- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
Prenses hayatında olan olaylara yetişebiliyormu?Aşk-ı Memnu Bihter kadar aksiyon var hayatında.Prenses e birgün 48 saat herhalde.Herşeyi normal bir insan fonksiyonunun dışında.
:))))) kızlar prenses en son evleniyor diye biliyordum yine mi ayrılmış.........
Ayrilmamis ama Mithat yengesinin hasta olmasini bahane edip istemiyor sanirsam. Mithat bu ise pek istekli degil gibi geldi bana[/Q :
.ben benim adamı düşünmekten kendimi düşünemez hale geldim.. prenses mitahatın yengesine kadar düşünüyor diyorum meğerse kendi çıkarları içinmiş
Ayrilmamis ama Mithat yengesinin hasta olmasini bahane edip istemiyor sanirsam. Mithat bu ise pek istekli degil gibi geldi bana
Birkaç sitede fal baktırdım,hatta Fal sepetin de ..nasıl diyeceksiniz? Falcı genel yorum yaptı,20 Tl verdim.Soru sorabilirsiniz diyorlar,bende sordum.kaç gün geçti,ne yazan var ne ...hiç beğenmedim,parama yazık oldu.
Tellwe de çok falcıya baktırdım.Fiyatı uygun,iyileri var içinde.Ben size bir kaçını vereyim.
Ask3lumlu yazar,bazı isabetli bildiği durumlar oluyor
Esince:genel durumu iyi biliyor,sonrası belirsiz
Macasinekmi olmalıydı adı :isabetli bakıyor,baştan bu ne ya dedim..haklı deneyin derim.
Utem:durum değerlendirmesi iyi,diğerlerinden farklı yorumu var.
Medyumhiper:genel yorum
Ladykahin:ehh şöyle böyle
Vadivatan:hep olumlu ama gerçekçi değil
Kehriban:dedikleri çıkmadı
Nevin725:yorumları bazen çıkıyor
Herra:çok methetmişler,hiç beğenmedim.herkesin yazdığını yazmış.
Crimsonlady:isabetli yorumluyor
Ben yeni bir site daha buldum: FalımPir - Fal Sitesi - 3 Vakte Kadar Yayındayız yeni açılıcak.Yeni her zaman merak alanım,sitenin tasarımı harikaaa bayıldım
ne zaman açılacak acaba ???? bilen varmı ???
sen soyleyene kadar b'lm'yorduk biz bu siteyi,iyiki soyledin 3 vakte kadarmis bak yazmislar:)
Google de fal, fal baktır...yaz çıkacakhahahhah nasıl güldüm marplee:))))) ya bişey soracağım açılmamış sitelerin açılacağını nerden biliyorsun
medyum hiper bende bilemedi kizlar bilginiz olsun.ayrintili soru sormayinca cuvalladi
:))))) kızlar prenses en son evleniyor diye biliyordum yine mi ayrılmış.........
medyum hiper bende bilemedi kizlar bilginiz olsun.ayrintili soru sormayinca cuvalladi
Tellwe de herkes salliyor. Sekerim hipere ya da baska birine gonderdigin ayrintili sorunu bana da gonder, ben de sana genel bir yorum yapayim al sana fal. Gercekten, azicik mantikli olan, kafasi calisan, hayat tecrubesi olan biri zaten an yorumu yapabilir, cunku hepimizin basina gelenler az cok birbirine benziyor. Zaten genelde 50-50 olur gelecek de. Buna bakarak tellwe dekilerin cogunun gelecegi salladigini soyleyebilirim rahatlikla.
Hiper e güvenmiştim demek oda duvara çarptı.
Ya hepimiz tellweden nefret ediyoruz ama baktîrdığımız fallarî gòrüncede anladımki tellwesizde olamıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?