Sen Eren'e baktırdın mı?Ay yeni baktırmış olmasam koşa koşa gelirdim, şimdi gelirsem kesin dayanamaz baktırırım çok manasız olur
Sen Eren'e baktırdın mı?
Hayatımda gördüğüm en dandik falcılardan biriKızlar bilge ozdogru hakkında ne düşünüyorsunuz
Bias Gökçe(tırttı onu saymıyorum)
Damlalar Tuğba(masadan oha diyerek kalktım)
Melekler Eren(bu adam sağlam bir falcı)
bayadır düşmüştü aslında fiyatları yükseldi demek ki bence taktiksel davrandı son zamanda sürekli katina alıyor 22,5 dan 47.5 a çıkarmak içindi demek ki. Kahvede yakalayabilirseniz kahve atın çünkü arada katina kartı da seçiyor. katinası da bence güzel hatta asıl uzmanığı katina ama valla yüz yüze 30 liraya fal baktırmışken şevvale 50 liraya içim acır yani.
Bu arada ben umuta fal atmıştım bir ay öncesinde bana bi tarih vermişti hatta soru kısmından bile o kadar emin konuştu ki tarihlerde olucak bekle dedi. tarihi bekledim tabiki birşey olmadı. sonra tekrar fal attım. Bu kez üslubu kötü bi şekilde 6 Kasım dedi. şimdi yorumları okudum da herkese 6 Kasım demiş. ama umutlanmayin tutmayınca bir ay sonraya atıyor anladigim kadariyla
Hmm bakmadım da kesin 47.5 a çıkmıştır herhalde dedimNe 50'si yavruş 35 katinası.
Birde kendinden emin, hayır şikayet etmiyor mu kimse bu adamiyüksek müsaadenizle ay popom diyorum kendisine
Birde kendinden emin, hayır şikayet etmiyor mu kimse bu adami
Pembecı bnce kuzumevet bitanem taraca nasıldır bıde eromansi falı ne kanki
Hayır en azından site içinde sikayet kısmı olmalı ve site bunu dikkate almalı.Falı çıkmadı diye falcıları şikayet edebilecek olsaydık mahkemeler fal davalarından kamu davalarına geçemezdi
Şevval Erdal'ı mı diyorsunuz? o dün 22.5 du katinası ben ona baktırdım iyiki baktırmışım 35 olmuşNe 50'si yavruş 35 katinası.
Hayır en azından site içinde sikayet kısmı olmalı ve site bunu dikkate almalı.
Şevval Erdal'ı mı diyorsunuz? o dün 22.5 du katinası ben ona baktırdım iyiki baktırmışım 35 olmuş
ben sizlere bir şey sormak istiyorum.yüzlerce fal baktırdım ve genel olarak hemen hemen herkes kötü enerji var dedi bizim için size de böyle bir şey söylendi mi?çok merak ediyorum.ki sitelerde yasak olmasına rağmen.hani bir iki yorumcu var dese eyvallahta yalnız bu kadar mı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?