Binnaz Abla

Cikan pek onemli bisey degil ama nesibenin pazar aksam fal sonunda cektigi uc karttan ilkinde beklenmeyen kisa bir yolculuk olacak iyi gelecek demis:) birden yarin bursada isim cikti yarin gidiyorum:)

Tellwe den düzgün falcı nadir çıkar o yüzden Utem e takılma derim.Tellwede baktırdığım falların %90nı patladı.Diğerlerinin zamanı gelmedi belki onlarda patlayacak.Şu ana kadar tellweden bana tek çıkan dün Hoennir oldu.Tellwe falcılarının(iki üç kişi hariç)niyet ettiğimiz mevzuları dikkatlice okuduklarından bile şüpheliyim ben.

bende tellweden çok umutsuzum.hiç heyecanlandıran bir fal çıkmadı.
birtek ugga geçmişi neredeyse benden iyi bildi..gelecek için zaman vermedi o var.
birde çok övülen tatlıcadı84 var o da kendime dahi itiraf edemediğim birşeyi bildi verdiği zaman yakın.

şöyle bir güç dengesi oluştu
çok falcıya baktırdım hepsi olumlu hepsi aralıkta olacak dedi ama dişe dokunur gelenler şunlar ve çekişiyorlar

şubat gibi olacak:nesibe-rezzan-melek
kasım sonu aralık içi olacak: mert reiki-tatlıcadı84-medyumhiper

ya hep birlikte patlayacaklar ya da 2 gruptan biri inşallah aralıkçılar haklı çıkar

İnşallah canım inşallah.Medyum Hiper an ile ilgili beni çok şaşırtmıştı.Geleceği henüz bilemiyorum.Ugga danda ben memnun kalmadım.Neyse canım Aralık ayı geldi sayılır .Umarım inşallah yılın bu son ayı hem kader hem de falcılar yüzünü güldürür.

inşallah hepimizin:) buradaki insanlar o kadar güzel ki hepimiz mutlu olsak keşke. çoğu sadece sevgi isteyen insanlar,o kadar basit birşey maddiyatla parayla pulla değil sevgiyle ilgili dilekleri olan insanlar.sevgi allahın bir ismi aynı zamanda o kadar yüce birşey isteniyor.

yalnız benim aklım tatlıcadıda kaldı.hiç baktırana rastlamadım kaç sayfada aradım. var mı eskşden baktığı birileri? popülaritesinin kaynağı nedir? yoksa balon mudur

var kardes ben baktirdim aklin kalmasin bi numarasi yok!

Telwe'den Monica'yı deneyebilirsiniz..
Güzel bakıyor ve yakın vadeleri tutuyor..

Kehriban'da iyidir.

Ama İmparatoriçe'nin tüm o olumlu yorumlarına rağmen falları bende tutmadı...

Nesibe'ciğmi bugün yakaladım ve yine ağlattı beni içtenliği ile...
Yakalayana ne mutlu diyeceğim :))

Tatlıcadı ya bu ayın başlarıydı biz üç arkadaş yine tavsiye üzerine fal attık.Ancak bi hafta bekletmemize rağmen bakmadı ve bizde falı iptal ettik.Tatlıcadı nın fal bakma olayı birazda mucizeye dayandığı için sanırım baktırana ve yorum getirene rastlamaman normaldir.En somut örnek bizleriz.Tatlıcadı nın durumunu ben biraz Medyum Emel e benzetiyorum.Kadın bir dönem geri yolladığı fallarla,bir oy kullanan hiç kimseye fal bakmaması ve ulaşılmazı oynamasıyla o kadar ünlendi ki kötüysede iyi oldu ve kadını kâhin gibi algıladık.Zannedersemde en sabun köpüğü olanlardan bi tanesi odur.Tek bir çıkmış fal yorumunu görmedim,okumadım.Yani sen tatlıcadı ya fal baktıran seçilmiş insan olarak tatlıcadı bu gizemlı ulaşılmaz havayı hakediyormu etmiyormu bunu senden ricamız bize söylemen.Sanırım değerlendirebilecek tek kişisin.Sana güzel şeyler söylediyse inşallah olur ve bizlerde tatlıcadıyı yakalamaya çalışırız artık.

prenses34

yakın bir zamanda görüşücekmiyim mithatlan?mahkemem var.lehime sonuçlanacakmı?ben amirime poliklinikde beni sabit tutarsanız kalıcam yoksa istifa etcem desem bana ne diyecek?teklifimi kabul etcekmi?bi de hastaneye gidip kolonoskopi yaptırıcam.kötü bi sonuç çıkmaz sağlığımla ilgili dimi?mithatın yengesi nezaman iyi olucak?

Kuzum benim bu olumsuz değil ki, olmayacak dememiş. Ben olmayacak dediği kimse var mı demiştim:2:

reiki, ben olumsuzlukları söylediğimde bana kızıyorlar, tepki gösteriyorlar demişti. yani bana olumlu olumsuz konuşuyor..bende de böcek, çiçek, kuş, ağaç var diyo :)) kahve falı değil sanki doğada gezintiye çıkmışız gibi

kızlar 5 kredım var telwede kımı onerırsınız???

Aqueitas dogru yazip yazmadigimi bilmiyorum siz onu bulursunuz fali cikti gibi bisiy hayatima biri girmek istiyor su an da :) ama ba$larsan uzun vadeli bise$ olmaycak dedi bakalim tani$ma kismi tuttu anda iyi tavsiye edebilirim

bide klotoyagmurun dedigi bazi cümleler su an tutuyor bir taneside tutmu$ $a$irtici bir haber aldim beklemedik bir$eydi ve a$k hayatimla ilgili bazi seyler....

bana kuş ağaç böcük demedi hiç :)) amaan aman çıksın şu fallar

Prenses hayatında olan olaylara yetişebiliyormu?Aşk-ı Memnu Bihter kadar aksiyon var hayatında.Prenses e birgün 48 saat herhalde.Herşeyi normal bir insan fonksiyonunun dışında.

kızlar 5 kredım var telwede kımı onerırsınız???

Dün gece tellwede baktırdığım falların hepsini okudum.Bu kez emin olarak diyorum ki rumii keşke ama keşke uzakta olmasaymış.Kendisine iki sorum olmuştu birine sorduğum zaman dilimi içinde olmaz demiş,diğerinede olumlu olacağını söylemiş.Detaylarıylada tutturmuş.Tolincik sana tellweden çok fazla önerim olamaz ama Rumii yi tavsiye ederdim.Bekle diyemem belki aylarca gelmez ama aklında olsun denk gelirsen denersin.Rumii ye kısa öz ve net falı için tutan tahmini içinde teşekkür ederim.

Reiki bana esas konu olumlu demis, oyle diyince ben geriye kalanini duymadim. Geriye kalaninda hasta olacaksin, madden goceceksin vs vs demis ama ben hicccccccccc birini duymadim bile esas konu olsun da 10000 tl borcum olsun, onemli degil Bana gore bu yuzden olumlu bir faldi. Esas konudan berisi beni pek ilgilendirmiyor. Madden gocme tarafi bence de dogru olabilir, fal isi beni gocertti resmen.

Esas konuya olumsuz konustugu kim var ben bunu merak ettim, yoksa Mert hepimizi birden olacak olacak diyip yiyor mu, ben de bunu merak ettim iste

Rumi bana esas konu ve adam hakkinda degisik bir yorum getirmis. Kim hakli kim haksiz bilemedim yani.

Falsepetindeki Demirak a kahve baktiran var mi dostlar?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…