Binnaz Abla

aa cok ilginc :) Hani sen ne yaparsan yap sonuc degismeyecek dogrumu anladim?

Aynenn nesibe bana bu tarz konusuyo mesela hani bana diyoki bunlari sunlari yapma süreyiii uzatiyosunn fark etmeden.. Bunu bunu yapma daha cbk olur diyo.. Tabi yapamiyodum o da ayri konu hahah..bakalim benim durumda hala netlesmedii ama hic bisey yapmamak en iyisi galiba venus de bana demisti biseyi cokkk istiyep düsünürsen evrene olumsuz enerji gönderiyosun biraz düsüncelerinde kendini cek geriye biseyler gerceklesin.. Yani geri cekilin kizlar

farklı hesaptan bile atınca paralel konuşanlar bana güven veriyor ya onlara tekrar atasım geliyor ama mügenin katinalarını anlamak için 3-4 kere dinliyorumdur rahat çok karışık geliyor bana. şevvalin o durumunu aynen fark ettim önce katinayı açıyor sonra kahveyi ama şansıma lazım olduğunda da hiç kahveyi açmadı dün gece oldu hatta :)) umarım ben de yakalarım kovalayınca yakalanmıyor

ben venüsün dedigine katiliyorum gercekten böyle birseyi cok isteyip sürekli düsünürsen cidden olmuyor düsünceleri, istekleri rahat birakmak gerek. Ama Venüsün falinin bir kismi bana cikmisti bunuda ekliyim

Ben mügeye kahve atmıştım hatta ilk falına yok artık bu kadarını Nasıl bildi dedim ki çok genel bir soru sormuştum ayrıntı vermemiştim. Yağmur tekindi galiba çok ayrıntı yoktu ama onda. Hüma da bana kızdı en son düşünüp durma akışına bırak senin yapabileceğin birşey yok diye ki gerçekten yok. Sadece beklemek zorundasın olacakları değiştiremezsin bekle Zamanı gelince olacak demişti. Bu arada çıktı sayılır mı bilmem ama ağustos da direk kendisinden değil ama tesadüf sen de araştırmadan onunla ilgili birkaç şey öğreneceksin demişti. Ben de kim ne diycek diye umursamamıştım, dediği gibi oldu.

mügenin kahvesi bende de öyleydi aynen bir de hızlı konuşuyor ya dolu dolu 10 dk fal dinlemiştim bir çok kişi bana mügenin özellikle ilk kahvesi çıktı bende demişti umarım çıkar ya :S hümanın o dediği çıkmış bence sende. bana da çok kızar hüma ama ondan akıl almayı seviyorum olaylara objektif bakabiliyor geçen de yazdım aynı şeyi nesibede görmedim, nesibenin işi gücü beni azarlamak oldu iyice. bi de falı dönüp dönüp okumamak lazımmış 1 kere okuyup kaldırmak lazımmış olcak olcak diye düşünürsen zamanı ertelermişsin keşke düşünmemek kolay olsa

bende ona baktrmstm iyiydi fena deildi ama 2. Fallar genelde niyeyse kotu oluyo..ama cogu kisi begenmemis sanrm

ben de ilk falı o kadar iyi olup da çok alakasızdı diyenleri görünce şaşırmıştım ama son fal aynen benim de öyle oldu. arada 1-2 alakasız laf olsa tamam da fal ilk dakikasından itibaren faso fisoydu. ilk falı çıkmıştı üstelik

Ben de eskiden nesibe icin baya bisey yazmistim burada. Fal baktirdigim sirada ben cikmadi die buraya yazinca, bana sen benim adima kk de olumsuz yazmissin die baya bir kizmisti. Ve o zaman da belirttigim gibi benim ismimi bilmez adimi bilmez nerden buldu burdan die cok suphelenmistim. Siz de dikkat edin. Ayrica fali da cikmadi

:) o kadar çok insana baktırdım ki 3-5 değil o derece. Hüma kızıyor da en son 2 3 hafta hiç baktırma bir akışta kal dedi ama nerde duramıyorum. Hama'nın tarzı gerçekten çok hoşuma gitti. Ondan daha ayrıntılı bakanlar da olmasına rağmen, içim ona ayrı ısındı.

aynen benim de öyle yazılı fal için 37.5 vermek çok geliyor ama hümadan çok şey öğrendim ben hakkını yiyemem. ha bir araki falları çok pembeydi akışı da ben değiştirdim olmadı belki bıraksaydım olurdu ama istemedim. hüma bende çok çok önemli şeyler bilmişti o zamanlar diğerleri çicek böcek dağıtırken o ağlatmıştı resmen. aslında dediği gibi ara vermek lazım da işte önünü alamıyoruz bazen işte

Ne demek istediğinizi anladım. Sorun değil... Çok çok çemkirir ifşa eder vs.... çiğ yemedim ki karnım ağrısın... ayıbım yok...

Ya ben ikisinin de katinasini begenmiyorum, muge karmakarisik sevval de ne blym.. Onunkini de begenmemistim ama ikisinin kahvesi de cok iyi.. Sevvali bence takipe al derim hergün giriyo zaten, bi kac günde yakalarsin..

Ya ben ikisinin de katinasini begenmiyorum, muge karmakarisik sevval de ne blym.. Onunkini de begenmemistim ama ikisinin kahvesi de cok iyi.. Sevvali bence takipe al derim hergün giriyo zaten, bi kac günde yakalarsin..

sonunda yakaladım kısmet bu güneymiş :) ama mügenin katinasını ben de beğenmiyorum ya daha önceleri ona hep katina atardım ama anlamak için 4-5 kere dinlerdim. çok fazla kart ve burç üstünden gitmiş, çıkmamış bir de katinaları. ama kahvesi çok hisli gelmişti bana da mügenin ya bu güne kadar boşuna katina atmışım demiştim

Aynısını ben yaşadım

hadi yaa yakaladinmi eee nasill bakmis, begendimii???

Aynı şey benimde başıma geldi. Resmen casusları vardı bir dönem burda onun. Bana da bakmamıştı sen benim Hakkı'mda olumsuz yazmışsın diye.Ki ben falı hakkında değil aşırı fanatik hayranları hakkında yazmıştım.Sağlık olsun hiç pişman değilim.

hadi yaa yakaladinmi eee nasill bakmis, begendimii???

beğendim ya kendi de açılım yapması baya iyiymiş aslında ama kahveyi keşke daha çok açsa şevval eskiden çok sık girerdi son zamanlarda ya az giriyor ya da 2 falda meşgul oluyor. onda bile saniyeyle kaçırdım sonra sürekli yeniledim tesadüfen denk geldi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…