- 21 Temmuz 2015
- 294
- 346
- 103
- 27
kötü olmuş sizin için demek kiHahahah firuzenin bana baktığı falı buraya bile kopyalayıp yapıştırayım isterseniz 30 lira verdim bide aynı fal bakkalda 10 kuruş
Öyle bi fala otuz lira vermem kötü oldu evet ama kötü olanın fal olduğunu ima ettiyseniz her sakız falı gibi bu da çok pembiş ve olumluydukötü olmuş sizin için demek ki
Henüz cıkmadı, aksayarak cıkar mı bilemiyorum.. Aslında çok mantıklıydı o yüzdende çıkar diye düşünüyodum. Acaba biz kendimizi fazla kaptırıyoruzda o yüzdenmi cıkmıyo fallar :) sanırım biraz oluruna bırakmalıyız:)aa ben cikmisti diye hatirliyorum sanki?
atacak birini buldunmu?
sende zaman aksamasiyla ciktimi?
Bende gelecekte çıkan Sema. Fama Eylülde nişanladı sağolsunaa ben cikmisti diye hatirliyorum sanki?
atacak birini buldunmu?
sende zaman aksamasiyla ciktimi?
Beklentili atınca mı olmuyoki anlamadım benimde çok umudum vardı ama elle tutulur bi yanı yok falımın..Bende gecmiste selenaya baktirmistim hic benle alaksi olmayan bi faldi bu seferde hic beklentim olmadan yolladim ve cok sasirdim o kadar guzel bakmiski gecmisi sebeplerini suani cok guzel anlatmis
Beklentili atınca mı olmuyoki anlamadım benimde çok umudum vardı ama elle tutulur bi yanı yok falımın..
Henüz cıkmadı, aksayarak cıkar mı bilemiyorum.. Aslında çok mantıklıydı o yüzdende çıkar diye düşünüyodum. Acaba biz kendimizi fazla kaptırıyoruzda o yüzdenmi cıkmıyo fallar :) sanırım biraz oluruna bırakmalıyız:)
Bende gelecekte çıkan Sema. Fama Eylülde nişanladı sağolsun
No ile değil canım siteden normal fal atıyorsun hani sesli yazılı falan seçiyoruz ya telefonla fal diye bi seçenek de var telefonla falı seçiyorsun site seni arıyor kadınla görüştürüyor diye biliyorumarkadaşlar telefonda baktırabılıyorsak bınnazdakı arkadaslardan Zeynep Aksunun nosunu bılen varsa mesj atabılırmı eskı yorumlardan bırınde telefonda baktırdım dıyor da ben bılmıyorum telde bakım hakkı varsa lutfen ozelden nosunu atarmsınız
bütün kredilerin bitiyor telefonla fal baktırınca, sonra da pat diye kesiliyor fal ortada. 900lü hatlar gibi, 15 sn başına falan kredinden düşüyor:d kesinlikle baktırılmasını tavsiye etmiyorum telefonla. yani falcıya zaten o parayı veriyorsun atıyorum 40 tlyse 40 tl veriyorsun. bir de ekstra diyelim ki 70 tl daha var hesabında, onların hepsi de gitmeye başlıyor telde konuştukça falcıyla. ve fal direkt yarım kalanarak kapanıyor.
sesli fal isteyin, yazılı isteyin, bunu yapmayın yani.
evet.anlamadim hem falin fiyatini birde dakkika icindemi kredi düsüyor?
evet.
ve fal mutlaka yarıda kalıyor yani öyle normal telefonda fal baktırılan kişiler gibi olmuyor. zaten falın ilk birkaç dakikası, merhaba, beni tercih ettiğin için teşekkürler, fincanına bakıyorum şimdi falanlarla geçiyor.
acayip bi para tuzağı.
Hüma 47,5 tl???? Kızlar nasıl eliniz titremeden verebiliyosunuz o kadar parayı ya 20nin üstü bana pahalı geliyor çünkü hiç biri çıkmıyor zaten
musadenizle oha demek istiyorum. Ya bu Binnaz kadar paragöz bir fal sitesi yok galiba. Orada dönen paralari düsünmek bile istemiyorum.
bu iyiymiş :)bu arada ben sizinle bir yöntemi paylaşayım.
enpara hesabım var ve enpara google play'den yapılan 50 tl'lik alışverişte %50 indirim yapıyor. yani 50 tl'lik bir fal bana 25 tl'ye denk geliyor. hesabımdan 50 çekiyor, bir daha ki ay 25 tl geri yüklüyor. birkaç aydır böyle yaparak tasarruf edip, fal krizimi engelliyorum. fala çok para yatıranları kesmez belki ama paylaşmak istedim.
binnaz dehşet bir şekilde paragöz bir site ve borsa gibi, habire falcıların fiyatları değişiyor. indirimler olmadıkça yanaşmıyorum.
Acaba falalemde naira Şuman'a fal baktıran beğenen çıktı diyen var mı? Ya da falcı önerebilir misiniz iyi denilebilecek:)
Olabilir canim seni anliyorum benimde ilk falim oyleydi 2 yil once filan bu ne simdi demistim bu falda sasirdim valla kimlere vermiyorum ki deyip baktirdim ama artik gercekten sikildim bu durumdan heray odedigim faturalar boyumu asti gittim alisveris yaptim kendim icin yasamayi ogrenicem artikBeklentili atınca mı olmuyoki anlamadım benimde çok umudum vardı ama elle tutulur bi yanı yok falımın..
Nehir nerfe bakıyırvalla bilemiyorum işte bu yeni kişiyle olur mu olmaz mı bilmiyorum çok teşekkür ederim güzel dilekler için ama eskisinin gerçekten çok yanlış bi seçim olduğunu farketmemi sağladı ne istediğini bilmeyen insanlardan uzak durmak lazım . Nil de şaşırttı beni yani çok olumsuz konuşmuştu iannamamıştım tabi sanki zorla olumsuz konuşmak için uğraşmış gibiydi. ama söylediği gibi oldu. bu kişi için yeniden baktırım. inanın onunla konuştuğumuz düşündüğümüz şeyleri söyledi bana yani gerçekten enerji meselesi bu iş demek ki:) sezginin çıkacağını düşünüyordum bi kısmı çıkmıştı ama ötesi gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?