Binnaz Abla

Ben de geçen gün AVM'nin birinde falcıların tarif ettiği adama çok benzeyen birini gördüm. Dedim ki ; "bayım sen benim kaderimsin, falllarımda çıkıyorsun... " Adam da " ne diyon bacım sen Allasen " dedi... Nasıl utandım, yerin dibine geçtim... Bacım dedi adam yaaaa.... Hep bu rezil falcıların yüzünden...

Ama önceki falı cıkmştı şimdi burda söylersem ayıp olmaz mı?? Özelden yazıym
Huma bal değilmi dediğin bu falci ilk geldiğinde anlatmistin olaylarını yanlış hatirlamiyorsam. Huma bal in ilk fali nin çıktığını sonrasının beklemede olduğunu . Eğer burdan paylaşım yaparsan herkesi faydalandirmis olursun sonuçta çıkan fallari soyluyorsak cikmayanları da söylemek faydalı olur.

Ben dedim siliniyor diye cunku 2 sefer basima geldi. Her olumsuzu silemezler zaten tek tuk birakiyorlar ama siteye defalarca yazdim kose bucak kactilar. Yorumu once yayinlayip sonra kaldirdilar.
Bizzat gordum kontrol etmesem anlamazdim..muge ve kesiranin yorumlarydi

Bu arada 37.5luk kotu falci huma mı eger oyleyse katiliyorum humadan ne koy ne kasaba olur.

Son düzenleme:
ahaha aynen ben de ortadan kaybolup kaybolup gelip burda selena övüyorum ama elimde değil reklam sanmasalar valla tanımam etmam
Selenanin bana nerdeyse butun fallari cıkti bir ay icinde 3 fal baktirdim cok seviyorum onu

İlkay söylüyo takır takır ağzını burnunu kıra kıra asenat söylüyo yani benim falım sırf olumsuzdu öyle de oldu. Selena da söylüyo. Bir de derin gerçekten takır takır söylemişti dediği gibi de olmuştu

Ayyy ilkay beni dövcekti kısa zamanda iki kere fal attım diye falı resmen diken üstünde dinledim olumluyu söylerken bile sinirli ya

Ayyy ilkay beni dövcekti kısa zamanda iki kere fal attım diye falı resmen diken üstünde dinledim olumluyu söylerken bile sinirli ya
İlkay çok sinirleniyo eski sevgiliyle ilgili fallara ahah özellikle birden fazla attıysan aynı kişi için deliriyo ama onun da epey söylediği çıkmıştır bana severim

İlkay çok sinirleniyo eski sevgiliyle ilgili fallara ahah özellikle birden fazla attıysan aynı kişi için deliriyo ama onun da epey söylediği çıkmıştır bana severim
Ya bana olur da olmaz da tarzı konuştu olsa da olr olmasa da gibi anlamadım ikinci falını böyle sanki her şey benim elimdeymiş istersem olurmuş ama karşıma öyle fırsatlar çıkçakmış ki istemeye de bilirmişim ama istiycekmişim herşeye rağmen. Valla her şey şuan o kdr karşı tarafın elinde ki yani keşke gerçekten benim elimde olda.

İnşallh bana da çıkar sana selena ve ilkay çıktığına göre tutuyor enerjimiz serüven nasıl sana serüven bana bütün bu falcılardan zıt konuştu da

Serüvene 3 kez attım sanırım ben anda iyi gibiydi ama benim bilemiyceğim konulardı onlar da sadece mantıklı gelmişti evet böyle olabilir diye düşünmüştüm ama sonuç olarak hiç çıkmadı gibi bişey söyledikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…