Mert in çiçek böcük konuşmadığı kimse var mı dostlar
Tellwe den düzgün falcı nadir çıkar o yüzden Utem e takılma derim.Tellwede baktırdığım falların %90nı patladı.Diğerlerinin zamanı gelmedi belki onlarda patlayacak.Şu ana kadar tellweden bana tek çıkan dün Hoennir oldu.Tellwe falcılarının(iki üç kişi hariç)niyet ettiğimiz mevzuları dikkatlice okuduklarından bile şüpheliyim ben.utem resmen batırmış :S 3 cümle fal yollamış. kavga etmişsiniz çok kızmış yok affetmeyecek olmaz demişama zorlarsan olur demiş.
kavga etmedik,kızgın da değil affetmesi gereken taraf o değil kendi de özür diliyor zaten kısacası baktırdığım yüzlerce fal içinde en kötüsü.promosyon kahve falından sanal fincandan falan daha kötü bir fal..
reiki çok olumlu pembe tablo gibi konuşmuş.kıskançlık olmuş karşı tarafta demiş ama olmadı.ama son 1 haftalık durumsa ki kıskançlık derken su an kafasındaki diyor.öyleyse doğru olabilir.ben bir mesajımda sanki biri varmış gibimsi çok ufak çeldirici bir nokta eklemiştim.
bakalım çok yakın zaman verdi.tatlıcadı84e yakın.kasım sonu aralık başı demişti tatlıcadı. reikide şu 1 haftayı atlattıktan sonra daha yoğun şeyler hissedecek size karşı ve bu sonu gözükmeyen bir ilişki diyor.
sezen kaldı bir de onu dinleyelim.. melek tatlıcadı reiki hep evlilik diyor ama zatı muhterem ortalıklarda yok.bir gelsin evlilik kalsın kusur
Tellwe den düzgün falcı nadir çıkar o yüzden Utem e takılma derim.Tellwede baktırdığım falların %90nı patladı.Diğerlerinin zamanı gelmedi belki onlarda patlayacak.Şu ana kadar tellweden bana tek çıkan dün Hoennir oldu.Tellwe falcılarının(iki üç kişi hariç)niyet ettiğimiz mevzuları dikkatlice okuduklarından bile şüpheliyim ben.
bende tellweden çok umutsuzum.hiç heyecanlandıran bir fal çıkmadı.
birtek ugga geçmişi neredeyse benden iyi bildi..gelecek için zaman vermedi o var.
birde çok övülen tatlıcadı84 var o da kendime dahi itiraf edemediğim birşeyi bildi verdiği zaman yakın.
şöyle bir güç dengesi oluştu
çok falcıya baktırdım hepsi olumlu hepsi aralıkta olacak dedi ama dişe dokunur gelenler şunlar ve çekişiyorlar
şubat gibi olacak:nesibe-rezzan-melek
kasım sonu aralık içi olacak: mert reiki-tatlıcadı84-medyumhiper
ya hep birlikte patlayacaklar ya da 2 gruptan biriinşallah aralıkçılar haklı çıkar
inşallah hepimizin:) buradaki insanlar o kadar güzel ki hepimiz mutlu olsak keşke. çoğu sadece sevgi isteyen insanlar,o kadar basit birşey maddiyatla parayla pulla değil sevgiyle ilgili dilekleri olan insanlar.sevgi allahın bir ismi aynı zamanda o kadar yüce birşey isteniyor.İnşallah canım inşallah.Medyum Hiper an ile ilgili beni çok şaşırtmıştı.Geleceği henüz bilemiyorum.Ugga danda ben memnun kalmadım.Neyse canım Aralık ayı geldi sayılır .Umarım inşallah yılın bu son ayı hem kader hem de falcılar yüzünü güldürür.
var kardes ben baktirdim aklin kalmasin bi numarasi yok!inşallah hepimizin:) buradaki insanlar o kadar güzel ki hepimiz mutlu olsak keşke. çoğu sadece sevgi isteyen insanlar,o kadar basit birşey maddiyatla parayla pulla değil sevgiyle ilgili dilekleri olan insanlar.sevgi allahın bir ismi aynı zamanda o kadar yüce birşey isteniyor.
yalnız benim aklım tatlıcadıda kaldı.hiç baktırana rastlamadım kaç sayfada aradım. var mı eskşden baktığı birileri? popülaritesinin kaynağı nedir? yoksa balon mudur
var kardes ben baktirdim aklin kalmasin bi numarasi yok!
inşallah hepimizin:) buradaki insanlar o kadar güzel ki hepimiz mutlu olsak keşke. çoğu sadece sevgi isteyen insanlar,o kadar basit birşey maddiyatla parayla pulla değil sevgiyle ilgili dilekleri olan insanlar.sevgi allahın bir ismi aynı zamanda o kadar yüce birşey isteniyor.
yalnız benim aklım tatlıcadıda kaldı.hiç baktırana rastlamadım kaç sayfada aradım. var mı eskşden baktığı birileri? popülaritesinin kaynağı nedir? yoksa balon mudur
Kuzum benim bu olumsuz değil ki, olmayacak dememiş. Ben olmayacak dediği kimse var mı demiştim:2:
kızlar 5 kredım var telwede kımı onerırsınız???
reiki, ben olumsuzlukları söylediğimde bana kızıyorlar, tepki gösteriyorlar demişti. yani bana olumlu olumsuz konuşuyor..bende de böcek, çiçek, kuş, ağaç var diyo :)) kahve falı değil sanki doğada gezintiye çıkmışız gibi
prenses34
yakın bir zamanda görüşücekmiyim mithatlan?mahkemem var.lehime sonuçlanacakmı?ben amirime poliklinikde beni sabit tutarsanız kalıcam yoksa istifa etcem desem bana ne diyecek?teklifimi kabul etcekmi?bi de hastaneye gidip kolonoskopi yaptırıcam.kötü bi sonuç çıkmaz sağlığımla ilgili dimi?mithatın yengesi nezaman iyi olucak?
kızlar 5 kredım var telwede kımı onerırsınız???
Falcialim i deneyen var mi?
reiki, ben olumsuzlukları söylediğimde bana kızıyorlar, tepki gösteriyorlar demişti. yani bana olumlu olumsuz konuşuyor..bende de böcek, çiçek, kuş, ağaç var diyo :)) kahve falı değil sanki doğada gezintiye çıkmışız gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?