Bebişim kartlar da cidden onu gösterîyodu kart okumayı az cok blrm ama tam tersi oldu ya inanamadımAciktan yazin bence herkes faydalansin dogru veya yanlistan :)
tmmda hangi falcılar dediBebişim kartlar da cidden onu gösterîyodu kart okumayı az cok blrm ama tam tersi oldu ya inanamadım
Ben de geçen gün AVM'nin birinde falcıların tarif ettiği adama çok benzeyen birini gördüm. Dedim ki ; "bayım sen benim kaderimsin, falllarımda çıkıyorsun... " Adam da " ne diyon bacım sen Allasen " dedi... Nasıl utandım, yerin dibine geçtim... Bacım dedi adam yaaaa.... Hep bu rezil falcıların yüzünden...Herkesin süper biliyo canım her dediğini yasadım dediği falcı... seni seviyo aşık onunla mecburi birlikteliği var onu sevmiyo arıcak dediği adam onunla evlendi cocuğu aradım beni seviyosun inkar etme vskalbim ona mı ait tabiki seviyorum deli msn nesin dedi... Inanmayın benim gbi rezil olursunuz sonra nası utandım anlatamam
Ben de geçen gün AVM'nin birinde falcıların tarif ettiği adama çok benzeyen birini gördüm. Dedim ki ; "bayım sen benim kaderimsin, falllarımda çıkıyorsun... " Adam da " ne diyon bacım sen Allasen " dedi... Nasıl utandım, yerin dibine geçtim... Bacım dedi adam yaaaa.... Hep bu rezil falcıların yüzünden...
Gece 12 den sonra atarsan falini gonderebilirsin Limit koyuyor sanırım gunlukgeysu günlük fal sayısına ulaşmış gönderemedim. ne kadar beklerim acaba
Huma bal değilmi dediğin bu falci ilk geldiğinde anlatmistin olaylarını yanlış hatirlamiyorsam. Huma bal in ilk fali nin çıktığını sonrasının beklemede olduğunu . Eğer burdan paylaşım yaparsan herkesi faydalandirmis olursun sonuçta çıkan fallari soyluyorsak cikmayanları da söylemek faydalı olur.Ama önceki falı cıkmştı şimdi burda söylersem ayıp olmaz mı?? Özelden yazıym
Elif Hanzade nin fiyatı 25 e düşmüş.... Ayrıca olumsuz yorum siliniyor demiş biri ben de takip ettm sitenin en iyisi denilen bi yorumcuyu olumsuz yorumu silinmedi ..Elif e biri çok kötü yorum yazmış.. Yorum şu;
Şunu taktir ediyorum ki Elif hanım sitedeki en iyi yorumcu (Herkesi denemiş olarak söylüyorum) fakat en büyük hatası bence asla affedilmeyecek olan bir hata hayatı çok toz pembe olarak aktarması yorumlara da dikkat ettiğinizde bir kişi bile olumsuzdu ama teşekkür ederim dürüstlüğünüz için yazmamış ayrıca kartların ters ya da düz olmasına çok dikkat eden biri hiç değil olmadı Elif hanım kusura bakmayın allah affetsin eğer iftira atıyorsam ama benim Hakkı'm helal değil. Çünkü mantıklı düşündüğünüz de olmayacak bir şeyi olacak demek hem yazık hem günah
05.09.2016
Neyin kafası bu ya??hem iyi yorumcu hem pembeci?? Madem biliyosun o işin olmayacagını falcıya niye soruyosun?:)
Selenanin bana nerdeyse butun fallari cıkti bir ay icinde 3 fal baktirdim cok seviyorum onuahaha aynen ben de ortadan kaybolup kaybolup gelip burda selena övüyorum ama elimde değil reklam sanmasalar valla tanımam etmam
Çok gaza geldim mail atcam şimdi ahahSelenanin bana nerdeyse butun fallari cıkti bir ay icinde 3 fal baktirdim cok seviyorum onu
Hahahaha selenanın askerleriyizSelenanin bana nerdeyse butun fallari cıkti bir ay icinde 3 fal baktirdim cok seviyorum onu
medyum cem diyorum şuan nedense hiiç dolandırmadan pat diye söylerKızlar bana eğer durum olumsuzsa takır takır söyleyen birini önerebilir misiniz
Ayyy ilkay beni dövcekti kısa zamanda iki kere fal attım diye falı resmen diken üstünde dinledim olumluyu söylerken bile sinirli yaİlkay söylüyo takır takır ağzını burnunu kıra kıraasenat söylüyo yani benim falım sırf olumsuzdu öyle de oldu. Selena da söylüyo. Bir de derin gerçekten takır takır söylemişti dediği gibi de olmuştu
İlkay çok sinirleniyo eski sevgiliyle ilgili fallara ahah özellikle birden fazla attıysan aynı kişi için deliriyoAyyy ilkay beni dövcekti kısa zamanda iki kere fal attım diye falı resmen diken üstünde dinledim olumluyu söylerken bile sinirli ya
Ya bana olur da olmaz da tarzı konuştu olsa da olr olmasa da gibi anlamadım ikinci falını böyle sanki her şey benim elimdeymiş istersem olurmuş ama karşıma öyle fırsatlar çıkçakmış ki istemeye de bilirmişim ama istiycekmişim herşeye rağmen. Valla her şey şuan o kdr karşı tarafın elinde ki yani keşke gerçekten benim elimde olda.İlkay çok sinirleniyo eski sevgiliyle ilgili fallara ahah özellikle birden fazla attıysan aynı kişi için deliriyoama onun da epey söylediği çıkmıştır bana severim
Serüvene 3 kez attım sanırım ben anda iyi gibiydi ama benim bilemiyceğim konulardı onlar da sadece mantıklı gelmişti evet böyle olabilir diye düşünmüştüm ama sonuç olarak hiç çıkmadı gibi bişey söyledikleriYa bana olur da olmaz da tarzı konuştu olsa da olr olmasa da gibi anlamadım ikinci falını böyle sanki her şey benim elimdeymiş istersem olurmuş ama karşıma öyle fırsatlar çıkçakmış ki istemeye de bilirmişim ama istiycekmişim herşeye rağmen. Valla her şey şuan o kdr karşı tarafın elinde ki yani keşke gerçekten benim elimde olda.
İnşallh bana da çıkar sana selena ve ilkay çıktığına göre tutuyor enerjimiz serüven nasıl sana serüven bana bütün bu falcılardan zıt konuştu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?