Serkan olayın tüm detaylarını bildi mi?
uyumuştum ama yorumlamamış zaten :)daha yorum yok mu yoksa uyudun mu:))
uyumuştum ama yorumlamamış zaten :)[/QUOTE İşte buyüzden fal kutusunu ve nermin ablayı sevdim beklemiyosun..ben fal krizi geldiği anda cevaplıyorlar:)
fena değildi ama çok da iyiydi diyemem :)daha yorum yok mu yoksa uyudun mu:))
burda fal kutusu diye bir konu var oraya bakMrb. Fal kutusunda dedikleri çıkan iyi bir falci var mi?
O bana çok detaylı bir yorum yapmadı gelicek barışacaksınız kapınız Aralık şuan dedi tamamen kopma söz konusu değil 3,5 ay ile 5,5 içinde diye zaman verdi geçen hafta baktırmıştım verdiği aralığa denk geldi bu kadar hızlı olacağını söylemedi. Zaten sadece nasılsın merak ettim diye bir mesaj geldi birleşme barışma olmadı.
Bana sadece Nesibe süreci bildi önce gelicek soğuk olcak bu ne ya diye şaşıracaksın ilk iletişimde sonra bi kaç aya kendini toparlayacak o zaman barışıp ilişkiyi sağlaştıcaksınız dedi. Onun dediği gibi oldu dün yazdı ama enteresan bir konuşmaydı.
Özellikle fal sepeti Dennis Nesibe izmirli katina Tellwe yeşilçingene durumu yorumlarken ailevi sorunlar ve başında problemler olduğunu onları halletmeye gerektiğini söyledi. Annesi ameliyat olmuş hastaymış dün öğrendim konuşunca. Ama Serkan tek bana sadece dönecek dedi olucak dedi süreç ve olaylar hakkında yorum yapmadı
fal kutusunun tarihleri patlayabilir ama kafaya takma tarihleri..S Springgg85 tarih sordum aralığın 3. haftasına kadar dedi
o kadar ekim ayı yorumunun üstüne bu biraz ağır oldu
bu arada bugün yarın mesaj atmazsa falkutusu damlanın falı patlayacak, ki atmayacak
haydaS Springgg85 tarih sordum aralığın 3. haftasına kadar dedi
o kadar ekim ayı yorumunun üstüne bu biraz ağır oldu
bu arada bugün yarın mesaj atmazsa falkutusu damlanın falı patlayacak, ki atmayacak
Senin falları merak ediyodum açıkçası fal kutusunun analizleri iyi ama tarihleri bilemiyorum..beklemedeyim dönüp okumuyorum mesela...Giremediğim için detay yazamamıştım.
TELLWE
Geysu: Analizi güzeldi. Konuyla alaklı 2
aşama verdi beni şaşırtan buydu. Önce şöyle olcak dedi. Sonra bir adım ötesini anlattı. Önce olcak dediği kısım oldu. Zaman olarak 1 ay içinde demişti 1.5 ay sonra oldu. Sormadığım halde eğitimle alaklı bir durumumu söyledi ve verdiği vakit uzak bir vakitti. Evet bir eğitim durumum vardı ama daha erken sonuçlanmasını bekliyordum. Hiç beklenmedik şekilde sonuçlar geç açıklandı ve onun dediği vakitte açıklandı.
Bir seyahatim vardı deniz kenarı bir şehre gideceksin dedi sormamıştım bu da ekstra bir bilgiydi ama genelde kullanılan bir tabir hangi falcı atsa tutma ihtimli vardı ama sonuçta bildi.
Asıl olay için dediği tarihi bekliyorum.
birkerebir
Analiz muazzamdı. Geysu'yla paraleldi söyledikleri. Spesifik birşeyi bildi. Esas oğlanla ortak bir şeyim var bunu bilmesi şaşırttı. Geysu'yla aynı tarihi verdi. Bekliyorum.
Falcialim
Tarzını beğenmedim. Korktum da. Sizle ilgili görmeme izin verilenler bunlar yazıp durmuş herşeye? Buna başka baktıran var mı, bu kadının sonucunu çok merak ediyorum.
Konuyla ilgili olarak, olcak ama kısa süre sonra bitecek demiş başka birinden bahsetmiş. Yaşayıp göreceğiz.
Nicolata
Bu hatun nasıl övüldü burda anlamadım. Tam bir fiyasko. O da olur bu da olur. Tüm ihtimalleri yazmış. Saçma kere saçmaydı.
FAL KUTUSU
Sema abla
Analizleri güzel kasım ayını işaret etti. Beğendim tarzını başarısını yaşayınca görcez
Neşe Eraslan
Beni en çok tatmin edendi. Zaman olarak 2 vakte kadar dedi. Çok yuvarlak tanım. 2 hafta ve 2 ay da geçti. 2 yıl değildir umarım :) Kimsenin bahsetmediği 2. Bir erkekten bahsetti. Tarifi uygun ve ben birinden şüpheleniyorum bunla ilgili. Zaman tutmadı ama gidişat ve benim aklımdan geçenlerde başarılıydı.
Melek üstün
Fena değildi ama dediği tarihte adam beni değil ben adamı aradımaramak aklımda yoktu birden oldu bi konu için aradım. Tam onun dediği vakte denk geldi sanırım onu o şekilde arayacak diye yorumladı
Efsunlu, Sezen Hisli, Esmanur
Tarifler analizler çok iyiydi. Zaman konusunda dedikleri olmadı ama olaylar dedikleri gibi gidiyor. Zamanı tutturan çok nadir oluyor bende.
Damla, Deniz İmralı, Medyum Fulya= Ciklet falı şişir patlat.
Teşekkür ederim hemen bakıyorumburda fal kutusu diye bir konu var oraya bak
konu sahibi tek tek kim ne dedi ne çıktı ne yaşandı yazmıştı :)
çıkmadı mı ;(Vazgeçtim
Vazgeçtim
ben sırf gelecek için attım valla…
hepsi de olacak olacak dedikçe iyice ümitlendim, zaten ayrılığı kabul edememiştim
şimdi tarihler gelmeye başladı ama hiiiiiçbir şeycikler olmuyor
kendimi zor tutuyorum valla. 10 gündür atmıyodum ya gidip yeni birisine fal atıcam ya da çocuğa mesaj atıcam
icinden ne geliyorsa onu yap bence
Haklıysan ve terkedldysen arama... Evet ben de haksızım vs dıyosan at mesaj nolcak sanki... 3-4 ay bekledikten sonra da arıycan yani illa kesin bi son olacak ilişkide...... En azından sizin aramasını beklediniz var .... Benmki evlendi gtti ... Ben de hep kontrol ederdm facesini instagramını ne yazmış dye.... Bigün baktığımda nişan gecesi fotosu gördüm . O nedenle iletişim önemli.durup beklemek care değl...icinden ne geliyorsa onu yap bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?