Canım ya İnan görmedim yazınıAh hayatim daha bugun yazmistim, paraniza yazik olmasin diye. Bana bir onceki fali inanilmazdi. Bugun o falin tam tersini bakti. O yuzden tum inandiriciligi gitti kayboldu.
Canım ya İnan görmedim yazınıKeşke zamanında başlığa bakıp öyle atsaymışım. Bana ders olsun.
-Elani Soylu; Anlik tespitte oldukca iyiydi, ask hayatimla ilgili yaptigi yorum patlayacak yakinda, bahsettigi kisi girmedi hayatimaKimlere baktırdın kuzum?
yaaa ben de çok özledim selenayı acaba yakın zamanda baktıran var mıKızlar bu taraca ne ayak anlamadım 10 dkda falıma baktı moralim yerlerde şuan olumsuzluk damarlarımdan akıyor ağlıcam
Benim yarın selenaya ugramam lazım
ben yarın atıcam bakalım durumumun olumsuz olduğunu öğrenmek için fala ihtiyacım yok ama selenayı özledimyaaa ben de çok özledim selenayı acaba yakın zamanda baktıran var mı
İnşallah tahmin ettiğinin aksine olumlu sonuçlanır durumun inşallaahhben yarın atıcam bakalım durumumun olumsuz olduğunu öğrenmek için fala ihtiyacım yok ama selenayı özledim
Benim zaten sonuçlandı canımİnşallah tahmin ettiğinin aksine olumlu sonuçlanır durumun inşallaahh
Yorumuna tamamen katılıyorum şeker.... Kart falları bana göre tamamen tekniğe dayalı.... Hisle birlikte yorum yapan tek kişi var bütün bu adı geçen sitelerde. Reklamcı demesinler diye söylemeyeceğim. Bu kadar zaman içinde kart fallarında karta baktım yoruma baktım. Yorumlar pembeye boyalı. Biraz zaman ve çaba ile önce teknik olarak sonra his katarak kart falına herkes bakabilir.... teknik bilirsen bir de karsi tarafa tam odaklanir enerji alirsan kart fali bakarsin. Kahve falı için henüz tespitim yok....olursa yazarım. ... heee birde fal sepetinde çektiğiniz kartları da göremiyorsunuz bile... uyanıklar kıyaslama yapılmasın diye....Yaklaşık Ocak Ayında beri çok yoğun baktırdım.Çaresizlik hissettiğim dönemde o anlık kendimi iyi hissettirdiğini farkettim ve bağımlı oldum. Bazen günde aynı fincanı 3_4 kişiye attığım oldu. Anda şu iyidir diyemem çünkü anlık kontrolünü bile yapamayacağım biri için baktırdım. Sadece mantıklı gelen bir iki kişi oldu.Onları da burada paylaştım.Bir sene dolmadan bu işler için düşündüğüm falı fal gibi düşünmek falla hayatı şekillendirmemek gerekli.
Tabi verdiğim paraya çok acıyorum. Hatta kızıma dur şunu okuyayım geleyim diyerek ondan çaldığım zamana bile deli gibi acıyor ve üzülüyorum.
Ama kendime hiçbir zaman kızmadım.O dönemi geçirmek için bunu yaşamak lazımmış. Üzüntümü yaşarken bunun desteği lazımmış dedim.
Ama bir yerden sonra bırakmak şart.Senelerce süren bu bağımlılık ciddi anlamda maddi manevi zarar vereceği aşikarken görmezden gelemedim. Bırakmadım burada okuduklarımdan etkilendiğim denediğim vs oluyor tabi.Ama asla okuduklarıma sinirlenmiyorum o bilgi ile canımı sıkmıyor ve bir şey de beklemiyorum. Dedim ya bağımlılıkbağımlılık kahve sigara içip rahatlamış gibi bir doz alıyorum. Giderek azaldı zaten.
Düşünsenize hastanelerde bunun bölümleri bile açılmış. Allah muhafaza...
Daha önce de sıkıntılı dönemlerim oldu ama dua edip kendimi meşgul ederek geçirdim.
Bu seferki böyle oldu.
Herkesin rahatlama şekli ayrı ben dua ederim sen hızlı yürürsün diğeri spor salonunda başkası müzik dinler.
Sonuçta amaç kendimizi rahatlatmak için hepsi olur.
Kendimize iyi davranalım arkadaşlar. Bizi üzen düşünmeyen sağlımızı hayatımızı olumsuz yönde etkileyen kimse için ne kendimizi ne bizi sevenleri üzmeye değmez.
Zaten olan oluyor. Bu olurken ne kadar dik ve sağlıklı karşılarız onemli olan bu aslında.
Bu arada tarot katina vs gibi fallar inanın çok kolay.Kahve başka şey ama bunları öğrenebilir ve gün geçtikçe daha ustalaşabilirsiniz.Kendi kendinize bakın.Ne psranız gitsin ne vaktiniz.Sistemdekilerin tamamına yakını pek birşey yok. Üstelik bütün gün fsl bakan biri ne kadar özenir ve enerjisi kalır.Siz on kat daha özenli ve doğru yorumlaybilirsiniz inanın bir süre sonra.
Sevgiler
ay girme valla girme bataklık gibi burası
Yorumuna tamamen katılıyorum şeker.... Kart falları bana göre tamamen tekniğe dayalı.... Hisle birlikte yorum yapan tek kişi var bütün bu adı geçen sitelerde. Reklamcı demesinler diye söylemeyeceğim. Bu kadar zaman içinde kart fallarında karta baktım yoruma baktım. Yorumlar pembeye boyalı. Biraz zaman ve çaba ile önce teknik olarak sonra his katarak kart falına herkes bakabilir.... teknik bilirsen bir de karsi tarafa tam odaklanir enerji alirsan kart fali bakarsin. Kahve falı için henüz tespitim yok....olursa yazarım. ... heee birde fal sepetinde çektiğiniz kartları da göremiyorsunuz bile... uyanıklar kıyaslama yapılmasın diye....
geysuya ne atıyorsunuz kızlar kahve mi katina mı???Kızlar geysu bişeyi bilmiş demiştim ya, bugün itibariyle eğitimimle alakalı şey de kesinleşti onu da bilmiş oldu.
Asıl konu için beklemedeyim hala çatlıycam
geysuya ne atıyorsunuz kızlar kahve mi katina mı???
İyi ki de aldın kabul ettin beni...Ay cevap yazmayı becerememişim pardon şimdi farkettim
Tatlım bencil,beni mutsuz eden,odunun can bulmuş halini kaybettim karşılığında karma bana seni verdi.Bereket versin dedim aldım seni kapattım konuyu ben zaten.
Bu arada Hümacıma üç kere atmışım bana sadece adamın anasının fena olduğunu söylemiş ama onu öyle bir ballandırmış ki bende hırslıyım tabi evet aynen öyle bacım yürü kim seni tutar diye bi daha atmışım.
şimdi bakıyorum da bi şey mi tutmaz karrdeşimm ..
Neyse o anki durumlar işte..hep psikolojimiz falan filan...
.
evet sonradan bakıp gördüm...tarot mu atayım kahve mi hangisinde daha iyi acabageysu katina bakmiyor kahve ve tarot bakiyor sadece
evet sonradan bakıp gördüm...tarot mu atayım kahve mi hangisinde daha iyi acaba
bende kahve falı tercih ediyorum kesinlikle.ben sahsen kahvesini daha cok begeniyorum zaten genel anlamda ben kart fallarindan uzak durmaya calisiyorum pek icimede sinmiyor nedense. 2-3 aydir Asenat haric hep kahve baktirdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?