Binnaz Abla

ben sizlere bir şey sormak istiyorum.yüzlerce fal baktırdım ve genel olarak hemen hemen herkes kötü enerji var dedi bizim için size de böyle bir şey söylendi mi?çok merak ediyorum.ki sitelerde yasak olmasına rağmen.hani bir iki yorumcu var dese eyvallahta yalnız bu kadar mı olur

Ben melekler kahvesinde cihana baktırmıştım iyi gibiydiiii çıkmıştı yani de hatırlayamıyorum tam

Bu arada ben umuta fal atmıştım bir ay öncesinde bana bi tarih vermişti hatta soru kısmından bile o kadar emin konuştu ki tarihlerde olucak bekle dedi. tarihi bekledim tabiki birşey olmadı. sonra tekrar fal attım. Bu kez üslubu kötü bi şekilde 6 Kasım dedi. şimdi yorumları okudum da herkese 6 Kasım demiş. ama umutlanmayin tutmayınca bir ay sonraya atıyor anladigim kadariyla

Ne 50'si yavruş 35 katinası.

yüksek müsaadenizle ay popom diyorum kendisine

Hayır en azından site içinde sikayet kısmı olmalı ve site bunu dikkate almalı.

Sitenin kullanım koşullarında kabul etmiş oluyoruz aslında eğlencesine olduğunu, bile bile lades aslında. O yüzden hak iddia edilmiyor zaten bence çıkmadı diye de bi falcıyı haşlamak gereksiz olur, ama elbette insanı aptal yerine koyunca sinir oluyor insan. İşte arada tek tük işini layığıyla yapanlar çıkıyor. Hatta o madde şu;

Binnazabla.com sitesi içeriğindeki yorum bilgileri hayal gücü ile üretilmiştir, doğruluk içermemektedir, herhangi bir şekilde gelecekten haber vermez, sohbet ve eğlence amaçlı olarak “Yorumcuların” kişisel yorumlarıyla oluşturdukları içerikten ibarettir. Yorumcuların sunduğu içerik çocuklar ve zihinsel yeterliliği olmayanlar için sakıncalı olabilir.

Yani bunu söyleyenler de önemli bazı falcılar direkt bunu deyip sonra işlem vs yönlendiriyor olabilir. Takılmayın çok, mühim olan sizin kendinizi nasıl hissettiğiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…