- 29 Ocak 2016
- 315
- 491
- 103
bana çıkmışlığı var müge nin en sevdiğim isimlerdenMüge Aydın a kahve atmıştım geleceği bilememde anda kadın muh-te-şemmmm bakmış ne var ne yoksa dökmüş tüm düşünce ve durumları valla ayda birMüge den yorum alınsa yeter şu zamana kadar baktırdığım fallar arasında en isabetlisi geleceği görücez tabi çıkan oldu mu sizde Müge nin falından? Binnazabladaki diğer isimlere göre çok kaliteli ,önümüzdeki ayda Hümayı düşünüyorum faturam çok şişti bu ay.
Ya ani biliyo mu diyosuniz kizar bana su mevzularmda sezgi serkan sema olumsz konustu ama semayla serkann ben niyeyse beyin okudgunu yada biribirinin falini okudugunu dusunuyorum sezgiye gecmistede baktirmistim pembeymis ama cikmamis olumsz konustugu insanlada 1 yil vk guzel bi iliski yasadim sadece bazi sebeplerdej dolayi bitti kafam corba gibi oldu yabana çıkmışlığı var müge nin en sevdiğim isimlerden
SANAL FALCILAR ARTIK İŞİN TADINI KAÇIRDI NE O 35,40,50 TL MEKAN KİRASI YOK KAHVE YOK HİÇBİR HİZMET YOK HATTA KAFANA GÖRE BAK İSTADİĞİN KADAR BEKLET YADA ELEKTRİK TUTMADI DE İADE ET BU NE YA BU GÜNDE SERKAN TEKE 35 TL YAPMIŞ FALI ZATEN BİNBİRTÜRLÜ OYUN OYNANIYOR BU SEKTÖRDE AZ ÇOK BİZLERDE ÖĞRENDİK BİRDEN FAZLA PROFİL AÇMALAR, FALCILAR ARASI BİLGİ ALIŞVERİŞİ STELERDEN TAKİP,KOPYALA YAPIŞTIR.VS YÜZLERCE BELKİDE BİNLERCE FAL BAKTIRMIŞ BİRİSİ OLARAK ARKADAŞLAR ARTIK BİR DUR DEME ZAMANI GELDİ DİYORUM YAZIK GÜNAH BU GÜNE DEK HİÇ BİR KAZANCIMIZ OLMADI KAYIPTAN BAŞKA ZATEN OLACAK OLUYOR...
Kahvesi iyi ben ona baktirdim ama katinasini da begenen var.Müge Aydın hangi falda daha iyi?
Bencede. Artık yeter bu para tuzağı. Bizide düşünsünler biraz. Dilenciye sadaka verir gibi indirim yapıyolar veya kredi veriyolar. Fiyatı uçuk olanlara baktırmasak en azından daha uygun yaparlar belki? ama nerdeee bizim kızlar gönderiyo durmuyolarkiSANAL FALCILAR ARTIK İŞİN TADINI KAÇIRDI NE O 35,40,50 TL MEKAN KİRASI YOK KAHVE YOK HİÇBİR HİZMET YOK HATTA KAFANA GÖRE BAK İSTADİĞİN KADAR BEKLET YADA ELEKTRİK TUTMADI DE İADE ET BU NE YA BU GÜNDE SERKAN TEKE 35 TL YAPMIŞ FALI ZATEN BİNBİRTÜRLÜ OYUN OYNANIYOR BU SEKTÖRDE AZ ÇOK BİZLERDE ÖĞRENDİK BİRDEN FAZLA PROFİL AÇMALAR, FALCILAR ARASI BİLGİ ALIŞVERİŞİ STELERDEN TAKİP,KOPYALA YAPIŞTIR.VS YÜZLERCE BELKİDE BİNLERCE FAL BAKTIRMIŞ BİRİSİ OLARAK ARKADAŞLAR ARTIK BİR DUR DEME ZAMANI GELDİ DİYORUM YAZIK GÜNAH BU GÜNE DEK HİÇ BİR KAZANCIMIZ OLMADI KAYIPTAN BAŞKA ZATEN OLACAK OLUYOR...
ENAZINDAN BİR CAFE YE GİDİNCE BİR KAÇ SAAT OTURUP KAHVENİ İÇİYOR ZAMAN GEÇİRİYORSUN VEDE FALCI İLE GÖZGÖZE FAL BAKTIRIP SORULARINI SORUYORSUN BU SÜRE BAZEN 20 DK DAHİ BULUYOR BURADA 5 DK FALLAR ÇOĞUNLUKLA SORULARA DAHİ CEVAP VERİLMİYOR BENCEDE 15-20 TL DIŞINDA FAL BAKTIRMAMALI VEDE ÇOK MECBUR HİSSETMEYİNCE GÖNDERİLMEMELİ BEN ARTIK AYDA BİR BAKTIRIYORUM EN FAZLADA 25 TL VERDİM BUNDAN SONRA ONUDA YAPMAYACAĞIM FALCILAR EMİNİM ÜSTÜMÜZE GÜLÜYORLARKatılıyorum 35-40 tl bencede yüksek bir ücret 15 _20 tl yi geçmemeli fal ücreti dediğin gibi yüzyüze baktıriyiruz bence bir sure kimse baktirmazsa fiyatlar duser ama fal hastalari var hergun atan onlari durdurmak lazim.
Katılıyorum 35-40 tl bencede yüksek bir ücret 15 _20 tl yi geçmemeli fal ücreti dediğin gibi yüzyüze baktıriyiruz bence bir sure kimse baktirmazsa fiyatlar duser ama fal hastalari var hergun atan onlari durdurmak lazim.
Gülüyolardır bencede .. En dogrusu sürekli baktırmamak fiyat olarak taviz vermemeliyiz. Ya ülkemizin yarını belli mi sanki? Aniden savaş olsa? kriz olsa? Olmayacak şeyler degil bunlar. Falda geleceğimizle ilgili söylenenleri geç bi geleceğimiz bile olmazki. Dikkat etmeliyiz kızlarENAZINDAN BİR CAFE YE GİDİNCE BİR KAÇ SAAT OTURUP KAHVENİ İÇİYOR ZAMAN GEÇİRİYORSUN VEDE FALCI İLE GÖZGÖZE FAL BAKTIRIP SORULARINI SORUYORSUN BU SÜRE BAZEN 20 DK DAHİ BULUYOR BURADA 5 DK FALLAR ÇOĞUNLUKLA SORULARA DAHİ CEVAP VERİLMİYOR BENCEDE 15-20 TL DIŞINDA FAL BAKTIRMAMALI VEDE ÇOK MECBUR HİSSETMEYİNCE GÖNDERİLMEMELİ BEN ARTIK AYDA BİR BAKTIRIYORUM EN FAZLADA 25 TL VERDİM BUNDAN SONRA ONUDA YAPMAYACAĞIM FALCILAR EMİNİM ÜSTÜMÜZE GÜLÜYORLAR
ŞU ANDA 40-50 TL OLANLAR ESKİDEN 15-20 TL YE BAKAN FALCILAR O ZAMAN NASIL BAKIYORLARSA ŞİMDİDE ÖYLE BAKIYORLAR MESELA NESİBE İLK GELDİĞİNDE VEDE İLK FAL BAKTIRAN BENDİM O ZAMAN FİYATI 5 TL İDİ VE FAL SONUNDA KENDİSİNE CEVABEN ÇOK KISA FAL DEDİM ONDAN SONRA DA 3 KEZ BAKTIRDIM AMA FİYATI 20 TL İKEN AMA DAHA BAKTIRMAM YANİ FİYATI ARTINÇA HİSLERİDE ARTMIYOR CANIM AYNI FAL LAF KALABALIĞI FAZLA SADECE...Kızlar fiyat konusun da hepinize katılmakla beraber 20 lira ve civarı olanlar da çok uyduruyor ama
Aynen o 20 tl olup uyduranların fiyatı düşmeli bence.. hatta uyduruyosa fal bakmayı komple bıraksın kimsenin parasını yemeye hakları yokKızlar fiyat konusun da hepinize katılmakla beraber 20 lira ve civarı olanlar da çok uyduruyor ama
Baktırayım o halde yakalaması zor mu peki yoksa sık sık çevrimiçi oluyor mu?Kahvesi iyi ben ona baktirdim ama katinasini da begenen var.
Serkanin son 15 falinin 5 tanesi dusuk yıldız ustelik halen basari orani %100 bir de fiyati 35 tl yapmis..SANAL FALCILAR ARTIK İŞİN TADINI KAÇIRDI NE O 35,40,50 TL MEKAN KİRASI YOK KAHVE YOK HİÇBİR HİZMET YOK HATTA KAFANA GÖRE BAK İSTADİĞİN KADAR BEKLET YADA ELEKTRİK TUTMADI DE İADE ET BU NE YA BU GÜNDE SERKAN TEKE 35 TL YAPMIŞ FALI ZATEN BİNBİRTÜRLÜ OYUN OYNANIYOR BU SEKTÖRDE AZ ÇOK BİZLERDE ÖĞRENDİK BİRDEN FAZLA PROFİL AÇMALAR, FALCILAR ARASI BİLGİ ALIŞVERİŞİ STELERDEN TAKİP,KOPYALA YAPIŞTIR.VS YÜZLERCE BELKİDE BİNLERCE FAL BAKTIRMIŞ BİRİSİ OLARAK ARKADAŞLAR ARTIK BİR DUR DEME ZAMANI GELDİ DİYORUM YAZIK GÜNAH BU GÜNE DEK HİÇ BİR KAZANCIMIZ OLMADI KAYIPTAN BAŞKA ZATEN OLACAK OLUYOR...
Önerim 20 TL üzerindekilere fal baktırmamak. 40 TL olunca kuş konduranı görmedim. Hatta acısı daha büyük oluyor... Fal işi keyifse keyfinde kalmalı...
Dediğin kişiye hiç baktırmadım eskisi yenisi yorum yapamam o yüzden. Ben şuan bakan kişilerden bahsettimŞU ANDA 40-50 TL OLANLAR ESKİDEN 15-20 TL YE BAKAN FALCILAR O ZAMAN NASIL BAKIYORLARSA ŞİMDİDE ÖYLE BAKIYORLAR MESELA NESİBE İLK GELDİĞİNDE VEDE İLK FAL BAKTIRAN BENDİM O ZAMAN FİYATI 5 TL İDİ VE FAL SONUNDA KENDİSİNE CEVABEN ÇOK KISA FAL DEDİM ONDAN SONRA DA 3 KEZ BAKTIRDIM AMA FİYATI 20 TL İKEN AMA DAHA BAKTIRMAM YANİ FİYATI ARTINÇA HİSLERİDE ARTMIYOR CANIM AYNI FAL LAF KALABALIĞI FAZLA SADECE...
Kızlar fiyat konusun da hepinize katılmakla beraber 20 lira ve civarı olanlar da çok uyduruyor ama
Ben sanırım yanlış anlaşıldım. Fiyatı yüksek olan çok iyi demiyorum Telve de heleki 40-50 liramı çöpe atıcakmışım hissine kapıldığımdan hiç denemedim. Çingeneye ben de fal yolladım fena da değildi o an için. Binnaz da 20 liraya bakanların çoğunda yorumlarda bile bir süre şikayet varTecrübelerime göre fiyat kesinlikle bir kriter değil. 4o-50 TL lik çok fos fal baktırdık....
Aynı şekilde 20TL ve altına çok iyi falcı isimleri okuyoruz burda, mesela Yeşil Çingene'nin seveni de çoktur talebi de
Fiyat artışı BinnazAbla'nın artan reklam faaliyetleri yüzünden. Piyasa da onu takip ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?