Binnaz Abla

Canım ya İnan görmedim yazını Keşke zamanında başlığa bakıp öyle atsaymışım. Bana ders olsun.

Saglik olsun hayatim. Ben de yine harf filan tutturmus ama kendisine de sordum, hangi faliniz dogru hangisine inanayim diye. Ben de atmayacagim bugun iyi oldu bana da.

Ben son 1 ayda çok fal baktırdım son falımı da biraz önce aldım baya iyiydi. genel olarak fallarda taban tabana zıt şeylerde söylendi 2 3 aylık hatta 2017 için söylenen şeylerde oldu ama asıl merakım için söylenen tarihlerler tutarlıydı ve genelde 2-3 haftalık süreç en fazla 1 ay..
Falların hepsini tek bir dosya yapıp gözden geçireceğim çıkan olursa ya da çıkmış şeyler olduysa yazarım.. Artık beklemeye alıyorum kendimi baktırmamak için direneceğim..

Kimlere baktırdın kuzum?
-Elani Soylu; Anlik tespitte oldukca iyiydi, ask hayatimla ilgili yaptigi yorum patlayacak yakinda, bahsettigi kisi girmedi hayatima ( iki kere baktirdim)

- Selin Imer; Bu kadinin durustlugune hastayim, pembe tablo cizmiyor, cevremdeki insanlari cok guzel analiz ediyor, is ile ilgili yorumlari hep cok tutarli oldu. Ilerde baktirirsam, yine tercih ederim.

- Can Basaran; Tarot baktirdim. Is konusundaki yorumlari cikti, ask hayatimla ilgili bahsetmis oldugu seyler icin bisi diyemicem bi gelisme yasamadim henuz

- Benna Kucuker; Katina. Bi daha bu kadina fal baktirmayi dusunmuyorum. 3 kez baktir toplamda, ayni Huma Bal tarzi pembe tablocu.

- Bahar Ozmen; Tarot. kartlari yorumlamis, aynisini ben de yapardim, sirf tavsiye vermis , bombos bi faldi.

- Gizem Sitare; Kahve. Pembe tablo cizmedi. Benimle ilgili cok guzel nokta atislari oldu. Tatli da bi sesi var, daha sonra baktirabilirim. Hayatima giricek olan kisiden bahsetti, tahmini dogru cikarsa yazarim bu basliga.

- Esin Guven; Kahve. Guzeldi, hizli kisa ve oz. pembe tablo cizmedi, tutarli bi faldi.

Yorumuna tamamen katılıyorum şeker.... Kart falları bana göre tamamen tekniğe dayalı.... Hisle birlikte yorum yapan tek kişi var bütün bu adı geçen sitelerde. Reklamcı demesinler diye söylemeyeceğim. Bu kadar zaman içinde kart fallarında karta baktım yoruma baktım. Yorumlar pembeye boyalı. Biraz zaman ve çaba ile önce teknik olarak sonra his katarak kart falına herkes bakabilir.... teknik bilirsen bir de karsi tarafa tam odaklanir enerji alirsan kart fali bakarsin. Kahve falı için henüz tespitim yok....olursa yazarım. ... heee birde fal sepetinde çektiğiniz kartları da göremiyorsunuz bile... uyanıklar kıyaslama yapılmasın diye....

Son düzenleme:

Ay cevap yazmayı becerememişim pardon şimdi farkettim

Tatlım bencil,beni mutsuz eden,odunun can bulmuş halini kaybettim karşılığında karma bana seni verdi.Bereket versin dedim aldım seni kapattım konuyu ben zaten.
Bu arada Hümacıma üç kere atmışım bana sadece adamın anasının fena olduğunu söylemiş ama onu öyle bir ballandırmış ki bende hırslıyım tabi evet aynen öyle bacım yürü kim seni tutar diye bi daha atmışım.
şimdi bakıyorum da bi şey mi tutmaz karrdeşimm ..
Neyse o anki durumlar işte..hep psikolojimiz falan filan...

.

İyi ki de aldın kabul ettin beni...

Valla ben Hüma'dan 1 kez yorum aldım ve cidden birşey anlamadım. Kartlar gri yorum pembe. Kendim açılım yapıyorum. Seçtiğiniz kartlar sadece aramızda köprü dediği için de henüz net bir şey diyemiyorum ama bence aşırı pembe yorumlarını okudum başka arkadaşların kartlarına da... Baktırmadan evvel de çok takip ettim kendisini. 24 saat de 21 fal aldı kadın ya...
Bırak enerji düşmesi beyni alev alır insanın günde 21 fal ile...

evet sonradan bakıp gördüm...tarot mu atayım kahve mi hangisinde daha iyi acaba

ben sahsen kahvesini daha cok begeniyorum zaten genel anlamda ben kart fallarindan uzak durmaya calisiyorum pek icimede sinmiyor nedense. 2-3 aydir Asenat haric hep kahve baktirdim ben

ben sahsen kahvesini daha cok begeniyorum zaten genel anlamda ben kart fallarindan uzak durmaya calisiyorum pek icimede sinmiyor nedense. 2-3 aydir Asenat haric hep kahve baktirdim ben
bende kahve falı tercih ediyorum kesinlikle.
kartları anlamını bilen yorumlar zaten tarottada katinada da...kahve atıcam geysu gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…