Binnaz abladaNehir nerfe bakıyır
Ya naira bana hiç çıkmamıştı hiçKızlar nil güneş mi yoksa naira mı?
Yok canım atıcak birini bulamadım bende atmadım.Hümanin adi cok gecti iki üc gündür resmen kadina fal baktirasim geldi sayenizde
acaba su baktırdıklarımızı birbirimize tekrar guncellesek mi ya burda ? cıkan artık cıkmıyor yeni denenenler var su bastakı anketi hic saymıyorum zaten :))
Bence herkes toptan cikan cikmayan full sallayan ve sahteci cok hesapli falcilaro yazsin foruma yeni gelen sayfalarca okumasin ben bile bazen yoruluyorum onceki sayfalarda ararken:)
Anlamadigim melih nerdeyse nesibe kadar fal bakmis kotuyse niye o kadar baktirmislar o baktiranlar nerde birde bi tek bendemi tutturdu bu adam bi kac kisi burda bilemedi diyorsunuz kafam karisti hani gelecegi tutturamayabilirde anda gayet iyiydi.siz ani da bilemedi diyosunuz[/QUOTE
Tatlim uzun zaman baktirdim bende patladi anda dedikleride olmadi hem samimiyet onemli adam sacma sapan ses degisme programi kullaniyor
Onu bende merak ediyorum sırf telfn kesilr para cöpe gider diye baktırmıyorm.:/Kizlar binnazda lena nasil
Katina attim ilkinde cikmadigi halde kadinda bisey cekti diye ikinciye telefonla fal baktirdim cok utopik bisey soyledi vakti patlamaya yakin:) net cikmazsa yazicaktim ama kartlarla pek ilgisi yok gibi..Kizlar binnazda lena nasil
Anı bildi mi peki?Katina attim ilkinde cikmadigi halde kadinda bisey cekti diye ikinciye telefonla fal baktirdim cok utopik bisey soyledi vakti patlamaya yakin:) net cikmazsa yazicaktim ama kartlarla pek ilgisi yok gibi..
Yani gonul yapmaya yonelik bakan falcilar olur ya oyle iste lena. Bence o fiyat asla etmez cunku detay yok bisey yok olucak olucakla gecen 2 fal.
kuzenm atmıştı çiçek böcek fidan cıkmış fln mutluluğun resmini czmşti...Kızlar yıldız yetkin nasıl yorumlarına baktmda hep güzel ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?