Binnaz Abla

Napalım kızlar bir kısmımız güncel liste istiyoruz en konuşulan isimlere dair? Yeni mi konu açalım yani anket için nedir öneriniz=)

Güncel, yep yeni, tazecik bi anket iyi olur diye düşünüyorum. Sil baştan tertemiz ne güzel olur. Fal baktırıp memnun kalanlar işaretler bakarız enerjisi çok kişiye tutan falcıları öğrenmiş oluruz..

Kızlar o zaman demin oluşturulan listeyi ekliyorum ekleme çıkarma yapalım derseniz bi göz atın görüş bildirin lütfen.

Byv Aylin
Serkan Tek
Fama
Sema
İlkay
Medyum Cem
Nurbanu

Binnaz

Sezgi Candan
Hülya Demir
Şevval Erdal
Kemal Devrim
Asenat Kılıç
Nehir Ateşoğlu
Benna Küçüker
Nil Güneş
Aysun Resul
Müge Aydın

Tellwe
Geysu
Derin
Yeşil Çingene
Akrepgoz
Ecem23
Selena
Serüven
Venceremos

Falalem
Banu Doğru
Gizem Hatun
Ester Kira
Rezzan Abla

Fal sepeti
Dennis
Nesibe
Vildan
Venüs

Şeker hümayı unutma, ayıp olur :)

Kuzum artık topic sana devredildiğine göre listeyi sen iletirsin. M Motherofdragon

Kızlar demin oluşturulan listeyi ekliyorum ekleme çıkarma yapalım derseniz bi göz atın görüş bildirin lütfen. Azaltabiliriz de isimleri en çok konuşulanlara endeksleriz.

Byv Aylin
Serkan Tek
Fama
Sema
İlkay
Medyum Cem
Nurbanu

Binnaz

Sezgi Candan
Hüma Bal
Hülya Demir
Şevval Erdal
Kemal Devrim
Asenat Kılıç
Nehir Ateşoğlu
Benna Küçüker
Nil Güneş
Aysun Resul
Müge Aydın
Tümay Cennet

Tellwe
Geysu
Derin
Yeşil Çingene
Akrepgoz
Ecem23
Selena
Serüven
Venceremos

Falalem
Banu Doğru
Gizem Hatun
Ester Kira
Rezzan Abla

Fal sepeti
Dennis
Nesibe
Vildan
Venüs

Balim aysun resul uzun zamandir girmiyor diye biliyorum. yer kaplamasin yani baktirilamayacagindan , bide byv' de saraylı hanım ı oylamak isteyen olabilir o eklenebilir

Bence byv asiye de çok konuşuluyordu sanki?

Balim aysun resul uzun zamandir girmiyor diye biliyorum. yer kaplamasin yani baktirilamayacagindan , bide byv' de saraylı hanım ı oylamak isteyen olabilir o eklenebilir

Tamam kuzum ben daha önceki anket yenilensin diye konuşulan dönemki mesajları kurcalayıp eklemiştim onu yoksa fikrim YoK kendisi hakkında çıkardım onu güncel liste şöyle o zaman; asiyeyi de ekledim M Motherofdragon

Byv Aylin
Serkan Tek
Fama
Sema
İlkay
Medyum Cem
Nurbanu
Asiye
Saraylı Hanım

Binnaz

Sezgi Candan
Hüma Bal
Hülya Demir
Şevval Erdal
Kemal Devrim
Asenat Kılıç
Nehir Ateşoğlu
Benna Küçüker
Nil Güneş
Müge Aydın
Tümay Cennet

Tellwe
Geysu
Derin
Yeşil Çingene
Akrepgoz
Ecem23
Selena
Serüven
Venceremos

Falalem
Banu Doğru
Gizem Hatun
Ester Kira
Rezzan Abla

Fal sepeti
Dennis
Nesibe
Vildan
Venüs

Ay bir şey daha söyleyeyim sanırım derin artık hiç bakmıyor tellwede taraca da var bir de çok sorulan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…