Binnaz Abla

medyum cem diyorum şuan nedense hiiç dolandırmadan pat diye söyler
Medyum cem hangi sitede bakıyor
İlkaya geçen sene baktırmıştım dediği bi kaç şeyi yaşadım ama çok bekletti falımı ve soruma da çok geç önemsemeden cevap verdi.Fal atınca hemen gelsin istiyorum ya sabırsızım günlerce bekleyemiyorum Asenatı denemek istiyorum çok övüldü ama yakalayamadın online hemen meşgul oluyor Bi de derin nerede bakıyor

İlkay'ın bana hiçbir dediği çıkmadı, zaten fal değil nasihat gibiydi ve aylarca bekletti. Aylarca diyorum. Fal falan bakamıyor o.

İlkay'ın bana hiçbir dediği çıkmadı, zaten fal değil nasihat gibiydi ve aylarca bekletti. Aylarca diyorum. Fal falan bakamıyor o.
+1 kartta kiz cocuk acildi diye kizin olacak diyor. Kart yorumlari googleda neyse konusur gibi okudu. Ustune onca zaman bekletmek saygisizliktir ya isterseniz iptal edin diyecegine alım yapmamasi gerek.

+1 kartta kiz cocuk acildi diye kizin olacak diyor. Kart yorumlari googleda neyse konusur gibi okudu. Ustune onca zaman bekletmek saygisizliktir ya isterseniz iptal edin diyecegine alım yapmamasi gerek.
evet bahaneler hazır yok işim var yok hastayım falan diye haftalarca bekletiyor ama bu arada yeni alım yapıyor. bir de böyle çok kalender meşrebim havalarında güya, kendince ergen orjinallikleri:)) yani bana öyle ergen ergen öğütlerle doldurduğu, faldan başka her şeye benzer bir şey yollamıştı ki soru sorma gereği bile duymadım faldan sonra. sorunu detaylı sorduğun zaman kesinlikle öğüt veriyor, fal bakmıyor. sorunu detaylı sormadığında da nasıl baktığını söylediniz işte, kız çocuk kartını görünce kızın olacak deme ayarında bakıyormuş:))

Patlayanlar tellwe tayfasi fallar kralicesi,selizay,ecem23(hikaye yazmisti),beyaz melek.Taraca ve Eveline sonbahari isaret etti ama sanmiyorum yeni birini tellweden sadece Ecem gordu ama o da tarif ettigi sekilde tanismadik .Venceremos adama sicak davran demis defalarca mesaj attik gelecek olsa gelirdi daha ne sicak olucam o da patlamis sayiyorum gorusme olucak demisti olmadi .Kalayci ve Ersan72 de hikaye yazmis.Ela saylan ve Neferay da pembe tablonun dibi .

Gelelim Byv;
Serkan :Beyefendi kapilari acicak ta acicak beyefendi valla kendi aleminde takiliyor 1 sene oldu kapilari celik kapi yaptim ben.

Medyum Cem:Ruh durumu bu durumu su durumu dedi gelicek dedi geciniz donmedi

Elizami ne oyle bir bayan embe tablolar kalpler ailesi baskasini dusunmus gecelim bunuda.

Bahar abla:Bahar ablada olumlu konusmustu o da olmadi

Yarin Binnazabla icin takipte kalin.

İlkaya 31 mayısta fal atmisim 8 gün sonra bakmış soruma da daha yeni cevap verdi. Bekliyoruz bakalım çıkacak mı.

Arkadaşlar merhabalar ben de selena ve derin in mailini alabilir miyim acaba?Teşekkürler simdiden

Kızlar selamlar :) size çıkan/çıkmayan fal haberleriyle geldim. Telefondan yazıyorum o yüzden paragraf bırakmak zor oluyo eğer yazı uzun olursa okumakta zorluk çekerseniz kusura bakmayın. İlk online fal baktırmaya 2.5 yıl önce başladım ve yüklü paralar harcadım çoğunuz gibi. Sonra da yoluma enerjimin tuttuğu 2-3 falcıyla devam ettim ayda yılda bir fal atarak. Enerjim en iyi selenayla tutuyo çoğunuz fark etmişsinizdir zaten. Fal dışında da onun inanılmaz iyi kalpli bi kadın olduğunu düşünüyorum.
Selenanın bana baktığı fal olduğu gibi çıktı. Gidişat dediği gibi ilerledi. Tarih tam vermedi sadece vade söyledi ben ısrar edince. Dediği gibi de oldu zaten ama kendisi de söyler tarihlerde iyi olmadığını. Onun dışında bende her zamanki gibi çok iyiydi falı. Bu arada mailden baktırmıştım.
Diğer bir sevdiğim falcı da fama. Astroloji baktırmışım. Her şey dediği gibi oldu tarih bile. Herkes haklı olarak famaya şüpheyle yaklaşıyo ama ben seviyorum onu. Ben sorularımda ayrıntı vermem ama anı da geleceği de hep çok iyi bildi bende tellweden beri.
Gelelim falcı semaya. Kahve baktırmışım. Aynı şekilde tarih ve gidişat dediği gibi oldu. Tek sıkıntı beklediğimden kısaydı falı.
Medyum Cem tam bir fiyaskoydu. Seveni var ama bende hiiiç bilemedi. Geçmiş ve an,karakter tasvirleri baştan sona yanlıştı. Param çöpe gitti diyebilirim. Zaten ilk kez baktırmıştım bir daha da bildiğim falcılardan şaşmam pişman oldum resmen.
Aynı pişmanlığı serkan tek'te de yaşadım. Onun da seveni var ama malesef bizim enerjimiz tutmadı. Aynı şekilde o da an ve geçmişte çok kötüydü hiç bilemedi. Burda hiç konuşulmadı ama serkan tekle medyum cemin aynı kişi olma ihtimalleri var mı? Çünkü ikisi de aynı imkansız ve benle alakası olmayan senaryoyu yazmışlar. Çok çok paraleldi ikisi şüphelenmedim değil yani.
Bu kadar kızlar çok baktırmadım aslında dediğim gibi sevdiğim falcılardan şaşmadım param da bi nebze cebimde kaldıHakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Ne derdiniz varsa kafaya çok takmamaya çalışın gerçekten her şey bir şekilde olacağına varıyor. Sorunuz varsa sormaktan çekinmeyin lütfen. Öpüyorum hepinizi

Yaaa eğer olanlar seni mutlu eden şeylerse aşırı sevindim gerçekleşmesine. Semayı sevmiyorum. Semaya iki kere fal attım farklı insanlar için, ikisine de olacak dedi çünkü. Medyum cemi seviyorum ama ben. Tutarlı sanki. Serkana baktırmadım.

Selenaya gelince, yazdığın şeylere kesinlikle katılıyorum. O kadar iyi bi insan ki, huzur ce güven veriyor. İnşallah bize de çıkar dedikleri. Ne yazıkki bende vadeler tutmuyor.

Ahh fama ahh :) bana astroloji de eylül _ Kasım gibi nişan demiş. O zaman da inandırıcı gelmemişti zaten ama işte.. Sonra Sema da hep olumluydu, Serkan tek de kapısı açık hanımefendi, aralık şekilde derken şu an kapalı oldu :) kısmet ya hayırlısı artık napiim

Kızlar o falcı hüma idi .. Ama cidden kartlar cok iyiydi son iki kartm güneş ve sunit... Dönüş ....ama olmadı...

Sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…