Binnaz Abla

KUPAASI'nı beğendim ben arkadaşlar. İnşallah yükseltmez fiyatlarını çünkü arkadaşımıza katılıyorum çok fazla yükseldi fal fiyatları.

Kızlar konuyla ilgisi yok ama daha önce de sormuştum. Sezgi'nin mail adresini bilen varsa bana gönderebilir mi? Rica ediyorum.

Merhaba kızlar, ben bundan 3 ay önce baya bir aşk acısı çekiyordum ve bunun yanında başka işlerimde kötü gidiyordu bu yüzden fellik fellik online falcı aradım bu topiği baya saatlerce okumuşluğumda var bu yüzden. Ve baktırdıklarımın hepsi tam anlamıyla PAT-LA-DI. Gerçi aslında hepsi aynı şeyi söylemişti ama işte olmayonca hepsi birden patlamış oldu.Şimdi bunları söylemek gerekirse;
Biryolunvar Aylin: patladı
Falsepeti gizem: patladı
Falsepeti nesibe: hakkında bir sürü güzel şey okumuştum ama dediğinin bir kelimesi bile olmadı ve doğruda değildi.
Rezzan abla: aslında benim açıklamada bahsetmediğim bir detayı bildi ama onun dışında hiçbirşeyi bilemedi
Yesilcingene: bakanın o olduğundan bile emin değilim söylediklerinden hiçbirley anlamadım ama sonuçta oda patladı

Sonuç olarak hepsi patladı. Aslında şuanda patlayıp patlamaması umrumda değil çünkü gerçekten mutsuz olduğum bir anda fallara dadanmıştım ve şuan tüm hepsini aştım çok mutluyum ve inş bir daha bu duruma düşmem. Demek istediğim şuki bende fal bakıyorum hislerim kuvvetli olduğu için ama bu hayatın bize getirceklerini değiştirmez ve olayların bizi nasıl etkileyeceğine biz karar veriyoruz gerçekten. Fal bunun çözümü değilmiş onu anladım. Kendimde çok bakmam zaten çünkü enerjimi düşürüyor ve kötü hissettiriyor. Uzun lafın kısası keyif için fal baktırmak eğlenceli evet ama hayatımızdaki bir sorundan kaçmak için fal doğru bir alternatif değil. Onun yerine bununla yüzleşmek daha az acıtıyor ve daha çabuk unutturuyor herşeyi. Umarım kimse benim gibi değildir eğer öyle olan varsa umarım en kısa zamanda atlatır. Bu forumu 8 yıldır takip ediyorum hepiniz iyiki varsınız ❤

Allah herkesin gonlundeki ni hayirliya çevirip kabul etsin inşallah başka da bişey demek istemiyorum yanlış anlasilmalara sebebiyet vermemesi açısından ... ncarenot duruma gercekten cok üzüldüm ama bu denli güçlü durmanida takdir ediyorum işte ben bu tarz durumlara sinir oluyorum da neyse :)

Gunayydiiin kavgalar bitsin kimse kimseyi yargilamasin buyuk konusmayin basiniza gelir hayat bu! bir de hata ya da degil herkesin Kendi hayati iradesi .Insanin yaptigi yanlis ya da dogru kendini baglar ,yargilamadan yasamayi ogrenmeliyiz fikrimizi tabiki belirtelim ama karsimizdakine saldirmadan dogru obur turlu konusmalarda basitlesiyoor .Binnazabla da patlayanlari Yazicam Bugun opuyoruuuumm..

Slm. Özelden yazan arkadaslarada bilgi olsun çıkan ama olumsuz çıkan didemin olmayacak o iş boşa umut bağlama deyip tarih verdiği olay bu sabah 2 gün önceden oldu. Ama kötü oldu.
Telefon ile ulaşamıyoruz diyen arkadaşlar Didem mail ile bakıyor o şekilde deneyin.

Arkadaşlar selenayı 3 aydır bekliyorum sıradayım girip bakmıyor yaa 2 aydır da uzakta diye yazıyor profilnde mail adresni bilen varmı acaba ordan ulaşsamm hiç girmezmi sizce bilginiz varmı??

Canim tam algiliyamadim onun dedigi sekilde mi oldu

Arkadaşlar selenayı 3 aydır bekliyorum sıradayım girip bakmıyor yaa 2 aydır da uzakta diye yazıyor profilnde mail adresni bilen varmı acaba ordan ulaşsamm hiç girmezmi sizce bilginiz varmı??
Gecen gun pofilinde 20 gun sonra tellweye donecegi yaziyordu beklemek istemezseniz mailden de bakiyormus.

Canim tam algiliyamadim onun dedigi sekilde mi oldu

Canım onun dediği şekilde oldu ama olumsuz kısmına inanmamıştım açıkçası. Bna o kişi böyle sen böyle düşünüyorsun bunu da yaşayacaksın şeklinde tarih verdi ( tam açıklayamıyorum ) sabah öğrendim ki didemin dediği gibi ilerliyormus süreç şimdi tekrar mail gönderdim yazdım ama ulaşamadım dideme. Yakın zamanda baktıran varmı acaba

Yaa kıyamam üç ay bekledin mi gerçekten bence tellwedeki falını çek, medyumselena@hotmail.com mail adresi. Bi kaç günde dönüyor

Anladim hayatim rabbim herkesinde seninde yardimcin olsun

sana kac günde bakmisti birde su mu baktirdin? sanirim pek vakti olmuyo..

sana kac günde bakmisti birde su mu baktirdin? sanirim pek vakti olmuyo..

Evet canım. Ben telefon ile baktığı zamanlarda da su baktiriyordum maile geçmiş yine su baktırdım. Mailı bekledim baya. İndirimde olduğum için yoğunluk çok fazla oluyor yazmış ama şuan çok ihtiyacım var ulaşamıyorum.

Kizlar, cikan fal haberlerini yaziyorum hemen.
Dün olaylar olmadan önce yazcaktim aslinda..sorasinda da zaten firsat olmadi.

Kemal Devrim Kahve
Asenat Iskambil-Katina
Sezgi Kahve
Nesibe katina
Derin Kahve
Zeus Kahve
Müge Kahve
birde ucundan ilkay..
umarim unuttugum birisi yoktur..

ins hepiniz mutlu olursunuzz Hoscakalinnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…