Binnaz Abla

başka fal biliyormusun canım

o işler öyle oluyor ya.para vermeden 6* 7 sene önce bir kadın bana demiştiki 5-7 sene içindde evleneceksin hala evdeyim

ben astroloji baktirdim, verdigi Kasim tarihi tutmadi. kasimda biriyle tanisip yaza evlenecektim, cunku evlenme cizgim 27-28 yas arasi basliyormus.!!!??

Yalanin boylesi diyorum.

katina biraz acımasız bir fal büyüler mezar aldatılma çok var gerçek hayatta da var tabi bunlarda ne bileyim insanın moralini bozuyor.ben ilk aldım katinayı hiç sevmedim 1 ay falan bakmadım.sonra tekrar aldım elime desteyi şimdi bakıyorum alıştım katinanın bu hallerine

katinada bir mezar kartı çekmişim baktırdığımda çok kötü seyler söylemişti 15 gün etkisinden çıkamamıştım vedediklerini yaşamadım iyikide yaşamadım zaten

benim hem tarot hem katina destem var .....kendime bakamıyorum ama arkadaslarıma yorum yapıyorum canım açıkçası büyük enerji kayıbı yaşıyorum.baktığımın ertesi günü aşırı baş agrısı yaşıyorum..benim gibi 2 tane daha aşk acısı ceken arkadasım var hergün açtırıyorlar:))) bu arada mara meimaridinin sitesine güvenme çünkü kartlar 2 renk olarak geliyor siyah olanlar düz açılım açık tondaki ters açılım..açıkçası bana güvendirici gelmedi çünkü hangi kartın ters hangi kartın düz olduğunu biliyorum :))))

canım bende hiç bakmamıştım burada baka baka biraz öğrendim.önceden az buçuk kahve falı bakıyordum 4-5 sene önce.sonra burada forumda baka baka biraz öğrendim.katina aşk falı olduğu için çoğu kişinin ilgisini çekiyor ama sana tavsiyem yeni başlayacaksın madem tarotla başla çünkü katina biraz acımasız.tarotta da herşey var seversin tarotu bence.

Ben fal bakmadım hiç canım merakımdan katinayı sorguluyodum :)

başağrısı mı oluyor başka birşeyden olmasın fazla fal bakınca bana da oluyor ama ertesi gün değil bakarken yoruluyorum çok bakınca

Değmez canım ,bide sanki öyle bi havası varki "ben çok biliyorum ne desem zaten çıkacak"gibi fal bakıyor .Yinede sen bilirsin.Ama ben tavsiye etmem.

Ben de etmem, salladikca salliyor. Binnazablaya yeni gelen Alev Tansel i merak ediyorum ama bilemedim, kahvesi nasildir acaba? Bende para kalmadi, para ziyan etmek istemiyorum bilmedigim insanlar icin.

O kadar cok fal baktirdim ki, artik eglenemiyorum bu isten. Fal bana terapi degil, depresyon kaynagi oldu sanirsam.

yok ben zaten yaklasık elif ışıka 10-15 tanekatina göndermişimdirr bazıları cıktı bazıları beklemede asıl önemli olanı bekliyorum ancak zaman sıkıntısı var zamanı tutturamıyor önemli değil olsunda ....acaba size cıktımı çünkü beklediklerim var benimde

başağrısı mı oluyor başka birşeyden olmasın fazla fal bakınca bana da oluyor ama ertesi gün değil bakarken yoruluyorum çok bakınca

hayır kendimi gözlemledim fal baktığımın ertesi gün uyandığımda aşırı baş agrım oluyor

Crn ben birazdan bakar kitapçığa yazarım sana.Ama şu an aklımda olan kart bilgisiyle ;abanoz geçmiş kartın yani tüm olumsuzluklar biraz hafif şekilde (çünkü kartın ters)dünde kalmış.Ters tagral bugünün;Kurnaz bir erkek (aşkı baz aldım)karşiliğini almanın zamanı gelmiş.Döktüğün gözyaşları boşa gitmeyecek diyor kart.Yarının dùz Turan ;karşılaşma sevdiğin kisiyle buluşma görünüyor ,bu kisi sanirim esmer.Hadi hayırlısı caniimm.

katinada bir mezar kartı çekmişim baktırdığımda çok kötü seyler söylemişti 15 gün etkisinden çıkamamıştım vedediklerini yaşamadım iyikide yaşamadım zaten

Hiç takma canim kafaya ayrıca mezar direk anlamı gibi kötüyü göstermezki.Bazen sadece sonlanmayı anlatır ki bazı bitişler hayırlıdır.Kız ben Elif ışık tan iyiymişim ha niye ona baktırmışım ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…