Benim 6. Hislerim kuvvetli acaba bi tane edinsem mi katina destesi ??
Bi de bilgisi olan var mı mara meimaridinin sitesinden 3 lü açılım yaptım sırayla abanoz ters targal ters ve turan düz cıktı var mı yorum yapabilicek olan ?
ben astroloji baktirdim, verdigi Kasim tarihi tutmadi. kasimda biriyle tanisip yaza evlenecektim, cunku evlenme cizgim 27-28 yas arasi basliyormus.!!!??
Yalanin boylesi diyorum.
Ya fal atıcamda bir iki kişiye bi Nalân a diyorum atiyim (onlinemi bakmadım ama)bide ayyy bilemedim siz ne dersiniz?????
o işler öyle oluyor ya.para vermeden 6* 7 sene önce bir kadın bana demiştiki 5-7 sene içindde evleneceksin hala evdeyim
kızlar elif ışık nasıl baktran varmııııı
Onu bunu gecelim de Rapisa cim sen bana hazir buralardeyken kahve fali baksan
katinada bir mezar kartı çekmişim baktırdığımda çok kötü seyler söylemişti 15 gün etkisinden çıkamamıştım vedediklerini yaşamadım iyikide yaşamadım zaten
başka fal biliyormusun canım
başka fal biliyormusun canım
Bi de bilgisi olan var mı mara meimaridinin sitesinden 3 lü açılım yaptım sırayla abanoz ters targal ters ve turan düz cıktı var mı yorum yapabilicek olan ?
Ben fal bakmadım hiç canım merakımdan katinayı sorguluyodum :)
benim hem tarot hem katina destem var .....kendime bakamıyorum ama arkadaslarıma yorum yapıyorum canım açıkçası büyük enerji kayıbı yaşıyorum.baktığımın ertesi günü aşırı baş agrısı yaşıyorum..benim gibi 2 tane daha aşk acısı ceken arkadasım var hergün açtırıyorlar:))) bu arada mara meimaridinin sitesine güvenme çünkü kartlar 2 renk olarak geliyor siyah olanlar düz açılım açık tondaki ters açılım..açıkçası bana güvendirici gelmedi çünkü hangi kartın ters hangi kartın düz olduğunu biliyorum :))))
kızlar elif ışık nasıl baktran varmııııı
Değmez canım ,bide sanki öyle bi havası varki "ben çok biliyorum ne desem zaten çıkacak"gibi fal bakıyor .Yinede sen bilirsin.Ama ben tavsiye etmem.
Ben de etmem, salladikca salliyor. Binnazablaya yeni gelen Alev Tansel i merak ediyorum ama bilemedim, kahvesi nasildir acaba? Bende para kalmadi, para ziyan etmek istemiyorum bilmedigim insanlar icin.
O kadar cok fal baktirdim ki, artik eglenemiyorum bu isten. Fal bana terapi degil, depresyon kaynagi oldu sanirsam.
başağrısı mı oluyor başka birşeyden olmasın fazla fal bakınca bana da oluyor ama ertesi gün değil bakarken yoruluyorum çok bakınca
nalana daha önce baktırmadıysan gönül rahatlığı ile kahve atabilirsin derim
katinada bir mezar kartı çekmişim baktırdığımda çok kötü seyler söylemişti 15 gün etkisinden çıkamamıştım vedediklerini yaşamadım iyikide yaşamadım zaten
Banada kahve fotosu yüklemek òyle zor geliyor ki...ben ne katina ne tarot seviyorum.kahveden sasmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?