Tellwede baya bekletiyordu ama mailden bi kaç güne bakıyorKizlar Selena maille ne kadar zamanda bakiyor?
Canim tam algiliyamadim onun dedigi sekilde mi olduSlm. Özelden yazan arkadaslarada bilgi olsun çıkan ama olumsuz çıkan didemin olmayacak o iş boşa umut bağlama deyip tarih verdiği olay bu sabah 2 gün önceden oldu. Ama kötü oldu.
Telefon ile ulaşamıyoruz diyen arkadaşlar Didem mail ile bakıyor o şekilde deneyin.
Gecen gun pofilinde 20 gun sonra tellweye donecegi yaziyordu beklemek istemezseniz mailden de bakiyormus.Arkadaşlar selenayı 3 aydır bekliyorum sıradayım girip bakmıyor yaa 2 aydır da uzakta diye yazıyor profilndemail adresni bilen varmı acaba ordan ulaşsamm hiç girmezmi sizce bilginiz varmı??
Canim tam algiliyamadim onun dedigi sekilde mi oldu
Yaa kıyamam üç ay bekledin mi gerçektenArkadaşlar selenayı 3 aydır bekliyorum sıradayım girip bakmıyor yaa 2 aydır da uzakta diye yazıyor profilndemail adresni bilen varmı acaba ordan ulaşsamm hiç girmezmi sizce bilginiz varmı??
Anladim hayatim rabbim herkesinde seninde yardimcin olsunCanım onun dediği şekilde oldu ama olumsuz kısmına inanmamıştım açıkçası. Bna o kişi böyle sen böyle düşünüyorsun bunu da yaşayacaksın şeklinde tarih verdi ( tam açıklayamıyorum ) sabah öğrendim ki didemin dediği gibi ilerliyormus süreç şimdi tekrar mail gönderdim yazdım ama ulaşamadım dideme. Yakın zamanda baktıran varmı acaba
Canım onun dediği şekilde oldu ama olumsuz kısmına inanmamıştım açıkçası. Bna o kişi böyle sen böyle düşünüyorsun bunu da yaşayacaksın şeklinde tarih verdi ( tam açıklayamıyorum ) sabah öğrendim ki didemin dediği gibi ilerliyormus süreç şimdi tekrar mail gönderdim yazdım ama ulaşamadım dideme. Yakın zamanda baktıran varmı acaba
mailden mi gonderiyor fali??odeme nasi oluyor peki?ben tellweden yaptim odemeyi ordan alir herhalde degilmi?Yaa kıyamam üç ay bekledin mi gerçektenbence tellwedeki falını çek, medyumselena@hotmail.com mail adresi. Bi kaç günde dönüyor
Amin canım. Hepimizin inşallahAnladim hayatim rabbim herkesinde seninde yardimcin olsun
sana kac günde bakmisti birde su mu baktirdin? sanirim pek vakti olmuyo..
bir de profilinde uzakta yazdigi donemlerde bile mailden bakiyormu?mailden mi gonderiyor fali??odeme nasi oluyor peki?ben tellweden yaptim odemeyi ordan alir herhalde degilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?