Binnaz Abla

bende kahve falı tercih ediyorum kesinlikle.
kartları anlamını bilen yorumlar zaten tarottada katinada da...kahve atıcam geysu gelsin...

birde Hüma var onada iki ay önce falan baktirmistim katina.

bazi arkadaslarin gazina gelerek bir süre baktirmamaya karar verdim en son iki hafta önce Asenata katina, 10 gün önce Sezgiye kahve baktridim bakalim ne kadar sürecek fal orucu

Arkadaşlar facebookta Hera Bakım diye bir falci var vergi levhali falan oldugunu cok iyi baktığını söylüyor grubu da var nerdeyse 5000 kişilik bilen duyan deneyen var mi burada?

Geçen gün nil güneş in bahsettiği şey çıktı benimkinin benden sonra takıldığı kız adamın tekli fotosunu koymuş habire instagramına , birde yağlamış ballamış şöyle aşkımsın böyle balımsın tadında.Ama adamda bir numara yok.Adamdan bir soğudum sorma gitsin iyice ucuzlaştı gözümde çünkü kız çok ucuz basit bir kız layığını bulmuş.Nil Güneş kızı bırakıp bana dönüceğini öngörmüştü ama sanmam zaten gelsede istemiyorum hiç böylesine soğumamıştım ondan bir tiksinti geldi.Byv serkan görmedi bu kızı, hep gelecek odaklı konuşmuş keza kahinvangada da öyle .

Bu arada fotolar kızın hesabında adamın tekli fotosunu koymuş .Adamın hesabında hiç birşey yok ,boş.

demeki böyle birsey görmen gerekiyormus ki adamdan soguyasin. Nil Günes kimine cok güzel kimine pek iyi bakamamis demek iyi anina denk gelmek gerek

Kızlar "esmer beyaz tenli" nasıl bir şey oluyor bi falcı beni böyle biriyle tanıştırdı da

Arkadaşlar facebookta Hera Bakım diye bir falci var vergi levhali falan oldugunu cok iyi baktığını söylüyor grubu da var nerdeyse 5000 kişilik bilen duyan deneyen var mi burada?
onu bende gördüm eklemiştim hatta memnun kalanların mesajlarını paylaşıyor ama ne biliyim biraz garip geldi yıldız yükseltme kolye satıyor taktırıp enerji sağlama falan yapıyormuş. gelen mesajlarda "dediğini yaptım işlem tamam aylar sonra geri döndü" gibi şeyler yazıyordu. Fal tamam da bu büyü gibi geldi korktum ben. olacağı varsa olur zaten dedim, fal merak işi abartmamak lazım.. Öyle enerjiyle kolyeyle dönecekse dönmesin.

Durdum düşündüm aylardır belki de yıllardır fal baktırıyoruz. Kim için,ne için? Eski sevgilim döner mi,sevdiğim bana gelir mi? Hepsi bişeyler uyduruyor hadi onları geçtim falcı adı üstünde kendince yorumluyor, ya biz? Bazen ne kadar saf olduğumuzu düşünüyorum aylardır burda çıkan çıkmayan falları konuşuyoruz. Çıkan kimler adamı tarif eden onun düşüncelerini söyleyen ucundan kulağından alakasız bişeyi tutturanlar. Peki esas konuda gidenin döndüğü oldu mu? Bunu gerçekten soruyorum hepinize sevdiğiniz biri ya da eski sevgiliniz size geri döndü mü küsüp barışmalar değil bahsettiğim ciddi uzun ayrılıklar? Sevseydi zaten gitmezdiki azcık empati yapalım ayrılıklarda sebepler ne ise onların yerine biz kendimizi koyalaım ben olsam böyle mi yapardı mı sorgulayalım eğer cevabınız hayır yapmazdımsa geçmiş olsun o sizi sizin kadar sevmemiş o yüzden de çekip gitmiş sevmeyen birinin geri dönmesi nasıl bi ihtimal ki? Uzun lafın kısası gerçekten fallarda dönecek,gelecek diyenlerin döndüğü oldu mu valla meraktan soruyorum falcı adı vermeyin evet oldu diyin ben de umutlanıcam.( O kadar laf söyleyip hala umutlanmak da ayrı bir ironi oldu)

Hahahaah yazın çok hoşuma gitti. Uzun ayrılıklar derken ne kadar mesela ona göre cevap vericem

Kesinlikle katılıyorum bunları bile bile son 1 ay içinde onlarca fal baktırdım artık baktırmamaya söz verdim. Benim bildiğim bi kaç örnek var birini forumda okudum tarihler tutmuş dönen olmuş.. Diğeri bi arkadaşım yüzyüze gittiği bir falcıydı 2 yıl önce eski sevgilisiyle barışacağını evleneceğini söylemişti. kız imkanı yok bitti aylar oldu boşa para verdim demişti. sonra ne oldu nasıl oldu bilmiyorum ama barıştılar evlendiler geçenlerde çocuğu oldu :) Ama tesadüf olabilir, birde türlü türlü ayrılık sebebi var nasıl bitmişti sebepler neydi bilinmez.. Arada zerre kadar sevgi kalmadan bırakıp giden varsa o ilişiki zaten devam etmez falcılar umut tacirliği yapar biz bekleriz.. erkekler garipler dönerler ama ortada kuvvetli bir aşk yoksa yine biter..

Hahahaah yazın çok hoşuma gitti. Uzun ayrılıklar derken ne kadar mesela ona göre cevap vericem
Süreci
Sürünceme de süren 1 yıldır ne varlığı ne yokluğu belli olmayan gel-gitlerle medcezire dönüşen ama hiç bi zaman tam olmayan hep yarım kalan bir şey düşün adına ilişki demek bile imkansız:) ortalama 1 yıl diyelim :) Bu sorum daha çok özelden ziyade genel . En geç ne zaman dönerler dönerlerse tabi:)

İşte tam da duymak istediklerim bunlar:) Umut güzel şey hele ki yaşayan örnekleri gördükçe umut etmek daha da güzel. Bugün ağır eleştiriler yapıyorum mantığım daha çok devreye girdi bazen oluyor ama kısa süreli :) Dün 20 km yürüdüm galiba oksijen fazla geldi hepsi ondan yarın yine ağlak,bekleyen moduma dönerim tüm gerçekleri unutmaya meraklı aklım ve kalbimle:)

Bu işler hiç belli olmuyor aslında. Benim kuzenim geçenlerde eski sevgilisiyle evlendi hem de 3 yıl falan ayrı kalmışlardı. Şimdi çok mutlular. Her şeyin en hayırlısı oluyor zaten er ya da geç buna çok inanıyorum :)

Her zaman onlar gitmiyor bizim durumda giden bendim ama ortada oturmuş sağlam bir ilişki yoktu ondan gittim geri dönüşü ise sadece yoklama şeklinde oldu naaptın ne ettim diye ama ister gitsin ister benim eski gerizakalı gibi seni yedekte tutmaya çalışsın,seven insan böyle olmuyor gerçek sevgi başka birşey.Seven her erkek mücadele eder, isteyen insan ciddi döner.Mücadele vermeyen insan sevmiyordur.

O muhteşem gel gitler bende daha hızlı senin yine bi kaç gün mantıklı sonra ağlak ben aynı gün mantığımı kullanıp sonra umutlanabiliyorum
Galiba zaman lazım 2 3 ay gibi atlatmak için birde yenilenmek kendimize dönmek alışmak hayatımıza beklentisiz yeniliklere açık devam etmek..

Galiba bizi bu sürüncemeden alıp çıkaran bazen her şeyin tek anlamı olan söz 'HAYIRLISI' demek oluyor. Ne diyelim inşallah hepimizin yaşadığı bu acı veren tecrübelerden en hayırlısını alarak çıkarız.

Asıl anlatmak istediğim bi bakıma buydu. Gerçek sevgi bambaşka. Ben böyle olmazdımı dedirtiyor bana demekki sevgi yokmuş diyorum sevseydi böyle yapmazdı diyorum.Aman bilmiyorum belkide yaşamamız gerekiyor onlarında hayatımızdan geçmeleri gerekiyordu belki kalıcı olacaklar belki de geçici.

Evet oldu. 3 aylık hiçbir iletişimin olmadığı bir ayrılıktan sonra bana döndü. Ama bu beni mutlu etmedi açıkçası. Şu an beraberiz ama aramızda çok fazla sorun var ve tahminimce yavaş yavaş ayrılığa doğru ilerliyoruz tekrar. Bazen bitmesi daha hayırlı oluyor sanırım.

Coştu bizim kız bugün....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…