Binnaz Abla

kimse kimsenin ahlak bekçisi değildir,olamaz
yaşam tarzımıza göre de ahlak anlayışlarımız farklılık gösterebilir
aile kültürümüze göre.. nereli olduğumuza göre bile..
zorla nişanlanan,evlenen bin tane isim var,mucbir bir sebepten kavuşamayan bin tane insan var..
kız sevdiğini yazmış ki HELAL OLSUN (cesaret ister)
ayırmak istiyorum mu demiş, büyü mü yap demiş, kötü mü olsunlar demiş..
şuan bişey hissetmediğiniz ama geçmişte birlikte olduğunuz insanı bile meraktan stalk'lıyoruz
kolay değil bence öyle kalbine birini gömmek
kimse sınanmadığı günahın masumu zannetmesin kendini..
Allah hiç birimizi böyle bir şeyle sınamasın, kınayıp başına verenlerden etmesin..
ben çok üzüldüm. Allah sana sabır ve selamet versin.. ne deyim..

Amin.. Çok şükür ki öyle bir durumum söz konusu değil yıllar önce yaşanmış bişeyi anlattım sadece nişanlı bir adam için fal baktırmış olmam( ki o zamanlar henüz nişanlanmamıştı )üzerine doğru bulmadığını söyledi arkadaş ki bende durumun farklı olduğunu anlattım herkesin kendi düşüncesi dediğiniz gibi yaşamayan bilemez umarım kimse de yaşamaz böyle bişeyi Allah düşmanımın başına vermesin kimse böyle olmak istemez seçimler tabiki bizim elimizde onlar ayrı bir mevzu ama konu çok dışına çıkıp başka arkadaşın içinde bulunduğu durumdan dolayı eleştirilmesine kadar gitti ortada ben kaldım gibi bişey oldu. Herkes o kadar hırçın,o kadar saldırgan olmuş ki güzellikle söylediğiniz bişeyi bile başka yerlere çekebiliyolar kimin neyi,nasıl yaşadığını bilmeden üstelik işte bunların hepsi mutsuzluktan.. Mutlu olsak zaten falcıların ağzından çıkacak bir iki kelimeyle içimizi rahatlatmaya çalışmazdık. Herkesin öfkeyle birbirini yanlış anladığını düşünüyorum oysaki azcık empati yapabilsek hakaret etmeden konuşabilsek bence anlıycaz birbirimizi..

Bu sozlerine sonuna kadar katiliyorum en kiZdigim olayda bu baskasina gelince yargilamak herkes kendinden sorumludur

Biz seni anladık merak etme. Kaldı ki herkes her şey için fal baktırabilir. Kimseyi ilgilendirmez, kimseye de yargılamak düşmez.... Kimse de kimseye açıklama yapma mecburiyetinde değil.. Herkes kendi içine baksın evvela... Ayıp konuşulacaksa başka hayatları merak etmek de bana göre ayıp...

boşverin güzellikler,
ben öyle şeylere tanık oldum ki, artık asla demiyorum Allah korusun , Allah beni sınamasın diyorum.
Allah büyük konuştuğu şeylerle kimseyi sınamaz diyelim :) ne diyelim...
selena mail atmış 2 gün içinde bakarım atın diye :) kanım bitlendi derler ya :) öyle oldum...

Bu sozlerine sonuna kadar katiliyorum en kiZdigim olayda bu baskasina gelince yargilamak herkes kendinden sorumludur

Mune ya bir aptallıkla dosya eklemişim
lütfen silelim nasıl ocak ya

oh ya sildim :) özürdilerim
hem iş hem böyle işte :)

Teşekkür ederim.. Ayıp,günah vs gibi şeyler kişinin kendini ilgilendirir zaten ortada bir yanlış varsa insan olarak birbirimizi uyarırız saygı çerçevesinde,güzel bir dille onu yargılamadan işte o zaman doğruyu yapmış oluruz. Ordan bakacaksak olaya fal başlı başına saçmalık ama hepimiz bu saçmalığın kurbanlarıyız bu da yanlış başka kişilerin ağzından çıkacak laflara bakıyoruz bunu sorgulamıyoruzda falı kimin için neden baktırdığımımızı sorguluyoruz.

Mune ya bir aptallıkla dosya eklemişim
lütfen silelim nasıl ocak ya

oh ya sildim :) özürdilerim
hem iş hem böyle işte :)
:)) ama bundan sonra dikkat edelim olur mu? İçerik silmek yasak lakin sizinki siteyle alakasız bir dosya olduğundan bu seferlik sorun olmaz.

kızlar asenat hıc bu hafta onlıne oldu mu ? mailime ileti gelmiyor
saat yazıyordu bır ara ama yazdıgı saatte hıc onlıne oldugunu görmedim

Konuya yazasim geldi. Nisanlimin eski sevgilisi tarafindan zaman zaman rahatsiz ediliyoruz. Neymis benimle sevmeden nisanlanmis, onu unutamamismis. Simdi nisanlimi seviyor diye beni huzursuz etmeye ne hakki var? Nisanlim onu sevseydi eskide kalmazdi ki ne zorluklarla nisanlandik. Bu bencillikten baska bir sey degildir. Bana gore nisanli evli birini sevemezsin, oyle bi dunya yok. Hadi sevdin icinde yasa, milleti neden huzursuz ediyorsun ? Bir de cok masummus gibi gostermis bazi kisiler. Yahu zorla sevmeden evlenen insan bosansin madem. Sevmedigi insanla evlenmek kolay da, bosanmak mi zor? Bosuna kendisini kandirmasin bazi kisiler. Yok evliligi yolunda gitmiyormus, esini sevmiyormus. Bunlar klasik kendine metres arayan erkek yalanlari. En kotusu de bayanlar bunlara inanip, hemcinsine kotuluk ediyor. Ne guzel dunya ya :)

Sevmedigi insanla hergun yatmayi, hergun yuzune bakmayi, hatta ondan cocuk yapmayi midesi kaldiran insan, bosanmayi da basarir. bu sozum, evli ya da nisanli birilerini bekleyenler icin, madem sizi cok seviyor, kutsal aski icin bosaniversin, askini ispatlasin :)

Keşke de Asenat bugün online olsa
Olsa da doluyor ya hemen ben bi ara hep goruyodum hoop hemen 2 kisi almis oluyodu biturlu o 2den biri olamadim

Ya kızlar size ne kim kimin için fal baktırıyor. Adam evliymiş, nişanlıymış, bekarmış, dulmuş. Ya size ne?
Topic burdan birderdimvar'a transfer olacak bence

hiç söylediği saattede online olmuyor o tavırlarına sınır oluyorum falcıların dedıysenız gelın barı,eskiden olsa manyak gıbı beklerdım ama artık yakalarsam ne ala dıyorum o kadar :)

Bende bekleyemem denk gelirse gelir ama aynen haber vermisti en son ogleden sonraya ve girmedi yani muhim bisey olmus olabilir ama asenat biraz huy edindi sanki bu kacan kovalanir isini

birileri bizi duysa

asenatın şımardığını düşünüyorum artık ya. bazen görüyorum saat yazıyor ama o saatte girmiyor. haber verdiği saatten başka bir zamanda girip 2 fal alıp meşgul oluyor ya da çıkıyor saatlerce bazen birkaç gün bakmıyor. hüma bile kapış kapışken yakalaması daha kolay ama asenat iyice ulaşılmazı bile bile oynamaya başladı gibi. ilk geldiği zamanlarda hiçbir falı çıkmamış da olsa özenliydi, 4 kişi alıp meşgul olup baktıkça yer açardı falları da daha özenliydi. son attığım falı ertesi gün ya da sonraki gün geldi ve çok özensizdi bakılmak için bakılmıştı sırf o yüzden iade aldım. burayı okuyorsa kendine ilk zamanlardaki hassasiyetini göstermesi gerektiğini söyliyim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…