallah ben mügeye cok atiyodum haha ve benim olaylar bayaaa karisinca, baska bi hesap acip ordan baktirdim ve resmen paralel konusmus. Cikmadi daha umarim cikar.. Sevval de olumluydu ve mugeyle paralel di.. Inann burda birinden okumusdum kahvesi cikiyo diye ve iki ay fln takipe aldim resmen ve tek katinasini aciyodu üc gün önce iste yine sisteme girdi baktim ilk önce katinayi aciyoo soora kahve alimini aciyo bi kac saniye sora.. Ama baya tesadüfdü yani yakalamam..
Aynenn nesibe bana bu tarz konusuyo mesela hani bana diyoki bunlari sunlari yapma süreyiii uzatiyosunn fark etmeden.. Bunu bunu yapma daha cbk olur diyo.. Tabi yapamiyodum o da ayri konu hahah..bakalim benim durumda hala netlesmedii ama hic bisey yapmamak en iyisi galiba venus de bana demisti biseyi cokkk istiyep düsünürsen evrene olumsuz enerji gönderiyosun biraz düsüncelerinde kendini cek geriye biseyler gerceklesin.. Yani geri cekilin kizlar
Ben mügeye kahve atmıştım hatta ilk falına yok artık bu kadarını Nasıl bildi dedim ki çok genel bir soru sormuştum ayrıntı vermemiştim. Yağmur tekindi galiba çok ayrıntı yoktu ama onda. Hüma da bana kızdı en son düşünüp durma akışına bırak senin yapabileceğin birşey yok diye ki gerçekten yok. Sadece beklemek zorundasın olacakları değiştiremezsin bekle Zamanı gelince olacak demişti. Bu arada çıktı sayılır mı bilmem ama ağustos da direk kendisinden değil ama tesadüf sen de araştırmadan onunla ilgili birkaç şey öğreneceksin demişti. Ben de kim ne diycek diye umursamamıştım, dediği gibi oldu.mügenin katiları çok karışıktı da ilk kahvesini çok beğenmiştim sonra aynı konu için 2.kere gittim hevesle ama o kadar alakasız bir faldı, sorumu okumamış bile sanırım yorulmuş geceydi ama keşke ertesi günü baksaydı yani o kadar kötüydü ki iade aldım. kemal benim de kişilik analizi çok iyiydi bazı şeylerde nokta atışı vardı ama hülya demir gibi sonunu acayip mutlu sonla bitirmiş ve verdiği tarih de hülya demirle hemen hemen aynıydı. olabilmesi imkansız bir tarih yani benim için patladığı başından belliydi. bu yağmur kim öyle birine atmadım ben?
bende ona baktrmstm iyiydi fena deildi ama 2. Fallar genelde niyeyse kotu oluyo..ama cogu kisi begenmemis sanrmaynen aslıhan yılmaz
Ben mügeye kahve atmıştım hatta ilk falına yok artık bu kadarını Nasıl bildi dedim ki çok genel bir soru sormuştum ayrıntı vermemiştim. Yağmur tekindi galiba çok ayrıntı yoktu ama onda. Hüma da bana kızdı en son düşünüp durma akışına bırak senin yapabileceğin birşey yok diye ki gerçekten yok. Sadece beklemek zorundasın olacakları değiştiremezsin bekle Zamanı gelince olacak demişti. Bu arada çıktı sayılır mı bilmem ama ağustos da direk kendisinden değil ama tesadüf sen de araştırmadan onunla ilgili birkaç şey öğreneceksin demişti. Ben de kim ne diycek diye umursamamıştım, dediği gibi oldu.
bende ona baktrmstm iyiydi fena deildi ama 2. Fallar genelde niyeyse kotu oluyo..ama cogu kisi begenmemis sanrm
Kızlar merhaba ,
Uzun zamandır Nesibe’yi merak ediyordum. Geçenlerde fal gönderdim.
Bugün’e kadar ki en kötü falımın Elif Hanzade olduğunu sanıyordum ama haksızlık etmişim kadına.
Bir fal bu kadar mı tutarsız, yetersiz, sallama, uyduruk olur. Sayfasında öve öve bitiremeyenler neyin kafasını yaşıyor acaba? Ya da ben mi fal konusunda tatminsizim artık ? Bunu düşüneceğim.
Aşk, iş, sağlık ve aile sormuşum. Buyurun ;
Aşk = Şubat’a kadar şahane biri gelecek.
İş = Beklediğiniz sıçramayı 6 aya kadar yapacaksınız.
Sağlık = Başınız ağrıyacak ama başka bir yerinizde olabilir.
Aile = Birisi önemsiz bir ameliyat geçirecek korkacak bir durum yok.
Bir de seçtiğim kartları baktırdığım fallar da görmem gerekmiyor mu ? Baktırdığım fal kısmı tamamen boş. Mail atıp sordum kayıt linki göndermişler bana. Neden hesabımda saklanmıyor. Zaten çektiğim kartları ağzında yuvarlamış. Eeee site de göremiyorum. Kart anlamlarına baksam daha iyisini yapardım. 8 dakikalık falın 3 dakikası neden geciktiği ve iyi dilek temennileri ile geçti gitti... Kesinlikle o parayı etmez...
Neyse işte merak eden olursa diye….
:) o kadar çok insana baktırdım ki 3-5 değil o derece. Hüma kızıyor da en son 2 3 hafta hiç baktırma bir akışta kal dedi ama nerde duramıyorum. Hama'nın tarzı gerçekten çok hoşuma gitti. Ondan daha ayrıntılı bakanlar da olmasına rağmen, içim ona ayrı ısındı.mügenin katiları çok karışıktı da ilk kahvesini çok beğenmiştim sonra aynı konu için 2.kere gittim hevesle ama o kadar alakasız bir faldı, sorumu okumamış bile sanırım yorulmuş geceydi ama keşke ertesi günü baksaydı yani o kadar kötüydü ki iade aldım. kemal benim de kişilik analizi çok iyiydi bazı şeylerde nokta atışı vardı ama hülya demir gibi sonunu acayip mutlu sonla bitirmiş ve verdiği tarih de hülya demirle hemen hemen aynıydı. olabilmesi imkansız bir tarih yani benim için patladığı başından belliydi. bu yağmur kim öyle birine atmadım ben?
:) o kadar çok insana baktırdım ki 3-5 değil o derece. Hüma kızıyor da en son 2 3 hafta hiç baktırma bir akışta kal dedi ama nerde duramıyorum. Hama'nın tarzı gerçekten çok hoşuma gitti. Ondan daha ayrıntılı bakanlar da olmasına rağmen, içim ona ayrı ısındı.
Ne demek istediğinizi anladım. Sorun değil... Çok çok çemkirir ifşa eder vs.... çiğ yemedim ki karnım ağrısın... ayıbım yok...Ben de eskiden nesibe icin baya bisey yazmistim burada. Fal baktirdigim sirada ben cikmadi die buraya yazinca, bana sen benim adima kk de olumsuz yazmissin die baya bir kizmisti. Ve o zaman da belirttigim gibi benim ismimi bilmez adimi bilmez nerden buldu burdan die cok suphelenmistim. Siz de dikkat edin. Ayrica fali da cikmadi
farklı hesaptan bile atınca paralel konuşanlar bana güven veriyor ya onlara tekrar atasım geliyor ama mügenin katinalarını anlamak için 3-4 kere dinliyorumdur rahat çok karışık geliyor bana. şevvalin o durumunu aynen fark ettim önce katinayı açıyor sonra kahveyi ama şansıma lazım olduğunda da hiç kahveyi açmadı dün gece oldu hatta :)) umarım ben de yakalarım kovalayınca yakalanmıyor
Zamanda mi cikti canimSerkan tek cikti en son bana. Size en son bilen kimmis arkadaslar ? :))
Ya ben ikisinin de katinasini begenmiyorum, muge karmakarisik sevval de ne blym.. Onunkini de begenmemistim ama ikisinin kahvesi de cok iyi.. Sevvali bence takipe al derim hergün giriyo zaten, bi kac günde yakalarsin..
Aynısını ben yaşadımBen de eskiden nesibe icin baya bisey yazmistim burada. Fal baktirdigim sirada ben cikmadi die buraya yazinca, bana sen benim adima kk de olumsuz yazmissin die baya bir kizmisti. Ve o zaman da belirttigim gibi benim ismimi bilmez adimi bilmez nerden buldu burdan die cok suphelenmistim. Siz de dikkat edin. Ayrica fali da cikmadi
sonunda yakaladım kısmet bu güneymiş :) ama mügenin katinasını ben de beğenmiyorum ya daha önceleri ona hep katina atardım ama anlamak için 4-5 kere dinlerdim. çok fazla kart ve burç üstünden gitmiş, çıkmamış bir de katinaları. ama kahvesi çok hisli gelmişti bana da mügenin ya bu güne kadar boşuna katina atmışım demiştim
Aynı şey benimde başıma geldi. Resmen casusları vardı bir dönem burda onun. Bana da bakmamıştı sen benim Hakkı'mda olumsuz yazmışsın diye.Ki ben falı hakkında değil aşırı fanatik hayranları hakkında yazmıştım.Sağlık olsun hiç pişman değilim.Ben de eskiden nesibe icin baya bisey yazmistim burada. Fal baktirdigim sirada ben cikmadi die buraya yazinca, bana sen benim adima kk de olumsuz yazmissin die baya bir kizmisti. Ve o zaman da belirttigim gibi benim ismimi bilmez adimi bilmez nerden buldu burdan die cok suphelenmistim. Siz de dikkat edin. Ayrica fali da cikmadi
hadi yaa yakaladinmieee nasill bakmis, begendimii???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?