Binnaz Abla

Ben kaprisli falcı sevmiyorum, yani hadi Asenat girmiyor vazgeçtim onu beklemekten bir de falı alıp bakmayıp bekletmek hiç etik değil

Ben kaprisli falcı sevmiyorum, yani hadi Asenat girmiyor vazgeçtim onu beklemekten bir de falı alıp bakmayıp bekletmek hiç etik değil

aynen ben de hem öylelerine hem de soru-cevap kısmında geçiştirenlere sinir oluyorum zaten kim bilir hangi psikolojiyle atıyoruz beklerken çatlıyoruz ikide bir bakmış mı diye kontrol ediyoruz böyle günlerce bekletenlere gıcık oluyorum o sırada olaylar bile değişebiliyor

soru cevap kısmı bence bir falı tamamlayan en önemli şey. Sorudan etkilenip falından farklı cevap verince de o falı hiç sayıyorum

soru cevap kısmı bence bir falı tamamlayan en önemli şey. Sorudan etkilenip falından farklı cevap verince de o falı hiç sayıyorum

hem öyle yapanlar, hem açıklamadan sonra faldan dönenler ya da nasılsa falına baktım ya diyip sen adam gibi bir cevap beklerken 2 satırla geçiştirenler.. öyle eleye eleye 2-3 falcı bıraktım 100 küsür kişiden nerdeyse

Aynı durumdayız, gerçi bana gelecekte hemen hepsi patlıycak ama o anı rahatlatmak için saydıklarımızın hepsi bir bütün falda. Ee tabi tutarlı olması lazım

Burda bugun olan bir konudan bi konuşma geçti konunun ana sebebi de nişanlı biri için niye fal atiyorsunuz sorusundan kaynaklandı. 2 kisinin konusmasina 3. Bir kisinin ahlak bekcisiminiz? Al bu gerizekalilarin kafasını duvara surt sokak kadini seytan ruhlu gibi cirkin laflar kullanildi ve konu uzadi gitti. Konuyu uzatmak istemiyorum ama bugün buraya kim ne yapıyorsa yapsın diye savunan helal olsun diyen kişiler oldu. Tabiki kimin ne yaptığı kim için fal attığı kimseyi ilgilendirmez. Ama biraz empati lütfen sentimentall sanırım yanlış kisiysede kusura bakmasın sözüm sana değil. İnsanız sasiririz hata yapariz ama evli birine gidip sen benimsin diyene helal olsun açık yurekle soylemis deniyorsa gercekten diyecek lafım kalmıyor. Çünkü bu tarz davranışlara helal olsun deniliyorsa herkes kapasin kendini otursun evinde ne sevgili ne es hiç o topa girmesinler. Kırdığım ettiğim varsa da kusura bakmasın bu konuda hassasim çünkü bu tarz şeylerden dolayi psikolojik olarak yıkılan yuvalarinin yıkıldığı bir çok insana sahİt oldum

Bence konuyu cok farkli bi yere cekiyosunuz kimse kimseye helal olsun tarzi konusmadi kimse yuva yikilsin diye istemez ama ahkam kesmek de kimsenin harci degil ben bole biseyi savunmuyorum ama kimsenin ahlakini kimsenin sorgulamasinada aslaaaaa uslup yanlistir ammenna ama ahkam kesmek cok ayri birsey en kizdigim sey kimse kimsenin nasil bi hayattan gectigini hayatin ona ne sundugunu bilemez simdi ben bole yazdim diye insanlar aklindan farkli dusunceler gecirebilir bunuda tabiki takmicam beni rabbim bilir yeter...

Ahk
Ahkam kestiğim için ve ahlak bekçiliği yaptığım için lutfen kusura bakmayın. Haddim olmayan şeyler yazmışım sanırım uyarıda bulunmussunuz teşekkür ederim. Konuyu farklı bi yere çekmeye calismiyorum. Sen bana yaşadığını anlatsan oturur ağlarım belki seninle yada ben sana anlatsam sende benimle oturur ağlarsin. Ama şunu açık yüreklilikle soyluyorum bu tarz olaylara çok şahit oldum işim gereği ve o kadınların çocukların psikolojisi çok iyi biliyorum. O yüzden dediğim gibi ahlak bekciligi yaptığım ve ahkam kestiğim için kusura bakmayın. Amacim o arkadasin yanlış yaptığını söylemek karsisindaki erkek kötü niyetli de olabilir yada aynı şeyi kocasına da başka biri yapabilir ama çok seviyorum sevdim diyerek işin için cikilmiyor.

Helal olsun durumunu yanlış anlamışım sanırım ama bana göre insanlık dediğimiz şey arkadasa yaptığının yanlış olduğunu söylemek olmalıydı. Bu konu uzar gider kimseyi kırıp üzmek istemem. Yanlış anlasildiysamda kusura bakmayın :)

Siz yanlış anlamışsınız. Kimse kimsenin ne yaptığına karışamaz. Herkes istediği şey için fal baktırır dendi. Konu uzamasın diye birazda. Ben burada böyle bir şey için kimsenin helal olsun diyebilecek zihniyette olduğunu düşünmüyorum. Evet nişanlı adama gidip sen bana aitsin diyen arkadaş abartmış bu doğrudur. Ustelik bunu bir falcinin lafı ile yapması basli basina bir bülten konusudur. Ama yine de bu kendisini ilgilendirir diye düşünüyorum ben. Bununla birlikte Sizin hassasiyetinize de saygı göstermek boynumuzun borcudur. Belli bir yaşa gelmiş birine de ıyyyy bu ne ayıp bu ne çirkin bu ne bilmem ne birsey demek de kimsenin harcı değil. Herkes kendinden sorumludur. Ama helal olsun değildir. Acaba diyenler icin not: ben evliliğini bu sebepten dolayi da bitirmiş bir kadınım. Ama hiç bir zaman diğer kadını suçlamadım. Benim kocam o fıtrat da biri ise kadının kim olduğu fark etmez. Mutlaka evli barklı adamsın utanmıyor musun diyen kadın da olmuştur. Aman bana ne karısı düşünsün diyen de olmuştur. İnsanlar kendilerini iyi hissetmek için başkalarının hayatı üzerinden ahlak güzellemesi yapma hakkına sahip değildir diyorum. Tekrar ediyorum helal olsun demiyorum....

Bence yorum yaparken karşıdaki insanın içinde bulunduğu ruhsal halleri de düşünmek lazım. Her insanın olaylara ve duyduğu şeylere verdiği tepki çok farklı. Duygular mantığı geçtiğinde insan pişman olacağı şeyler yapıyor. Tabi ki evli veya sevgilisi olan birini aramak doğru değil ama bazı insanlar bu gruba kendimi de dahil ediyorum '' tüm falcılar bunu söylüyor o zaman doğru olma ihtimali yüksek'' diye düşünüp kendi dünyasında beklentiye giriyor veya girmek istiyor. Burda hatalı da biziz, kimse aksini de inkar edemez. Ne insanın düşük ruh hallerinden yararlanan falcılar ne de karşıdaki adamlar. Birbirimizi en iyi yine biz anlarız bu yüzden yorumların yargılayıcı veya hakaret içerikli olması beni üzüyor. Yine de isteyen istediği şey için fal baktırabilir bu da o kişinin sınavı. Ben de zamanında sevgilisi olduğunu bildiğim bir kişi için fal baktırdım bu demek değil ki ikisinden birine veya ilişkilerine zarar gelsin istiyorum, kendimi geri çektim bana umut vermesine rağmen. Allah görüyor,biliyor her şeyi. Bir şey olmuyorsa hayırlısı böyle demektir, kabul edip çekilmek gerekiyor bir süre sonra.

kusurabakma ya cevap yazarken aklıma geldi. Benim eski koca kadını telefona Ersan abi diye kaydetmiş. Ben biliyorum. Kadının şeceresini çıkarmışım 3 gün önce ama yüzlememisim daha. Durumu hazmetme aşamasındayım. Pazar günü öğleye doğru saatler. Su istemiştim. Kapı çaldı. Kim geldi ? Diye sordu benim eski koca yattığı yerden. " Ersan abin gelmiş " dedim. yerinden bir fırlaması vardı ki koridordaki halı nin kaymasıyla beraber ayaklarıma kapandı. Tek bir kelime dahi söylemeye gerek duymadım. Ve üstelik kadın da evliydi. Ve kadın hala evli.....

Ayni seyi konusup farkli dillerle anlatiyoruz o kadar bende arkadasin yaptigi dogru demiyorum asla ama bunun icin karsidakinin illa nisanli veya evli olmasi gerekmiyor herhangi birinede sen benimsim demek dogru degil benim tek kizdigim ve hep savundugum sey var sadece herkesin kendi hayati ve anlayisi kimse kimsenin icinde ne yasadigini bilemez insanin en basta ozelestiri yapmasi gerekiyor

Sayfalarca gereksiz yazılar okumak istemiyorum !topic konusunda konuşalım! Biz bu yazışmaları yaparken kimin kimle ne yaptığını bilmiyoruz dışarıda devam eden bir hayat var buradaki yazismalarlada kimse terbiye edilemez kimse ahlaklı olamaz kimin ne savunduğu önemli değil !topic fal konusudur bu konudan devam edersek sevinirim ayrıca bu internet uzerinden baktirdigimiz falların ne kadar yukselmeye başladığının farkında mısınız! ?

Birde bir sitede kartları cekiyorsunuz falcının yorumundan sonra gözüküyor sizce mantıklı mı ? Ne saklanıyor? Acaba buradaki yazışmalardan mı yola çıkılıyor ,burada bir çok kere kartlarin yanlış yorumladigi ve yorumlayamadiklari yazılmıştı kk yı takip ediyorlar

Söylemek istediklerinizi anlıyorum olay çok farklı bir boyuta taşındı ben nişanlı biri için fal atmadım o sırada nişanlanacağını duymuştum ama emin değildim fal baktırdığımda da o kişiden bahsedildi bende o nişanlı dedim henüz yüzük görmüyorum nişanlansa hatta evlense bile geri gelir çünkü kaderin tarzı gibi şeyler söylemişti falcı ben de o sıra çok sevdiğim için çok üzüldüm ama ne olursa olsun nişanlıyken gelmiş olmasına rağmen kabul etmediğimi belirttiğim halde ısrarla yanlış olduğumu savundu arkadaş evet bekledim ama sessiZce kendi köşemde onun haberi olmadan bekledim geldiğinde de nişanlısına dönmesi için konuştum artık her ayrıntıyı verdim..bende kendimi açıklama gereği duydum asla gocunduğumdan değildi 3. Kişiyi tanımama rağmen köpeğini al git gibi ithamlar hiç hoş değildi. Diğer arkadaşın söylediklerini de doğru bulmuyorum ama haksızlık edilen durum şu ki hakaretler karşılıklıydı . Kimse yuva yıkan kadın olmayı asla istemez rabbim hiçbirimize de bunu yaşatmasın.. ama olay gel gör ki bu boyuta taşındı diğer arkadaşın da bu düşüncede olduğunu düşünmüyorum insanlar mutsuz, neler yaşadığını o kişilerin neler yaşattığını bilmiyoruz bu şekilde yargılamak yerine yanlışa itmek yerine güzel bir dille doğruyu gösterebiliriz ama maalesefki kimsenin kimseye tahammülü kalmamış hep bi saldırı hep bi iğneleme hep bi yargılama yoksa bu durumu doğru bulacak kimse yoktur ATA'larımız yuva yıkanın yuvası olmaz derler biz bu değerlerle büyüdük biraz uzun oldu kusura bakmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…