Binnaz Abla

Bende son 3_4 aydam toplam 2.000 tl harcamisimdir telefon faturam ikiye katladi ortalam 200 _250 tl online fal ucreti e bunun disinda 100 tl lik de disarda baktirsam aylik 300 tl fala ama artik sadece 1 kez disarida eglencesine baktiricam .onumuzdeki ayda telefonu odeyip kapattiricam mobil odemeyi .

Ufak tefek seyler disinda cikmadi kizlar ben 1 aydir yeni biriyle gorusuyorum .Eskisi kendi aleminde 1_2 mesajlastik ama sallamadigina gore takiliyor demekko yok cok sevio seni yok ozluyor diyenler de hikaye anlatmis adam gayet hayatina bakti ama artik bende hayatima baktim .Olan fala akittigim paralara oldu onlarla guzel bir tatile giderdim ,alisveris yapardim ne biliyim kendime harcardim hepsi palavraaaaa.

Canım kim o özlüyor seviyor diyenler

kimler kuzum patladı

kzıalr fal mal hikaye serefsizler için kendimizi paralıyoz anlık mutluluk için allah serefsiz kullarına bonkör sallayın gitsin hüma balmıs hulya demirmiş meral saydammıs ceren ezgiymiş palavre pelevra opelavraa hepsi palavra

Herkesin süper biliyo canım her dediğini yasadım dediği falcı... seni seviyo aşık onunla mecburi birlikteliği var onu sevmiyo arıcak dediği adam onunla evlendi cocuğu aradım beni seviyosun inkar etme vskalbim ona mı ait tabiki seviyorum deli msn nesin dedi... Inanmayın benim gbi rezil olursunuz sonra nası utandım anlatamam

Kim o falcı ah kızlar bir de isim yazsanız :)

anlamadım cnm fal cıktımı bildimi anlamadım

kim o falcı cıdden birde detay yazsanız :)
oda degıl falcının sozuyle neden hareket edıyorsunuz bırazda mantıklı dusunmek lazım kendı hayatımızı etkılıyor sonucta

B
kim o falcı cıdden birde detay yazsanız :)
oda degıl falcının sozuyle neden hareket edıyorsunuz bırazda mantıklı dusunmek lazım kendı hayatımızı etkılıyor sonucta
binnazda 37.5 lük falcılardan ... Bilmem kadın biliyordur baksana yorumlara super dedim rezil oldum cocuğa:) dedikleri çıkmıştı bi de önceki falı... Yok sen bana aitsin dedim nerden cıkarıyon bunları dedi?? Falcı dedi diyemedim

hüma bal elif hyanzade fln varmı bunalrın içinde

Kim o çok merak ettim

Ama önceki falı cıkmştı şimdi burda söylersem ayıp olmaz mı?? Özelden yazıym

Aciktan yazin bence herkes faydalansin dogru veya yanlistan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…