Binnaz Abla

selenam nerde benim ya yemin ederim tutmuyor kimse yerini artık gelse de kafa karışıklığımı giderse
Yaaa threaven, o kdr fal baktırdık bize bi tek selenadan fayda var. Bana ilk baktığı iki fal, harfiyen çıkmış. Iska yok, öyle diyim yani. İkisi de über olumsuz tabi son baktığı fallar tam istediğim şeyler aslında ama yok bir türlü gelemedi o vakit. Yine de, bu son falları çıkmasa bile, o kdr seviyorum ki selenayı, hep ona atarım herhalde. Sanki diğer falcılar çok marifetli de millet ne salak fallar bakıyo varsın patlayacaksa da selena ablam ptlasın diyorum artık ne diyim.

ya onun gibi yok yemin ederim geçmişi ve şuanı öyle güzel ve detaylı anlatıyor ki. söylediği ve çıkmayan şey yok gelecekle ilgili de bi kaç bişi var sadece tutmayan. aklım almıyor nasıl biliyo bunları resmen adamın hayatını kafasının içini her şeyi anlattı her seferinde. benim ilk fal attığım kişiydi o kadın efsane.

asenatı da unutmuşum o da efsaneydi. asenatı yakalayamayınca geysuya attım en son o da iyiydi ama asenat ve selenaya baktırdıysa bi insan daha önce bi daha hiç bi fal o ikisinin ki kadar tatmin etmiyor. bundan sonra sadece ikisine atarım sanırım anda acayip başarılılar

Ayyy inşallah dedikleri de çıkar ya valla reklama girmesin diye hep sustum ama parti kursun, oy vereyim yani o kadar seviyorum

ahaha aynen ben de ortadan kaybolup kaybolup gelip burda selena övüyorum ama elimde değil reklam sanmasalar valla tanımam etmam
Ama şunu da söylemeden edemiycem, tarih konusunda ciddi sıkıntıları var. Sana tutuyor mu tarihleri? Bana yakın zaman diyor mesela, aylaar sonra oluyor, üç vade diyor iki vadede oluyor falan

Ama şunu da söylemeden edemiycem, tarih konusunda ciddi sıkıntıları var. Sana tutuyor mu tarihleri? Bana yakın zaman diyor mesela, aylaar sonra oluyor, üç vade diyor iki vadede oluyor falan
o doğru bak ama kendisi de diyor zaten tarihlerde iyi değilim diye hatta hiç tarih vermedi sanıyorum bana. ya çok zamanı var dedi ya da kısa zaman içinde dedi. öyle de oldu gerçi

Kızlar merhaba iyi geceler...Sezgi'ye nasıl ulasiyorsunuz?Siteye girmiyor.Mail adresi olan varsa gönderebilir mi?Tesekkurler :)

Elif Hanzade nin fiyatı 25 e düşmüş.... Ayrıca olumsuz yorum siliniyor demiş biri ben de takip ettm sitenin en iyisi denilen bi yorumcuyu olumsuz yorumu silinmedi ..Elif e biri çok kötü yorum yazmış.. Yorum şu;

Şunu taktir ediyorum ki Elif hanım sitedeki en iyi yorumcu (Herkesi denemiş olarak söylüyorum) fakat en büyük hatası bence asla affedilmeyecek olan bir hata hayatı çok toz pembe olarak aktarması yorumlara da dikkat ettiğinizde bir kişi bile olumsuzdu ama teşekkür ederim dürüstlüğünüz için yazmamış ayrıca kartların ters ya da düz olmasına çok dikkat eden biri hiç değil olmadı Elif hanım kusura bakmayın allah affetsin eğer iftira atıyorsam ama benim Hakkı'm helal değil. Çünkü mantıklı düşündüğünüz de olmayacak bir şeyi olacak demek hem yazık hem günah

05.09.2016
Neyin kafası bu ya??hem iyi yorumcu hem pembeci?? Madem biliyosun o işin olmayacagını falcıya niye soruyosun?:)

Binnaz da Ece gülen e baktrmştm cok zaman önce o kadar kötü kartlarm vardı ki son kartım düşün artk Kılıç dokuxlusu. kadın bizi evlendrdi mutlu bir hayat vs vs sonra cocuk ....o zaman tarot okumayı fln bilmiyorum sonra epey öğrendim... E be kadın gözün kör olmasın senin bari bu kadar pembe çizmeseydin falcı değl bunlar asla...karta bakmıyorlar bile bence direkt senaryo

Ece gülen , Bilge özdogru, ırmak Yalçın ( berbat ötesi yazamıyor bile ), deniz devrim,hilal mutlu,Elif ışık , kesira sirel baktrdıklarım arasında hiç bi dedikleri çıkmadı kart bile okuyamıyorlar hep sallama..
Sitede çıkan ilk falım hüma bal dediğinden erken oldu ikinci falım zamanda patladı su an..
Geçmişi- anı döken Elif Hanzade o da hüma ile paralel seyler söyledi .. Vakit var daha

İnsan olumlu şeyleri duymak için fal baktırmaz ki.İlla karşımızdakinin bizi kandırması gerekmez biz hem o anda ki durumu objektif bir biçimde gören birini arıyoruz hemde olumlu-olumsuz herşeyi söyliyen.

Zaten falcıya gelme amacıda bu degıl mı senın goremedıklerını gormesi,söylemesi. Ben bu yorumda bir tezaklık gormedim acıkcası.

Mesela burda kemal içinde denilmişti iyi bir falcı (ki bence değil )ama sonunu pembeye bağlamayı seviyor diye.Yorumu yazan bunu demek istemiş bence.

Merhaba,

geçtiğimiz aylarda epey fal baktırdım. hayatım çok farkı bir yöne gitti.
şimdi dönüp baktığımda neler çıkmış onları yazmaya geldim. önceki sayfalarda baktırdığım kişileri uzun uzun yazmıştım. onlardan çıkanları yazabilicem ancak diğerlerini çoktaaaan unuttum.
nesibe: hiiç hiç ortada olmayan bir şeyi zamanında söylemiş. olacak olan şeyleri göremediği olmuş, dolayısıyla farklı sonuçlanan durumlar yaşanmış, esas konuyla alakalı konuşmalar görüşmeler olucak ama bi şey olmaz bu işten, hiç ortada yokken hayatına biri girecek diyip o insanı tarif etmiş, tam deddiği gibi gelişti orada olaylar. 7.5-8/10 veririm
ilkay gür: bunda da aynı şekilde, esas insanla alakalı olarak, o dönemdeki sevgilisinden ayrılmayacak hemen dedi, ama bi iki hafta sonra ayrıdılar. konuşmalar dedi, olmadı. fakat bammbaşka bi olayı, ve konuşmakarın olmamasına sebep olan çok önemli bir olayı hiç hiç ortada yokken, böyle de bir şey olacak dikkat et emeklerini çöpe atar bu olay diyerek öngörmüştü. 7.5-8/10 veririm ona da
nur banu: bir yolun varda baktırdım, ilk baktırdığım fallar mükemmel, kişilik analizleri, geçmiş an yorumları çok iyi. ama esas son onda da yok. yine de bir kere daha gidicem7/10
selin imer: esas insanla alakalı falında, senin yolun bununla diyerek isim, görünüş, kişilik tahminleri yapmıştı ve birebir tuttu. o dönemdeki ayrılma tarihini de bildi. ama gerisi malesef çıkmadı. hatta özellikle, böyle bir şey olacak mı dediğimde hayır dediği bir olay yaşandı malesef. 6/10
saraylıhanım: onun profesyonelliğini seviyorum. dediklerinden çıkan da oldu çıkmayan da. 7/10. denenebilir bence
rezzan: çok severdim ama iyi damara göre şerbet veriyo. belki ben kankaya bağladığımdandır. bir kere denenebilir yine de. peek çoğundan özenli ve bilgili olduğu kesin

bunlar dışında 3 bin liralık online fal harcamam oldu son 3-4 ayda. bunun 2500ü ilk 2 ayda oldu. adı geçen hemen herkese gittim galiba.
selenayı da uzun süredir merak ediyorum ama siteye girmiyo. burdan anladığım kadarıyla mailinden özel bakıyor. elinde maili olan biri benimle paylaşabilir mi rica etsem

şimdiden teşekkür ederim

Fal baktrdgmz adamların ne mal olduğunu biliyoruz acık konuşalm... Hiçbiri değmez bu kadar üzüntüye, bu kadar paraya .... Düzgün adamları begenmiyoruz itiyoruz... Allah da al sana belayı verym diyo basımıza bi serseriyi gönderiyo...duygusuz ruhsuz Sadık olmayan iblis adamları...

doğru kuzum

kızlar meral saydam nasıldır yada ceren ezgi kızlar cvp kızlarrr

tmm canım neden kızıyosun nolmus sankli hep bni dışlayın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…