Binnaz Abla

Kızlar son zamanlarda Huma dan bahsedildi. bende ona fal atmistim fakat ovuldugu kadar olduğunu düşünmüyorum. ismi pek geçmiyor ama ben Açelya nin falıni Huma ya oranla daha isabetli ve güzel buldum. onun dışında umuttan bahsetmiştim tam bir facia

Eren hangi semteki melekler kahvesjnfr

Yani bunu söyleyenler de önemli bazı falcılar direkt bunu deyip sonra işlem vs yönlendiriyor olabilir. Takılmayın çok, mühim olan sizin kendinizi nasıl hissettiğiniz.
haklısınız anlamam ki bu enerjilerden zaten.hayatım boyunca ders, okul,iş vs gördüm.zaten isteseler de yönlendiremezler. sadece söylemler kafa karıştırıcı oldu benim için.şunuda düşündüm işin içinden çıkamayınca yorumcular bunun arkasına sığınabiliyor malesef

Şevval dediniz dur bakiim gözden kaçırdığım iyilerden mi diye eski baktırdığım falını dinledim...
Çok fenaaa patlak bende..Tek gideri var diyeceğim adamı tarifi yanlış değil.Bencil vs diyerek..O da çok genel geçer kalıplar aşırı başarılı diyemeceğim.Bu da burada dursun

kızlarrr fal sepeti sadece bugün için bana hediye %50 inidirim tanımlamış .kullanmak isteyen varsa yönlendirebilirim.

serkan tek bizim iş çözümlenince yollayacak heralde yorumu. çok mu bekletiyor falları ya dün 11 den beri bekliyorum :/

Bana asenat kılıc ve kupaası oyle soylemisti devaminda da sadece dua et dediler
Bu arada eger cidden hissediyorsaniz o sey sadece akılla bozulur kaptirmayin hic kendinizi.irade,dua cok onemli sonra ustunde bile durmamak lazım

Son düzenleme:
Bana asenat kılıc ve kupaası oyle soylemisti devaminda da sadece dua et dediler
Bu arada eger cidden hissediyorsaniz o sey sadece akılla bozulur kaptirmayin hic kendinizi.irade,dua cok onemli sonra ustunde bile durmamak lazım
katinada ariman kartı çıkınca büyü ihtimali oluyor tabiki kesin değl

Kötü enerjiler üzerine konuşulmuş bana bildiği etkili bi dua yada bozmak için yöntem bilen bana özelden yazabilir mi??

Ariman ve Valide benim fix kartlarım olmasa olmaz
kartın konumuna bağlı tabi... Özellikle erkeğin durumu için açılan katinada "aklı bastan alan bi kadın " büyülenmiş adam kadın etksiyle fln denir - Ask kartıyla
Beraberse tabi- olumsuz kartlar var ariman varsa Cdden büyü olablr ..

Ariman bi falda benim sonuç kartimdi düz olarak falci bana çok güzel yerde geldi devam edeceğinizi görüyorum dedi. Tabi başka bi karta bağladı birde.

Imparator acilimnda kartlarin yerini hep merak ediyorum hicbir sitede bulamadim biliyor musun?

Ariman bi falda benim sonuç kartimdi düz olarak falci bana çok güzel yerde geldi devam edeceğinizi görüyorum dedi. Tabi başka bi karta bağladı birde.
kartların tamamına bakmak grek... Özellikle son 2 kart önemlidir .. Bi de kimin cephesinde açıldı kadın mı? I erkek mi ? Cok farklı yerlere gider yAni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…