Binnaz Abla

Hepimizin böyle falları var ve bınnazda bakanlar ozellıkle boyleler hele cok sevılen ısımlerden yazılı bakanlar upuzun destan nıtelıgınde yazıyor okurken hangı masaldayım dıyorsun.

Ben kendı adıma selenanın dedıklerını yaşıyan bır insanım ki isim bile verip tuturdugu olmuştur yanında bır kadınla beraber gecen sene bakıyordu hatta o fal hala cıkar.

Kadın kendı falını paylaşmıssa ona bişey diyemem,sanki mesajdan alınmıs gıbı ama sizin durum enterasan geldi bana.Yanı ne kadarlık bır ılıskıydı adam ne ara evlendı anlamadım ama bunu bıle goremedılerse artık pes diyorum.Sizinde fallarla hareket etmeniz kotu olmuş .

Son düzenleme:
Kızlar birkerebirden haberi olan var mı ?

Beğenmediğimi söylemiştim zamanında ama eski falları okuyunca fark ettım bir durum olucak gibi duruyor fal ne kadar olumlamalarla dolu olsada cıkıcak gıbı.

Kadına baktım uzakta

. Cok utandım yalınız falcının sözüyle hayır bana aitsin brni seviyosun fln dedim..:/ komik oldu... Evet Elif Hanzade ye tarot baktrdm evlendi fln ondan sonra.. Yine geri dönüş cıktı kupa altılısı son kart keltik açılım...evli adam niye dönsün Allah askına.. Belki özür dilemek için fln arar bi gün o dur geri dönüş

ben Hümaya Mayıs'ta baktrdm Haziran da evlendi.. Ama kartlar cidden cok olumluydu... Hümanın sucu yok ...

Ben kartları istedgm şeylerin enerjisiyle çekiyorum sanrm ondan.. Zaten forumlarda falan okuyorum netten enerji akışı olmazmiş kartlara... Biri netten sectgm kartlara göre bana asıktı adam demiş reelde baktrdm hayatında bri varmış ve gercek cıktı dedi.... Fallara inanmıyorum bi kısmı belki cıkıyo ama bakıyosun diğer taraf uçmuş gtmş alakası yok ..

Fal o anki çöküşün o depresif o ne yapacagını bilmeyen sudan cıkmış balığa dönmüş halimizin şişkinliğimizin gazını alıyo... Mesela o falı okuyunca aglamştm bi rahatladm anlatamam ... Tam kpss haftasıydı... Ohh rahat rahat grdim sınava o fal olmasaydı cok kötü ruh haliyle girecektim ... Iyi ki de baktrmşm evet çıkmadı olsun o an kurtardı beni :)₺₺₺ yarın gdip telefon numaramı degstrcem içimde yine de hiç olmaması gerek dönüş kelimesi var bi Köşede... Onu da atıcam üzdrimden kaderimi kendim yönlendrcem .. Falcılar geri dönüş desede artk bana geri dönüşü olmuycak yani ...

Son düzenleme:

cnm ben ona subata baktirmisdim.. an gecmis cok iyidi, hem olumsuzu hemde olumluydu söylemisti sonucta olumluydu ve patlayali 6 ay olmus .... gerek yok derim. uzakta kalsin.

Kendimden bi örnek vermek istiyorum.. benim de boyle bir sey vardi. Adam beni seviyor biliyorum hep bu cikiyordu zaten ama net adim gelmedi. Sonra ben sıkıldım dedim istemiyorum artik. Afam bide gururlu...Aradan bir kac ay gecti kiz istemeye gidecegini duydum. Sonra ben bi falciya sormadim onu baskasi icin sormustum bunuda gordu. Akli hala sende. Ekimde yuzuk takacak evlenecekte ama senle iletisimede gececek. En buyuk pismanligi sensin vs demisti. Ben cok inanmamistim. Sonra cidden ekimde nisan olacagini duydum. Sonra bi bahane ile benle iletisime gecmisti ve cokta evlenmeyi istemedigini, mantik evliligi yapacagini vs soylemisti laf arasi. Benimde ask hayatimi sorgulamisti o aralar.. ben yuz vermedim ustelik nisanlisina yanlis yapmamasi icin uyarmistim.
ama bundan eminim. O donem onu arayip sen benimsin biliyorum deseydim bana sen gerizekali misin ben evleniyorum sen ne hayal kuruyorsun derdi ki hala beni merak ettigini biliyorum ama umurumda degil evlenmeseydi oda. Benim ici hayirlisi olmus :)

yani arkadaslar fal iyi hos'da..ama fala inanip da sen benimsin demeyin yani :))

peki bunu sana hangi falci dedi? baya tuturmus ozmn

Benim de buna benzer bişey olmuştu adam nişanlanıyor ben de bunu biliyorum fal baktırdım ben yüzük görmüyorum dedi ki o zaman nişan olmamıştı henüz bu adam evlense bile boşanır o kadar net söylüyorum demişti sana geri gelir demişti ben o zamanlar nişanı atacak evlenmeyecek diye bekledim ki nişanlıyken benimle iletişime geçti görüşmek istedi kabul etmedim velhasıl adam evlendikten 15 gün sonra boşandı ve bana geri döndü ama yine bişey olmadı güya benim kaderimdi belki de kaderimi değiştirmişimdir bilmiyorum bu falı bakan da ankarada hayal cafe de gülay diye bi kadındı şimdi nerde bilmiyorum.

nisanli bi adam icin fal mi atiyosunuz? yani amac ne bu durumda nicin fal atilir anlamis degilim.

nisanli bi adam icin fal mi atiyosunuz? yani amac ne bu durumda nicin fal atilir anlamis degilim.
Nişanlı biri için neden fal atayım? O sıralar nişanlanacağını duydum fakat emin değildim ve falı onun için baktırmamıştım normal fal baktırırken falımda çıktı ben de o nişanlanıyor dedim kadın da ben yüzük görmüyorum o kişi evlense bile sana gelir demişti ve bu dediğim olay yıllar önce yaşanmış bişey sadece konu geçtiği için paylaşmak istedim.Ayrıca bi insanı seversiniz nişanlanır ve siz üzülmeye devam edersiniz o kişi ayrılsın diye mi fal baktırmış oluyoruz bu şekilde ön yargılı olmasak daha iyi sanki.Ki orda da belirttim nişanlandı görüşmek istedi kabul etmedim diye bunun için fal bile baktırmış olsak neresinde kötülük var anlamadım.

cnm ben ona subata baktirmisdim.. an gecmis cok iyidi, hem olumsuzu hemde olumluydu söylemisti sonucta olumluydu ve patlayali 6 ay olmus .... gerek yok derim. uzakta kalsin.

bende şaşırdım açıkcası eski fallarıma bakıyorum bu ara fal krizine bir nebze olsa çüzüm olsun diye onda fark ettım benımkıde aynen ne olumlu ne olumsuz gidişatı bilmiş ama tek sıkıntı çok fazla olumlama,pozitif düşünçe örneği var faldan çok herşeye benziyor o yüzden :)

soru sordum sadece bukadar savunmaya gecmene gerek yokda biraz celisiyosun sanki cnm : ) "o zamanlar nişanı atacak evlenmeyecek diye bekledim ki nişanlıyken benimle iletişime geçti görüşmek istedi kabul etmedim" burasi bana biraz komik geldi....yani nisani atmasini bekleyip de yinede görüsmemek fln. seversinn tabi ona lafim yok.. eskisi nisanlanir bunu duyarsin, üzülürsün. ordada kaliir.. neyse fazla bisey demicem bu konuyla ilgili. kötülük var da demedim bana cok ters geliyo böyle seyler o yüzden sorma geregi duydum

net hatirlamiyorum sildim cünkü tellwe hesabini. ama o zamanlar cok begendimi hatirliyorum silmeden öncede gidip bütün tellwe fallarini okudum da birtane bile cikmamis. aklimda kalirdi yoksa. yani gelecek cikmadi da .. an da baya iyi oldugunu bende düsünüyorum.. bildikleri olmusdu cünküü anlik seyler. vallah ben yaklasik iki haftadir tutuyorum kendimi kimseye atmiyorum, zor olsada beklentiye girmekden iyidr..

Selena cok iyi bir falcidir bu attigin fal kime ait tam anlayamadim ?

Neresi komik? Nişanlanmış olsa da sevmeye devam ettim bir an da unutulmuyor çünkü, fakat nişanlı bir adamla seviyor olmama rağmen görüşmedim.Unutmaya çalıştım,olmadı o kadar kolay değildir bazı şeyler sadece yargılayıcı tavırda konuşmuş olmanız kendimi savunma ihtiyacı hissettirdi. Ters olan bir insanı nişanlı da olsa unutamamak değil bunu bilerek görüşmektir bu da benim fikrim .. Onun için fal baktırmak değil netice de fal :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…