evet sekoşum banada patladı zatenBu arada mayanın olayını asla anlamıyorum %99 un altına düştüğünü görmedim,yakalamak çok çok zor fakat buralarda konuşulduğunu da pek görmedim. 2 kez baktırdım uzun aralıklarla ikisinde de sağlam bir tespit yoktu geleceğe dair spesifik bir şeyler de söylemiyor cidden tuhaf
Bu arada mayanın olayını asla anlamıyorum %99 un altına düştüğünü görmedim,yakalamak çok çok zor fakat buralarda konuşulduğunu da pek görmedim. 2 kez baktırdım uzun aralıklarla ikisinde de sağlam bir tespit yoktu geleceğe dair spesifik bir şeyler de söylemiyor cidden tuhaf
bana patladıbenim durumum ile ilgili zamanında güzel tespitler yapmıştı kişi analizi de iyiydi, tarihi sarktı ama sonucu bildi ama değişik bir tarzı var çok konudan konuya atlıyor kafam karışıyor kadını dinlerken, bir oran vermem gerekrise %70 gibi. abartıyor bir de sanki öyle bir şey hissettim. anı ve geçmişi çok iyi bildi benim falımda sanki yaşamış gibi anlattı ama gelecek detayı çok az. selena'da öyle değişik görüleri oluyor ama hep gelecek odaklı oluyor.
Maya beni baya bi heyecanlandırmıştı yorumu çok farklıydı ama patladı malesef .. İlk falım tutmayınca dahada baktırmadımBu arada mayanın olayını asla anlamıyorum %99 un altına düştüğünü görmedim,yakalamak çok çok zor fakat buralarda konuşulduğunu da pek görmedim. 2 kez baktırdım uzun aralıklarla ikisinde de sağlam bir tespit yoktu geleceğe dair spesifik bir şeyler de söylemiyor cidden tuhaf
aynen banada patladı humaya karsı nedense bı sempatım var amaMaya beni baya bi heyecanlandırmıştı yorumu çok farklıydı ama patladı malesef .. İlk falım tutmayınca dahada baktırmadım
Hümaya önceden fal gönderdigm oldu ama onunla enerjim tutmamıştı benimaynen banada patladı humaya karsı nedense bı sempatım var ama
sana olumsuzmu konustu canımHümaya önceden fal gönderdigm oldu ama onunla enerjim tutmamıştı benim
aa sana pembeci diilmiydi canım
Yok canım olumluydu hatırladıgım kadarıyla,durum tespitinide cok begenmemiştim öyle şok olmamıştm yanisana olumsuzmu konustu canım
sonuc cıktımı cnm bıde neden enerjın tutmadı olumlu bakmıs :)Yok canım olumluydu hatırladıgım kadarıyla,durum tespitinide cok begenmemiştim öyle şok olmamıştm yani
cıktımı peki :)aslinda ben onun falini okuyunca pembeci oldugunu hic düsünmedim olumsuz söyledikleride vardi yanliz sonuc olumluya baglandi ki bu da öyle evleniceksiniz tarzinda birsey degildi birtek son paragraf olumluydu zaten. Kaderin demedi ama benzer bisi dedi mesela.
bana bı parça çıktı sen baktırdınmı cıktımı nasıl memnun kaldınmıHümanin verdiği tarihler tutuyor mu, deneyimi olan var mı
Ben yeni batırdı daha önce baktirdigim fallarla paralel şeyler söyledi tarih verdi. daha önceki tarihler hep patladı. verilen tarihleri tutar mı merak ediyorum.bana bı parça çıktı sen baktırdınmı cıktımı nasıl memnun kaldınmı
humaya ılkez baktırıyon ama demiBen yeni batırdı daha önce baktirdigim fallarla paralel şeyler söyledi tarih verdi. daha önceki tarihler hep patladı. verilen tarihleri tutar mı merak ediyorum.
Ben de durumda çok beğenmiştim sezgiyi. Sonunu nasıl bağladı sana? Aşırı olumlu muydu yoksa olabilcek mantıklı bi son muydu?Durum tespitinde bence en iyisi Sezgi çıkar çıkmaz bilmem ama anlık durumu çok iyi anlatıyor.. Olaylar da onun dediği gibi geliştiği oldu fakat sonuca henüz gelemedik :))
Evet ilk. acelya ya attım geçen hafta o net bi tarih vermedi ama yorumunu çok beğendim. kişi tarifi güzeldi.humaya ılkez baktırıyon ama demi
Bana olumsuza bagladıBen de durumda çok beğenmiştim sezgiyi. Sonunu nasıl bağladı sana? Aşırı olumlu muydu yoksa olabilcek mantıklı bi son muydu?
Uzun ayrılıkları olumsuz bağlıyor sankiBana olumsuza bagladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?