Binnaz Abla

Heee bu Hüma 47.5 tl'lik olan hatırladım tamam. Çok fazla vermem bende. Yüzyüze baktırırım o paraya. Geçtik hüma'yı. Orta karar biri lazım bana şu ara.

Canım hüma balım hüma. 4 kere baktirmisim pembeci oldugunu kesinlikle dusunmuyorum .
İlk falindan itibaren icinde bulundugum durumu bana benden iyi anlatti oyle ki ben bile hangi cumlelerle adlandiracagimi bilmiyordum o kadar iyi analiz etti .
bir de benim falimdan sonraki aliminda sesliye gecti. sesli falini cok merak ediyorum keske o kadar pahali olmasaymis elbette ama binnazda parasini hakeden 1-2 facidan biri diye dusunuyorum

Yamibaya bende baktırmışlığım var kızıl sonya iyidir ama söylediklerinin tutarsız olduğu ortaya çıktı..iyi bi yorumcu aradım o yüzden

Tellwe de Rheia, Ferzin ve gsoundd dikkatimi çekti tecrübe edinen varsa bir adım öne çıksın kızlaaaaar

selam kızlar geçenlerde çıkan çıkmayan fallarımın bir kısmını yazmıstım. devam etmek istiyorum :)
FALALEM
Rezzan Abla : Ana konu çok yuvarlaktı. falda tarif ettiği kişi sorduğum kişiyle bağdaşıyordu o olabilir de olmayabilir de dedi ne o kişi oldu ne de yeni biri girdi hayatıma. ana konu dışında çıkan şeyler oldu misal çevremde yeni evli olan bir çiftin boşanma haberini alacağımı söylemişti ve evet o haberi aldım.
Naira Şuman : Martta yollamıştım falı. sorduğum kişiyle en geç 2 ay içinde ilişkiniz başlayacak dedi. başlamadı..
Banu Doğru : Ana konuda olumsuz yorum yaptı dediği gibi oldu. bunun dışında ufak tefek dediği şeyleri yaşadım ama o da yeni biriyle tanışacağımı söylemişti henüz tanışmadım.
Ester Kira : Çok umutlanmıştım falı dinlerken o da ilişki olacağını söyleyenlerden.patladı.
Gizem Hatun : Eski ilişkimden tutun da sorduğum kişiyle karşılaştığım yere kadar vs herşeyi bir bir söyledi gerçekten çok ama çok beğendim. olumsuzdu falı çıktı.

FAL SEPETİ
Karmen : Hala bakıyor mu bilmiyorum ama bakıyorsa uzak durun berbattı.
İldeniz Güneyli : Sorduğum kişi için ağırlıklı olarak olumsuzdu eğer sabredersen uğraşırsan vs vs olur şeklinde bakmış.
ZEUS : Fazla pembeydi. Her şey çok iyi olacak ilgilendiğin kişiyle evleneceksin çok güzel bir işin olacak hayatın hep mükemmel olacak tarzı bir faldı. Bu faldan sonra elimi neye atsam kuruttum deyim yolunda giden şeyler bile yoldan çıktı :)
Medyum Gizem : Çok mantıklıydı falı ilgimin karşılıksız olduğunu bir ilişkinin mümkün olmadığını söylemiş. başka biriyle tanışacağımı falan söylemiş. ikinci dediği henüz olmasa da ana konu onun dediği gibi oldu.

TELLWE
Cyrstall : İlişkinin başlayacağını sonradan benim soğuyup adamı terkedeceğimi söylemişti öyle olmadı tabi.
Selena : Eski ilişkimle ilgili yorum yapmış onu sormasam da. neden bittiğini aramıza mesafe girdiğini vs gayet net bilmiş geri dönüş olmayacak demiş falın bu kısmı tuttu evet. sorduğum kişi için olacak dedi ama olmadı .
Geysu : Geysuya defalarca fal baktırdım. geçmiş ve anda süper ama gelecek çok umutlu olmama rağmen maalesef patladı.
Cliviaxx : olumluydu olmadı.
Yeşilçingene : İlk falda gayet olacak evlilik görünüyor dedi sorduğum kişi için sonraki fallarda maalesef ağız değiştirdi engeller var falan demeye başladı yeni birini öngördü. çıkmış veya patlamış sayamıyorum.
Ecem23 : Anda iyi olanlardan ama çıkmadı.
BYZMELEK : Genel soru sormama rağmen aklımdaki kişiyi tarif etti. olumlu konuşanlardan.
Venceremos : olumlu konuşanlardan
Eveline : Baya baya olumlu konuşanlardan sonuç hüsran :)

2 ay önceye kadar baktırdığım bütün fallar bunlar. şimdi krizim geldiğinde telefonuma indirdiğim bot fal uygulamalarına atıp kendimi yatıştırıyorum. arada bir gerçek fal gönderesim gelse de şu yukardaki liste aklıma gelince vazgeçiyorum hemen :) umarım her şey gönlümüzce olur arkadaşlar

Hala aynı konu için mi fal atıyorsunuz yoksa kapandı mı tamamen o konu?

Ay utanmasam hayır ya kapanmamıştır iyice bak diycem çok üzüldüm
Olmayinca olmuyor bazen :) bir o kadar da eski iliskimle ilgili patlayan falim var sanirim sorun fallarda degil. Bir kac ay once fal sepeti alex e fal gondermistim. Adam 7 8 dk boyunca oyle kismetsizsin boyle basiretsizsin hoslandigin adam bu yasina kadar yalniz kalsa senin hoslandigin an birini bulur demisti kizip iade almistim ama acaba hakli mi diyorum simdi :)) saglik olsun ne diyelim her seyde bir hayir varmis

Hahahahahaha boş beleş bi insan o ya 24 saat içinde 180 derece çevirdi benim falı. İlkinde yerin dibine soktu ertesi gün attım adamı bana döndürdü falan. Açıkçası ben selenanın bilememesine çok üzüldüm. Size salaklık gibi gelecek hatta linç edilmekten korkuyorum şuan ama, azıcık, minicik bi umudum varsa, o da selena olacak dedi diyedir.

Selenadan ben de cok umutluydum 3 hafta boyunca bekledim falimin gelmesini. Gecmiste bir numara gercekten 6 ay icinde olur senden hoslaniyor dedi ama adamla irtibati kestikten sonra bir telefon bir mesaj almadim 2 aydan fazla oldu gorusmeyeli ustelik. Bir mucize gerek bu konuda pek umutsuzum :)

Selena maillere ne kadar zamanda dönüyor? Cevap vermedi bana hala bu sabah yazmıştım

Ben de kesin bir bitiş sandım ne bileyim hayatında başka biri var adamın falan sandım.ay inşallah olur ya inşallaaah

Selena'ya geçenlerde fal baktırdım . Maile bi haftada ancak dönüş yaptı, falımı ücretini ödedikten sonra 1 gün içerisinde cvpladı,soru sordum 5 gün olacak hala cvp yok:) Ayrıntılı bir fal olmasına rağmen an da tutarlı tek bir kelimesi yok , nokta atışı ya da herhangi beni şaşırtan bir ifadesi olmamış enerji işi burda devreye giriyor demekki diye düşündüm bi daha denermiyim, hayır.

Bende gecmiste selenaya baktirmistim hic benle alaksi olmayan bi faldi bu seferde hic beklentim olmadan yolladim ve cok sasirdim o kadar guzel bakmiski gecmisi sebeplerini suani cok guzel anlatmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…