Binnaz Abla

Ay bir şey daha söyleyeyim sanırım derin artık hiç bakmıyor tellwede taraca da var bir de çok sorulan

Mailden bakıyor ama ya kuzum o yüzden ekledim derini. Taracayı da ekleyelim madem.

Byv
Aylin
Serkan Tek
Fama
Sema
İlkay
Medyum Cem
Nurbanu
Asiye
Saraylı hanım

Binnaz
Sezgi Candan
Hüma Bal
Hülya Demir
Şevval Erdal
Kemal Devrim
Asenat Kılıç
Nehir Ateşoğlu
Benna Küçüker
Nil Güneş
Aysun Resul
Müge Aydın
Tümay Cennet

Tellwe
Geysu
Derin
Yeşil Çingene
Akrepgoz
Ecem23
Taraca
Selena
Serüven
Venceremos

Falalem
Banu Doğru
Gizem Hatun
Ester Kira
Rezzan Abla

Fal sepeti
Dennis
Nesibe
Vildan
Venüs

Son düzenleme:
Canım , Elif Hanzade'ye de ayip olmasin yani :)

Canım , Elif Hanzade'ye de ayip olmasin yani :)

Ay doğru atlamışım ekleriz şeker onu da=)
Yarın da herkes görüş bildirsin de ekleme çıkarma yapılmasını isteyen olursa güncelleyip iletiriz listeyi.

Byv
Aylin
Serkan Tek
Fama
Sema
İlkay
Medyum Cem
Nurbanu
Asiye
Saraylı hanım

Binnaz
Sezgi Candan
Hüma Bal
Hülya Demir
Şevval Erdal
Kemal Devrim
Asenat Kılıç
Elif Hanzade
Nehir Ateşoğlu
Benna Küçüker
Nil Güneş
Aysun Resul
Müge Aydın
Tümay Cennet

Tellwe
Geysu
Derin
Yeşil Çingene
Akrepgoz
Ecem23
Taraca
Selena
Serüven
Venceremos

Falalem
Banu Doğru
Gizem Hatun
Ester Kira
Rezzan Abla

Fal sepeti
Dennis
Nesibe
Vildan
Venüs

Maya Demir de var . Baktirani cok onun da

Dün gece ya şu anket olmasa eskidi diye geçirdim içimden. Bu gece girdim yok. Mobil için eziyetti. Yine aklımdan geçen birşeyi yaşamış oldum. Niye başka bişey istememişim ki sanki : )

Hiçbir fikrim YoK lebara eklensin istemişti de çoğunluğa göre de karar verilebilir elbette listede ekleme çıkarma yapılabilir kızlar güncel ve konuşulan isimler olması adına.
aslında ben de buradaki yorumlarla bulmuştum kendisini geçen hafta ve çok memnun kaldım. hatta ilk ankette de vardı, ama kimsenin hatırlamaması üzdü beni ;(

aslında ben de buradaki yorumlarla bulmuştum kendisini geçen hafta ve çok memnun kaldım. hatta ilk ankette de vardı, ama kimsenin hatırlamaması üzdü beni ;(
Evet ilk listede olduğunu hatırlıyorum hatta daha önce de özenli biri olduğundan bahsedilmişti:)

Arkadaslar hümanin soyledikleri dogru analiz gecmis olagan durum cok guzel anlatiyo, ben simdi gelecegi bekliyorum bana en fazla aralikta haber alacagimi soyledi ve ben ona bu kisiyle ilgli hicbisey dememistimm ki o kisi benim aklimda bile yoktu, baskasiyla gorusuyodum o sorum o kisi icin olmustu direk yani o kisi icin olumsuz konustu ve cok guzel bildi hatta yuz cevircegimi soyledi gercektende yuzumu cevirdim :))) simdi o aklimda bile olmayan cocugu soyleyince tekrar dan umutlandim ve ben inaniyorum aralik ayinda haber alacagim cunku benim dogumgunum ve o buna cok onem birisiydi... hatta huma beni bu cocukla evlendirdi :))) arkadaslar kisacasi benden size kucuk tavsiye; afedersiniz biyerinizide yirtsanizz kaderde kim varsa ne yapin ne edin o kaderdekiyle olacaksiniz degismiyo maleseff, akisina birakinnn kizlar

Hümanın evlendirmediği bir fal duymadım yalnız

Hümanın evlendirmediği bir fal duymadım yalnız
Ama ben sormustum kimle diye ne zaman diye, ben bu cocuk icin tek kelime etmedim.. bilemiyorumm. Herkeste cikmicak diye bisey yok huma ya saygim var Ne olursa olsun.. hakediyorr cunku ister ciksin ister cikmasin enerjisi sesi yeter

Ama ben sormustum kimle diye ne zaman diye, ben bu cocuk icin tek kelime etmedim.. bilemiyorumm. Herkeste cikmicak diye bisey yok huma ya saygim var Ne olursa olsun.. hakediyorr cunku ister ciksin ister cikmasin enerjisi sesi yeter
Hümayı ben de severim yaklaşık 1 senedir zaman zaman giderim bana çıktığı da olmuştur ki bence iyi bir falcı ama sonuçta herkese bu senin kaderin diyor maalesef:)

Bu arada mayanın olayını asla anlamıyorum %99 un altına düştüğünü görmedim,yakalamak çok çok zor fakat buralarda konuşulduğunu da pek görmedim. 2 kez baktırdım uzun aralıklarla ikisinde de sağlam bir tespit yoktu geleceğe dair spesifik bir şeyler de söylemiyor cidden tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…