Güzel mi değil mi anlamadım, hemen herkesle aynı doğrultu da baktı fakat vay be diyemedim. Bizim yorumlarımız olacak illa değil siz şekillendirirsiniz, düşüncenizle yönlendirirsiniz diye girmiş fala mantıklı bir kişilikEkin sarpen ile ilgili gorüslerniz nedir? Pek okunmuyor bu isim ama bana guzel bakmis..
Ya canim aynen bende eskiden baktirmisim olumsuzdu ayni oyle ilerlemis simdi olumlu gibi kart yorumu ama dogru sanki yaaa bilemedimKesira nin eski falini dinledim şimdi de tutturmuş bana katinada. Evet sırf kart yorumluyor ama nasıl olduysa yakın zamanda yaşayacaklarımı bilmiş. o dönem onun dediği gibi oldu.
katina mı attnz tarot muYa canim aynen bende eskiden baktirmisim olumsuzdu ayni oyle ilerlemis simdi olumlu gibi kart yorumu ama dogru sanki yaaa bilemedim
Katina canim olumlu derken pembe filan deil ama ozel seyleri bilmis kart olarak yorumluyo ama cuk diye oturmasi sasirtti beni sonucta uzaktan seviyoruz i karti bide 2 gun arayla baktirma ihtiyaci hissettim ben baktirma yeni bi olay olmadan dedi ve bu cok hosuma gittikatina mı attnz tarot mu
CikmadiKızlar falsepeti ayışıgın nasıl cıkanı varmı bende kahve yolladım yorumu bekliyorum
Hadi ya iptal edebiliyormuyum bi denimCikmadi
Canim senjnle benziyor bizim fal olayi anda fena degildir ama bilemedi bendeHadi ya iptal edebiliyormuyum bi denim
Valla anda cok iyi anlattı şaşırdım bile ama gelecek tabiki bilemem olumsuz konusmus suanki ilişkim degil baska biri olacak dedi bilemedmCanim senjnle benziyor bizim fal olayi anda fena degildir ama bilemedi bende
Cnm hayirlisi banada olumsuz konusmustu ama dedigi gibi olmadi asiyeyi denedinmi ben ondan cok memnun kaldimValla anda cok iyi anlattı şaşırdım bile ama gelecek tabiki bilemem olumsuz konusmus suanki ilişkim degil baska biri olacak dedi bilemedm
Yok canım denemedim onuda denerim falsepetinde iade alabiliyormuyuz bilgin varmıCnm hayirlisi banada olumsuz konusmustu ama dedigi gibi olmadi asiyeyi denedinmi ben ondan cok memnun kaldim
Hic almadim cnm ben sadece gizem diye birine atmistim hic bilememisti istedim iade vermedilerYok canım denemedim onuda denerim falsepetinde iade alabiliyormuyuz bilgin varmı
Banada aynısını yapıcaklr sanırım 2 kere mail attıgım halde dönmedilerHic almadim cnm ben sadece gizem diye birine atmistim hic bilememisti istedim iade vermediler
Buarada asiyeye ne baktırdın canımHic almadim cnm ben sadece gizem diye birine atmistim hic bilememisti istedim iade vermediler
Aylardir orda baktirmadim bende muhtemelen vermezlerBanada aynısını yapıcaklr sanırım 2 kere mail attıgım halde dönmediler
Kahve attim kuzum cidden cok etkilendim falindan hala dusunuyorum nasil bu kadar bildi diye tabi gelecekle ilgili beklemedeyimBuarada asiyeye ne baktırdın canım
Hep beklemedeyiz ne olcak bu halimiz :)Kahve attim kuzum cidden cok etkilendim falindan hala dusunuyorum nasil bu kadar bildi diye tabi gelecekle ilgili beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?