Binnaz Abla

kzılar ceren esemen kahvede nasıldır varmı cıkanınız

Telefonla fal olayını ben de hiç sevmiyorum. Bir kere meraktan baktırmak istedim, fal ücreti 17.5 liraydı. Hesabımda 30TL civarı para vardı. Telefonu kapattığımda bir baktım benim kredilerin hepsi bitmiş. Binnaz'a mail attım ilk kez telefonla fal baktırdığım için bir miktarını geri iade ettiler. Dakika başına bir ücretlendirme sistemleri varmış.

Chat fal ve telefonla fal ağızdan laf almaya dayanıyor bence.

Tabletten girdigim icin kart fallarina guvenemiyorum secme isi enerji vs uygun dusmez gibime geliyor ama emin degilim yine de. Dokunmatikten enerji gidiyor mudur?

Binnaz'in paragozluguyle ilgili ben de bir yorum yapmak istiyorum. Yurtdisinda yasiyorum ve size 20TL yazan fal bana 20 Dolar gorunuyor. Huma'ya $47.5 odedim mesela, yaklasik 150 TL... ve isin ilginc kismi, sanirim bazi falcilarin bundan haberi yok! Atiyorum, Binnaz %30 komisyon alsa her faldan, 30 tl'ye bakan adam bu paranin 21 TL'sini almaliyken, benim binnaz'a odedigim 90 tl'den de 21 tl aliyor, 69'u binnaz'a kaliyor. Fal gonderdigim bir falciyla konusurken " bana pahaliya geliyor boyle, turkiye'dekilerin 3 katini oduyorum ben" dedim, "Olur mu oyle sey? Bu haksizlik, bir hata olmali" dedi.. Adamlarin haberi yok durumdan... Onun haricinde falsepeti'nde Nesibe 50 TL ya, ben $16 oduyorum, yani olmasi gerektigi gibi ve bu durumda Nesibe, $17.5'a bakan Umut Isik ve benzerlerinden daha ucuz bana, dusunun :)

Hümanin adi cok gecti iki üc gündür resmen kadina fal baktirasim geldi sayenizde
Yok canım atıcak birini bulamadım bende atmadım.
Hüma geçmişimi anı en iyi bilen kişiydi yaklaşık 10 falcıya baktırmışımdır
Ama gelecekte çizdiği tablo çok imkansız yani büyük ihtimal bana patlıcak ama sevdim enerjisini

Naira ya bende tarot atmistim benim ve karşımdaki nin hislerini ve karşımdaki kişinin geçmişini bilen iki kişiden biriydi diğeri de bir yolun var nurbanuydu.Gelecek çıkmadı ama an cikmisti

acaba su baktırdıklarımızı birbirimize tekrar guncellesek mi ya burda ? cıkan artık cıkmıyor yeni denenenler var su bastakı anketi hic saymıyorum zaten :))

Bence herkes toptan cikan cikmayan full sallayan ve sahteci cok hesapli falcilaro yazsin foruma yeni gelen sayfalarca okumasin ben bile bazen yoruluyorum onceki sayfalarda ararken:)

acaba su baktırdıklarımızı birbirimize tekrar guncellesek mi ya burda ? cıkan artık cıkmıyor yeni denenenler var su bastakı anketi hic saymıyorum zaten :))

Bence herkes toptan cikan cikmayan full sallayan ve sahteci cok hesapli falcilaro yazsin foruma yeni gelen sayfalarca okumasin ben bile bazen yoruluyorum onceki sayfalarda ararken:)

Bencede guncelleme iyi olur. tek tek yaziyorum ama guncel ve topluca bi duzenleme icin vade verilen diger fallari bekliyorum cunku benim fal isim hep kotu gitti hicbiri cikmadi cöp desem bi ise yaramicak :)

Kizlar binnazda lena nasil
Katina attim ilkinde cikmadigi halde kadinda bisey cekti diye ikinciye telefonla fal baktirdim cok utopik bisey soyledi vakti patlamaya yakin:) net cikmazsa yazicaktim ama kartlarla pek ilgisi yok gibi..

Yani gonul yapmaya yonelik bakan falcilar olur ya oyle iste lena. Bence o fiyat asla etmez cunku detay yok bisey yok olucak olucakla gecen 2 fal.

Anı bildi mi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…