Serkan anda iyiydi ama gelecek konusunda bana cok pembe tablo cizdi durum cok farkli ilerliyor.severım kendısını ama son zamanlarda eskı performansı yok gıbı .. daha zamanı var cıkıp cıkmaması ıcın
banada cok olumlu konustu ama daha cıkan bırsey yok bendede .. bır arkadasıma patlayınca da ınanasım gelmıyor pekSerkan anda iyiydi ama gelecek konusunda bana cok pembe tablo cizdi durum cok farkli ilerliyor.
Derin nerde bakıyor?@Estrellax gönlün hangisinden yana olsun dıyorsa o olsun :)
Mail ile bakıyor derinDerin nerde bakıyor?
ben derını begenmıstım pembe tablo cızmıyor olan durumları bana net ıfade etmısSerkana bir daha baktirdim gecen pembe tablodan cikmis kap kara tablo cizmis ama sonuc degil gidisat icin boyle..derin iyi mi baktirmaya deger mi yorumlarinizi alabiliriz kizlar :)
kesira genel anlamda olumsuz mu kızlar?
Yaa canım gülümsedim ilk paragrafı okurken çok güzel çok tatlı ifade etmissin..Detay verdim olmadi genel sordum olmadi an gecmis ayirdim olmadi. Ben soru mu soramiyorum desem her yolu denedim
Kesira sirelin baktigi katina ayni ilkay gibi kart yorumu ama allah var kimse ilkay kadar ozensiz bakamazdi sanirsin ilkay bedava bakiyor ben para aliyordum kesira da an gecmis gelecek sorguladigim halde gelecekte olacak "hayali" bir ask iliskisi yaratmis dk dk bunu anlatmis. Saka mi yasiyorum anlamadim bi daha kart atmiycam hissiyatı birakin kartlarin iliskisine bile bakmiyorlar duz yorumluyorlar.
Yalnizca kartlarda ne varsa onu soyluyor kart ters cikinca gecmste kalmis olumsuzluk olarak yorumluyor. Binnazda olumsuz gormedim henuz her sey berbat gitse "hava guzel kuslar ucuyor" tipindeler
Bir de soru sormazsanız bakamam triplerin de olanlar var, gıcık oluyorummm. İlişki sorduysan da ya barışırsın 2 vadeye ya da yeni bir aşk geliyordur çok güzel çok Mutlu çok iyiDetay verdim olmadi genel sordum olmadi an gecmis ayirdim olmadi. Ben soru mu soramiyorum desem her yolu denedim
Kesira sirelin baktigi katina ayni ilkay gibi kart yorumu ama allah var kimse ilkay kadar ozensiz bakamazdi sanirsin ilkay bedava bakiyor ben para aliyordum kesira da an gecmis gelecek sorguladigim halde gelecekte olacak "hayali" bir ask iliskisi yaratmis dk dk bunu anlatmis. Saka mi yasiyorum anlamadim bi daha kart atmiycam hissiyatı birakin kartlarin iliskisine bile bakmiyorlar duz yorumluyorlar.
Yalnizca kartlarda ne varsa onu soyluyor kart ters cikinca gecmste kalmis olumsuzluk olarak yorumluyor. Binnazda olumsuz gormedim henuz her sey berbat gitse "hava guzel kuslar ucuyor" tipindeler
serkan tek için su atmayı düşünüyorum ne diyorsunuz ?
Reklamcı mı imiş arkadaş? Çift üyelik mi almış? Bizi de bilgilendirir misiniz?kişisel fikrim biraz zeka kırıntısı diyorum ... çok değil biraz...
banada cok olumlu konustu ama daha cıkan bırsey yok bendede .. bır arkadasıma patlayınca da ınanasım gelmıyor pek
Çıkmadı patladı diyip son umutlarımı yıkıp geçmesen mi acabaValla bana da olumluydu hep ama öyle olmadi
Çıkmadı patladı diyip son umutlarımı yıkıp geçmesen mi acaba
Sevindim o zaman hem senin adına hem benim her falini okuduğumda kapılarda kal emı adam diyesim geliyor :)yani bende de az da olsa umut var ama onu dediği gibi pespembe ilerlemedi anlamında canım tamamen patlamadı:)
Yaa canım gülümsedim ilk paragrafı okurken çok güzel çok tatlı ifade etmissin..
İlkay kesinlikle sadece kahve bakmalı...
Kahve de beni şaşırttı ama kartlarda tırt yanii..
Kesira yi bilmiyorum ama senin de kartlarla aran iyi olmayabilir...
Kahve olmadı su deneyebilirsinn..
Sorudan yola cikacak ya cakallar hehe iliski sormasan da aska bagliyorlar mevzuuyu falın tek maksadi askmıs gibi.. olmuyo bu son diyip cekilicem sanirim:)Bir de soru sormazsanız bakamam triplerin de olanlar var, gıcık oluyorummm. İlişki sorduysan da ya barışırsın 2 vadeye ya da yeni bir aşk geliyordur çok güzel çok Mutlu çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?