- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Banada seninle enerjimiz tutmadi demisti ben cikmadi yazmistim sanirim iste birileri yetistirmis zaten hicbir falida cikmadi yinede bu kadar hirs yapmasi gereksiz keskin sirke kupune zararAynı şey benimde başıma geldi. Resmen casusları vardı bir dönem burda onun. Bana da bakmamıştı sen benim Hakkı'mda olumsuz yazmışsın diye.Ki ben falı hakkında değil aşırı fanatik hayranları hakkında yazmıştım.Sağlık olsun hiç pişman değilim.
Zamani da bildi genel durumu da bayagi bilmis. Ben seviyorum onlari serkani famayi semayi arada baktiriyorum saolsunlar uc bes cikiyor dedikleri :))Zamanda mi cikti canim
Çok geçmiş olsun kardeşZincirlerimi kırdım da geldimHapis hayatı çok zormuş. Ne biçim arkadaşsınız insan don, fanila felan getirir, bir karton sigara bırakır
Çok geçmiş olsun kardeşBDV'de ( Bugün neyi dert etsem kadınları ) yorum yapmak büyük cesaret valla... O kadar agresifler ki, ekrandan fırlayıp kafayı yapıştıracakmış gibi bazıları hatta.... Mapusla kurtulduğuna şükret bence ..Tekrar geçmiş olsun...
Ben konunu okudum. -de ve -da'lar bağlaçsa nasıl yazılır ekse nasıl yazılır/yazılmaz... Bu konu ablaları aştı tabi... Tek çare seni banlatmak oldu... Kültür fazlasından yattın sen.... Hiç gitmesin zoruna...Adaleti sağlamaya çalışan Zorro gibi atladım, polemik çıktı. 5,5 yıldır ilk banımı yedim zoruma gitti
Çok teşekkür ederim. Daha da polemiğe girmem orada hemen banlıyorlar :))Ben konunu okudum. -de ve -da'lar bağlaçsa nasıl yazılır ekse nasıl yazılır/yazılmaz... Bu konu ablaları aştı tabi... Tek çare seni banlatmak oldu... Kültür fazlasından yattın sen.... Hiç gitmesin zoruna...
Bende cunku binnaz komple battigi icin bendeZamani da bildi genel durumu da bayagi bilmis. Ben seviyorum onlari serkani famayi semayi arada baktiriyorum saolsunlar uc bes cikiyor dedikleri :))
Ne kadar sacma ya iade al cnmcidden ilkayi havale ediyorum allaha. Tek akilli maasallah. Kaydi 2.kez dinledim googledan kart anlamlarina baktim bildiginiz sirayla bakmis soylemis boyle igrenclik var mı ya.
Kizlar falci didemin numarasi olan varmi varsa atabilirmisiniz
cidden ilkayi havale ediyorum allaha. Tek akilli maasallah. Kaydi 2.kez dinledim googledan kart anlamlarina baktim bildiginiz sirayla bakmis soylemis boyle igrenclik var mı ya.
Ne kadar sacma ya iade al cnm
ilkayin yaptigi - bekletmekten bahsediyorum - zaten danismana/müsteriye saygisizlik
kisisel sorunlari falan falmis herhalde o zaman niye ara vermiyorki anlamis degilim vallahi
Ben ilkay ı beğenirim ama bu tavırları gerçekten hoş değil. İnsanız elbette ve herşey insanlar için ama havanda değilsen fal alma ve insanları da bekletme. Bu kadar basit....ilkayin yaptigi - bekletmekten bahsediyorum - zaten danismana/müsteriye saygisizlik
kisisel sorunlari falan falmis herhalde o zaman niye ara vermiyorki anlamis degilim vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?