Binnaz Abla

Gidişta göre biraz da sanırım. Olcak dedim bu kdr ay geçti bi şey olmamış, e olmayacak diyeyim. Mi acaba?

Valla ben de bunu dusundum. Adimdan anladi, onceki fala bakti, bu sefer de farkli konusayim ikisinden biri tutacak dedi. Ama yeniyle ilgili verdigi harf dogru. Fakat dedigim gibi kendime sans vermeyi denedim olmadi hissedemedim bisey oluru yok yani.

Valla ben de bunu dusundum. Adimdan anladi, onceki fala bakti, bu sefer de farkli konusayim ikisinden biri tutacak dedi. Ama yeniyle ilgili verdigi harf dogru. Fakat dedigim gibi kendime sans vermeyi denedim olmadi hissedemedim bisey oluru yok yani.
Kızlar ya ben ne farkettim biliyor musunuz. Bu insanlar öyle ya da böyle, boş değiller ki bu zamana kdr geldiler, falcılar sonuçta ve yıllardır varlar. Tabiki bi şeyler bilecekler. Harf olur, kişilik özellikleri olur, o anki duygular düşünceler olur. Elbet bilirler. İş gerçekten geleceği bilmekte. Ve ne yazıkki bunu bilen insan sayısı bir bilemedin iki. O da herkese farklı kişiler yani.O yüzden bizim duygu düşüncelermizi kaş rengimizi göz rengimizi ayrılık sebebimizi baktırdığımız kişinim huyunu suyunu bilmesi yetmiyor bence iyi falcı demek için.

Valla bence de. Ne guzel birakmistim ben. Yine basladim,baktirdim ve sogudum. Yine atmayacagim bir sure. Bakalim ne olacak, neler gorecegiz. Bence gelecegi bilmek diye bir sey yok, sadece bazilarinin anı yorumlama sekli tutuyor. Yine en guzeli atmamak. Valla ben uzundur atmiyordum o kadar rahattim ki, rahat batti yine sactik paralari

Selam içimdeki bütğn sesleri
selam kızlar bende fal sepetinde baktırmadığım a kişi kaldı maddi açıdan zarardayım manevi anlamdada dediğinize katılıyorum bütün olumsuzlukları cektiğimiz için olumlu olacak şeyler bile bir bakıyorsun olmuyor zamanı geçmiş oluyor bu nasıl birşeydir bende faldan kurtulmak istiyorum önceden cafe cafe dolaşrıdım şimdi mutsuz olduğum an hemen nete baktırıyorum bu iyi bir şey değil kumar gibi kötü alışkanlık gibi bir yıl kadar gitmemiştim şimdi yine başladım bunun devamı bitmiyor çok kötü bir şey

Yaklaşık Ocak Ayında beri çok yoğun baktırdım.Çaresizlik hissettiğim dönemde o anlık kendimi iyi hissettirdiğini farkettim ve bağımlı oldum. Bazen günde aynı fincanı 3_4 kişiye attığım oldu. Anda şu iyidir diyemem çünkü anlık kontrolünü bile yapamayacağım biri için baktırdım. Sadece mantıklı gelen bir iki kişi oldu.Onları da burada paylaştım.Bir sene dolmadan bu işler için düşündüğüm falı fal gibi düşünmek falla hayatı şekillendirmemek gerekli.
Tabi verdiğim paraya çok acıyorum. Hatta kızıma dur şunu okuyayım geleyim diyerek ondan çaldığım zamana bile deli gibi acıyor ve üzülüyorum.
Ama kendime hiçbir zaman kızmadım.O dönemi geçirmek için bunu yaşamak lazımmış. Üzüntümü yaşarken bunun desteği lazımmış dedim.
Ama bir yerden sonra bırakmak şart.Senelerce süren bu bağımlılık ciddi anlamda maddi manevi zarar vereceği aşikarken görmezden gelemedim. Bırakmadım burada okuduklarımdan etkilendiğim denediğim vs oluyor tabi.Ama asla okuduklarıma sinirlenmiyorum o bilgi ile canımı sıkmıyor ve bir şey de beklemiyorum. Dedim ya bağımlılıkbağımlılık kahve sigara içip rahatlamış gibi bir doz alıyorum. Giderek azaldı zaten.
Düşünsenize hastanelerde bunun bölümleri bile açılmış. Allah muhafaza...
Daha önce de sıkıntılı dönemlerim oldu ama dua edip kendimi meşgul ederek geçirdim.
Bu seferki böyle oldu.
Herkesin rahatlama şekli ayrı ben dua ederim sen hızlı yürürsün diğeri spor salonunda başkası müzik dinler.
Sonuçta amaç kendimizi rahatlatmak için hepsi olur.
Kendimize iyi davranalım arkadaşlar. Bizi üzen düşünmeyen sağlımızı hayatımızı olumsuz yönde etkileyen kimse için ne kendimizi ne bizi sevenleri üzmeye değmez.
Zaten olan oluyor. Bu olurken ne kadar dik ve sağlıklı karşılarız onemli olan bu aslında.
Bu arada tarot katina vs gibi fallar inanın çok kolay.Kahve başka şey ama bunları öğrenebilir ve gün geçtikçe daha ustalaşabilirsiniz.Kendi kendinize bakın.Ne psranız gitsin ne vaktiniz.Sistemdekilerin tamamına yakını pek birşey yok. Üstelik bütün gün fsl bakan biri ne kadar özenir ve enerjisi kalır.Siz on kat daha özenli ve doğru yorumlaybilirsiniz inanın bir süre sonra.
Sevgiler

Nehir ve nile attım bi kaç gün arayla ikisi de taban tabana zıt şeyler söylediler. Nehiri çok sevdim dedikleri çıkmasa da, çok tatlı, pozitif biri gibi geldi ama falı pembe olduğu için değil sesinden dolayı sevdim sanırım. Nil çok soğuk ve yorgun gibi enerjisiz konuşuyordu onu pek sevemedim. Falı da çok olumsuzdu zaten. Nehirden daha mantıklı bi faldı ama nehire atarım ona atmam bi daha. Olumsuz da olsa moral bozmadan anlatabilmek önemli bence. Yarın da selenaya atıp bırakıcam. Bu olayı sadece 3 falla atlatabilmiş olmak da ayrı bi gurur tabi

50 lira mı abooo..bir de kötü şeyler söylerse 50 verip 100 geri alırım

Kızlar telvede 20 tlm var allah harcamayı nasip etmiyor. Şennura attım bakmıyor ben birinci sıradayım millete baktı bana bakmadı
Kime atıyım sizce

Bir yolun var sevilay şu ana kadar baktırdığım fallar arasında en kötü ve tutarsız olanlarda ilk 3 e girer. Daha da yazılı fal baktırmam hele bir yolun varda :/

Bir yolun var sevilay şu ana kadar baktırdığım fallar arasında en kötü ve tutarsız olanlarda ilk 3 e girer. Daha da yazılı fal baktırmam hele bir yolun varda :/

Ah hayatim daha bugun yazmistim, paraniza yazik olmasin diye. Bana bir onceki fali inanilmazdi. Bugun o falin tam tersini bakti. O yuzden tum inandiriciligi gitti kayboldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…