- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
rezzan abla nasıldı beğendin mi???ama 10 gündür atmıyordum bence hak etmiştim bir kaçamağı
sezgiye de bir 15 gün sonra atacağım15 gün fal yasağım var artık
bende hümayı çok sevdim burda patladı pembeci yorumları üzmüştü açıkcası inşallah bana da çıkar...Hüma ve sezginin çıkmasına o kadar sevindim ki. İkisinide çok seviyorum
lütfen sezgiyi övme, 15 gün atmadan dayanmam lazımHüma ve sezginin çıkmasına o kadar sevindim ki. İkisini de çok seviyorum
daha yorumlamadı. yorumlasın yazarım :)rezzan abla nasıldı beğendin mi???
merak ettim...lütfen sezgiyi övme, 15 gün atmadan dayanmam lazım
daha yorumlamadı. yorumlasın yazarım :)
yok canım ben mesaj atmıycam kararımı verdim :)Laf saydurmak için atarsan bir yerleri kalkmaz barışma için Nasılsın falan n merak ettiğini belirten bir mesaj yazarsan bir yerleri kalkar beni unutamamis köşede bir yerde beni bekliyor der laf saldırıp içindekileri dökmek farklı barışma için hamlede bulunmak farklı. Ben onca şey yazdım neden beni kotuluyorsun dedi ona rağmen engellemedi yok yere kimse kimseye sevmez. Karar senin hem nerden biliyorsun senin numaranı sildiğini canım belki silmemistir.
Bende ikisini seviyorumHüma ve sezginin çıkmasına o kadar sevindim ki. İkisini de çok seviyorum
Huma yi deneyeceğimBende ikisini seviyorum
daha yorum yok mu yoksa uyudun mu:))lütfen sezgiyi övme, 15 gün atmadan dayanmam lazım
daha yorumlamadı. yorumlasın yazarım :)
Whatsappta öyle oluyor onun numarasini başka bir telefon kaydetince seninkide gözüküyor onda gozukmuyor sa silmistir.Ama engeli kaldırması da ilginc.
Çıkan fal haberleri ve patlayanlar
Tellwe
Nicolata patladı
Yeşilçingene zaman verdi tuttu
Akrepgöz patladı
Fal sepeti
Nesibe tuttu tamamen
İzmirli katina tuttu
Dennis tuttu direk
Firuzen patladı tarihte
Bir yolun var
Serkan tek tuttu
Kızlaaar başımıza taş yağacak benim esas oğlan beni aradıHatta görüşmek istediğini belirtti laf arasında ben anlamamazlıktan geldim lafın üstüne laf getirdim hemen
Biraz yazıştık dün gece inceden yürüyor bana. Çok şaşkınım bekle demişlerdi inanmadım bu adamın ruh hali değişmez dedim. İlgilenmiyor benle dedim ama resmen siyahken beyaz oldu.
Çok şaşkınım. Geysu'nun verdiği tarih dönemine girdik. 2 falcı daha vardı aynı söyleyen bakayım da yazayım.
Fal kutusundakilerden de bilen çıkmış oldu böylece.
EĞER buluşma teklif ederse orda da dedikleri gibi olursa olaylar olaylar
ADI elif ozelden atıyımKuzum kim o ben cok yakinim ya hic duymadim no verirmisin yuzyuze baktirmak icin falci ariyordum bende kocaelide .ozelden yazarmisin noyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?