- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
Nabza göre şerbet veriyor boş falcı değil amaGidişta göre biraz da sanırım. Olcak dedim bu kdr ay geçti bi şey olmamış, e olmayacak diyeyim. Mi acaba?
Gidişta göre biraz da sanırım. Olcak dedim bu kdr ay geçti bi şey olmamış, e olmayacak diyeyim. Mi acaba?
Kızlar ya ben ne farkettim biliyor musunuz. Bu insanlar öyle ya da böyle, boş değiller ki bu zamana kdr geldiler, falcılar sonuçta ve yıllardır varlar. Tabiki bi şeyler bilecekler. Harf olur, kişilik özellikleri olur, o anki duygular düşünceler olur. Elbet bilirler. İş gerçekten geleceği bilmekte. Ve ne yazıkki bunu bilen insan sayısı bir bilemedin iki. O da herkese farklı kişiler yani.O yüzden bizim duygu düşüncelermizi kaş rengimizi göz rengimizi ayrılık sebebimizi baktırdığımız kişinim huyunu suyunu bilmesi yetmiyor bence iyi falcı demek için.Valla ben de bunu dusundum. Adimdan anladi, onceki fala bakti, bu sefer de farkli konusayim ikisinden biri tutacak dedi. Ama yeniyle ilgili verdigi harf dogru. Fakat dedigim gibi kendime sans vermeyi denedim olmadi hissedemedim bisey oluru yok yani.
Kızlar ya ben ne farkettim biliyor musunuz. Bu insanlar öyle ya da böyle, boş değiller ki bu zamana kdr geldiler, falcılar sonuçta ve yıllardır varlar. Tabiki bi şeyler bilecekler. Harf olur, kişilik özellikleri olur, o anki duygular düşünceler olur. Elbet bilirler. İş gerçekten geleceği bilmekte. Ve ne yazıkki bunu bilen insan sayısı bir bilemedin iki. O da herkese farklı kişiler yani.O yüzden bizim duygu düşüncelermizi kaş rengimizi göz rengimizi ayrılık sebebimizi baktırdığımız kişinim huyunu suyunu bilmesi yetmiyor bence iyi falcı demek için.
Selenayi denemedim canim ama Sezgi kalp BenKızlar
Sizce sezgi mi selena mı
ay girme valla girme bataklık gibi burasıkızlar bi fal kaç parebende baktıracağım..kumar gibi bi giren çıkamıyo herhalde :))
Selam içimdeki bütğn sesleriTamda ben bu konuda yazmak için girdim.. Şöyle ki ben hep kahve falı baktırırdım;
geçen gün ilk kez Katina falı baktırdım güzel anlatmış tarih vermiş barışacaksınız demiş faldan memnun kaldım derken bugün kartları araştırdım ters düz oluşu yorumu etkiliyormuş teker teker baktım araştırdım baya uğraştım.. Onun hislerinde yalancı olduğu tembel olduğu başka birine yönlendiği çıktı. Ki son zamanlarda başkasının dikkatini dağıttığını düşünürdüm.. bi kaç özelliği daha ve benim beklentide olduğum çıktı.. uzaklaşacağımız ve benim ondan git gide nefret edeceğimi o ise pişmanlık yaşayacağını en sonda benim yeni biriyle olacağımı çıkardım.. Ki 2 3 tane iyi denilen falcılarda onun pişman olacağını ama artık benim ilgim olmayacağını demişti..
Şimdi acaba yorumlanan hisler enerjiler mi düz bir şekilde kartlar mı diye merak etmedim değil. Ya da umut tacirlerine paramızı en kötüsüde umutlarımızı kaptırıyoruz.. Beklentiye girip hayatımızı yaşayamıyoruz belki.
Kamu spotu gibi acilen falı bırakmalısın desin biri bana
selam kızlar bende fal sepetinde baktırmadığım a kişi kaldı maddi açıdan zarardayım manevi anlamdada dediğinize katılıyorum bütün olumsuzlukları cektiğimiz için olumlu olacak şeyler bile bir bakıyorsun olmuyor zamanı geçmiş oluyor bu nasıl birşeydir bende faldan kurtulmak istiyorum önceden cafe cafe dolaşrıdım şimdi mutsuz olduğum an hemen nete baktırıyorum bu iyi bir şey değil kumar gibi kötü alışkanlık gibi bir yıl kadar gitmemiştim şimdi yine başladım bunun devamı bitmiyor çok kötü bir şeyBen diyebilirim. ACİLEN FALI BIRAKMALISIN. Hayatının düzene girmesi için bunu yapmalısın. Bendeki pişmanlık o kadar büyükki anlatamam tüm negatiflikleri çektim hayatıma. Uzaklaşmalıyız faldan kendime ve hepinize tek tavsiyem bu.
Hahahahaah ya ilahi çok tatlısınkızlar bi fal kaç parebende baktıracağım..kumar gibi bi giren çıkamıyo herhalde :))
asenat ne zaman gelecek acaba?Asenat sen gittin diye saçma sapan falcılar prim yapıyor Binnazda bil istedim
Bir fikrim olsaydı keşke de buralara yazmasaydım:))asenat ne zaman gelecek acaba?
Bir yolun var sevilay şu ana kadar baktırdığım fallar arasında en kötü ve tutarsız olanlarda ilk 3 e girer. Daha da yazılı fal baktırmam hele bir yolun varda :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?