Canım kim o özlüyor seviyor diyenlerUfak tefek seyler disinda cikmadi kizlar ben 1 aydir yeni biriyle gorusuyorum .Eskisi kendi aleminde 1_2 mesajlastik ama sallamadigina gore takiliyor demekko yok cok sevio seni yok ozluyor diyenler de hikaye anlatmis adam gayet hayatina bakti ama artik bende hayatima baktim .Olan fala akittigim paralara oldu onlarla guzel bir tatile giderdim ,alisveris yapardim ne biliyim kendime harcardim hepsi palavraaaaa.
kimler kuzum patladıUfak tefek seyler disinda cikmadi kizlar ben 1 aydir yeni biriyle gorusuyorum .Eskisi kendi aleminde 1_2 mesajlastik ama sallamadigina gore takiliyor demekko yok cok sevio seni yok ozluyor diyenler de hikaye anlatmis adam gayet hayatina bakti ama artik bende hayatima baktim .Olan fala akittigim paralara oldu onlarla guzel bir tatile giderdim ,alisveris yapardim ne biliyim kendime harcardim hepsi palavraaaaa.
Kim o falcı ah kızlar bir de isim yazsanız :)Herkesin süper biliyo canım her dediğini yasadım dediği falcı... seni seviyo aşık onunla mecburi birlikteliği var onu sevmiyo arıcak dediği adam onunla evlendi cocuğu aradım beni seviyosun inkar etme vskalbim ona mı ait tabiki seviyorum deli msn nesin dedi... Inanmayın benim gbi rezil olursunuz sonra nası utandım anlatamam
anlamadım cnm fal cıktımı bildimi anlamadımHerkesin süper biliyo canım her dediğini yasadım dediği falcı... seni seviyo aşık onunla mecburi birlikteliği var onu sevmiyo arıcak dediği adam onunla evlendi cocuğu aradım beni seviyosun inkar etme vskalbim ona mı ait tabiki seviyorum deli msn nesin dedi... Inanmayın benim gbi rezil olursunuz sonra nası utandım anlatamam
Falcıya bakarsan beni seviyodu ... Cocuk baskasıyla evlendi ve ona surulsıklam aşıkmş cocuğa sordumanlamadım cnm fal cıktımı bildimi anlamadım
Bermudaa merakla bekliyorum var mı bi gelişmeKızlar selamlarr umarım gününüz iyi geçiyordur :) kısmetse eğer pazartesi günü fallarımın çıkıp çıkmadığı belli olacak. Akşamına da gelir tek tek yazarım kim bilmiş kim bilememiş diye.
kimdi bunu dıyen falcıalr canımFalcıya bakarsan beni seviyodu ... Cocuk baskasıyla evlendi ve ona surulsıklam aşıkmş cocuğa sordum
Herkesin süper biliyo canım her dediğini yasadım dediği falcı... seni seviyo aşık onunla mecburi birlikteliği var onu sevmiyo arıcak dediği adam onunla evlendi cocuğu aradım beni seviyosun inkar etme vskalbim ona mı ait tabiki seviyorum deli msn nesin dedi... Inanmayın benim gbi rezil olursunuz sonra nası utandım anlatamam
binnazda 37.5 lük falcılardan ... Bilmem kadın biliyordur baksana yorumlara super dedim rezil oldum cocuğa:) dedikleri çıkmıştı bi de önceki falı... Yok sen bana aitsin dedim nerden cıkarıyon bunları dedi?? Falcı dedi diyemedimkim o falcı cıdden birde detay yazsanız :)
oda degıl falcının sozuyle neden hareket edıyorsunuz bırazda mantıklı dusunmek lazım kendı hayatımızı etkılıyor sonucta
hüma bal elif hyanzade fln varmı bunalrın içindeB
binnazda 37.5 lük falcılardan ... Bilmem kadın biliyordur baksana yorumlara super dedim rezil oldum cocuğa:) dedikleri çıkmıştı bi de önceki falı... Yok sen bana aitsin dedim nerden cıkarıyon bunları dedi?? Falcı dedi diyemedim
Herkesin süper biliyo canım her dediğini yasadım dediği falcı... seni seviyo aşık onunla mecburi birlikteliği var onu sevmiyo arıcak dediği adam onunla evlendi cocuğu aradım beni seviyosun inkar etme vskalbim ona mı ait tabiki seviyorum deli msn nesin dedi... Inanmayın benim gbi rezil olursunuz sonra nası utandım anlatamam
Ama önceki falı cıkmştı şimdi burda söylersem ayıp olmaz mı?? Özelden yazıymhüma bal elif hyanzade fln varmı bunalrın içinde
Ya niye ayıp olsunAma önceki falı cıkmştı şimdi burda söylersem ayıp olmaz mı?? Özelden yazıym
Ama önceki falı cıkmştı şimdi burda söylersem ayıp olmaz mı?? Özelden yazıym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?