Yamibaya bende baktırmışlığım var kızıl sonya iyidir ama söylediklerinin tutarsız olduğu ortaya çıktı..iyi bi yorumcu aradım o yüzdenCanımm ben yamibaya çok baktırmıştım. Eros tanselin bana çıkmışlığıda var ama son falları artık samimiyetmizden kaynaklı sadece iyi dilek fallarıydı uzun süre atmadım. Ama orada kızıl sonya ve gitli nişa var zamanında onlarında çıkmışlığı vardır bana Bilgin olsun.
Ben artık artık belli kişilere atıyorum yaaa çok karıştırınca iyi olmuyor .
Son Zaman'lar da derin ve Fama çıktı bende
Hala aynı konu için mi fal atıyorsunuz yoksa kapandı mı tamamen o konu?selam kızlar geçenlerde çıkan çıkmayan fallarımın bir kısmını yazmıstım. devam etmek istiyorum :)
FALALEM
Rezzan Abla : Ana konu çok yuvarlaktı. falda tarif ettiği kişi sorduğum kişiyle bağdaşıyordu o olabilir de olmayabilir de dedi ne o kişi oldu ne de yeni biri girdi hayatıma. ana konu dışında çıkan şeyler oldu misal çevremde yeni evli olan bir çiftin boşanma haberini alacağımı söylemişti ve evet o haberi aldım.
Naira Şuman : Martta yollamıştım falı. sorduğum kişiyle en geç 2 ay içinde ilişkiniz başlayacak dedi. başlamadı..
Banu Doğru : Ana konuda olumsuz yorum yaptı dediği gibi oldu. bunun dışında ufak tefek dediği şeyleri yaşadım ama o da yeni biriyle tanışacağımı söylemişti henüz tanışmadım.
Ester Kira : Çok umutlanmıştım falı dinlerken o da ilişki olacağını söyleyenlerden.patladı.
Gizem Hatun : Eski ilişkimden tutun da sorduğum kişiyle karşılaştığım yere kadar vs herşeyi bir bir söyledi gerçekten çok ama çok beğendim. olumsuzdu falı çıktı.
FAL SEPETİ
Karmen : Hala bakıyor mu bilmiyorum ama bakıyorsa uzak durun berbattı.
İldeniz Güneyli : Sorduğum kişi için ağırlıklı olarak olumsuzdu eğer sabredersen uğraşırsan vs vs olur şeklinde bakmış.
ZEUS : Fazla pembeydi. Her şey çok iyi olacak ilgilendiğin kişiyle evleneceksin çok güzel bir işin olacak hayatın hep mükemmel olacak tarzı bir faldı. Bu faldan sonra elimi neye atsam kuruttum deyim yolunda giden şeyler bile yoldan çıktı :)
Medyum Gizem : Çok mantıklıydı falı ilgimin karşılıksız olduğunu bir ilişkinin mümkün olmadığını söylemiş. başka biriyle tanışacağımı falan söylemiş. ikinci dediği henüz olmasa da ana konu onun dediği gibi oldu.
TELLWE
Cyrstall : İlişkinin başlayacağını sonradan benim soğuyup adamı terkedeceğimi söylemişti öyle olmadı tabi.
Selena : Eski ilişkimle ilgili yorum yapmış onu sormasam da. neden bittiğini aramıza mesafe girdiğini vs gayet net bilmiş geri dönüş olmayacak demiş falın bu kısmı tuttu evet. sorduğum kişi için olacak dedi ama olmadı .
Geysu : Geysuya defalarca fal baktırdım. geçmiş ve anda süper ama gelecek çok umutlu olmama rağmen maalesef patladı.
Cliviaxx : olumluydu olmadı.
Yeşilçingene : İlk falda gayet olacak evlilik görünüyor dedi sorduğum kişi için sonraki fallarda maalesef ağız değiştirdi engeller var falan demeye başladı yeni birini öngördü. çıkmış veya patlamış sayamıyorum.
Ecem23 : Anda iyi olanlardan ama çıkmadı.
BYZMELEK : Genel soru sormama rağmen aklımdaki kişiyi tarif etti. olumlu konuşanlardan.
Venceremos : olumlu konuşanlardan
Eveline : Baya baya olumlu konuşanlardan sonuç hüsran :)
2 ay önceye kadar baktırdığım bütün fallar bunlar. şimdi krizim geldiğinde telefonuma indirdiğim bot fal uygulamalarına atıp kendimi yatıştırıyorum. arada bir gerçek fal gönderesim gelse de şu yukardaki liste aklıma gelince vazgeçiyorum hemen :) umarım her şey gönlümüzce olur arkadaşlar
o konu gündemdeyken atmıştım bu falları ama 2 aydır atmıyorum artık. tamamen kapandı konuHala aynı konu için mi fal atıyorsunuz yoksa kapandı mı tamamen o konu?
Ay utanmasam hayır ya kapanmamıştır iyice bak diycem çok üzüldümo konu gündemdeyken atmıştım bu falları ama 2 aydır atmıyorum artık. tamamen kapandı konu
Olmayinca olmuyor bazen :) bir o kadar da eski iliskimle ilgili patlayan falim var sanirim sorun fallarda degil. Bir kac ay once fal sepeti alex e fal gondermistim. Adam 7 8 dk boyunca oyle kismetsizsin boyle basiretsizsin hoslandigin adam bu yasina kadar yalniz kalsa senin hoslandigin an birini bulur demisti kizip iade almistim ama acaba hakli mi diyorum simdi :)) saglik olsun ne diyelim her seyde bir hayir varmisAy utanmasam hayır ya kapanmamıştır iyice bak diycem çok üzüldüm
Hahahahahaha boş beleş bi insan o ya 24 saat içinde 180 derece çevirdi benim falı. İlkinde yerin dibine soktu ertesi gün attım adamı bana döndürdü falan. Açıkçası ben selenanın bilememesine çok üzüldüm. Size salaklık gibi gelecek hatta linç edilmekten korkuyorum şuan ama, azıcık, minicik bi umudum varsa, o da selena olacak dedi diyedir.Olmayinca olmuyor bazen :) bir o kadar da eski iliskimle ilgili patlayan falim var sanirim sorun fallarda degil. Bir kac ay once fal sepeti alex e fal gondermistim. Adam 7 8 dk boyunca oyle kismetsizsin boyle basiretsizsin hoslandigin adam bu yasina kadar yalniz kalsa senin hoslandigin an birini bulur demisti kizip iade almistim ama acaba hakli mi diyorum simdi :)) saglik olsun ne diyelim her seyde bir hayir varmis
Selenadan ben de cok umutluydum 3 hafta boyunca bekledim falimin gelmesini. Gecmiste bir numara gercekten 6 ay icinde olur senden hoslaniyor dedi ama adamla irtibati kestikten sonra bir telefon bir mesaj almadim 2 aydan fazla oldu gorusmeyeli ustelik. Bir mucize gerek bu konuda pek umutsuzum :)Hahahahahaha boş beleş bi insan o ya 24 saat içinde 180 derece çevirdi benim falı. İlkinde yerin dibine soktu ertesi gün attım adamı bana döndürdü falan. Açıkçası ben selenanın bilememesine çok üzüldüm. Size salaklık gibi gelecek hatta linç edilmekten korkuyorum şuan ama, azıcık, minicik bi umudum varsa, o da selena olacak dedi diyedir.
Ben de kesin bir bitiş sandım ne bileyim hayatında başka biri var adamın falan sandım.ay inşallah olur ya inşallaaahSelenadan ben de cok umutluydum 3 hafta boyunca bekledim falimin gelmesini. Gecmiste bir numara gercekten 6 ay icinde olur senden hoslaniyor dedi ama adamla irtibati kestikten sonra bir telefon bir mesaj almadim 2 aydan fazla oldu gorusmeyeli ustelik. Bir mucize gerek bu konuda pek umutsuzum :)
Hiç belli olmuyor canım inan ki ama genelde gece yarısından sonra dönüyor gece üç dört gibiSelena maillere ne kadar zamanda dönüyor? Cevap vermedi bana hala bu sabah yazmıştım
İyi değilmiş kuzum aratmıştım forumdakızlar hülya demir nasıldır
Doğru hatırlamışsın canım:) Fama anda hep iyidi bana ama gelecekte ciddili patladı maaleseffamayi begenende var begenmeyen gibi (her falcida oldugu gibi)
Benim hatirladigim M Motherofdragon famayi sever en iyisimi ona soralim :)
Bende gecmiste selenaya baktirmistim hic benle alaksi olmayan bi faldi bu seferde hic beklentim olmadan yolladim ve cok sasirdim o kadar guzel bakmiski gecmisi sebeplerini suani cok guzel anlatmisSelena'ya geçenlerde fal baktırdım . Maile bi haftada ancak dönüş yaptı, falımı ücretini ödedikten sonra 1 gün içerisinde cvpladı,soru sordum 5 gün olacak hala cvp yok:) Ayrıntılı bir fal olmasına rağmen an da tutarlı tek bir kelimesi yok , nokta atışı ya da herhangi beni şaşırtan bir ifadesi olmamış enerji işi burda devreye giriyor demekki diye düşündüm bi daha denermiyim, hayır.
Doğru hatırlamışsın canım:) Fama anda hep iyidi bana ama gelecekte ciddili patladı maalesef
Atmıcaktım falda şeytan dürttü yine
Kahve atıcak kişi arıyorum
Aynen bendede öyleydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?