Binnaz Abla

evet sekoşum banada patladı zaten

benim durumum ile ilgili zamanında güzel tespitler yapmıştı kişi analizi de iyiydi, tarihi sarktı ama sonucu bildi ama değişik bir tarzı var çok konudan konuya atlıyor kafam karışıyor kadını dinlerken, bir oran vermem gerekrise %70 gibi. abartıyor bir de sanki öyle bir şey hissettim. anı ve geçmişi çok iyi bildi benim falımda sanki yaşamış gibi anlattı ama gelecek detayı çok az. selena'da öyle değişik görüleri oluyor ama hep gelecek odaklı oluyor.

bana patladı

Maya beni baya bi heyecanlandırmıştı yorumu çok farklıydı ama patladı malesef .. İlk falım tutmayınca dahada baktırmadım

aa sana pembeci diilmiydi canım

aslinda ben onun falini okuyunca pembeci oldugunu hic düsünmedim olumsuz söyledikleride vardi yanliz sonuc olumluya baglandi ki bu da öyle evleniceksiniz tarzinda birsey degildi birtek son paragraf olumluydu zaten. Kaderin demedi ama benzer bisi dedi mesela.

cıktımı peki :)

bana bı parça çıktı sen baktırdınmı cıktımı nasıl memnun kaldınmı
Ben yeni batırdı daha önce baktirdigim fallarla paralel şeyler söyledi tarih verdi. daha önceki tarihler hep patladı. verilen tarihleri tutar mı merak ediyorum.

Durum tespitinde bence en iyisi Sezgi çıkar çıkmaz bilmem ama anlık durumu çok iyi anlatıyor.. Olaylar da onun dediği gibi geliştiği oldu fakat sonuca henüz gelemedik :))
Ben de durumda çok beğenmiştim sezgiyi. Sonunu nasıl bağladı sana? Aşırı olumlu muydu yoksa olabilcek mantıklı bi son muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…