Binnaz Abla

İşte o hayrı da yaşayarak görüyoruz.Gelmeseydi geri sen hala sevseydin dönmesini bekleyecektin şimdi bitse bile eskisi gibi canını acıtmaz.

Coştu bizim kız bugün....
Evet durdurun beni:) Fal topiğini dert topiğine döndürdüm :) Ama öğrenmek istediğim hani şu falcılar gelecek diye bize umut veriyolar ya gerçekten gelen oldu mu diye merak ettim. hep çıkmayan falları yazıyoruz ya da ucundan azıcık çıkanları gerçekten esas sonuç çıkanı yok mu? Olumlu yönden ama :))

çıkıyor ve dönen de oluyor ama kızlar foruma yazmıyorlar nazar değmesin diye o yüzden bol bol çıkmayan haberi ve ya az detaylı çıkan haberler var

Bir çok falda gelcek, haber alcaksın vs dediklerinde kendimden ve arkadaşlarımdan gördüğüm illa bir haber alıyorsun ya da konuşuyorsun. Asıl önemli olan gelmesi değil, geldiğin de kalıcı olması. Yıllar yıllar önce şehir bile değil farklı ülkelerde yaşadık, 1 yıldan fazla da ayrı kaldık ama barıştık. Sonuç yine bitti. Bazen biz fark etmiyoruz ama bitmesi daha iyi oluyor, şimdi iyki hayatımda Yok diyorum :)

çıkıyor ve dönen de oluyor ama kızlar foruma yazmıyorlar nazar değmesin diye o yüzden bol bol çıkmayan haberi ve ya az detaylı çıkan haberler var
ben yazdiktan 2 gun sonra hersey tersine dönmüştü o yuzden bi daha tövbe .
Basarili basarisiz begendigim begenmedigim falcilari filan yaziyorum sadece

Kız işte benim geldi ya kaç ay sonra...2-3-5 sefer.... Gelecek, kapında yalvaracak, ölecek bitecek dedi diyen falcıların gazına geldim adama yüz vermedim yaaa... İşte gitti gidiş o gidiş.

Kız işte benim geldi ya kaç ay sonra...2-3-5 sefer.... Gelecek, kapında yalvaracak, ölecek bitecek dedi diyen falcıların gazına geldim adama yüz vermedim yaaa... İşte gitti gidiş o gidiş.
Ah be ablam.. Senin nazını çekemeyeni ne yapacaksın hemen atlayacakmıydın iyi yapmışsın:) Yalvarana kadar gelmeleri saymıyoruz hatta gelsin ben istemeyim diye dua etmişliğim bile vardır benim :))

İşte o zaman bidaha gelmeseydi belki şuan keşke diyor olacaktın iyiki demek için bittiğinden emin olmak gerek..

dün gece biryolvarda famaya baktırdım. hayatımda bu kadar kötü yazılmış bir türkçe metin görmemiştim. google translate yazsa daha iyiydi bu ne ya onun dışında tutarlı bir fal olduğunu söyleyebilirim, aşırı pembeci değil, birçok seçenek deryasında da yüzdürmüyor. bakalım, önümüzdeki günlerde anlayacağız.

bir falcı da ayrılacaksınız demedi; bugünler geçici sen sakin ol, ona karşı anlayışlı ol dediler. hadi bakalım

kızlar huma bala fa atanlar bana msj atabılırmı lutfen

Kızlar bugün rüyamda hümanın falı çok kötü patlıyodu hümaya yazıyodum sonra fahriye ışıklar mı ne hümanın nickini alıp benimle konuşuyodu agzımdan laf almak için sonra fahriyeye katina baktır diyodu
Bilinç altım heptenn gitmiş
Rüyamda fahriye dolandırıcı çıktı benim rüyalarım çıkar, atmayın ona fal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…