Binnaz Abla

Laf saydurmak için atarsan bir yerleri kalkmaz barışma için Nasılsın falan n merak ettiğini belirten bir mesaj yazarsan bir yerleri kalkar beni unutamamis köşede bir yerde beni bekliyor der laf saldırıp içindekileri dökmek farklı barışma için hamlede bulunmak farklı. Ben onca şey yazdım neden beni kotuluyorsun dedi ona rağmen engellemedi yok yere kimse kimseye sevmez. Karar senin hem nerden biliyorsun senin numaranı sildiğini canım belki silmemistir.

Ben 2 sene önce rezzan ablaya takmıştım durmadan sadece ona atıyodum ufak tefek şeyleri çıkmış gibiydi ama esas konu çıkmamıştı. 2 sene geçti hala aynı konu için falcı falcı geziyorum

yok canım ben mesaj atmıycam kararımı verdim :)

sildiğini de şurdan biliyorum, onun son görülmesini ben göremiyorum ama arkadaşım görebiliyor

Sevmez değil sovmez olacaktı. Telefon kafayı yedi galiba ekran donuyor.

Whatsappta öyle oluyor onun numarasini başka bir telefon kaydetince seninkide gözüküyor onda gozukmuyor sa silmistir.Ama engeli kaldırması da ilginc.

Çıkan fal haberleri ve patlayanlar
Tellwe
Nicolata patladı
Yeşilçingene zaman verdi tuttu
Akrepgöz patladı
Fal sepeti
Nesibe tuttu tamamen
İzmirli katina tuttu
Dennis tuttu direk
Firuzen patladı tarihte
Bir yolun var
Serkan tek tuttu

Serkan olayın tüm detaylarını bildi mi?

Sezgi'nin lafi gecmis. Ilk fali bende %95 oraninda cikti. Huma gibi o da efsane bildi. Ancak ikinci fali %40 gibi bir oran ve cikmayan kisim tam bir senaryo idi. Hani film gibi bir seyler anlatti ve olmadi tabi olmamasi da iyi oldu. O yuzden tekrar atasim yok ki o donem kimse memnun degildi. Belki enerjisi dusmustu.

Giremediğim için detay yazamamıştım.

TELLWE

Geysu: Analizi güzeldi. Konuyla alaklı 2
aşama verdi beni şaşırtan buydu. Önce şöyle olcak dedi. Sonra bir adım ötesini anlattı. Önce olcak dediği kısım oldu. Zaman olarak 1 ay içinde demişti 1.5 ay sonra oldu. Sormadığım halde eğitimle alaklı bir durumumu söyledi ve verdiği vakit uzak bir vakitti. Evet bir eğitim durumum vardı ama daha erken sonuçlanmasını bekliyordum. Hiç beklenmedik şekilde sonuçlar geç açıklandı ve onun dediği vakitte açıklandı.
Bir seyahatim vardı deniz kenarı bir şehre gideceksin dedi sormamıştım bu da ekstra bir bilgiydi ama genelde kullanılan bir tabir hangi falcı atsa tutma ihtimli vardı ama sonuçta bildi.

Asıl olay için dediği tarihi bekliyorum.

birkerebir

Analiz muazzamdı. Geysu'yla paraleldi söyledikleri. Spesifik birşeyi bildi. Esas oğlanla ortak bir şeyim var bunu bilmesi şaşırttı. Geysu'yla aynı tarihi verdi. Bekliyorum.

Falcialim

Tarzını beğenmedim. Korktum da. Sizle ilgili görmeme izin verilenler bunlar yazıp durmuş herşeye? Buna başka baktıran var mı, bu kadının sonucunu çok merak ediyorum.

Konuyla ilgili olarak, olcak ama kısa süre sonra bitecek demiş başka birinden bahsetmiş. Yaşayıp göreceğiz.

Nicolata

Bu hatun nasıl övüldü burda anlamadım. Tam bir fiyasko. O da olur bu da olur. Tüm ihtimalleri yazmış. Saçma kere saçmaydı.

FAL KUTUSU

Sema abla

Analizleri güzel kasım ayını işaret etti. Beğendim tarzını başarısını yaşayınca görcez

Neşe Eraslan

Beni en çok tatmin edendi. Zaman olarak 2 vakte kadar dedi. Çok yuvarlak tanım. 2 hafta ve 2 ay da geçti. 2 yıl değildir umarım :) Kimsenin bahsetmediği 2. Bir erkekten bahsetti. Tarifi uygun ve ben birinden şüpheleniyorum bunla ilgili. Zaman tutmadı ama gidişat ve benim aklımdan geçenlerde başarılıydı.

Melek üstün

Fena değildi ama dediği tarihte adam beni değil ben adamı aradım aramak aklımda yoktu birden oldu bi konu için aradım. Tam onun dediği vakte denk geldi sanırım onu o şekilde arayacak diye yorumladı

Efsunlu, Sezen Hisli, Esmanur

Tarifler analizler çok iyiydi. Zaman konusunda dedikleri olmadı ama olaylar dedikleri gibi gidiyor. Zamanı tutturan çok nadir oluyor bende.

Damla, Deniz İmralı, Medyum Fulya= Ciklet falı şişir patlat.

Sezgi ovulmus, bende cok guzel patlamisti patladigina da inanilmaz sevindim. Analizleri de dogru degildi. Bana cok olumsuz bir enerji vermisti falda da, okuduktan sonra esnemeye baslamistim saatlerce falan. Bu kadar ovulmesi garip gelse de tamamen enerji uyumuyla alakali oldugunu daha net anliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…