Binnaz Abla

Binnaza kredi yukledim begendigim falci icin pusuya yattim kardeslerim yakalarsam muck muck.Aklima dusen 1_2 isim var online olduklarinda yollayacagim.

Serkana bir daha baktirdim gecen pembe tablodan cikmis kap kara tablo cizmis ama sonuc degil gidisat icin boyle..derin iyi mi baktirmaya deger mi yorumlarinizi alabiliriz kizlar :)

Detay verdim olmadi genel sordum olmadi an gecmis ayirdim olmadi. Ben soru mu soramiyorum desem her yolu denedim
Kesira sirelin baktigi katina ayni ilkay gibi kart yorumu ama allah var kimse ilkay kadar ozensiz bakamazdi sanirsin ilkay bedava bakiyor ben para aliyordum kesira da an gecmis gelecek sorguladigim halde gelecekte olacak "hayali" bir ask iliskisi yaratmis dk dk bunu anlatmis. Saka mi yasiyorum anlamadim bi daha kart atmiycam hissiyatı birakin kartlarin iliskisine bile bakmiyorlar duz yorumluyorlar.

kesira genel anlamda olumsuz mu kızlar?

Yalnizca kartlarda ne varsa onu soyluyor kart ters cikinca gecmste kalmis olumsuzluk olarak yorumluyor. Binnazda olumsuz gormedim henuz her sey berbat gitse "hava guzel kuslar ucuyor" tipindeler

Son düzenleme:
Yaa canım gülümsedim ilk paragrafı okurken çok güzel çok tatlı ifade etmissin..

İlkay kesinlikle sadece kahve bakmalı...
Kahve de beni şaşırttı ama kartlarda tırt yanii..

Kesira yi bilmiyorum ama senin de kartlarla aran iyi olmayabilir...
Kahve olmadı su deneyebilirsinn..

Bir de soru sormazsanız bakamam triplerin de olanlar var, gıcık oluyorummm. İlişki sorduysan da ya barışırsın 2 vadeye ya da yeni bir aşk geliyordur çok güzel çok Mutlu çok iyi

Kahve ve su da deniyorum tabii olmayinca olmuyor selena bende birkac sey bilmisti ama gelecek 0

Bir de soru sormazsanız bakamam triplerin de olanlar var, gıcık oluyorummm. İlişki sorduysan da ya barışırsın 2 vadeye ya da yeni bir aşk geliyordur çok güzel çok Mutlu çok iyi
Sorudan yola cikacak ya cakallar hehe iliski sormasan da aska bagliyorlar mevzuuyu falın tek maksadi askmıs gibi.. olmuyo bu son diyip cekilicem sanirim:)

Sorudan yola cikacak ya cakallar hehe iliski sormasan da aska bagliyorlar mevzuuyu falın tek maksadi askmıs gibi.. olmuyo bu son diyip cekilicem sanirim:)[/QUOTE.
Fal dediğin açar takır takır bakarsın öylesini bulursan haber ver baktırdığım konudan da sıkıldım

Müge Aydın a kahve atmıştım geleceği bilememde anda kadın muh-te-şemmmm bakmış ne var ne yoksa dökmüş tüm düşünce ve durumları valla ayda birMüge den yorum alınsa yeter şu zamana kadar baktırdığım fallar arasında en isabetlisi geleceği görücez tabi çıkan oldu mu sizde Müge nin falından? Binnazabladaki diğer isimlere göre çok kaliteli ,önümüzdeki ayda Hümayı düşünüyorum faturam çok şişti bu ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…