Binnaz Abla

Irmak Yalçın binnazda atmıştım.... Canımlı canımlı 3 satır yazmış yazdığı anlaşılmıyor bile ...canım lı hitaptan nefret ediyorum zaten... Kartları okumayı bile bilmiyor... Atmayın hiç...
Reiki fln yapıyorum yazmış biosuna... Bildigin ifade tarzı çingene falcılar gbi... Ne reikisi ne meditasyonu ....:)

Ayy atmadan once buradn sorsaydın keşke söylerdim boş oldugunu.. Bende begenmemistm onu

Şaka maka bayagı fal baktırmışım be kızlar giden paranın haddi hesabı yok. Çok üzülüyorum gerçekten Ben artık allahın izniyle bırakıyorum falı . binnazda kredim var son olarak onları kullanıp fal defterini kapatıyorum. İnşallah sizlerde bırakırsınız. Kumar gibi uyuşturucu gibi resmen. Hepimizin istekleri var hayattan beklentisi var bunları fallarda aradık tek suçumuz bu. Yani en azından benim öyle. Belki burayı okuyup nekadar salak insanlar var diyenlerde olmuştur ama kınadıgınz herşey başınıza gelir dikkat edin. İnsanın yaşadıkları ağır gelince dengesi alt üst oluyo bende böyle bi dönemde hep fallara kaptırdım kendimi. Tonla.para döktüm ve günaha girdim rabbim affetsin bizleri..artık ne yaşarsam yaşıyim zırıl zırıl ağlarım geberirim ama yinede fal atmamaya kararlıyım. herkesn bu tuzaklardan kurtulması dileğiyle

Binnazda bi daha bisey denemiycem derken elaya gonderdim burda okumustum yanilmiyosam neyse ilkinde enerji tutmadi diye iade etmisti bu defa tutmus herhalde diye bakmis fala ama soruda cark eden bi bi elay gokturk oldu genelde bana inatlasan iddia eden falcilar denk geliyodu bu resmen fala birlikte baktik sanki..

Eski arkadasim icin adim atcak yeniden karsina cikicak iletisime gecicek derken

Ya yok mumkun degil belki sadece haber alirim dedim
Evet haklisin olabilir dedi
Is yerinde hastalanma
Isim yok?
Enerjinden deginemedim ise gireceksin canimss
Enerjimiz uymadi demis onceki iade de maili atlamisim sonra gordum simdi
Enerjin okdr guzeldi ki oraya deginememisim orayi unutmsum vs vs catlicam bu falcilardan keske tekrar gondermeseymisim unutup

Su gun su dk ayni karari verdim. Bide gecen yil cosup baktirmisim.uzun sure ara vermistim yine basladim. Artan kredim var benimde onu tuketip daha da baktircagimi sanmiyorum bir cumle bir sey cikmamis ya

Su gun su dk ayni karari verdim. Bide gecen yil cosup baktirmisim.uzun sure ara vermistim yine basladim. Artan kredim var benimde onu tuketip daha da baktircagimi sanmiyorum bir cumle bir sey cikmamis ya
Benimde cıkmadı hiçbiri. o kadar fal içinden anı bilen oldu doğru ama sanıldıgı gibi pahalı falcılar degil gayet uygun fiyatlı olanlar bildi. insan bilemiyo işte hangisi iyi hangisi kötü ..deneyerek öğreniyoruz ee olan paramıza oluyor heveslerimize oluyo.. ;Pahalı olanlarada bi hevesle attık çıkar diye ama yokk hepsi çöp. En doğru kararı verdik bence. İnşallah seninde bu kararın daim olur

Evet beklicem artik hayatimda gelisme olan zamanlar fal baktirmadigim zamanlardi cunku. Hayat akiyordu fala gerek yoktu simdi akısa ellerimle engel oluyorum gibi geliyor hayirlisi olsun artik hepimiz icin

Bu ses degistirme olayini daha oncede okumustum nasil bi ses degistirme bana cok normal geldi 2 defa baktirdim 2sindede normal di.ve nokta atislari vardi ani tutturuyo demekki enerjilerin tutmasi gerekiyo medyum gizem le paralel konusmalari oldu birbirlerinden tiuo almiyolardir dimi.:)

Cok fazla kaptirmamak lazim elbette ama zor zamanlarda terapi gibi oluyo psikolog gibi :) tabi pozitif enerjili olanlara denk gelmek lazim motive etmeli karsi taraf olumsuzu bile soylerken dikkatli olmalilar ..

Fal işi cidden bi yerden sonra tatmin ediciliğini kaybediyor. 2 sene önce ayda en az 4-5 tane fal baktırırdım. Sonra gerçekten dönüm noktası olacak çok önemli şeyler yaşadım ama baktırdığım falcılardan hiçbiri bunları bilemedi. O günden sonra zaten gitgide azalttım falı.
Sevdiğim 2-3 falcı var. Çok fal baktırmak istediğimde her ay birine olacak şekilde atıyorum. Bu ay yeni bir kaç kişi denedim ama pişman oldum. Uzak durmak en iyisi sanırım çünkü bu işin sonu yok.

Hem paramıza hem de psikolojimize yazık oluyor malesef.

Kızlar yıldız yetkin nasıl yorumlarına baktmda hep güzel ??
ay iade kere iade... fal denemeyecek upuzun içi boş vıcık vıcık bir metin yolluyor ki hazir kalip bir metin bile olabilir cidden cicekten bocekten ne dedigini dahi anlamiyorsun bir suru klişe laf

kızlar bende bir fal manyağı olarak suanki tecrübelerimi yazayım ki bakacak olanlar ona göre baktırsınlar
binnaz ablada,huma forumda cok duydum ve katina baktırdım,anı bildi ancak söylediği geleceğe dair seyler cıkmadı sonunda yüzük falan evlilikle bağladığı icin son kısmı fazla atmasyon gelmişti
benna kücüker,niye bilmem enerjisiyle benim en sevdiğim falcılardandı eski fallarını dinledim hic biri ucundan kösesinden bile cıkmamıs ki neredeyse 7-8 kere baktırmısım
ceren esemen,cok enteresan sekilde o anki konustuğum kisinin bütün fiziksel özelliklerini burcunu herşeyini harflerini bilmişti ancak geleceğe dair aöylediği seyler cıkmadı
seval,fallarına cok özenli baktığını düsünüyorum söylediklerinin cok cok önemsiz kücük detaylarını yaşamışım,
gizem sitare,kesinlikle bir daha dönüp baktırmam o kadar sallamasyon olmustu ki inanamadım
lena koval,tarot baktırdım hic bir söylediği cıkmadı yine de kötü niyetli bastam savma bir fal değildi
bilge özdoğru,sakın diyorum kızlar telefonda baktırdım resmen para tuzağı sevgilin seni sıkmış o yuzden ayrılmıssınız dedi maçoymus dedi eski sevgilim tam tersi inanılmaz rahattı bunu söyleyince hım o zaman anlasamamıssınız dedi anlassak zaten ayrılmazdık dimi yani
telveden
ecem23,forumda okuduklarımın aksine bana olumsuz yorum yapmadı söylediklerinin büyük kısmı an olarak doğruydu anı bildi geleceğe dair dedikleri cıkmadı
fama,hayatımda heralde baktırdığım en sacma fallardan birisidir cok umitliydim ama yazdığı seylerin benimle alakası yoktu kısa bastan savma geldi bana
sema,eskilerden bir dönüs olacak diyip harf vermisti gercekten dediği gibi oldu onun dısında o kisiyle beni barıstırıp evlendirmesi falan hepsi patladı sonu uydurma geldi
geysu,falını inanılmaz özenli ve güzel bulmustum anda gercekten iyiydi ancak sonrası onda da patladı eski sevgilinden dönüs olacak demişti ne gelen oldu ne giden
ilkaygür,bir hafta beklemenin sonunda benimle ilgili olmayan detaylı bir fal geldi ama malesef,evlilik meraklısı birisin dedi tam tersi evlilik düsünmüyorum vs tarih verip surda söyle biriyle tanısacaksın su görünümde vs dediklerinin hepsi patladı
diyeceklerim bu kadar kızlar,yalnız fal enerji isidir bunu da unutmayın

Evet beklicem artik hayatimda gelisme olan zamanlar fal baktirmadigim zamanlardi cunku. Hayat akiyordu fala gerek yoktu simdi akısa ellerimle engel oluyorum gibi geliyor hayirlisi olsun artik hepimiz icin
Katılıyorum kesinlikle öyle olmuyo gelişme fln..

Cok fazla kaptirmamak lazim elbette ama zor zamanlarda terapi gibi oluyo psikolog gibi :) tabi pozitif enerjili olanlara denk gelmek lazim motive etmeli karsi taraf olumsuzu bile soylerken dikkatli olmalilar ..
Valla canım bende öyle diyordum psikolog gibi vs. diye ama bagımlılık yaptı.. Nekadar motive etmeli desekte aslında beklentimz sadece motive olmak degil bence... işin rengi değişiyo kandırmayalm kendimizi hiç.. :)

Nile fal atmıştım. Şimdiye kadar dinlediğim en olumsuz faldı ahah ölmüşüm ben

yazdıklarınızı uzunca bir süredir okuyorum.sonunda üye olmaya karar verdim.benimde fal deneyimlerim çok oldu.ama genellikle binnaz ablada baktırdım.sadece son dönemde Nesibe hanıma baktırdım.
şimdi gelelim yapılan yorumlara;
Katina_tarot baktırdıklarım;
Hüma hanımın ilk falları çıktı hakkını yiyemem sonrakiler ufak detaylar dışında çıkmadı.en önemlisi ayrılığımızı göremedi bu her şeyi siler atar.
lena koval kesinlikle her şeyi atmasyon yüklemişler pembeyi beynine ötüyor:)
Müge Aydın ve Ekin Sarpa ikişer defa baktırdım yorumlar çok detaylı inandırıcı geliyo fakat ikiside olmadı.
Firuze aydın bana ve arkadaşıma telefonla aynı falı baktı.çok komikti cümleleri ezberlemiş anlatıyo.ilkin ayrılmayacaksınız dedi ayrılığın ardından sana geri getirim diyor bana güven vs maddi sorun var falan.5 fal baktırdım.hepsi aynı hikayeler.
Eylül Acar,Mert Göktürk,Fahriye Işıksaçan,Meral Saydam,Umut Işık,Ece gülener Ceren Esemen,Selma Aydın bu yorumcularada 4-5 kez herbirine gitmişimdir ve gene hiçbiri çıkmadı.detayda yok başka bir şeyde yok.sakın bulaşmayın derim.(niye bulaştım kafama sıkasım geliyo.artık nasıl bir ruh halindeymişim)
Elif hanzade anı geçmişi okuyor fakat gelecek fiyasko çıkmıyor anam çıkmıyor çokta emindi iddialıydı.)
Elif ışık çok saygısızca bakıyo soruyu bile okumadan anlamadan yoruma dalıyo sevmedim tarzını yorumu dinleyesim bile gelmedi.zaten net olur olmaz dememiş yuvarlak kelimeler bizde yedik.
Kerem Avşar,Damla Aksoy,Kesira Sirel,Selin Kozan bunlarda Tarotta kötü değillerdi,Hüma gibi işte ara ara bildikleri oluyordu.
Serra Güngören,Pelin bilge Özdoğru,Ebru iyihuylu,Ceren Ezgi,Nil Güneş,Asenat,Hira Soydan,seval Öztürkoğlu,Damla eroğlu bunlarada ayrıldıktan sonra baktırdım.dedikleri çıkarmı çıkmazmı artık beklemiiyorum bile.
Kahvede sakın Mayaya çok danıştım,Serkan aslana ve diğerlerine hiçbiri ama hiçbiri çıkmadı.
Kısacası arkadaşlar fal işi tam bir fiyasko.kötülükleri size çeker iylikleri,güzellikleri sizden alır.enerjiyi düşüren bir olay.eminimki fal baktırmasaydım hayatım çok daha güzel olacaktı.sizlerle paylaşmak istedim.

yorumlara baktım hep anın bilindiği ama geleceğin tutmadığı söylenmiş.
hiç mi geleceği bilen yok?
ne bileyim barışacaksınız denilen tarihte barışan falan?

Kahve degl de falcıya attığımız kart fallarımızı yazıp beraber yorumlayalım.. Katina fln.. Hani kartlarımız doğru yorumlanmış mı ? Yoksa falcı mı sallamış? Yoksa sectgmz kartlara enerjimiz mi geçmemiş ?

Tamda ben bu konuda yazmak için girdim.. Şöyle ki ben hep kahve falı baktırırdım;
geçen gün ilk kez Katina falı baktırdım güzel anlatmış tarih vermiş barışacaksınız demiş faldan memnun kaldım derken bugün kartları araştırdım ters düz oluşu yorumu etkiliyormuş teker teker baktım araştırdım baya uğraştım.. Onun hislerinde yalancı olduğu tembel olduğu başka birine yönlendiği çıktı. Ki son zamanlarda başkasının dikkatini dağıttığını düşünürdüm.. bi kaç özelliği daha ve benim beklentide olduğum çıktı.. uzaklaşacağımız ve benim ondan git gide nefret edeceğimi o ise pişmanlık yaşayacağını en sonda benim yeni biriyle olacağımı çıkardım.. Ki 2 3 tane iyi denilen falcılarda onun pişman olacağını ama artık benim ilgim olmayacağını demişti..

Şimdi acaba yorumlanan hisler enerjiler mi düz bir şekilde kartlar mı diye merak etmedim değil. Ya da umut tacirlerine paramızı en kötüsüde umutlarımızı kaptırıyoruz.. Beklentiye girip hayatımızı yaşayamıyoruz belki.
Kamu spotu gibi acilen falı bırakmalısın desin biri bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…