ya kızlar telwede kehrıbanın soyledıklerını YAŞAMAYAN varmı?cok once bı fal atmıstım olumsuz yazmıstı evet hala ıstedıgım sey olmadı ama o zamankı cektıgım kartlar cok berbattı dun gece gene attım bu sefer sonuc kartlarımız on numara kartlar gelmıs gene olmusuz yazmış ya bak gene sınırlendım
Kızçeler taygunun bana tam olarak verdiği tarihte dediğini yaşamış bulunmaktayım buna 10 gün içinde haberleşme iletişim olacak diyen reiki dostum da dahil
Darısı taygunun verdiği bi diğer tarihe diyorum :)
Hülya demire rüyada yorumlattım falda baktırdım ,ne yorumu nede falı çıkmadı.Heleki falı amanallah baktırdığım anda çıkmayacağını anlamıştım.Öyle başarılı sallamış ki.Bende Açelya her defasında tutarlı.Her falcı herkese iyi gelmiyor fallar yalan ama bu bi gerçek.hulya demire ben ruya yorumlatiyorum ve cook memnunum:))acelyanin falini ilk dinledigimde muhtesemdi 10 gun sonra ise hersey tamamen degismisti asla guvenmiyorum
ben baktırmıştım tarot, kahvesi kadar beğenmiştim.
Zorla insanin aklini celiyorsunuz simdi tarota
Ben karar verdim, haftada 2 fal baktiriyorum. Nalan a kahve ve Mert e katina. Taygun bana tarihleri net soyleyip bekle, sonra boyle boyle yap demis, cok kendinden emin konusmus. Hem astro hem katinada ayni tarihleri vermis, adama soracak sorum kalmadi artik, habire ayni seyi soruyorum.
Vallahi ben tarota inanmiyorum, kartlar zirvalik bence. Ortacagli zirtolarin icatlari yerine kendi guzel ulkemizin Izmirli buyuculerinin kartlari katinaya guvenme taraftariyim
Zorla insanin aklini celiyorsunuz simdi tarota
Ben karar verdim, haftada 2 fal baktiriyorum. Nalan a kahve ve Mert e katina. Taygun bana tarihleri net soyleyip bekle, sonra boyle boyle yap demis, cok kendinden emin konusmus. Hem astro hem katinada ayni tarihleri vermis, adama soracak sorum kalmadi artik, habire ayni seyi soruyorum.
Vallahi ben tarota inanmiyorum, kartlar zirvalik bence. Ortacagli zirtolarin icatlari yerine kendi guzel ulkemizin Izmirli buyuculerinin kartlari katinaya guvenme taraftariyim
tayguna astroloji baktırmıştım ve dediklerini yasadım siz katinamı baktırdınız acaba
Bacı öyle
Diyosun da katına destesi lanetlidir katina sana doğruyu verir ama senden de mutlaka bişey alır diyen de var onu napcaz ?
Yavru hiç bakma öyle şeylere ya..Kâğıt parçası nihayetinde .Onlar orjinal kartlar için geçerli ,hikâyesi doğrultusunda izmir li büyücülerin uzantısı o kartlar evet doğru olabilir.Vallaha 9 yıl önce katina kartlarını d_r den aldım ,lanet falanda yok yani.insanlar herşeye bi gizem ve sakıncalı bi hava vermeye pek meraklı.Bacı öyle
Diyosun da katına destesi lanetlidir katina sana doğruyu verir ama senden de mutlaka bişey alır diyen de var onu napcaz ?
aynen bende ondan korkuyorum elif ışık a katina atmıştım birdaha tövbe demiştimçünkü
Elif ışık????Ha şu sitesinde çok şişirilen falcı.Bende tarot baktırmıştım simdi tövbe diyorum ama kart korkumdan değil.Ben kartların etkisine inanmam.Tövbe dedim çünkü sağlam sallamış
kızlar zamanında katınayı cok arastırmıs bakmaya heveslenmıs sonra sıkılıp bırakmıs bırı olarak bıraz bılgı verıyım sıze;cıkanlar oluyodur mutlaka ama netten bakılan tarot katınaya hıc ınanmıyorum cunku kart fallarına bakılabılmesı ıcın yorumcuyla kartlar arasında bı enerjı alısverısı olmalı mutlaka hıc dıkkat ettınız mı bılmıyorum ama bazı falcıların kartları cok eskımıstır ama genede atıpta yenısını almak ıstemezler neden? cunku o kartlara yuklenmıs bı enerjı vardır uzun sure onlar uzerınde calısılmıstır yenı kartlar almaya kalktıgınızda o hıssıyatı yakalamak ıcın yenı olan kartlarlada uzun sure calısmanız gerekır.bıcok yerde su yazar kartları ılk aldıgınız zaman bı sure yanınızda tasıyın dıye bunun sebebıde gene enerjı aktarımı yapablmek ıcndır yanı kısacası ucuncu gozu acık olan yanı hıssıyatı kuvvetlı olan kısıler kartlara bu hıssıyatı aktararak bakım yapıyolar ee nettekı kartların ne gıbı hıssıyatı olabılırkı?bıde hadı tarot neysede katınayı oyle her elıme aldım bakıyım dıyen bakamaz enerjısı cok agırdır herkese de kendını açmak ıstemez yanı benım nacizane bılgılerım bu yonde
Bu arada Katina demişken Meral Saydam saķin sakın katina baktıemayın.En ama en kötülerden.Benim gitti kimsenin 22 tl si havaya gitsin istemem.
kızlar elif ışık nasıl baktran varmııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?