- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
arkadaslar tellwe selenaya fal attım ama son giriş 1 ay once yazıyor sizce değiştirsem mi
Elif Hanzade de 2.5 sene verdi vadeye 2.5 sene sonra eşin olacak diye sevdgm dönecek (2-8 ay içinde) 2.5 yıl sonra da kocam olacak.... Fatih Allah seni kahretsin falcılara düştüm senin yüzünden !!!! Pühhhh !
birakmis herhalde tellweyi selena en azindan öyle duymustum ama maille bakiyor halen
Aa maille nasıl bakıyor acaba neyse iptal ettirdim yesilcingeneye attım bakalım o nasıl olcak :)
İlk atışım bakalım tutturabilcek mimail adresi var oradan yapiyor bakimlarini. yesilcingeneyi severim tatli biri ama s1k araliklarla atinca tavsiye vermeye döndü ama iyi niyetlidir severim kendisni :)
İlk atışım bakalım tutturabilcek mi
Mail adresini bana atar mısınız acaba
Evrenin een berbat kuralı bu neyi biraksak onemsemesek gelir, neye takilsak inansak olmaz. Bide inan-olsun deniyor ya ne kadar yani kac zaman? Su bilincalti ve ego sesini duymasak cogu zaman falcidan iyi hissederiz aslinda :)Allahım olsun dediğim beklediğim falların hiçbiri çıkmadı..allahım olmasın inş dediğim kötü fallar ya da aman cok gereksz olmaz bu deyip unutup üstünde durmadgm fakların hepsi oldu... Cdden olcak deyip beklediğim fallar cıkmıyo ( rafa kaldır unut vs hiç yapamam ben) olay bu bence ya kızlar
Gercekten harikadir katinadakesirA sirel katina falı; sadece kart seçip bizi neler bekliyor dedim kadın herseyi dökmüş çok güzel bir enerjisi var önemseyerek bakmış ilkaydan sonra ilk defa bu kadar isabetli bir fal dinledim umarım gelecek de çıkar
tarot baktı son kartım kupa altılısı çıktı:) 2.5 seneye kim öle kim kalabirakmis herhalde tellweyi selena en azindan öyle duymustum ama maille bakiyor halen
:) ay güldürdün beni kahvemi bakti sana ya 2,5 sene nasil bir vaadedir fallar böyle süreler verirmi zaten yakin gelecekte cikan bile nadirken.
kesira foss derim az önce attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?