Binnaz Abla

Serkan olayın tüm detaylarını bildi mi?

O bana çok detaylı bir yorum yapmadı gelicek barışacaksınız kapınız Aralık şuan dedi tamamen kopma söz konusu değil 3,5 ay ile 5,5 içinde diye zaman verdi geçen hafta baktırmıştım verdiği aralığa denk geldi bu kadar hızlı olacağını söylemedi. Zaten sadece nasılsın merak ettim diye bir mesaj geldi birleşme barışma olmadı.
Bana sadece Nesibe süreci bildi önce gelicek soğuk olcak bu ne ya diye şaşıracaksın ilk iletişimde sonra bi kaç aya kendini toparlayacak o zaman barışıp ilişkiyi sağlaştıcaksınız dedi. Onun dediği gibi oldu dün yazdı ama enteresan bir konuşmaydı.
Özellikle fal sepeti Dennis Nesibe izmirli katina Tellwe yeşilçingene durumu yorumlarken ailevi sorunlar ve başında problemler olduğunu onları halletmeye gerektiğini söyledi. Annesi ameliyat olmuş hastaymış dün öğrendim konuşunca. Ama Serkan tek bana sadece dönecek dedi olucak dedi süreç ve olaylar hakkında yorum yapmadı

falı dinliyorum şu an. dün yorumlayamadım kusura bakma enerjim iyi değildi diye başlamış

daha yorum yok mu yoksa uyudun mu:))
fena değildi ama çok da iyiydi diyemem :)
pembeci birisi değil ama demek ki. aranızda bir görüşme, buluşma vs var ama bu çocuk seni pek mutlu edecek birisi değil dedi mesela

tarih vermedi ama bana nasıl ulaşacağını anlattı
açıkçası pek de olası gelmedi
ama burda çok duydum asla çıkmaz dedikleri falların çıktığını
o yüzden beklemedeyim :)

Serkan bana aylar onve benimkinin bana kizip benim kiskandigim.sinir oldugum insanlarla yakinlasacagini soylemisti ve sen solediklerine pisman olucaksin demisti ben o sirada florttur dedim onemsemedim dedigi cikti ve ben benimkinin kizla yakinlasmasini gordum ,tesadufmudur bilemiycem ama baktirdigim fir falinda soyledi.

S Springgg85 tarih sordum aralığın 3. haftasına kadar dedi
o kadar ekim ayı yorumunun üstüne bu biraz ağır oldu

bu arada bugün yarın mesaj atmazsa falkutusu damlanın falı patlayacak, ki atmayacak
hayda
Senin falları merak ediyodum açıkçası fal kutusunun analizleri iyi ama tarihleri bilemiyorum..beklemedeyim dönüp okumuyorum mesela...

icinden ne geliyorsa onu yap bence

Şu çıkmayan veya beklemedeki fallarınızı ( tarot ve katina) kartlarını atın Allah askına yorumcu mu pembeye bağlıyor? Yoksa kart fallarına enerji gecmıuo mu ? Ama kartlar o Anki durumu Cdden yansıtıyor ... Ona eminm ... Mesela su anki durum kartı ters dastar çıkıyor... Onun başkasıyla ilişki var ve ben cok mutsuzum ... Kartın anlamı bu... Enerji geçiyor demek oluyor andaki duruma ? Ama gelecek kartı na geçiyor mu onu blmemem mesela...

icinden ne geliyorsa onu yap bence
Haklıysan ve terkedldysen arama... Evet ben de haksızım vs dıyosan at mesaj nolcak sanki... 3-4 ay bekledikten sonra da arıycan yani illa kesin bi son olacak ilişkide...... En azından sizin aramasını beklediniz var .... Benmki evlendi gtti ... Ben de hep kontrol ederdm facesini instagramını ne yazmış dye.... Bigün baktığımda nişan gecesi fotosu gördüm . O nedenle iletişim önemli.durup beklemek care değl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…