Eren hangi semteki melekler kahvesjnfrMelekler'de Emre var bide.. Ben geçen yıl Ekimde ona baktırmıştım Eren'i bulamayıp. Aralıkta biriyle nerede nasıl tanışacağımı o kişinin geleceğim olacağını karakterini bire bir söylemişti adından ve soyadından 4 harf vermişti hepsi oldu ama ayrıldık işteBen bi Eren'e gideyim :)
haklısınız anlamam ki bu enerjilerden zaten.hayatım boyunca ders, okul,iş vs gördüm.zaten isteseler de yönlendiremezler. sadece söylemler kafa karıştırıcı oldu benim için.şunuda düşündüm işin içinden çıkamayınca yorumcular bunun arkasına sığınabiliyor malesefYani bunu söyleyenler de önemli bazı falcılar direkt bunu deyip sonra işlem vs yönlendiriyor olabilir. Takılmayın çok, mühim olan sizin kendinizi nasıl hissettiğiniz.
Istanbul Taksim Melekler KahvesiEren hangi semteki melekler kahvesjnfr
Hmm bakmadım da kesin 47.5 a çıkmıştır herhalde dedim
Ay çok teşekkür ederim canımmCanım okudum okudum fakat çok yoğunluk vardı bir türlü yazamadım.Hayırlı olsun çok sevindim.Konu sahipliğine pek bi yakıştın..
ben sizlere bir şey sormak istiyorum.yüzlerce fal baktırdım ve genel olarak hemen hemen herkes kötü enerji var dedi bizim için size de böyle bir şey söylendi mi?çok merak ediyorum.ki sitelerde yasak olmasına rağmen.hani bir iki yorumcu var dese eyvallahta yalnız bu kadar mı olur
katinada ariman kartı çıkınca büyü ihtimali oluyor tabiki kesin değlBana asenat kılıc ve kupaası oyle soylemisti devaminda da sadece dua et dediler
Bu arada eger cidden hissediyorsaniz o sey sadece akılla bozulur kaptirmayin hic kendinizi.irade,dua cok onemli sonra ustunde bile durmamak lazım
Hicbir ise yaramiyor cok cok fal iade ediyorlar ama yorum siliyorlar cok terbiyesiz bi site keske bisey olsa da kapansaBirde kendinden emin, hayır şikayet etmiyor mu kimse bu adami
Ariman ve Valide benim fix kartlarım olmasa olmazkatinada ariman kartı çıkınca büyü ihtimali oluyor tabiki kesin değl
kartın konumuna bağlı tabi... Özellikle erkeğin durumu için açılan katinada "aklı bastan alan bi kadın " büyülenmiş adam kadın etksiyle fln denir - Ask kartıylaAriman ve Valide benim fix kartlarım olmasa olmaz
Ariman bi falda benim sonuç kartimdi düz olarak falci bana çok güzel yerde geldi devam edeceğinizi görüyorum dedi. Tabi başka bi karta bağladı birde.kartın konumuna bağlı tabi... Özellikle erkeğin durumu için açılan katinada "aklı bastan alan bi kadın " büyülenmiş adam kadın etksiyle fln denir - Ask kartıyla
Beraberse tabi- olumsuz kartlar var ariman varsa Cdden büyü olablr ..
Imparator acilimnda kartlarin yerini hep merak ediyorum hicbir sitede bulamadim biliyor musun?kartın konumuna bağlı tabi... Özellikle erkeğin durumu için açılan katinada "aklı bastan alan bi kadın " büyülenmiş adam kadın etksiyle fln denir - Ask kartıyla
Beraberse tabi- olumsuz kartlar var ariman varsa Cdden büyü olablr ..
bazı açılımları su gbi yorumlarım bazıları da öle kasıyo ki beni anlatamam enerji olayı bu mu ne anlamadım ... Var nette http://www.estanbul.com/deste-katinanin-ask-fali-imp-artisi-acilimi-182230.html#.WBM3o9kazToImparator acilimnda kartlarin yerini hep merak ediyorum hicbir sitede bulamadim biliyor musun?
kartların tamamına bakmak grek... Özellikle son 2 kart önemlidir .. Bi de kimin cephesinde açıldı kadın mı? I erkek mi ? Cok farklı yerlere gider yAniAriman bi falda benim sonuç kartimdi düz olarak falci bana çok güzel yerde geldi devam edeceğinizi görüyorum dedi. Tabi başka bi karta bağladı birde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?