Lütfen uslubunuza dikkat edin size oldukça saygılı yazdım yazmayada devam ediyorum bahsettiğiniz kişiyi size yaptığı yorumdan anladım fakat kendisini tanımıyorumbile.. insanlar hakkında bu şekilde konuşmanız ne kadar doğru? Biraz saldırgan tavırdan sadece anlayan insan tavrına bürünün nacizane tavsiye!! Biliyorum benim tavsiyeme ihtiyacınız da yoktur sizin ama yine de söyledim..
Amin.. Çok şükür ki öyle bir durumum söz konusu değil yıllar önce yaşanmış bişeyi anlattım sadece nişanlı bir adam için fal baktırmış olmam( ki o zamanlar henüz nişanlanmamıştı )üzerine doğru bulmadığını söyledi arkadaş ki bende durumun farklı olduğunu anlattım herkesin kendi düşüncesi dediğiniz gibi yaşamayan bilemez umarım kimse de yaşamaz böyle bişeyi Allah düşmanımın başına vermesin kimse böyle olmak istemez seçimler tabiki bizim elimizde onlar ayrı bir mevzu ama konu çok dışına çıkıp başka arkadaşın içinde bulunduğu durumdan dolayı eleştirilmesine kadar gitti ortada ben kaldım gibi bişey oldu. Herkes o kadar hırçın,o kadar saldırgan olmuş ki güzellikle söylediğiniz bişeyi bile başka yerlere çekebiliyolar kimin neyi,nasıl yaşadığını bilmeden üstelik işte bunların hepsi mutsuzluktan.. Mutlu olsak zaten falcıların ağzından çıkacak bir iki kelimeyle içimizi rahatlatmaya çalışmazdık. Herkesin öfkeyle birbirini yanlış anladığını düşünüyorum oysaki azcık empati yapabilsek hakaret etmeden konuşabilsek bence anlıycaz birbirimizi..kimse kimsenin ahlak bekçisi değildir,olamaz
yaşam tarzımıza göre de ahlak anlayışlarımız farklılık gösterebilir
aile kültürümüze göre.. nereli olduğumuza göre bile..
zorla nişanlanan,evlenen bin tane isim var,mucbir bir sebepten kavuşamayan bin tane insan var..
kız sevdiğini yazmış ki HELAL OLSUN (cesaret ister)
ayırmak istiyorum mu demiş, büyü mü yap demiş, kötü mü olsunlar demiş..
şuan bişey hissetmediğiniz ama geçmişte birlikte olduğunuz insanı bile meraktan stalk'lıyoruz
kolay değil bence öyle kalbine birini gömmek
kimse sınanmadığı günahın masumu zannetmesin kendini..
Allah hiç birimizi böyle bir şeyle sınamasın, kınayıp başına verenlerden etmesin..
ben çok üzüldüm. Allah sana sabır ve selamet versin.. ne deyim..
Bu sozlerine sonuna kadar katiliyorum en kiZdigim olayda bu baskasina gelince yargilamak herkes kendinden sorumludurkimse kimsenin ahlak bekçisi değildir,olamaz
yaşam tarzımıza göre de ahlak anlayışlarımız farklılık gösterebilir
aile kültürümüze göre.. nereli olduğumuza göre bile..
zorla nişanlanan,evlenen bin tane isim var,mucbir bir sebepten kavuşamayan bin tane insan var..
kız sevdiğini yazmış ki HELAL OLSUN (cesaret ister)
ayırmak istiyorum mu demiş, büyü mü yap demiş, kötü mü olsunlar demiş..
şuan bişey hissetmediğiniz ama geçmişte birlikte olduğunuz insanı bile meraktan stalk'lıyoruz
kolay değil bence öyle kalbine birini gömmek
kimse sınanmadığı günahın masumu zannetmesin kendini..
Allah hiç birimizi böyle bir şeyle sınamasın, kınayıp başına verenlerden etmesin..
ben çok üzüldüm. Allah sana sabır ve selamet versin.. ne deyim..
Biz seni anladık merak etme. Kaldı ki herkes her şey için fal baktırabilir. Kimseyi ilgilendirmez, kimseye de yargılamak düşmez.... Kimse de kimseye açıklama yapma mecburiyetinde değil.. Herkes kendi içine baksın evvela... Ayıp konuşulacaksa başka hayatları merak etmek de bana göre ayıp...Amin.. Çok şükür ki öyle bir durumum söz konusu değil yıllar önce yaşanmış bişeyi anlattım sadece nişanlı bir adam için fal baktırmış olmam( ki o zamanlar henüz nişanlanmamıştı )üzerine doğru bulmadığını söyledi arkadaş ki bende durumun farklı olduğunu anlattım herkesin kendi düşüncesi dediğiniz gibi yaşamayan bilemez umarım kimse de yaşamaz böyle bişeyi Allah düşmanımın başına vermesin kimse böyle olmak istemez seçimler tabiki bizim elimizde onlar ayrı bir mevzu ama konu çok dışına çıkıp başka arkadaşın içinde bulunduğu durumdan dolayı eleştirilmesine kadar gitti ortada ben kaldım gibi bişey oldu. Herkes o kadar hırçın,o kadar saldırgan olmuş ki güzellikle söylediğiniz bişeyi bile başka yerlere çekebiliyolar kimin neyi,nasıl yaşadığını bilmeden üstelik işte bunların hepsi mutsuzluktan.. Mutlu olsak zaten falcıların ağzından çıkacak bir iki kelimeyle içimizi rahatlatmaya çalışmazdık. Herkesin öfkeyle birbirini yanlış anladığını düşünüyorum oysaki azcık empati yapabilsek hakaret etmeden konuşabilsek bence anlıycaz birbirimizi..
Amin.. Çok şükür ki öyle bir durumum söz konusu değil yıllar önce yaşanmış bişeyi anlattım sadece nişanlı bir adam için fal baktırmış olmam( ki o zamanlar henüz nişanlanmamıştı )üzerine doğru bulmadığını söyledi arkadaş ki bende durumun farklı olduğunu anlattım herkesin kendi düşüncesi dediğiniz gibi yaşamayan bilemez umarım kimse de yaşamaz böyle bişeyi Allah düşmanımın başına vermesin kimse böyle olmak istemez seçimler tabiki bizim elimizde onlar ayrı bir mevzu ama konu çok dışına çıkıp başka arkadaşın içinde bulunduğu durumdan dolayı eleştirilmesine kadar gitti ortada ben kaldım gibi bişey oldu. Herkes o kadar hırçın,o kadar saldırgan olmuş ki güzellikle söylediğiniz bişeyi bile başka yerlere çekebiliyolar kimin neyi,nasıl yaşadığını bilmeden üstelik işte bunların hepsi mutsuzluktan.. Mutlu olsak zaten falcıların ağzından çıkacak bir iki kelimeyle içimizi rahatlatmaya çalışmazdık. Herkesin öfkeyle birbirini yanlış anladığını düşünüyorum oysaki azcık empati yapabilsek hakaret etmeden konuşabilsek bence anlıycaz birbirimizi..
Bu sozlerine sonuna kadar katiliyorum en kiZdigim olayda bu baskasina gelince yargilamak herkes kendinden sorumludur
Teşekkür ederim.. Ayıp,günah vs gibi şeyler kişinin kendini ilgilendirir zaten ortada bir yanlış varsa insan olarak birbirimizi uyarırız saygı çerçevesinde,güzel bir dille onu yargılamadan işte o zaman doğruyu yapmış oluruz. Ordan bakacaksak olaya fal başlı başına saçmalık ama hepimiz bu saçmalığın kurbanlarıyız bu da yanlış başka kişilerin ağzından çıkacak laflara bakıyoruz bunu sorgulamıyoruzda falı kimin için neden baktırdığımımızı sorguluyoruz.Biz seni anladık merak etme. Kaldı ki herkes her şey için fal baktırabilir. Kimseyi ilgilendirmez, kimseye de yargılamak düşmez.... Kimse de kimseye açıklama yapma mecburiyetinde değil.. Herkes kendi içine baksın evvela... Ayıp konuşulacaksa başka hayatları merak etmek de bana göre ayıp...
:)) ama bundan sonra dikkat edelim olur mu? İçerik silmek yasak lakin sizinki siteyle alakasız bir dosya olduğundan bu seferlik sorun olmaz.Mune ya bir aptallıkla dosya eklemişim
lütfen silelim nasıl ocak ya
oh ya sildim :) özürdilerim
hem iş hem böyle işte :)
kızlar asenat hıc bu hafta onlıne oldu mu ? mailime ileti gelmiyor
saat yazıyordu bır ara ama yazdıgı saatte hıc onlıne oldugunu görmedim
Keşke de Asenat bugün online olsaHayir gecen persembeden beri hic girmedi
Hayir gecen persembeden beri hic girmedi
Olsa da doluyor ya hemen ben bi ara hep goruyodum hoop hemen 2 kisi almis oluyodu biturlu o 2den biri olamadimKeşke de Asenat bugün online olsa
Topic burdan birderdimvar'a transfer olacak benceYa kızlar size ne kim kimin için fal baktırıyor. Adam evliymiş, nişanlıymış, bekarmış, dulmuş. Ya size ne?
hiç söylediği saattede online olmuyor o tavırlarına sınır oluyorum falcıların dedıysenız gelın barı,eskiden olsa manyak gıbı beklerdım ama artık yakalarsam ne ala dıyorum o kadar :)
Keşke de gelsebirileri bizi duysa
birileri bizi duysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?