Sezgi canım
İlk olumsuz falim oldu bilemiyorum bakalim. Hala su ana kadar gecmisi en iyi analiz eden en nokta atisli kisi bende Geysu.sezgi bence de :)
Yaaa threaven, o kdr fal baktırdık bize bi tek selenadan fayda var. Bana ilk baktığı iki fal, harfiyen çıkmış. Iska yok, öyle diyim yani. İkisi de über olumsuz tabiselenam nerde benim ya yemin ederim tutmuyor kimse yerini artık gelse de kafa karışıklığımı giderse
ya onun gibi yok yemin ederim geçmişi ve şuanı öyle güzel ve detaylı anlatıyor ki. söylediği ve çıkmayan şey yok gelecekle ilgili de bi kaç bişi var sadece tutmayan. aklım almıyor nasıl biliyo bunları resmen adamın hayatını kafasının içini her şeyi anlattı her seferinde. benim ilk fal attığım kişiydi o kadın efsane.Yaaa threaven, o kdr fal baktırdık bize bi tek selenadan fayda var. Bana ilk baktığı iki fal, harfiyen çıkmış. Iska yok, öyle diyim yani. İkisi de über olumsuz tabison baktığı fallar tam istediğim şeyler aslında ama yok bir türlü gelemedi o vakit. Yine de, bu son falları çıkmasa bile, o kdr seviyorum ki selenayı, hep ona atarım herhalde. Sanki diğer falcılar çok marifetli de millet ne salak fallar bakıyo varsın patlayacaksa da selena ablam ptlasın diyorum artık ne diyim.
Ayyy inşallah dedikleri de çıkar ya valla reklama girmesin diye hep sustum ama parti kursun, oy vereyim yani o kadar seviyorumasenatı da unutmuşum o da efsaneydi. asenatı yakalayamayınca geysuya attım en son o da iyiydi ama asenat ve selenaya baktırdıysa bi insan daha önce bi daha hiç bi fal o ikisinin ki kadar tatmin etmiyor. bundan sonra sadece ikisine atarım sanırım anda acayip başarılılar
ahaha aynen ben de ortadan kaybolup kaybolup gelip burda selena övüyorum ama elimde değil reklam sanmasalar valla tanımam etmamAyyy inşallah dedikleri de çıkar ya valla reklama girmesin diye hep sustum ama parti kursun, oy vereyim yani o kadar seviyorum
Ama şunu da söylemeden edemiycem, tarih konusunda ciddi sıkıntıları var. Sana tutuyor mu tarihleri? Bana yakın zaman diyor mesela, aylaar sonra oluyor, üç vade diyor iki vadede oluyor falanahaha aynen ben de ortadan kaybolup kaybolup gelip burda selena övüyorum ama elimde değil reklam sanmasalar valla tanımam etmam
o doğru bak ama kendisi de diyor zaten tarihlerde iyi değilim diye hatta hiç tarih vermedi sanıyorum bana. ya çok zamanı var dedi ya da kısa zaman içinde dedi. öyle de oldu gerçiAma şunu da söylemeden edemiycem, tarih konusunda ciddi sıkıntıları var. Sana tutuyor mu tarihleri? Bana yakın zaman diyor mesela, aylaar sonra oluyor, üç vade diyor iki vadede oluyor falan
Elif Hanzade nin fiyatı 25 e düşmüş.... Ayrıca olumsuz yorum siliniyor demiş biri ben de takip ettm sitenin en iyisi denilen bi yorumcuyu olumsuz yorumu silinmedi ..Elif e biri çok kötü yorum yazmış.. Yorum şu;
Şunu taktir ediyorum ki Elif hanım sitedeki en iyi yorumcu (Herkesi denemiş olarak söylüyorum) fakat en büyük hatası bence asla affedilmeyecek olan bir hata hayatı çok toz pembe olarak aktarması yorumlara da dikkat ettiğinizde bir kişi bile olumsuzdu ama teşekkür ederim dürüstlüğünüz için yazmamış ayrıca kartların ters ya da düz olmasına çok dikkat eden biri hiç değil olmadı Elif hanım kusura bakmayın allah affetsin eğer iftira atıyorsam ama benim Hakkı'm helal değil. Çünkü mantıklı düşündüğünüz de olmayacak bir şeyi olacak demek hem yazık hem günah
05.09.2016
Neyin kafası bu ya??hem iyi yorumcu hem pembeci?? Madem biliyosun o işin olmayacagını falcıya niye soruyosun?:)
doğru kuzumFal baktrdgmz adamların ne mal olduğunu biliyoruz acık konuşalm... Hiçbiri değmez bu kadar üzüntüye, bu kadar paraya .... Düzgün adamları begenmiyoruz itiyoruz... Allah da al sana belayı verym diyo basımıza bi serseriyi gönderiyo...duygusuz ruhsuz Sadık olmayan iblis adamları...
tmm canım neden kızıyosun nolmus sankli hep bni dışlayın zatenHerkese öZelsen şu çıktı mı bu çıktı mı yazınca mı okuyabiliyosun?? Sorduklarının hepsi 2468984478.57899 kez Yazılmış ! Şu üslubunu da Düzelt , her boyamız tamdı bi fıstık yeşilimiz kaldı o da şayende tamamlandı. Çıkmıyorsa çıkmıyordur, çıkası gelmemiştir çıkası yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?