Ayy atmadan once buradn sorsaydın keşke söylerdim boş oldugunu.. Bende begenmemistm onuIrmak Yalçın binnazda atmıştım.... Canımlı canımlı 3 satır yazmış yazdığı anlaşılmıyor bile ...canım lı hitaptan nefret ediyorum zaten... Kartları okumayı bile bilmiyor... Atmayın hiç...
Reiki fln yapıyorum yazmış biosuna... Bildigin ifade tarzı çingene falcılar gbi... Ne reikisi ne meditasyonu ....:)
Ani bilemeyince ben detay verdim "hayir, olmaz cunku sebep su" gibiAnı bildi mi peki?
Su gun su dk ayni karari verdim. Bide gecen yil cosup baktirmisim.uzun sure ara vermistim yine basladim. Artan kredim var benimde onu tuketip daha da baktircagimi sanmiyorum bir cumle bir sey cikmamis yaŞaka maka bayagı fal baktırmışım be kızlar giden paranın haddi hesabı yok. Çok üzülüyorum gerçektenBen artık allahın izniyle bırakıyorum falı . binnazda kredim var son olarak onları kullanıp fal defterini kapatıyorum. İnşallah sizlerde bırakırsınız. Kumar gibi uyuşturucu gibi resmen. Hepimizin istekleri var hayattan beklentisi var bunları fallarda aradık tek suçumuz bu. Yani en azından benim öyle. Belki burayı okuyup nekadar salak insanlar var diyenlerde olmuştur ama kınadıgınz herşey başınıza gelir dikkat edin. İnsanın yaşadıkları ağır gelince dengesi alt üst oluyo bende böyle bi dönemde hep fallara kaptırdım kendimi. Tonla.para döktüm ve günaha girdim rabbim affetsin bizleri..artık ne yaşarsam yaşıyim zırıl zırıl ağlarım geberirim ama yinede fal atmamaya kararlıyım. herkesn bu tuzaklardan kurtulması dileğiyle
Benimde cıkmadı hiçbiri. o kadar fal içinden anı bilen oldu doğru ama sanıldıgı gibi pahalı falcılar degil gayet uygun fiyatlı olanlar bildi. insan bilemiyo işte hangisi iyi hangisi kötü ..deneyerek öğreniyoruz ee olan paramıza oluyor heveslerimize oluyo.. ;Pahalı olanlarada bi hevesle attık çıkar diye ama yokk hepsi çöp. En doğru kararı verdik bence. İnşallah seninde bu kararın daim olurSu gun su dk ayni karari verdim. Bide gecen yil cosup baktirmisim.uzun sure ara vermistim yine basladim. Artan kredim var benimde onu tuketip daha da baktircagimi sanmiyorum bir cumle bir sey cikmamis ya
Evet beklicem artik hayatimda gelisme olan zamanlar fal baktirmadigim zamanlardi cunku. Hayat akiyordu fala gerek yoktu simdi akısa ellerimle engel oluyorum gibi geliyor hayirlisi olsun artik hepimiz icinBenimde cıkmadı hiçbiri. o kadar fal içinden anı bilen oldu doğru ama sanıldıgı gibi pahalı falcılar degil gayet uygun fiyatlı olanlar bildi. insan bilemiyo işte hangisi iyi hangisi kötü ..deneyerek öğreniyoruz ee olan paramıza oluyor heveslerimize oluyo.. ;Pahalı olanlarada bi hevesle attık çıkar diye ama yokk hepsi çöp. En doğru kararı verdik bence. İnşallah seninde bu kararın daim olur
Şaka maka bayagı fal baktırmışım be kızlar giden paranın haddi hesabı yok. Çok üzülüyorum gerçektenBen artık allahın izniyle bırakıyorum falı . binnazda kredim var son olarak onları kullanıp fal defterini kapatıyorum. İnşallah sizlerde bırakırsınız. Kumar gibi uyuşturucu gibi resmen. Hepimizin istekleri var hayattan beklentisi var bunları fallarda aradık tek suçumuz bu. Yani en azından benim öyle. Belki burayı okuyup nekadar salak insanlar var diyenlerde olmuştur ama kınadıgınz herşey başınıza gelir dikkat edin. İnsanın yaşadıkları ağır gelince dengesi alt üst oluyo bende böyle bi dönemde hep fallara kaptırdım kendimi. Tonla.para döktüm ve günaha girdim rabbim affetsin bizleri..artık ne yaşarsam yaşıyim zırıl zırıl ağlarım geberirim ama yinede fal atmamaya kararlıyım. herkesn bu tuzaklardan kurtulması dileğiyle
ay iade kere iade... fal denemeyecek upuzun içi boş vıcık vıcık bir metin yolluyor ki hazir kalip bir metin bile olabilir cidden cicekten bocekten ne dedigini dahi anlamiyorsun bir suru klişe lafKızlar yıldız yetkin nasıl yorumlarına baktmda hep güzel ??
Katılıyorum kesinlikle öyle olmuyo gelişme fln..Evet beklicem artik hayatimda gelisme olan zamanlar fal baktirmadigim zamanlardi cunku. Hayat akiyordu fala gerek yoktu simdi akısa ellerimle engel oluyorum gibi geliyor hayirlisi olsun artik hepimiz icin
Valla canım bende öyle diyordum psikolog gibi vs. diye ama bagımlılık yaptı.. Nekadar motive etmeli desekte aslında beklentimz sadece motive olmak degil bence... işin rengi değişiyo kandırmayalm kendimizi hiç.. :)Cok fazla kaptirmamak lazim elbette ama zor zamanlarda terapi gibi oluyo psikolog gibi :) tabi pozitif enerjili olanlara denk gelmek lazim motive etmeli karsi taraf olumsuzu bile soylerken dikkatli olmalilar ..
Tamda ben bu konuda yazmak için girdim.. Şöyle ki ben hep kahve falı baktırırdım;Kahve degl de falcıya attığımız kart fallarımızı yazıp beraber yorumlayalım.. Katina fln.. Hani kartlarımız doğru yorumlanmış mı ? Yoksa falcı mı sallamış? Yoksa sectgmz kartlara enerjimiz mi geçmemiş ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?