Binnaz Abla

arkadaslar tellwe selenaya fal attım ama son giriş 1 ay once yazıyor sizce değiştirsem mi

arkadaslar tellwe selenaya fal attım ama son giriş 1 ay once yazıyor sizce değiştirsem mi

birakmis herhalde tellweyi selena en azindan öyle duymustum ama maille bakiyor halen

Elif Hanzade de 2.5 sene verdi vadeye 2.5 sene sonra eşin olacak diye sevdgm dönecek (2-8 ay içinde) 2.5 yıl sonra da kocam olacak.... Fatih Allah seni kahretsin falcılara düştüm senin yüzünden !!!! Pühhhh !

:) ay güldürdün beni kahvemi bakti sana ya 2,5 sene nasil bir vaadedir fallar böyle süreler verirmi zaten yakin gelecekte cikan bile nadirken.

Aa maille nasıl bakıyor acaba neyse iptal ettirdim yesilcingeneye attım bakalım o nasıl olcak :)

mail adresi var oradan yapiyor bakimlarini. yesilcingeneyi severim tatli biri ama s1k araliklarla atinca tavsiye vermeye döndü ama iyi niyetlidir severim kendisni :)

kesirA sirel katina falı; sadece kart seçip bizi neler bekliyor dedim kadın herseyi dökmüş çok güzel bir enerjisi var önemseyerek bakmış ilkaydan sonra ilk defa bu kadar isabetli bir fal dinledim umarım gelecek de çıkar

Evrenin een berbat kuralı bu neyi biraksak onemsemesek gelir, neye takilsak inansak olmaz. Bide inan-olsun deniyor ya ne kadar yani kac zaman? Su bilincalti ve ego sesini duymasak cogu zaman falcidan iyi hissederiz aslinda :)

Gercekten harikadir katinada

Kızlar hümanın sayfasında yaptıgı açılımlar var... Ben bile kolayca yorumluyorum mesela acılımı
birakmis herhalde tellweyi selena en azindan öyle duymustum ama maille bakiyor halen

:) ay güldürdün beni kahvemi bakti sana ya 2,5 sene nasil bir vaadedir fallar böyle süreler verirmi zaten yakin gelecekte cikan bile nadirken.
tarot baktı son kartım kupa altılısı çıktı:) 2.5 seneye kim öle kim kala

Kızlar kesire sirel, serkan tek, geysu. Hangisini önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…