Binnaz Abla

Kizlar falci didemin numarasi olan varmi varsa atabilirmisiniz

Banada seninle enerjimiz tutmadi demisti ben cikmadi yazmistim sanirim iste birileri yetistirmis zaten hicbir falida cikmadi yinede bu kadar hirs yapmasi gereksiz keskin sirke kupune zarar nilmil

Zincirlerimi kırdım da geldim Hapis hayatı çok zormuş. Ne biçim arkadaşsınız insan don, fanila felan getirir, bir karton sigara bırakır
Çok geçmiş olsun kardeş BDV'de ( Bugün neyi dert etsem kadınları ) yorum yapmak büyük cesaret valla... O kadar agresifler ki, ekrandan fırlayıp kafayı yapıştıracakmış gibi bazıları hatta.... Mapusla kurtulduğuna şükret bence ..Tekrar geçmiş olsun...

Adaleti sağlamaya çalışan Zorro gibi atladım, polemik çıktı. 5,5 yıldır ilk banımı yedim zoruma gitti

Adaleti sağlamaya çalışan Zorro gibi atladım, polemik çıktı. 5,5 yıldır ilk banımı yedim zoruma gitti
Ben konunu okudum. -de ve -da'lar bağlaçsa nasıl yazılır ekse nasıl yazılır/yazılmaz... Bu konu ablaları aştı tabi... Tek çare seni banlatmak oldu... Kültür fazlasından yattın sen.... Hiç gitmesin zoruna...

Çok teşekkür ederim. Daha da polemiğe girmem orada hemen banlıyorlar :))

cidden ilkayi havale ediyorum allaha. Tek akilli maasallah. Kaydi 2.kez dinledim googledan kart anlamlarina baktim bildiginiz sirayla bakmis soylemis boyle igrenclik var mı ya.

Kizlar falci didemin numarasi olan varmi varsa atabilirmisiniz

canım didemin numarası eski kullandıgı numara gecen aylarda ondan ulastım bende. yaklasık 8 9 aydır baktırmamıstım. evet cok disiplini yoktu ozellıkle saat acısından ama yınede en basarılı karsı tarafın dusuncelerı ve tarıhler uc bes gun sassada o hala benım gözümde. aradım tel kapalı face sayfasından ulas fal evi yazınca cıkıyor dönüş yapıp kendısı aradı beni. beklemeyi göze alırsan ara sonra insan beziyor :) yınede numarasını yazıyorum sana

cidden ilkayi havale ediyorum allaha. Tek akilli maasallah. Kaydi 2.kez dinledim googledan kart anlamlarina baktim bildiginiz sirayla bakmis soylemis boyle igrenclik var mı ya.

ilkayin yaptigi - bekletmekten bahsediyorum - zaten danismana/müsteriye saygisizlik

kisisel sorunlari falan falmis herhalde o zaman niye ara vermiyorki anlamis degilim vallahi

Ne kadar sacma ya iade al cnm

Kabul etmemis yani byv oyle soyluyor

ilkayin yaptigi - bekletmekten bahsediyorum - zaten danismana/müsteriye saygisizlik

kisisel sorunlari falan falmis herhalde o zaman niye ara vermiyorki anlamis degilim vallahi

Evet falın iceriginden onceki hatasi ne soruya cevap verir ne fal bakar ama iadeye gelince aynı gun ulasıp donduler "kabul etmiyor iadeyi" diye. Tek tek kart okumus ve haftalarca bekledim insan kendini suclasin diye yapiyorlar resmen.

Ben ilkay ı beğenirim ama bu tavırları gerçekten hoş değil. İnsanız elbette ve herşey insanlar için ama havanda değilsen fal alma ve insanları da bekletme. Bu kadar basit....

Allahım olsun dediğim beklediğim falların hiçbiri çıkmadı..allahım olmasın inş dediğim kötü fallar ya da aman cok gereksz olmaz bu deyip unutup üstünde durmadgm fakların hepsi oldu... Cdden olcak deyip beklediğim fallar cıkmıyo ( rafa kaldır unut vs hiç yapamam ben) olay bu bence ya kızlar

Ben asenata nasil baktircam yaa? Nasil baktiriyosunuz bi anlativerin hele.. int basinda mi bekliosunuz bana bi yol gisterin eskiden ne guzel isteyince hemen baktiriyordum ahh ah eski gunler..peki ya smdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…