- 23 Ağustos 2012
- 52.111
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.900
- 898
ben tellweden nefret etmiyorum acikcasi binnazdan daha cok ediyorum tek bir fal cikmadi orda da sozumona 20 ytl secilmis falcilar vs..,
Tellweden ben de nefret etmiyorum, zira ne mal oldugunu bile bile fal baktiran benim.
Binnazabladan ben de ediyorum cunku Haleh Hanim, Taygun, Ercin ve astrolojide Azra Hanim disinda kimse yok. Profiller, site vs pariltili ve cilalanmis ama fallardan bir tane mi cikan olmaz.
misscherry sen nalan ablanin dediklerini yasadinmi canim
Kızçeler taygunun bana tam olarak verdiği tarihte dediğini yaşamış bulunmaktayım buna 10 gün içinde haberleşme iletişim olacak diyen reiki dostum da dahil
Darısı taygunun verdiği bi diğer tarihe diyorum :)
Asil olaylar icin 15 gun - 15. ay verdi, parayla ilgili enterasan ve beklenmedik bir olayi bildi. Devletle ilgili evrak islerimi bildi.
Fincani bence cok guzel okuyor, hizli hizli gordugunu soyluyor.
Ben Taygunu tekrar dikkatle dinleyeyim en iyisi
gozun aydin canim
Sorma bide orda bir Hülya Demir varki evlere şenlik.Bende Binnaz dan bi Açelya nın bi dediği çıkmıştı,falın geneliylede Binnaz da onu tek geçerim.Diğerleri benim içinde fosss.ben tellweden nefret etmiyorum acikcasi binnazdan daha cok ediyorum tek bir fal cikmadi orda da sozumona 20 ytl secilmis falcilar vs..,
İnşallah hadi hayırlısı.Reiki başarısını sürdürmeye devam ediyor.Kızçeler taygunun bana tam olarak verdiği tarihte dediğini yaşamış bulunmaktayım buna 10 gün içinde haberleşme iletişim olacak diyen reiki dostum da dahil
Darısı taygunun verdiği bi diğer tarihe diyorum :)
İnşallah hadi hayırlısı.Reiki başarısını sürdürmeye devam ediyor.
Anladım canım ne diyim söyleyecek bişeyde bulamıyorum artık.Bile bile baktırıyoruz işte ,taş kafamıyız neyiz?uzgunum canim ama bu sekilde sorumu detaysiz sorunca olayi tamamen baska acidan degerlendirmis.kavga filan yok diyorum o zaman cark etmis nazardir o nazar demis yani boyle siradan
Reiki KALP benayyyyy inallah benimki sizinkii herkesin olumlu fallarıda çıksın....
Ben nalan bacıya tarot baktırdım kahvesi daha mı iyi ? Bi de kahve mi göndersem sence cherry kuzuş ?
Taygun ciddi ciddi tarih vermiş ben hadi be dediydim ama dün yaşadım darısı olumlu anlam yüklediği genel yorum
Ben Nalan a hep kahve baktirdim, tarota da mi baslasam?
Bence kahve isini cidden biliyor ama tarotu bilemicem.
Sorma bide orda bir Hülya Demir varki evlere şenlik.Bende Binnaz dan bi Açelya nın bi dediği çıkmıştı,falın geneliylede Binnaz da onu tek geçerim.Diğerleri benim içinde fosss.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?