- 5 Ağustos 2015
- 386
- 1.234
- 33
Ben sanırım yanlış anlaşıldım. Fiyatı yüksek olan çok iyi demiyorum Telve de heleki 40-50 liramı çöpe atıcakmışım hissine kapıldığımdan hiç denemedim. Çingeneye ben de fal yolladım fena da değildi o an için. Binnaz da 20 liraya bakanların çoğunda yorumlarda bile bir süre şikayet var
2-3 ay kimse baktirmasin hepsi 10 tl ye fal bakar arz talep meselesi serkan i anda begenirim ama 35 tl lik fal degil cok artmis gereksiz.Nesibede ilk zamanlar cikardi severimde tarzini bana ama tutuldukca fiyat artttirmak fazla tuccarlik geliyor bana bizde kolay para kazanmiyoruz.Yok canımcım, genelde bu algı var. "Pahalıysa vardır hikmeti" diye... Bende de var . Ama hepimiz gördük ki bu işte fiyat bir kalite göstergesi değil.
Yazdıklarına katılıyorum, aynı fikirdeyim.
Baktırayım o halde yakalaması zor mu peki yoksa sık sık çevrimiçi oluyor mu?
Biz baktırmasak da birileri mutlaka baktırır. Serkan 35 tl mi olmuş yok artık 20 bile çoktu bence. İlkay da çok pahalı bence ona da zamdan önce tarot atmıştım hem 1 hafta bekletmesi hiç etik değil hem de verdiği süre çoktann geçti. İşte o Zaman meraktan atmıştım Bi. Herkes bekliyorsa vardır bir nedeni diye ama yokmuş :)2-3 ay kimse baktirmasin hepsi 10 tl ye fal bakar arz talep meselesi serkan i anda begenirim ama 35 tl lik fal degil cok artmis gereksiz.Nesibede ilk zamanlar cikardi severimde tarzini bana ama tutuldukca fiyat artttirmak fazla tuccarlik geliyor bana bizde kolay para kazanmiyoruz.
bana kahvesınde tutturdugu cok sey oldu gelecek henuz beklmede ama oda bır aya kadar bellı olmus olur. serkan sema hep olumlu ama net olarak su cıktı dıyemıyorum.Ya ani biliyo mu diyosuniz kizar bana su mevzularmda sezgi serkan sema olumsz konustu ama semayla serkann ben niyeyse beyin okudgunu yada biribirinin falini okudugunu dusunuyorum sezgiye gecmistede baktirmistim pembeymis ama cikmamis olumsz konustugu insanlada 1 yil vk guzel bi iliski yasadim sadece bazi sebeplerdej dolayi bitti kafam corba gibi oldu ya
kesinlikle kahveMüge Aydın hangi falda daha iyi?
Serkan sema gecmiste olumlu konustugu kisiyle hic birsey olmadi mesela suan cok farkli bi konu icin baktiriyorumbana kahvesınde tutturdugu cok sey oldu gelecek henuz beklmede ama oda bır aya kadar bellı olmus olur. serkan sema hep olumlu ama net olarak su cıktı dıyemıyorum.
Bekle mugeye at çünkü aklında kalıcak.binnazda 330 kredim var ve şu an yükleme imkanım yok normalde mügeye baktırmak istiyordum amabaşka kim var iyi? Ya da bekleyip Müge'ye mi atsam?
Acil değilse beklebinnazda 330 kredim var ve şu an yükleme imkanım yok normalde mügeye baktırmak istiyordum amabaşka kim var iyi? Ya da bekleyip Müge'ye mi atsam?
Muge sabah girdi cıktı bugun tekrar girer mi bilmiyorum bende onu beklememek icin maya ya attim bu arada kredi artmasin diye yuklemiyorsan binnaz abla uygulamadan 2liraya 20kredi alip mugeyi bekleyebilirsinbinnazda 330 kredim var ve şu an yükleme imkanım yok normalde mügeye baktırmak istiyordum amabaşka kim var iyi? Ya da bekleyip Müge'ye mi atsam?
Ya maya'yı Nasıl denk getirdin ben çok merak ediyorum onu. Beğendin mi nasıldı :) ne çok sordumMuge sabah girdi cıktı bugun tekrar girer mi bilmiyorum bende onu beklememek icin maya ya attim bu arada kredi artmasin diye yuklemiyorsan binnaz abla uygulamadan 2liraya 20kredi alip mugeyi bekleyebilirsin
Ne cogu ya olur mu bende seni okuduktan sonra mugeye atmadigima pisman olup iptal butonuna bastim ama yorumlaniyor dedi:) bekliyorum simdilik yorum gelirse yazicam buraya. Maya ya ara ara denk geliyodum icime sinmiyodu bugun 5 dk once falan online oldu yine. actim fotolari yukledim.kredi de hazirdi, hemen doluyo ya 5 kisi bende ilk defa baktiricamYa maya'yı Nasıl denk getirdin ben çok merak ediyorum onu. Beğendin mi nasıldı :) ne çok sordum
Demek ki bana denk gelmiyor hatun :) gelince beğenip beğenmediğini paylaşırsın dimi merakım azalır :) Müge de şöyle ben açık açık olay anlatmadım analizi çok iyiydi. Gelecek bazlı da bir sürü şey söyledi ama daha Zamanı gelmediNe cogu ya olur mu bende seni okuduktan sonra mugeye atmadigima pisman olup iptal butonuna bastim ama yorumlaniyor dedi:) bekliyorum simdilik yorum gelirse yazicam buraya. Maya ya ara ara denk geliyodum icime sinmiyodu bugun 5 dk once falan online oldu yine. actim fotolari yukledim.kredi de hazirdi, hemen doluyo ya 5 kisi bende ilk defa baktiricam
sema sureklı bende de tarıhı farklı verdıgı ıcın bende cıkmaz dıye dusunuyormSerkan sema gecmiste olumlu konustugu kisiyle hic birsey olmadi mesela suan cok farkli bi konu icin baktiriyorum
Biz baktırmasak da birileri mutlaka baktırır. Serkan 35 tl mi olmuş yok artık 20 bile çoktu bence. İlkay da çok pahalı bence ona da zamdan önce tarot atmıştım hem 1 hafta bekletmesi hiç etik değil hem de verdiği süre çoktann geçti. İşte o Zaman meraktan atmıştım Bi. Herkes bekliyorsa vardır bir nedeni diye ama yokmuş :)
Demek ki bana denk gelmiyor hatun :) gelince beğenip beğenmediğini paylaşırsın dimi merakım azalır :) Müge de şöyle ben açık açık olay anlatmadım analizi çok iyiydi. Gelecek bazlı da bir sürü şey söyledi ama daha Zamanı gelmedi
Aaa bak şaşırdım şimdi niye öyle yapmış ki. Neyse boşver aşşa yukarı hepsi aynı şeyleri söylüyor zatenSebebini bilmiyorum onceden kotu oy da vermedim kimseye ama maya falimi iade etmissiteye de sordum bi gerekce gostermemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?