Binnaz Abla

kızlar falaleme üye olmadan fal baktıran var mı?
ben dayanamadım rezzan ablaya attım ama üye olmamıştım. hani falın iletildiğine dair bir mail bekledim ama hiçbir şey gelmedi
normal mi bu?

normal canım sadece fal bakıldıgında mail geliyor

engeli kaldırmış ama numaramı da silmiş

telefonunda bile kalmamamı istemiş olabilir yani

bence canı sıkıldı senin de yazıcağını bildiği için açtı engeli. yazıp şımartma bi taraflarını kaldırma

ya şimdi fal attığıma üzüldüm resmen. 10 gündür baktırmıyordum az daha dişimi sıkaydım, kasıma kadar baktırmayacaktım güya

neyse olsun arada krizler gelir geçer. böyle böyle tamamen bitecek

Ya rezzan abla beni çok üzdü temmuzda baktırmıştım olacak çok da güzel olacak dediği şeye bi kaç hafta önce olmayacak dedi
bazen bizim gidişatı değiştirdiğimiz düşünüyorum ama falcıların duruma göre atma özellikleride var tabi ama gerçekten enerji meselesi olmalı. bende bi kaç ayrıntı dedi onlar çıktı ama asıl olayı bende beklemedeyim, aslında bana da olumlu konuşmadı

ya burası ne kadar güzel bir yer
mesaj atmamam için seferber oldu herkes
zamanında çok mesaj atıp kendimizi küçük düşürdük o yüzden bundan sonra bu duruma düşmeden kimi engelleyebilirsek kardır bence ben özellikle gurursuz gibi delirip delirip kimlere neler yazdım ama bi kaç senedir ölsem de yazmıyorum ne olursa olsun. böyle daha iyi.

Kızlar Binnazda ücretlendirme sistemi şu şekilde; mesela 4 yıldız olan bir falcının kahve falında alt fiyatı 30 lira en üst fiyatı da 45 lira olarak belirleniyor site tarafından. Falcılar 30-35-40-45 olmak üzere bakım fiyatlarını kendileri belirliyorlar.

yapacağın tek şey heryerden silip kafanı resetlemek...bi daha onu takip etmemek canım yapıcak hiçbirşey yok..inan ki hiçbir erkeğe değmez...üzüleceksin belki ama geçicek.
Katılıyorum geçicek ama sende kendinden geciceksin.. böyle devamlı üzülerek hayata geç kalıcaksın.. boğazın sürekli düğümlenicek kalbin sızlayack gözlerinden yaşlar akıcak.. İşte böyle böyle yaşamaya devam ediceksin.. bi zaman sonra unutcaksın.. Bende yaşıyorum hatta daha kötüsünü..güçlü olmak zorundayız canım. Buarada ayrılır onlar merak etme

Dediğin gibi geçicek bi gün elbet canım ama geçene kadar da üstümüzden geçiyor. Sakin olmaya çalışıyorum bakalım zaman herşeyin ilacıdır.

Ya olumlu konuşmasın, ama en başından beri olumlu konuşmasın. İlk falına o kdr sevindim ki. Hatta bazı ayrıntıları bildi. Şaşırdım. Çıkıcak galiba dedim. Sonra yine attım. Yine bir sürü ayrıntı bildi. Ama bu sefer olmayacak dedi cevap olarak da son fal geçerli bi öncekini takma dedi ben de takmıyorum zaten olumlu olsa fal mı atarım yani

hümanın çıktığı haberlerine sevindim:))

İnanmıyorum cok sasırdım ben site belirliyor zannediyordum bunu paylaştığın iyi oldu aralarında insaflılar var onları tercih etmek lazım aslında

benim anlık kafamdan aklımdan geçenleri söyledi şok oldum...inanki enerji işi sanırım...

Hüma ve sezginin çıkmasına o kadar sevindim ki. İkisini de çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…