2014 yılında bi bayan bana attgı fal bu alakası bile yok benle diyip kk de paylaşmış... Şu falda özel bişey yok bence falcı bacı da aynı yorumu gönderiyor...hüma bal açıkladım dün... 1 ay sonra tamamen ayrılırlar dedi 1 ay sonra evlendiler senden hoşlanıyo dönecek dedi adam deli msn sen hayal mi kuruyorsun dedi.... The end
. Cok utandım yalınız falcının sözüyle hayır bana aitsin brni seviyosun fln dedim..:/ komik oldu... Evet Elif Hanzade ye tarot baktrdm evlendi fln ondan sonra.. Yine geri dönüş cıktıGecmis olsun hayirlisi olmus demekki. Hüma bence iyi baksada elbette her fali ya da her kisiye cikacak diye bir sey yok. Üzüldüm senin adina. Hüma disinda sana ayni seyleri soyleyen var miydi ya da bu adam geri donmeyecek diyen oldu mu?
ben Hümaya Mayıs'ta baktrdm Haziran da evlendi.. Ama kartlar cidden cok olumluydu... Hümanın sucu yok ...Hepimizin böyle falları var ve bınnazda bakanlar ozellıkle boyleler hele cok sevılen ısımlerden yazılı bakanlar upuzun destan nıtelıgınde yazıyor okurken hangı masaldayım dıyorsun.
Ben kendı adıma selenanın dedıklerını yaşıyan bır insanım ki isim bile verip tuturdugu olmuştur yanında bır kadınla beraber gecen sene bakıyordu hatta o fal hala cıkar.
Kadın kendı falını paylaşmıssa ona bişey diyemem,sanki mesajdan alınmıs gıbı ama sizin durum enterasan geldi bana.Yanı ne kadarlık bır ılıskıydı adam ne ara evlendı anlamadım ama bunu bıle goremedılerse artık pes diyorum.Sizinde fallarla hareket etmeniz kotu olmuş .
Kızlar birkerebirden haberi olan var mı ?
Beğenmediğimi söylemiştim zamanında ama eski falları okuyunca fark ettım bir durum olucak gibi duruyor fal ne kadar olumlamalarla dolu olsada cıkıcak gıbı.
Kadına baktım uzakta
Kendimden bi örnek vermek istiyorum.. benim de boyle bir sey vardi. Adam beni seviyor biliyorum hep bu cikiyordu zaten ama net adim gelmedi. Sonra ben sıkıldım dedim istemiyorum artik. Afam bide gururlu...Aradan bir kac ay gecti kiz istemeye gidecegini duydum. Sonra ben bi falciya sormadim onu baskasi icin sormustum bunuda gordu. Akli hala sende. Ekimde yuzuk takacak evlenecekte ama senle iletisimede gececek. En buyuk pismanligi sensin vs demisti. Ben cok inanmamistim. Sonra cidden ekimde nisan olacagini duydum. Sonra bi bahane ile benle iletisime gecmisti ve cokta evlenmeyi istemedigini, mantik evliligi yapacagini vs soylemisti laf arasi. Benimde ask hayatimi sorgulamisti o aralar.. ben yuz vermedim ustelik nisanlisina yanlis yapmamasi icin uyarmistim.
ama bundan eminim. O donem onu arayip sen benimsin biliyorum deseydim bana sen gerizekali misin ben evleniyorum sen ne hayal kuruyorsun derdiki hala beni merak ettigini biliyorum ama umurumda degil evlenmeseydi oda. Benim ici hayirlisi olmus :)
yani arkadaslar fal iyi hos'da..ama fala inanip da sen benimsin demeyin yani :))
Serkan sastimi sende kuzum bende cikti zaman olarak once oldu ama.Fama zamani bildi yine, kemal "e uc kez attim en son falda zamani bildi birde .
Valla serkan son baktığı fala göre zaman var daha eylül ekim gibi bitiyor tarih ben 3 kere attım Serkan her seferinde barışma ve ilişki gördü ama şu an çok kopuğuz durum farklı.
Benim de buna benzer bişey olmuştu adam nişanlanıyor ben de bunu biliyorum fal baktırdım ben yüzük görmüyorum dedi ki o zaman nişan olmamıştı henüz bu adam evlense bile boşanır o kadar net söylüyorum demişti sana geri gelir demişti ben o zamanlar nişanı atacak evlenmeyecek diye bekledim ki nişanlıyken benimle iletişime geçti görüşmek istedi kabul etmedim velhasıl adam evlendikten 15 gün sonra boşandı ve bana geri döndü ama yine bişey olmadı güya benim kaderimdi belki de kaderimi değiştirmişimdir bilmiyorum bu falı bakan da ankarada hayal cafe de gülay diye bi kadındı şimdi nerde bilmiyorum.
Nişanlı biri için neden fal atayım? O sıralar nişanlanacağını duydum fakat emin değildim ve falı onun için baktırmamıştım normal fal baktırırken falımda çıktı ben de o nişanlanıyor dedim kadın da ben yüzük görmüyorum o kişi evlense bile sana gelir demişti ve bu dediğim olay yıllar önce yaşanmış bişey sadece konu geçtiği için paylaşmak istedim.Ayrıca bi insanı seversiniz nişanlanır ve siz üzülmeye devam edersiniz o kişi ayrılsın diye mi fal baktırmış oluyoruz bu şekilde ön yargılı olmasak daha iyi sanki.Ki orda da belirttim nişanlandı görüşmek istedi kabul etmedim diye bunun için fal bile baktırmış olsak neresinde kötülük var anlamadım.nisanli bi adam icin fal mi atiyosunuz? yani amac ne bu durumda nicin fal atilir anlamis degilim.
cnm ben ona subata baktirmisdim.. an gecmis cok iyidi, hem olumsuzu hemde olumluydu söylemisti sonucta olumluydu ve patlayali 6 ay olmus .... gerek yok derim. uzakta kalsin.
peki bunu sana hangi falci dedi? baya tuturmus ozmn
Nişanlı biri için neden fal atayım? O sıralar nişanlanacağını duydum fakat emin değildim ve falı onun için baktırmamıştım normal fal baktırırken falımda çıktı ben de o nişanlanıyor dedim kadın da ben yüzük görmüyorum o kişi evlense bile sana gelir demişti ve bu dediğim olay yıllar önce yaşanmış bişey sadece konu geçtiği için paylaşmak istedim.Ayrıca bi insanı seversiniz nişanlanır ve siz üzülmeye devam edersiniz o kişi ayrılsın diye mi fal baktırmış oluyoruz bu şekilde ön yargılı olmasak daha iyi sanki.Ki orda da belirttim nişanlandı görüşmek istedi kabul etmedim diye bunun için fal bile baktırmış olsak neresinde kötülük var anlamadım.
bende şaşırdım açıkcası eski fallarıma bakıyorum bu ara fal krizine bir nebze olsa çüzüm olsun diye onda fark ettım benımkıde aynen ne olumlu ne olumsuz gidişatı bilmiş amatek sıkıntı çok fazla olumlama,pozitif düşünçe örneği var faldan çok herşeye benziyor o yüzden :)
Bu sizi ilgilendiriyor mu ahlak bekçisi falan msnz?? Atar atmaz ?? Sizi ilgilendirmez .... Herkesin kendi hayatı ..nisanli bi adam icin fal mi atiyosunuz? yani amac ne bu durumda nicin fal atilir anlamis degilim.
Selena cok iyi bir falcidir bu attigin fal kime ait tam anlayamadim ?Medyum selena yı arastrym dedim ( ilk kez binnaz dışında fal arayışım oldu ) bi kişi gönderdiği falı kopy paste yapmış bu ne ya ?!!!!bildiğimin falcı bacı yorumu gbi....
- merhaba , şimdi soruna yoğunlaşarak falına baktım. öncelikle, erkek arkadaşının sinirlenince hiçbirşeyi gözü görmediğini görüyorum. sen ona göre daha hassas ve daha iyi niyetlisin. o agresfi olduğu vakit kolayca kırabiliyor seni. pişman oluyor elbet ama bunu kolay kolay belli etmiyor. geri adım atan bir yapıya sahip değil. ateşli bir yapısı var. dokunduğu yeri yakan. ancak ciddi anlamda izzeti nefsi kuvvetli birisi. o yönden hakkını yemeyeyim. aynı zaman çok cömert ve cana yakın. ama işte sinirlendiği vakit çok zor bir insana dönüşüyor. memur olmayı denemiş mi bu çocuk hiç? öyle bir durumda gördüm çünkü. kırmış seni bunun farkında.seni unutmuş ya da sevmiyor değil. hala seviyor. çünkü o sevdiği zaman tam seviyor. sana bir konuda kızgınlığı var. onun yapma dediği bir şeyi yapmışsın. ama ufak birşey bu aslında. bunu bahane ediyor ama genele baktığım zaman onun haksız senin haklı olduğunu görüyorum. seni arayacak, ya da sosyal medya üzerinden de ulaşabilir. yüz yüze görüşme değilde bir iletişim aracıyla görüşme gözüküyor öncelikle. 2 vakit çıktı falında. 2 gün, 2 hafta ya da 2 ay içerisinde sana ulaşacak. yalnız bu ulaşma da önce hal hatır sorma. sonrasında ise tartışma var. uzlaşamayacaksınız ilk görüşmede. saha sonra tekrar bir görüşme olacak. bu görüşmeniz daha sıcak olacak. bir de erkek arkadasının esmer uzun boylu hafif kirli sakallı bir arkadaşı var. isminde ya da soyisminde a harfi var bu kişinin. onunla sık sık senin hakkında konuşuyor. ilişkiniz bir süre belirsizlik içinde sürecek. yani görüşmeleriniz olacak ama eskisi gibi bir yakınlık olmayacak. bu süre zarfında tam sıcaklık artmışken, eskiye doğru dönerken, senin bir arkadaşının arkadaşı sana talip olacak. bu kişinin niyeti ciddi. evlilik amaçlı yaklaşacak. kafan çok karışacak. hazırlıklı ol. erkek arkadasın ve bu kişi arasında kalabilirsin. çünkü yeni talibin olacak kişi de tam istediğin gibi biri olacak ve evlilik için herseyi hazır bahanesi olmayan biri olacak. bir karar verme sürecine gireceksin. sana tavsiyem bu süre içinde sezgilerini dinle. sezgilerin senin doğru kişiyi seçmene yardımcı olacak. bir de ..... senin aranda bir engel gördüm canım. ama aşılabilir bir engel. aşk uyumunuza da baktım. birlikteyken çok dinamik ve enerjili bir çiftsiniz siz. bu şekilde olabilirsiniz. monotonluk söz konusu değil ikiniz için. ama bazı konularda anlaşamayabilirsiniz mesela biriniz daha çok yakınlaşmak isterken diğeri daha yalnız kalmak kafa dinlemek uzaklaşmak isteyebilir bir süre. bu da arada anlaşmazlığa sebep olabilir. bu ilişkinin temeli sabıra dayanıyor. çok sabır ve emekle çok güzel bir şekilde yürüyebilir. o yüzden birbirinize şans tanımalısınız. sabırlı olmalısınız biraraya geldiğiniz vakit. umarım memnun kalırsın. soruların varsa çekinmeden sorabilirsin canım..
Hikaye bu ama.
Neresi komik? Nişanlanmış olsa da sevmeye devam ettim bir an da unutulmuyor çünkü, fakat nişanlı bir adamla seviyor olmama rağmen görüşmedim.Unutmaya çalıştım,olmadı o kadar kolay değildir bazı şeyler sadece yargılayıcı tavırda konuşmuş olmanız kendimi savunma ihtiyacı hissettirdi. Ters olan bir insanı nişanlı da olsa unutamamak değil bunu bilerek görüşmektir bu da benim fikrim .. Onun için fal baktırmak değil netice de fal :))soru sordum sadece bukadar savunmaya gecmene gerek yokda biraz celisiyosun sanki cnm : ) "o zamanlar nişanı atacak evlenmeyecek diye bekledim ki nişanlıyken benimle iletişime geçti görüşmek istedi kabul etmedim" burasi bana biraz komik geldi....yani nisani atmasini bekleyip de yinede görüsmemek fln. seversinn tabi ona lafim yok.. eskisi nisanlanir bunu duyarsin, üzülürsün. ordada kaliir.. neyse fazla bisey demicem bu konuyla ilgili. kötülük var da demedim bana cok ters geliyo böyle seyler o yüzden sorma geregi duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?