- 16 Mayıs 2012
- 816
- 1.030
- 113
Sorudan yola cıkan bir deha daha! cok zekiler cidden yalnizca yuzdeli paylarını almaya bakiyorlar ahlaklarina ters dusmesi umurlarinda degil ne calsak ona oynuyorlarBu arada söylemeden edemicem isim vermiyim şimdi x abla (anlayan anlar) geçenlerde pembe tablo çizip çocuğun benden hoslandığına beni inandırmıştı gel gelelim şimdi baktırdıgımda aramızın olmadıgını yazdım hemen olumsuz tablo cizdi aklından çıkar olma ihtimali yok falan dedi
CanimmmSerkan sema gecmiste olumlu konustugu kisiyle hic birsey olmadi mesela suan cok farkli bi konu icin baktiriyorum
Kızlar, bana yardım eder misiniz? ben esteri de ayışığınında severim. İkisinin de ayrı ayrı çıkmışlığı vardır bana. İkisine de fal attım. Çocuğun düşünceleri ile ilgili apayrı şeyler söylediler. Ben ikisni ayıramıyorum. Enerji meselesi tabi ama ikisini de seviyorum. Sonunu aynı bağladılar ama, çok zıt yollardan. Ya kızlar, kıyaslama gibi olmasın da, sizce anda, ester mi, ayışığın mı?
Ayisigin canim bende ani daha iyi bildi ester bir aya patlamistiKızlar, bana yardım eder misiniz? ben esteri de ayışığınında severim. İkisinin de ayrı ayrı çıkmışlığı vardır bana. İkisine de fal attım. Çocuğun düşünceleri ile ilgili apayrı şeyler söylediler. Ben ikisni ayıramıyorum. Enerji meselesi tabi ama ikisini de seviyorum. Sonunu aynı bağladılar ama, çok zıt yollardan. Ya kızlar, kıyaslama gibi olmasın da, sizce anda, ester mi, ayışığın mı?
valla ben birkere estere baktırmıştım. daha sorduğum kişiyle aramda adı konulmuş bişey yoktu öyle arkadaş gibiydik çok görüşmemiştik bile.. bana siz çok tartışıyorsunuz buyuk kavgalarınız var annesi seni istemiyor gibi hiç alakasız şeyler saymıştı.. faldaki kesinlikle benim durumum değildi :)
çoook teşekkürler kızlar yardımlarınız için ya. Sonucu ikisi de aynı bağladı ama gidişat ve durum bambaşkaydı. Ester daha pembeydi, ayışığın biraz karanlıktı. Ama sonuç aynıydı. İnşallah gelecek de çıkar, çıktığı oldu mu size?Ayisigin canim bende ani daha iyi bildi ester bir aya patlamisti
Ester bana da hicbir sekilde bilemedi , ustelik soru sordum , siteye tam bir ay sonra girdi , bana dedigi " cok zaman gecti sorunu cevaplayamayacagim " şaka gibi yani.çoook teşekkürler kızlar yardımlarınız için ya. Sonucu ikisi de aynı bağladı ama gidişat ve durum bambaşkaydı. Ester daha pembeydi, ayışığın biraz karanlıktı. Ama sonuç aynıydı. İnşallah gelecek de çıkar, çıktığı oldu mu size?
Ikiside cikmadi cnmçoook teşekkürler kızlar yardımlarınız için ya. Sonucu ikisi de aynı bağladı ama gidişat ve durum bambaşkaydı. Ester daha pembeydi, ayışığın biraz karanlıktı. Ama sonuç aynıydı. İnşallah gelecek de çıkar, çıktığı oldu mu size?
Haklarını yiyemem bana ikisinin de söylediği birer şey aynen çıktı ama esas konudan ben de umutlu değilimIkiside cikmadi cnm
Ben kahve atmıştım, burda çoğu kişi de kahvesini beğeniyor katinasına karışık diyorlardı. Okulların açık olması belki bir Zaman dilimidir ne de olsa şuan kapalı :)Muge Aydina katina attim 6 dk boyunca onumuzdeki yil her sey istedigin gibi olcak egitim ask her sey demis. 2 defa dinledim bi detay goremedim sadece her seyin cok iyi olacagini soylemis.okulum biseyim yok -okul basladgi zaman-demis atiyorlar 6 7 ay sonraya katina 6ayi gosterio ya onu ogrenmisler cok sukur.. mugeye kahve atamayinca careyi katinada buldum berbatti benim icin "ay her sey cok guzel olcak" hihi cnm
Ve bu arada, selena işim olmadigi halde "isin oldugu zamanlar" diye bi tabir kullanmis yani gecmis ve anı bilmemis fakat kuzenlerimle sikinti var diyesordugumda iclerinden biri ile tartisacagimi hatta ne sekil baslayacagini 4ay once yazmis ve dun oyle oldu
nasil cikarcam hayatimdan vs yazmisim ama bi tek selenanin dedigini yasamis oldum su ana kadar falim ciktigina da sevinemiyorum ama kavgada hayir var demistum bunlarin yaninda selenaya tek 1konu icin baktirdigim fal patir patir patlamisti :) simdi bu tesaduf mu ben detay verdigim icin mi yoksa selena cidden bildi mi ahhaha kafayi yicem ama bildi sayiyorum:)
Kahveyi zamaninda gonderemedim diye iptal oldu katinada o an acıktı katina gonderdim. Hayir benim okulumdan bahsediyordu ama okulum yok keske khve atsaymisim ama neyse fal isini birakmam icin isaret sanirim:)Ben kahve atmıştım, burda çoğu kişi de kahvesini beğeniyor katinasına karışık diyorlardı. Okulların açık olması belki bir Zaman dilimidir ne de olsa şuan kapalı :)
Çok üzüldüm bak şimdi az da değil iade alabiliyorsan dene istersenKahveyi zamaninda gonderemedim diye iptal oldu katinada o an acıktı katina gonderdim. Hayir benim okulumdan bahsediyordu ama okulum yok keske khve atsaymisim ama neyse fal isini birakmam icin isaret sanirim:)
DÜN SİTEYE YAZDIM SERKAN'IN DÜŞÜK YILDIZLARI OLDUĞU HALDE HALAN %100 NASIL GÖRÜNÜYOR DİYE BU GÜN DÜZELTİLMİŞ KAHVE %97 TAROT %100 BİR ŞEYLERİN FARKINDA OLDUĞUMUZU ANLAMALARI LAZIM ARTIKSerkanin son 15 falinin 5 tanesi dusuk yıldız ustelik halen basari orani %100 bir de fiyati 35 tl yapmis..
1 iade hakki kullanmisim hikaye dinlemis oldum ne diyim belki cıkar her sey guzel olurÇok üzüldüm bak şimdi az da değil iade alabiliyorsan dene istersen
Soru kısmın da ben okumuyorum demedin mi :) ona ne kılıf buldu acaba1 iade hakki kullanmisim hikaye dinlemis oldum ne diyim belki cıkar her sey guzel olur
Ben mügeye kahvede attım katinada. Kahvede 4 hafta veya 4ay içinde / ki 4 hafta geçti.Muge Aydina katina attim 6 dk boyunca onumuzdeki yil her sey istedigin gibi olcak egitim ask her sey demis. 2 defa dinledim bi detay goremedim sadece her seyin cok iyi olacagini soylemis.okulum biseyim yok -okul basladgi zaman-demis atiyorlar 6 7 ay sonraya katina 6ayi gosterio ya onu ogrenmisler cok sukur.. mugeye kahve atamayinca careyi katinada buldum berbatti benim icin "ay her sey cok guzel olcak" hihi cnm
Ve bu arada, selena işim olmadigi halde "isin oldugu zamanlar" diye bi tabir kullanmis yani gecmis ve anı bilmemis fakat kuzenlerimle sikinti var diyesordugumda iclerinden biri ile tartisacagimi hatta ne sekil baslayacagini 4ay once yazmis ve dun oyle oldu
nasil cikarcam hayatimdan vs yazmisim ama bi tek selenanin dedigini yasamis oldum su ana kadar falim ciktigina da sevinemiyorum ama kavgada hayir var demistum bunlarin yaninda selenaya tek 1konu icin baktirdigim fal patir patir patlamisti :) simdi bu tesaduf mu ben detay verdigim icin mi yoksa selena cidden bildi mi ahhaha kafayi yicem ama bildi sayiyorum:)
Kahveyi zamaninda gonderemedim diye iptal oldu katinada o an acıktı katina gonderdim. Hayir benim okulumdan bahsediyordu ama okulum yok keske khve atsaymisim ama neyse fal isini birakmam icin isaret sanirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?