- 26 Ekim 2015
- 574
- 1.204
- 113
- 38
İşte o hayrı da yaşayarak görüyoruz.Gelmeseydi geri sen hala sevseydin dönmesini bekleyecektin şimdi bitse bile eskisi gibi canını acıtmaz.Evet oldu. 3 aylık hiçbir iletişimin olmadığı bir ayrılıktan sonra bana döndü. Ama bu beni mutlu etmedi açıkçası. Şu an beraberiz ama aramızda çok fazla sorun var ve tahminimce yavaş yavaş ayrılığa doğru ilerliyoruz tekrar. Bazen bitmesi daha hayırlı oluyor sanırım.
Evet durdurun beni:) Fal topiğini dert topiğine döndürdüm :) Ama öğrenmek istediğim hani şu falcılar gelecek diye bize umut veriyolar ya gerçekten gelen oldu mu diye merak ettim. hep çıkmayan falları yazıyoruz ya da ucundan azıcık çıkanları gerçekten esas sonuç çıkanı yok mu? Olumlu yönden ama :))Coştu bizim kız bugün....
Durdum düşündüm aylardır belki de yıllardır fal baktırıyoruz. Kim için,ne için? Eski sevgilim döner mi,sevdiğim bana gelir mi? Hepsi bişeyler uyduruyor hadi onları geçtim falcı adı üstünde kendince yorumluyor, ya biz? Bazen ne kadar saf olduğumuzu düşünüyorum aylardır burda çıkan çıkmayan falları konuşuyoruz. Çıkan kimler adamı tarif eden onun düşüncelerini söyleyen ucundan kulağından alakasız bişeyi tutturanlar. Peki esas konuda gidenin döndüğü oldu mu? Bunu gerçekten soruyorum hepinize sevdiğiniz biri ya da eski sevgiliniz size geri döndü mü küsüp barışmalar değil bahsettiğim ciddi uzun ayrılıklar? Sevseydi zaten gitmezdiki azcık empati yapalım ayrılıklarda sebepler ne ise onların yerine biz kendimizi koyalaım ben olsam böyle mi yapardı mı sorgulayalım eğer cevabınız hayır yapmazdımsa geçmiş olsun o sizi sizin kadar sevmemiş o yüzden de çekip gitmiş sevmeyen birinin geri dönmesi nasıl bi ihtimal ki? Uzun lafın kısası gerçekten fallarda dönecek,gelecek diyenlerin döndüğü oldu mu valla meraktan soruyorum falcı adı vermeyin evet oldu diyin ben de umutlanıcam.( O kadar laf söyleyip hala umutlanmak da ayrı bir ironi oldu)
Bir çok falda gelcek, haber alcaksın vs dediklerinde kendimden ve arkadaşlarımdan gördüğüm illa bir haber alıyorsun ya da konuşuyorsun. Asıl önemli olan gelmesi değil, geldiğin de kalıcı olması. Yıllar yıllar önce şehir bile değil farklı ülkelerde yaşadık, 1 yıldan fazla da ayrı kaldık ama barıştık. Sonuç yine bitti. Bazen biz fark etmiyoruz ama bitmesi daha iyi oluyor, şimdi iyki hayatımda Yok diyorum :)Evet durdurun beni:) Fal topiğini dert topiğine döndürdüm :) Ama öğrenmek istediğim hani şu falcılar gelecek diye bize umut veriyolar ya gerçekten gelen oldu mu diye merak ettim. hep çıkmayan falları yazıyoruz ya da ucundan azıcık çıkanları gerçekten esas sonuç çıkanı yok mu? Olumlu yönden ama :))
ben yazdiktan 2 gun sonra hersey tersine dönmüştü o yuzden bi daha tövbe .çıkıyor ve dönen de oluyor ama kızlar foruma yazmıyorlar nazar değmesin diye o yüzden bol bol çıkmayan haberi ve ya az detaylı çıkan haberler var
Kız işte benim geldi ya kaç ay sonra...2-3-5 sefer.... Gelecek, kapında yalvaracak, ölecek bitecek dedi diyen falcıların gazına geldim adama yüz vermedim yaaa... İşte gitti gidiş o gidiş.Evet durdurun beni:) Fal topiğini dert topiğine döndürdüm :) Ama öğrenmek istediğim hani şu falcılar gelecek diye bize umut veriyolar ya gerçekten gelen oldu mu diye merak ettim. hep çıkmayan falları yazıyoruz ya da ucundan azıcık çıkanları gerçekten esas sonuç çıkanı yok mu? Olumlu yönden ama :))
Valla nazar değdirmiycez maşallah süphanallah deriz hiç bişeycik olmaz :)çıkıyor ve dönen de oluyor ama kızlar foruma yazmıyorlar nazar değmesin diye o yüzden bol bol çıkmayan haberi ve ya az detaylı çıkan haberler var
Ah be ablam.. Senin nazını çekemeyeni ne yapacaksın hemen atlayacakmıydın iyi yapmışsın:) Yalvarana kadar gelmeleri saymıyoruz hatta gelsin ben istemeyim diye dua etmişliğim bile vardır benim :))Kız işte benim geldi ya kaç ay sonra...2-3-5 sefer.... Gelecek, kapında yalvaracak, ölecek bitecek dedi diyen falcıların gazına geldim adama yüz vermedim yaaa... İşte gitti gidiş o gidiş.
İşte o zaman bidaha gelmeseydi belki şuan keşke diyor olacaktın iyiki demek için bittiğinden emin olmak gerek..Bir çok falda gelcek, haber alcaksın vs dediklerinde kendimden ve arkadaşlarımdan gördüğüm illa bir haber alıyorsun ya da konuşuyorsun. Asıl önemli olan gelmesi değil, geldiğin de kalıcı olması. Yıllar yıllar önce şehir bile değil farklı ülkelerde yaşadık, 1 yıldan fazla da ayrı kaldık ama barıştık. Sonuç yine bitti. Bazen biz fark etmiyoruz ama bitmesi daha iyi oluyor, şimdi iyki hayatımda Yok diyorum :)
İlk yarısı çıktı ikincisini bilemem bu adam kaderinde dedi yazış bence:))nil güneşin dedikleri yaşayan varmı dediği çıkıyomu?
Seni tamamen bitirmiş kafasında sevmiyor dedi çıktı :)nil güneşin dedikleri yaşayan varmı dediği çıkıyomu?
Duymuştum onu Binnaz'daki yorumlarında çok kötü yorumlarda vardı. Çok mu iyi baktı sana? Ben gerçi dün bıraktım fal işini ama okumaya devam ediyorumKizlar binnazdaki nehir atesoglu'ya yuruyun bence
Ben de çok beğenmiştim onu enerjisinden dolayı ama şimdiden patladı bende. Olmıycak gibi dedikleri çok olumlu konuşmuştuKizlar binnazdaki nehir atesoglu'ya yuruyun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?