- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
kızlar falaleme üye olmadan fal baktıran var mı?
ben dayanamadım rezzan ablaya attım ama üye olmamıştım. hani falın iletildiğine dair bir mail bekledim ama hiçbir şey gelmedi
normal mi bu?
engeli kaldırmış ama numaramı da silmişSaydirmakla iyi yapmışsın . Yüzüne vurmazsan bak ne yapsam sesini çıkarmıyor bir köşede beni bekliyor beni kaybetmemek için bu yaptiklarima rağmen sesini bile çıkarmıyor der adam.Sonradan engeli kaldirdigina göre seninkinin aklında vardır birsey.
korktum bir an, teşekkür ederimnormal canım sadece fal bakıldıgında mail geliyor
bence canı sıkıldı senin de yazıcağını bildiği için açtı engeli. yazıp şımartma bi taraflarını kaldırmaAntoniebud bende benimkine bayagi saydirmistim hem de öyle böyle değil laflari sağlam oturtmustum hem de iki kere yaptım. Adam ona rağmen engellemedi bana biri bunları yazsam anında engel koyarım. Seninki de engelleyip sonradan engeli kaldırmış içini rahatlatmak için yap derim ama her adam bir değil bir bakarsın tekrar engeller bence sen yazma.
bazen bizim gidişatı değiştirdiğimiz düşünüyorum ama falcıların duruma göre atma özellikleride var tabi ama gerçekten enerji meselesi olmalı. bende bi kaç ayrıntı dedi onlar çıktı ama asıl olayı bende beklemedeyim, aslında bana da olumlu konuşmadıYa rezzan abla beni çok üzdü temmuzda baktırmıştım olacak çok da güzel olacak dediği şeye bi kaç hafta önce olmayacak dedi
ya burası ne kadar güzel bir yerbence canı sıkıldı senin de yazıcağını bildiği için açtı engeli. yazıp şımartma bi taraflarını kaldırma
zamanında çok mesaj atıp kendimizi küçük düşürdük o yüzden bundan sonra bu duruma düşmeden kimi engelleyebilirsek kardır benceya burası ne kadar güzel bir yer
mesaj atmamam için seferber oldu herkes
Hahah duramadın dimikızlar falaleme üye olmadan fal baktıran var mı?
ben dayanamadım rezzan ablaya attım ama üye olmamıştım. hani falın iletildiğine dair bir mail bekledim ama hiçbir şey gelmedi
normal mi bu?
Katılıyorum geçicek ama sende kendinden geciceksin.. böyle devamlı üzülerek hayata geç kalıcaksın.. boğazın sürekli düğümlenicek kalbin sızlayack gözlerinden yaşlar akıcak.. İşte böyle böyle yaşamaya devam ediceksin.. bi zaman sonra unutcaksın.. Bende yaşıyorum hatta daha kötüsünü..güçlü olmak zorundayız canım. Buarada ayrılır onlar merak etmeyapacağın tek şey heryerden silip kafanı resetlemek...bi daha onu takip etmemek canım yapıcak hiçbirşey yok..inan ki hiçbir erkeğe değmez...üzüleceksin belki ama geçicek.
Dediğin gibi geçicek bi gün elbet canım ama geçene kadar da üstümüzden geçiyor. Sakin olmaya çalışıyorum bakalım zaman herşeyin ilacıdır.Katılıyorum geçicek ama sende kendinden geciceksin.. böyle devamlı üzülerek hayata geç kalıcaksın.. boğazın sürekli düğümlenicek kalbin sızlayack gözlerinden yaşlar akıcak.. İşte böyle böyle yaşamaya devam ediceksin.. bi zaman sonra unutcaksın.. Bende yaşıyorum hatta daha kötüsünü..güçlü olmak zorundayız canım. Buarada ayrılır onlar merak etme
Ya olumlu konuşmasın, ama en başından beri olumlu konuşmasın. İlk falına o kdr sevindim ki. Hatta bazı ayrıntıları bildi. Şaşırdım. Çıkıcak galiba dedim. Sonra yine attım. Yine bir sürü ayrıntı bildi. Ama bu sefer olmayacak dedi cevap olarak da son fal geçerli bi öncekini takma dedi ben de takmıyorum zaten olumlu olsa fal mı atarım yanibazen bizim gidişatı değiştirdiğimiz düşünüyorum ama falcıların duruma göre atma özellikleride var tabi ama gerçekten enerji meselesi olmalı. bende bi kaç ayrıntı dedi onlar çıktı ama asıl olayı bende beklemedeyim, aslında bana da olumlu konuşmadı
hümanın çıktığı haberlerine sevindim:))Merhaba kızlar cıkan fallarım var paylaşmak istedim.sezgi bir kısım cıktı ask ve işle ilgili birde yıl sonunda beklediğim var inş çıkar hüma dediği gibi oldu aşk ve iş.ayrıca natali derinsuya baktırmıştım onunda aile ile ilgili dediği cıktı.
İnanmıyorum cok sasırdım ben site belirliyor zannediyordum bunu paylaştığın iyi oldu aralarında insaflılar var onları tercih etmek lazım aslındaKızlar Binnazda ücretlendirme sistemi şu şekilde; mesela 4 yıldız olan bir falcının kahve falında alt fiyatı 30 lira en üst fiyatı da 45 lira olarak belirleniyor site tarafından. Falcılar 30-35-40-45 olmak üzere bakım fiyatlarını kendileri belirliyorlar.
Hümayı severim en az sezgi kadar derdime ortak olmuştur.saolsun inşallah devamı gelirhümanın çıktığı haberlerine sevindim:))
ama 10 gündür atmıyordum bence hak etmiştim bir kaçamağıHahah duramadın dimiaynı bensin
benim anlık kafamdan aklımdan geçenleri söyledi şok oldum...inanki enerji işi sanırım...Nermin hanım çok ilgili gerçekten o konuda hakkını yemek istemem. Benim durumum epey olumsuz ancak kendisi anlık değerlendirmelerde tam olarak bu durumu hissedememiş olabilir. Daha çok gelecek odaklıydı, o sebeple kesin bir şey söyleyemiyorum ancak anlık olarak ben çok etkilenmedim tabi bu durum enerji meselesiyle ilgili olabilir. Olumlu şeyler söyledi gönül ister ki olsun:)
Hüma ve sezginin çıkmasına o kadar sevindim ki. İkisini de çok seviyorumMerhaba kızlar cıkan fallarım var paylaşmak istedim.sezgi bir kısım cıktı ask ve işle ilgili birde yıl sonunda beklediğim var inş çıkar hüma dediği gibi oldu aşk ve iş.ayrıca natali derinsuya baktırmıştım onunda aile ile ilgili dediği cıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?