Binnaz Abla

binnazdakileri cogu pembeci galiba :)

1 senedir fala tövbeliydim yine girişitim son bir kahve sonra yine kapatıcam bu defteri
bana şöyle okkalı birini önerin kızlar

ben falsepetindeki ayışığını önerebilirim. anı birebir söylüyor karşıdakinin düşüncelerini aynen aktarıyor bizzat teyyit ettim doğruladım. gelecek de beklemede bakalım.ama tabi enerji meselesi

Bende deyimlerimi paylaşayım.
İlkay: 2-2.5 sene once baktırıyordum anda çok iyidi anlatırken yok be o öyle yapmıyordur diye dinlediğim şeyleri faldan sonra gercek oldugunu farkettim. Gelecekle ilgili arkadaslarıma dedikleri cıktı bana pek bir şey dememisti. Şuan nasıl bilemicem.
Rezzan: ilkaydan sonra rezzana sardım 2 sene önceydi aramız iyidi rezzan ablayla o da anda iyidi şaşırttıkları nokta atışları çok oldu gelecekle ilgili çat pat cıktıklarıda oldu ama geçen gün fal attım yine anda çok iyidi ama tavsiye ve bir psikolog gibiydi.
Sezgi Candan: Binnaz ablada bedava kredim vardı baktırayım dedim öylesine yolladım hiç bir bilgi vermedim yuvarlak sorular sordum ve beni şaşırtmısto falıyla gelecekle ilgili dediği çıktı.
Selin Imer: ya bilemiyorum böyle değişik şairane bir yorumdu romantik pek tatmin ediciliği yoktu gecmisle alakalı. Şuan da iyidi. Gelecekle ilgili bekliyorum ve göreceğim:)
Birde ben falın yazılı olanından pek tatmin olamıyorum sesli olunca daha etkili sanki.

ilkayla hiç uyuşamıyoruz ya ona baktırmıştım 1 sene önce bende
rezzan ablayada çok baktırdım yani bir süre sonra ögüt modunda geçiyo
sezgi candanı deniye bilirim aslında evet

ilkayla hiç uyuşamıyoruz ya ona baktırmıştım 1 sene önce bende
rezzan ablayada çok baktırdım yani bir süre sonra ögüt modunda geçiyo
sezgi candanı deniye bilirim aslında evet
Ilkaya dediğim gibi 2 seneden de fazla oldu baktırmayalı şuan nasıl hiççç bilmiyorum. Rezzana evet ya gecen gun baktırdım hep öğüt psikolog gibi nasiyat
Sezgi iyi ama online göremiyorum hiç

Kızlar byv fal yolladım mobil ödemeyle onay geldi para çekti yani ama bekleyen fallar kısmında falım görünmüyor, normalde böyle mi?

Ben bi de şeyi soracaktım mesela tellwe de ne zamandır giriş yapmadığını görüyoruz ya byv da bu yok my? Serkanın yanında yeşil tik var çevrimiçi mi en olamadım, uzun zamandır girmiyorsa beklemek istemiyorum

Ekin sarpen ile ilgili gorüslerniz nedir? Pek okunmuyor bu isim ama bana guzel bakmis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…