Binnaz Abla

kızlar şuan için katinada kimi önerirsiniz

katinada hüma bali begenen cok cikanida var cikmayanida

Peki serkan veya geysu?

ben serkani hic denemedim byvde paylasim yaptigi söyleniyor ama cikan kadar cikmayanda var byv da. Geysunun kahvesini ben begeniyorum ama begenmeyenide var. Ama benim yanimdaymis gibi güzel bir yorum yapar. Enerjimiz pek bi uyumludur kendisiyle

Aslında asenata iskambil baktırmak istiyorum ama yakalanmıyor sanırım

meral saydama baktıran varmı bu kadının bi ara dedikleri çıkardı bende ama şimdi bilemiyorum valla üst üste çok katina attım bütün seçtigim kartlar değişik kadınlar napsın

meral saydama baktıran varmı bu kadının bi ara dedikleri çıkardı bende ama şimdi bilemiyorum valla üst üste çok katina attım bütün seçtigim kartlar değişik kadınlar napsın

ben baktirdim gecenlerde ilk kez.. vallah hic de fena degildi, gecmis an fln iyidi.. net tarih de verdi..
ama cikani hic oldumu onu bilmyorum.. bende merak etim

ben baktırmıştım 1.5 sene önce falan. fala çok güzel çok doğru başlamış baya nokta atışı yapmış ama son kısımda fena pembeye bağlayıp çuvallamış. sonuç olarak çıkmadı. ama anlık ve geçmiş durumda baya iyiydi

Benimde çıkmaz gibi açıkcası 3 tane katina atmışım 3 farklı kişiye 3 faldada kartlar farklı bilemiyorumki hangisi dogru konuşmuş

defne tanrıkuluna atımıştım bu arada kadın çok mantıklı konuştu ve pembe tabloda çizmedi bilginize ...

kahve falıyla bitiriş yapıcam güzel bir kişiyi bekliyorum sabahtan beri

biri dedi umut yok boşuna defne , meral herşey düzelecek çok iyi kesirada herşey güzel olacak kartlar saptı yani bence üst üste atmasaydım iyiydi

aynen üst üste atınca sapıtıyor umarım çıkar. bunlardan bana kesira çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…