- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Selena asla boyle birsey yapmazSelenaya aitmş bi bayan paylaşmış
fali okudum gayet ozenli tutarli bir fal falci baci yorumuyla ne alaka hangi falci baci bu kadar uzun ve memuriyete kadar soyler.ayrica selena hakkinda bu kadar guzel yorum varken ozellikle olumsuz birsey bulup bunu paylasmaniz gercekten ilginccc birde yeni uyelik....Selenaya aitmş bi bayan paylaşmış
Arkadaşım bi dakıka bakalım ne demek "o şeytan ruhlular kafasını duvara surtuceksin gerizekalı amacın ne " bunlar nasıl ithamlar birini seversin evli de olsa seversin ama o ayrı bi konu bunu kendi içinde yasarsin. Bence bu kadar laf soyluyecegine millete kendini o sevdiğin adamın karısının yerine koy ve kocana birinin gelip sen benimsin demesini düşün bakalım nasıl bi duyguya kapilicaksin. Millete ahlak bekçisi diyeceğin kadar kendi ahlakını sorgula. Burda suana kadar hiç bir tartışmaya katılmamaya çalıştım niyetim de yok ama kadının en büyük düşmanı kadın derler ya gerçekten doğru eğer o sevdiğin adam düzgün bi insan olmasaydı senin duygularini kullanip sana surekki bosanicam bosanicam diyip eşinide gayet güzel aldatirmis ama şükür ki hayal dünyasında yaşıyorsun diyip konuyu kapamis. Allah aşkına tamam seviyoruz ediyoruz Hepimiz mutlu olalım istiyoruzda yanlış yapmanin da anlamı yok. Hani demişsin ya es dost akraba derdini anlatinca ahlak bekçisi oluyor şeytanı ruhlar fln diye asıl onlar seni yanlış yoldan döndürme çabaları ama sen şeytanı ruh bil üstünde gerizekalı de kafasını al duvara surtuceksin de.. ohh ne güzel dünya ya . Benim kocama eşime hatta sevgilime biri gelip dicek sen benimsin bak ben ona o zaman nasıl şeytanı ruh diyip kafasını duvarlara sürtuyorm gör Şaka misin arkadaşım sen ya bide pişkin pişkin yazıyorsun
Arkadaşım bi dakıka bakalım ne demek "o şeytan ruhlular kafasını duvara surtuceksin gerizekalı amacın ne " bunlar nasıl ithamlar birini seversin evli de olsa seversin ama o ayrı bi konu bunu kendi içinde yasarsin. Bence bu kadar laf soyluyecegine millete kendini o sevdiğin adamın karısının yerine koy ve kocana birinin gelip sen benimsin demesini düşün bakalım nasıl bi duyguya kapilicaksin. Millete ahlak bekçisi diyeceğin kadar kendi ahlakını sorgula. Burda suana kadar hiç bir tartışmaya katılmamaya çalıştım niyetim de yok ama kadının en büyük düşmanı kadın derler ya gerçekten doğru eğer o sevdiğin adam düzgün bi insan olmasaydı senin duygularini kullanip sana surekki bosanicam bosanicam diyip eşinide gayet güzel aldatirmis ama şükür ki hayal dünyasında yaşıyorsun diyip konuyu kapamis. Allah aşkına tamam seviyoruz ediyoruz Hepimiz mutlu olalım istiyoruzda yanlış yapmanin da anlamı yok. Hani demişsin ya es dost akraba derdini anlatinca ahlak bekçisi oluyor şeytanı ruhlar fln diye asıl onlar seni yanlış yoldan döndürme çabaları ama sen şeytanı ruh bil üstünde gerizekalı de kafasını al duvara surtuceksin de.. ohh ne güzel dünya ya . Benim kocama eşime hatta sevgilime biri gelip dicek sen benimsin bak ben ona o zaman nasıl şeytanı ruh diyip kafasını duvarlara sürtuyorm gör Şaka misin arkadaşım sen ya bide pişkin pişkin yazıyorsun
Adam evli değildi benle tanıştığında onun için bütün fırsatları teptim cok sevdim kimseye dönüp bakmadım aklımdan kimse bile geçmedi... SEVDİM kardeşim 3 yılbekledim... Yine olsa yine beklerm ...en kötü halleryle sevdim onu... Önce ben sevdim o yoktu...işim yoktu param yoktu onun durumu iyiydi yaklaşamadım kardeşim ben kimseye muhtaç olamam kardeşim.. Kimsenin parasınıyiyemem ayaklarımın üstünde durmalıydım...olmadı yetişemedim şeytanın bri geldi aklını celdi sevdiğini sanmıyorum bile aklı fikri parada pulda olan bi kız... Ben parasız da severdim kardeşim cok ağladım 4 aydr her gün aklımda unutamadım... Napıym??? Yine olsa 5 sene bekle dese yine beklerm... Kimsenin kocasına eşine bakmadım kardeşim. Vallahi saf sevdim ben kalbimde bi gr kötülük yok... AŞIK OLDUM 09.08.2013 te hayat izin vermedi kardeşim ...Arkadaşım bi dakıka bakalım ne demek "o şeytan ruhlular kafasını duvara surtuceksin gerizekalı amacın ne " bunlar nasıl ithamlar birini seversin evli de olsa seversin ama o ayrı bi konu bunu kendi içinde yasarsin. Bence bu kadar laf soyluyecegine millete kendini o sevdiğin adamın karısının yerine koy ve kocana birinin gelip sen benimsin demesini düşün bakalım nasıl bi duyguya kapilicaksin. Millete ahlak bekçisi diyeceğin kadar kendi ahlakını sorgula. Burda suana kadar hiç bir tartışmaya katılmamaya çalıştım niyetim de yok ama kadının en büyük düşmanı kadın derler ya gerçekten doğru eğer o sevdiğin adam düzgün bi insan olmasaydı senin duygularini kullanip sana surekki bosanicam bosanicam diyip eşinide gayet güzel aldatirmis ama şükür ki hayal dünyasında yaşıyorsun diyip konuyu kapamis. Allah aşkına tamam seviyoruz ediyoruz Hepimiz mutlu olalım istiyoruzda yanlış yapmanin da anlamı yok. Hani demişsin ya es dost akraba derdini anlatinca ahlak bekçisi oluyor şeytanı ruhlar fln diye asıl onlar seni yanlış yoldan döndürme çabaları ama sen şeytanı ruh bil üstünde gerizekalı de kafasını al duvara surtuceksin de.. ohh ne güzel dünya ya . Benim kocama eşime hatta sevgilime biri gelip dicek sen benimsin bak ben ona o zaman nasıl şeytanı ruh diyip kafasını duvarlara sürtuyorm gör Şaka misin arkadaşım sen ya bide pişkin pişkin yazıyorsun
Bu lafı yazmışsın ya direk dediğim şey her söz sahibine yakışır oldu .. ya deli oluyorm bu tarz şeylere be gercekten yazmamak için çaba veriyorm ya evli adam evli ister severek evlenmiş olsun evli ya evli bu yüzden zaten artık herkes evliliklerden uzak duruyor. Adam umut verir ayrı bi konu ama Cidden sınırlenıyorum ya gercekten günümüzde evlilikler bu yuzden devam etmiyor.cuNKÜ biz evli adamlara gidip sen benimsin diyoruz erkek Milleti de doyumsuz olduğu için ohh ne güzel evde karım dışarda sevgilim olsun allahtan seninki bu devirde namuslu adam çıkmis.Hem ahlak bekçisi hem rahibe Teresa hem sokak kadını
Ya aşkta para pulunda önemi yok adam seni sevdiyse istediyse niye kabul etmedin o zaman .. ya bak durumuna üzüldüm ama burda kalkıp ne yasamissan yasa kimseyi ilgiledirmez ama kalkıp kimseye şeytan ruhlu gerizekalı al kafasını duvara vur ve daha bir suru sey diyemezsin kimse sana bu hakkı vermez. Benim kızdigim nokta bu çünkü burda büyük bi kesim aynı dertten muzdarip cirkinlesmenin anlamı yokAdam ev
Adam evli değildi benle tanıştığında onun için bütün fırsatları teptim cok sevdim kimseye dönüp bakmadım aklımdan kimse bile geçmedi... SEVDİM kardeşim 3 yılbekledim... Yine olsa yine beklerm ...en kötü halleryle sevdim onu... Önce ben sevdim o yoktu...işim yoktu param yoktu onun durumu iyiydi yaklaşamadım kardeşim ben kimseye muhtaç olamam kardeşim.. Kimsenin parasınıyiyemem ayaklarımın üstünde durmalıydım...olmadı yetişemedim şeytanın bri geldi aklını celdi sevdiğini sanmıyorum bile aklı fikri parada pulda olan bi kız... Ben parasız da severdim kardeşim cok ağladım 4 aydr her gün aklımda unutamadım... Napıym??? Yine olsa 5 sene bekle dese yine beklerm... Kimsenin kocasına eşine bakmadım kardeşim. Vallahi saf sevdim ben kalbimde bi gr kötülük yok... AŞIK OLDUM 09.08.2013 te hayat izin vermedi kardeşim ...
değil bence sen hikaye fal görmemişsin. Bu fal selenanın mı onu bile bilmiyorum, ama bu fala hikaye demen resmen emeğe haksızlık. Harfler, konuşmanın konuları, karşı tarafın yaptığı başvuru. Aradaki kırgınlık. Bana bu kdr ayrıntılı ve sana hikaye gibi gelmeyen bir fal örneği daha atsana. Birlikte karar verelim. Bu fal mı hikaye senin beğendiklerin mi?Hikaye gbi değl mi sence?? Her ilişki içinde yasanabilecek olaylar bunlar ...
bana da nedense kendi falıymış da çaktırmadan atmış gibi geldi. Ayrıca fal kimin olursa olsun, emek verilmiş bi fal bence. Hiç öyle hikaye gibi gelmedi bana.banada mesajdan alınmış gıbı geldı kımın falı bılmıyorum ama umarım haberı vardır o kişinin
Yazdigimın üstüne noktayi sen koymuş sunDaha ustune dicek bişey yok
Aynen oyle hayat bu insan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş.Kimseyi eleştirmek,yargılamamak için bende sabahtan beri tuttum kendimi hayat bu buyuk konusmamak lazım ama boyle ınsanları gordukce aklım almıyor adam evlenmiş EVLENMİŞ daha ne falı ya ? falcı ne dıcek kızım sen salakmısın ne beklıyorsun mu dıcek benım aklım almıyor yada bızım aklımızda bır sıkıntı var algılamıyoruz
Öyle ınsanlar varki sevgilisi oldugunu bildiği halde ne zaman ayrılıcaklar dıye fal baktırıyorlar, telwede gormuyormuyuz duvarda yazanları daha gecen gun gordum manyagın bırısı buyucu soruyordu adamı karısından ayırmak ıcın mıllet kafayı yemiş, kıme ne anlatıyoruz ,herkes elbet karşılığını görür .
Ayrıca bız bu kadar konustukta banada troll gıbı gelıyor selenaın falınıda ozellıkle paylaşması ılgınc geldı :)
SimplyLove
Bak olabilir bu şekilde önceden sevmişsindir evlenmiştir bu gayet normal... Ama evli adamlarla kırıştırmak isteyen eşinden ayırmak isteyen insanlara tahammülüm yok aşagılıkça bir davranış bana göre... Gururlu ,Onurlu bulmuyorum böyle kadınları..Adam ev
Adam evli değildi benle tanıştığında onun için bütün fırsatları teptim cok sevdim kimseye dönüp bakmadım aklımdan kimse bile geçmedi... SEVDİM kardeşim 3 yılbekledim... Yine olsa yine beklerm ...en kötü halleryle sevdim onu... Önce ben sevdim o yoktu...işim yoktu param yoktu onun durumu iyiydi yaklaşamadım kardeşim ben kimseye muhtaç olamam kardeşim.. Kimsenin parasınıyiyemem ayaklarımın üstünde durmalıydım...olmadı yetişemedim şeytanın bri geldi aklını celdi sevdiğini sanmıyorum bile aklı fikri parada pulda olan bi kız... Ben parasız da severdim kardeşim cok ağladım 4 aydr her gün aklımda unutamadım... Napıym??? Yine olsa 5 sene bekle dese yine beklerm... Kimsenin kocasına eşine bakmadım kardeşim. Vallahi saf sevdim ben kalbimde bi gr kötülük yok... AŞIK OLDUM 09.08.2013 te hayat izin vermedi kardeşim ...
Aman kızlr duydunuz artık YASAK sakın haNişanlı adama mı fal bıktırıyısınnnnnn ayyyyyy ahlskszzzzz sey sorusunu yasaklıyorum bu konu altında... Herkes kendi önünü süpürsün önce... Bilip bilmeden yargılamasın kimseyi.. Herkesin geçmişi yaşadığı hissettiği farklıdır .. NOKTA
Anlayamadım olayları valla ama ortada bi yanlış davranış oldugu kesinYazdigimın üstüne noktayi sen koymuş sunherkesin hayatı kendine valla şeytanı ruhlar bilmem ne olmuyor biz kirli onlar temiz sanki ne denir ki :)
Boşver anlayıp kendini insanlardan biraz daha soğutma evlilige bakışım değişiyor resmen artikAnlayamadım olayları valla ama ortada bi yanlış davranış oldugu kesin
Boşver anlayıp kendini insanlardan biraz daha soğutma evlilige bakışım değişiyor resmen artik
sırf evlılık degıl bence genel olarak ınsanlara bakış acım degıstı benımde,
mesela en basıtı ınstagramda su meshur seyma subası varya resımlerın altına yorumları gormenız lazım yanı bu dogru bırsey mı, ama mahalleden ayse -fatma aynı seyı yapsa ahlak bekcisi olur herkes lınc edilir.Son zamanlarda boyle bır moda cıktı zengın adama kapak atsın ohhh aferın ama halktan bırısı yapınca tu kaka.
Aynen ya ciddi anlamda psikolojimiz kaldırmıyor böyle şeyleri artıkBoşver anlayıp kendini insanlardan biraz daha soğutma evlilige bakışım değişiyor resmen artik
Mutfak işlerinden anlamayanlar için..Birazcık gülün kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?