Binnaz Abla

Ya ben şu ana kadarki enn alakasız yorumumu byvda serkan beyden aldım. İade nasıl alabilirim?

Ekin sarpen ile ilgili gorüslerniz nedir? Pek okunmuyor bu isim ama bana guzel bakmis..
Güzel mi değil mi anlamadım, hemen herkesle aynı doğrultu da baktı fakat vay be diyemedim. Bizim yorumlarımız olacak illa değil siz şekillendirirsiniz, düşüncenizle yönlendirirsiniz diye girmiş fala mantıklı bir kişilik

Kesira nin eski falini dinledim şimdi de tutturmuş bana katinada. Evet sırf kart yorumluyor ama nasıl olduysa yakın zamanda yaşayacaklarımı bilmiş. o dönem onun dediği gibi oldu.
Ya canim aynen bende eskiden baktirmisim olumsuzdu ayni oyle ilerlemis simdi olumlu gibi kart yorumu ama dogru sanki yaaa bilemedim

katina mı attnz tarot mu
Katina canim olumlu derken pembe filan deil ama ozel seyleri bilmis kart olarak yorumluyo ama cuk diye oturmasi sasirtti beni sonucta uzaktan seviyoruz i karti bide 2 gun arayla baktirma ihtiyaci hissettim ben baktirma yeni bi olay olmadan dedi ve bu cok hosuma gitti

Kızlar falsepeti ayışıgın nasıl cıkanı varmı bende kahve yolladım yorumu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…