- 16 Mayıs 2012
- 816
- 1.030
- 113
bazı açılımları su gbi yorumlarım bazıları da öle kasıyo ki beni anlatamam enerji olayı bu mu ne anlamadım ...
imparator açılımında 5. Kart taç kartıdr...kişiyi ne yönetiyor ? Mesela ters derviş cıktı 5. Kartta bu demek oluyo ki kişi aynı hataları yapıyor hayatında... Saglık niyetiyle acıyorsa olur yani....binnazda sıralama 1....10 seklinde o sekilde kartları yerleştir o acılım grafiğineBence de tam olarak o. insanda da oyle durum cok profesyonellige gerek yok bazen birinin kahvesine baktiginda esneyip duruyosun, agırlık isi var..
Mesela iste o pozisyonlardan farkli seyler soyluyo bazen falcilar asenat 5.karta saglik demis misal ve binnazda kartlar yanyana acilio biz kimin yeri oldugnu nasil anlayabiliriz
O an ki soruya gore sekillendiriyolar ya da. Katina da saglik ne alaka ama sorayim demistimimparator açılımında 5. Kart taç kartıdr...kişiyi ne yönetiyor ? Mesela ters derviş cıktı 5. Kartta bu demek oluyo ki kişi aynı hataları yapıyor hayatında... Saglık niyetiyle acıyorsa olur yani....binnazda sıralama 1....10 seklinde o sekilde kartları yerleştir o acılım grafiğine
katina ask falı ya ... Saglık konusunda Blmıorum :s tarot da zaten etik değl saglık konusuna bakılmazO an ki soruya gore sekillendiriyolar ya da. Katina da saglik ne alaka ama sorayim demistimolur dedi o an mesela 5.karti soyledi karisik katina isi ya da bana oyle geliyo aslinda falcilar gibi dusunsek hic karisik degil googledan oku yaz
Iste bence de oyle.aslinda falda saglik konusunda kimse yorum yapmak istemez zaten soracak bisey de kalmadi cikan fal olmayinca.. bide hepsinde gencler sagliklidir mantigi var ne kadar aptalcakatina ask falı ya ... Saglık konusunda Blmıorum :s tarot da zaten etik değl saglık konusuna bakılmaz
Serkan bana aylar onve benimkinin bana kizip benim kiskandigim.sinir oldugum insanlarla yakinlasacagini soylemisti ve sen solediklerine pisman olucaksin demisti ben o sirada florttur dedim onemsemedim dedigi cikti ve ben benimkinin kizla yakinlasmasini gordum ,tesadufmudur bilemiycem ama baktirdigim fir falinda soyledi.
O an için vay be herkes bunu söylüyor diye inanırdım, gerçekten kaderim falan sanırdım, aradan bir müddet geçip de toz bulutları aralandığında hiç de öyle olmadığını fark ederdim.. :) yani ben de böyle oldu. Yüzyüze kesin bu dedikleri kişi ile öyle çıkmazlara girdik ki, sonra online da sormadığım halde onu tarif ettiler, sonuç hiçbirşey yok. Hiçbirine inanma.Evet bugün Eren'e gittim inanılmaz bir fal dinledimTamam fala göre ilerleyemeyiz ama kafamı karıştıran bir şey var siz olsanız ne düşünürdünüz?
bi kaç tanesi dışında tüm online falcılar ki burada adı geçen iyi denilenler, sizin kader çizginiz bir kesinlikle düzelecek başkası olamaz gibi çok net konuştular tarihlerde aynı.. Ama yüzyüze 2 kişiye baktırdım.. hayatıma yeni kişi girecekmiş verdikleri özellikler aynı ikisini toplarsak, burcu, tipi, kilosu, ten rengi, göz rengi, burun tipi, saç yapısı, kıyafet tarzı, olası mesleği, adındaki ve soyadındaki 3 harf... tamamiyle ayrıldığım kişiye uyuyor..
Siz nasıl bir çıkarım yapardınız?
aslında en doğrusu zamana bırakıp olacakları görmek düşün düşün zihin yoruyoruz boşa ama ciddi anlamda kafamı bulandıran şeyler oluştuO an için vay be herkes bunu söylüyor diye inanırdım, gerçekten kaderim falan sanırdım, aradan bir müddet geçip de toz bulutları aralandığında hiç de öyle olmadığını fark ederdim.. :) yani ben de böyle oldu. Yüzyüze kesin bu dedikleri kişi ile öyle çıkmazlara girdik ki, sonra online da sormadığım halde onu tarif ettiler, sonuç hiçbirşey yok. Hiçbirine inanma.
hayatına eski sevgiline tıpatıp benzeyen birisi girer belkiEvet bugün Eren'e gittim inanılmaz bir fal dinledimTamam fala göre ilerleyemeyiz ama kafamı karıştıran bir şey var siz olsanız ne düşünürdünüz?
bi kaç tanesi dışında tüm online falcılar ki burada adı geçen iyi denilenler, sizin kader çizginiz bir kesinlikle düzelecek başkası olamaz gibi çok net konuştular tarihlerde aynı.. Ama yüzyüze 2 kişiye baktırdım.. hayatıma yeni kişi girecekmiş verdikleri özellikler aynı ikisini toplarsak, burcu, tipi, kilosu, ten rengi, göz rengi, burun tipi, saç yapısı, kıyafet tarzı, olası mesleği, adındaki ve soyadındaki 3 harf... tamamiyle ayrıldığım kişiye uyuyor..
Siz nasıl bir çıkarım yapardınız?
Tahmin edebiliyorum canım. Öyle şeyler biliyorlar ki Yok artık diye kalıyorsun. Hangi şehirde yaşadığın, aslında oraya ziyarete gittiğine kadar. Gelecekle ilgili de mantıklı şeyler sunuyorlar ve evet inanmak istiyor insan. Bazı dedikleri şeyleri de yaşadım ama kimse hangi adamın benim kaderim olduğunu bilemedi:) hala baktırıyorum seviyorum ben falı ilginç geliyor tanımayan birinin seninle ilgili şeyler söylemesi, yorma kendini İnan, tabi söylemesi kolay gibi geliyor da his olarak hemen hepimizi belli çöküntüleri yaşadık zamanla azalıyor, merakında kalmıyor, istemiyorsun da. Akışa bırakaslında en doğrusu zamana bırakıp olacakları görmek düşün düşün zihin yoruyoruz boşa ama ciddi anlamda kafamı bulandıran şeyler oluştu
hayatına eski sevgiline tıpatıp benzeyen birisi girer belki
aklıma friendsteki rachelın rossun tıpatıp aynısıyla sevgili olması geldi
asenat için siteye yine mail attım..hatun girsede gece körü girip 1 kişi alım yapıp pırt kaçıyor..yakalayabilene aşk olsun...belki haftasonu girerler...sezgi ve asenat için kredi aldım beklemedeyim bende...asenat ı beklemekten cigerim soldu yav
hani online fal işini kapatmıştınasenat için siteye yine mail attım..hatun girsede gece körü girip 1 kişi alım yapıp pırt kaçıyor..yakalayabilene aşk olsun...belki haftasonu girerler...sezgi ve asenat için kredi aldım beklemedeyim bende...
ben bu kafayla kapatamam battım ki ne battım:)))hani online fal işini kapatmıştın
bu arada sezgiye mail atabilirsin hem 5 tl daha ucuzmuş
Yok değil o 5 tlyide banka istiyorhani online fal işini kapatmıştın
bu arada sezgiye mail atabilirsin hem 5 tl daha ucuzmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?