Binnaz Abla

Selenaya aitmş bi bayan paylaşmış
Selena asla boyle birsey yapmaz
Selenaya aitmş bi bayan paylaşmış
fali okudum gayet ozenli tutarli bir fal falci baci yorumuyla ne alaka hangi falci baci bu kadar uzun ve memuriyete kadar soyler.ayrica selena hakkinda bu kadar guzel yorum varken ozellikle olumsuz birsey bulup bunu paylasmaniz gercekten ilginccc birde yeni uyelik....

bencilik iste, söylencek birsey yok...komik bi yandanda cok üzücü hala böyle insanlarin olmasi.. adam icin hayirlisi olmus ne diyim.

Bu arada.. eger soru soramicaksak kimseye.. hayat hikayenizide yazmanizada gerek yok burda. demeki cok iyi biliniyoki yanlis oldugunu.. bukadar savunma ihtiaci duyuyorlar..

Daha ustune dicek bişey yok

Aynen oyle hayat bu insan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş.Kimseyi eleştirmek,yargılamamak için bende sabahtan beri tuttum kendimi hayat bu buyuk konusmamak lazım ama boyle ınsanları gordukce aklım almıyor adam evlenmiş EVLENMİŞ daha ne falı ya ? falcı ne dıcek kızım sen salakmısın ne beklıyorsun mu dıcek benım aklım almıyor yada bızım aklımızda bır sıkıntı var algılamıyoruz

Öyle ınsanlar varki sevgilisi oldugunu bildiği halde ne zaman ayrılıcaklar dıye fal baktırıyorlar, telwede gormuyormuyuz duvarda yazanları daha gecen gun gordum manyagın bırısı buyucu soruyordu adamı karısından ayırmak ıcın mıllet kafayı yemiş, kıme ne anlatıyoruz ,herkes elbet karşılığını görür .

Ayrıca bız bu kadar konustukta banada troll gıbı gelıyor selenaın falınıda ozellıkle paylaşması ılgınc geldı :)
SimplyLove

Adam ev
Adam evli değildi benle tanıştığında onun için bütün fırsatları teptim cok sevdim kimseye dönüp bakmadım aklımdan kimse bile geçmedi... SEVDİM kardeşim 3 yılbekledim... Yine olsa yine beklerm ...en kötü halleryle sevdim onu... Önce ben sevdim o yoktu...işim yoktu param yoktu onun durumu iyiydi yaklaşamadım kardeşim ben kimseye muhtaç olamam kardeşim.. Kimsenin parasınıyiyemem ayaklarımın üstünde durmalıydım...olmadı yetişemedim şeytanın bri geldi aklını celdi sevdiğini sanmıyorum bile aklı fikri parada pulda olan bi kız... Ben parasız da severdim kardeşim cok ağladım 4 aydr her gün aklımda unutamadım... Napıym??? Yine olsa 5 sene bekle dese yine beklerm... Kimsenin kocasına eşine bakmadım kardeşim. Vallahi saf sevdim ben kalbimde bi gr kötülük yok... AŞIK OLDUM 09.08.2013 te hayat izin vermedi kardeşim ...

Hem ahlak bekçisi hem rahibe Teresa hem sokak kadını
Bu lafı yazmışsın ya direk dediğim şey her söz sahibine yakışır oldu .. ya deli oluyorm bu tarz şeylere be gercekten yazmamak için çaba veriyorm ya evli adam evli ister severek evlenmiş olsun evli ya evli bu yüzden zaten artık herkes evliliklerden uzak duruyor. Adam umut verir ayrı bi konu ama Cidden sınırlenıyorum ya gercekten günümüzde evlilikler bu yuzden devam etmiyor.cuNKÜ biz evli adamlara gidip sen benimsin diyoruz erkek Milleti de doyumsuz olduğu için ohh ne güzel evde karım dışarda sevgilim olsun allahtan seninki bu devirde namuslu adam çıkmis.

Kızlar tarottan anlayan biri var mı? Kupaası'na fal atmıştım ama iade etmiş müsait olup bakamayacağı için. Kartların anlamlarına baktım bende öyle ve çok ilginç geldi. Doğru sırayla mı yorumladım merak ediyorum. Ona göre moralimi bozucam

Ya aşkta para pulunda önemi yok adam seni sevdiyse istediyse niye kabul etmedin o zaman .. ya bak durumuna üzüldüm ama burda kalkıp ne yasamissan yasa kimseyi ilgiledirmez ama kalkıp kimseye şeytan ruhlu gerizekalı al kafasını duvara vur ve daha bir suru sey diyemezsin kimse sana bu hakkı vermez. Benim kızdigim nokta bu çünkü burda büyük bi kesim aynı dertten muzdarip cirkinlesmenin anlamı yok

Hikaye gbi değl mi sence?? Her ilişki içinde yasanabilecek olaylar bunlar ...
değil bence sen hikaye fal görmemişsin. Bu fal selenanın mı onu bile bilmiyorum, ama bu fala hikaye demen resmen emeğe haksızlık. Harfler, konuşmanın konuları, karşı tarafın yaptığı başvuru. Aradaki kırgınlık. Bana bu kdr ayrıntılı ve sana hikaye gibi gelmeyen bir fal örneği daha atsana. Birlikte karar verelim. Bu fal mı hikaye senin beğendiklerin mi?

banada mesajdan alınmış gıbı geldı kımın falı bılmıyorum ama umarım haberı vardır o kişinin
bana da nedense kendi falıymış da çaktırmadan atmış gibi geldi. Ayrıca fal kimin olursa olsun, emek verilmiş bi fal bence. Hiç öyle hikaye gibi gelmedi bana.

Yazdigimın üstüne noktayi sen koymuş sun herkesin hayatı kendine valla şeytanı ruhlar bilmem ne olmuyor biz kirli onlar temiz sanki ne denir ki :)

Bak olabilir bu şekilde önceden sevmişsindir evlenmiştir bu gayet normal... Ama evli adamlarla kırıştırmak isteyen eşinden ayırmak isteyen insanlara tahammülüm yok aşagılıkça bir davranış bana göre... Gururlu ,Onurlu bulmuyorum böyle kadınları..
Senin durumuna gelirsek fal baktırabilirsin sırf merak için ama nekadar sevsen bile artık adam evlenmiş ileri gitmemen nacizane tavsiyem.

Aman kızlr duydunuz artık YASAK sakın ha

Boşver anlayıp kendini insanlardan biraz daha soğutma evlilige bakışım değişiyor resmen artik

sırf evlılık degıl bence genel olarak ınsanlara bakış acım degıstı benımde,

mesela en basıtı ınstagramda su meshur seyma subası varya resımlerın altına yorumları gormenız lazım yanı bu dogru bırsey mı, ama mahalleden ayse -fatma aynı seyı yapsa ahlak bekcisi olur herkes lınc edilir.Son zamanlarda boyle bır moda cıktı zengın adama kapak atsın ohhh aferın ama halktan bırısı yapınca tu kaka.

LoveMeKyrenia banada oyle geldı valla ne yalan soylıyım :)

Unluler metres isini mesrulastirdi.alkislaniyorlar daha nolsun :) hep askı memnu denen dizi bozdu bizim milleti Bide mutluluk diliyorlar o yorumda ya cidden kadınlar neden dusman birbirine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…