Melekler Eren'in fiyatı ne olmuş 35 mi hala?Bias Gökçe(tırttı onu saymıyorum)
Damlalar Tuğba(masadan oha diyerek kalktım)
Melekler Eren(bu adam sağlam bir falcı)
bayadır düşmüştü aslında fiyatları yükseldi demek ki bence taktiksel davrandı son zamanda sürekli katina alıyor 22,5 dan 47.5 a çıkarmak içindi demek ki. Kahvede yakalayabilirseniz kahve atın çünkü arada katina kartı da seçiyor. katinası da bence güzel hatta asıl uzmanığı katina ama valla yüz yüze 30 liraya fal baktırmışken şevvale 50 liraya içim acır yani.kayina mi attınız kahve mi?
fiyat olarak uçurum var arada
yemek de yedim de sanırım 35 idi. O adam zamanında benim arkadaşımın evleneceği kişiyi bildi yıllardır aklımdaydı zatenMelekler Eren'in fiyatı ne olmuş 35 mi hala?
Randevuyla mı bakıyor Eren? Ve ne falına bakıyor ?yemek de yedim de sanırım 35 idi. O adam zamanında benim arkadaşımın evleneceği kişiyi bildi yıllardır aklımdaydı zaten
o adam benim hep aklımda bi denk gelemedim yeni hedefim Eren :) Peki online falcılar ile tutarlı mıydı yüzyüze olanlaryemek de yedim de sanırım 35 idi. O adam zamanında benim arkadaşımın evleneceği kişiyi bildi yıllardır aklımdaydı zaten
benim içinde aylarca herkes tozpembe tablo çizip durdu.biryıl fal sitelerinde dolandım durdum.lakin kaderiniz bir denip duruldu.düğün arefesinde ayrıldık.oysa ki kimse ayrılacağımızı söylememişti.şimdide hala barışacaksınız diyenler evleneceksinz diyenler var.inanmıyorum artık.inşallah senin çok iyi olur ve çok mutlu olursunuz.çok acılar çektim bir yıl boyunca o nedenle yaşadıklarım aklıma geldiğinde herkese dua ediyorum.tüm kızlarımız çok mutlu olsun çokbende herkes tutarlı şeyler söylüyor. "ayrılmayacaksınız, bu geçici dönem. o çok yoğun, sen sık dişini her şey düzelecek."
ben artık paranoyak manyak olduğumu düşünmeye başladım zaten
yine de belirteyim. tumay cennetten çok memnun kaldım, haftaya her şey tamamen düzelirse de onun dediği gibi olacak demektir. zaten az çok düzelmeye de başladı.
randevuyla bakıyor ama ben ağladım sızladım şehir dışından geldim diye 10 da gelin o zaman dedilerRandevuyla mı bakıyor Eren? Ve ne falına bakıyor ?
benim fal sayımın çokluğu malumunduro adam benim hep aklımda bi denk gelemedim yeni hedefim Eren :) Peki online falcılar ile tutarlı mıydı yüzyüze olanlar
valla İstanbulda yaşasam hiç durmazdım ama buna bile vesile olduğu için baştaYarın toplanıp Melekler kahvesine gidelim
İçinizde kalacak bir şey yok gerçekten. 50 tlyi yüz yüzeye verin .
kayina mi attınız kahve mi?
fiyat olarak uçurum var arada
benim içinde aylarca herkes tozpembe tablo çizip durdu.biryıl fal sitelerinde dolandım durdum.lakin kaderiniz bir denip duruldu.düğün arefesinde ayrıldık.oysa ki kimse ayrılacağımızı söylememişti.şimdide hala barışacaksınız diyenler evleneceksinz diyenler var.inanmıyorum artık.inşallah senin çok iyi olur ve çok mutlu olursunuz.çok acılar çektim bir yıl boyunca o nedenle yaşadıklarım aklıma geldiğinde herkese dua ediyorum.tüm kızlarımız çok mutlu olsun çok
Melekler'de Emre var bide.. Ben geçen yıl Ekimde ona baktırmıştım Eren'i bulamayıp. Aralıkta biriyle nerede nasıl tanışacağımı o kişinin geleceğim olacağını karakterini bire bir söylemişti adından ve soyadından 4 harf vermişti hepsi oldu ama ayrıldık işteEren bana çıkar çıkmaz bilemem de yıllar önce şöyle bir olay oldu;
arkadaşımı karaktersiz sevgilisi hiçbir şey demeden terk etmişti çocuk o ara başka şehire staja gitmişti bizimki de istanbula. Eren çocuğun adını aynen bilmiş asla dönmeyecek konuşma bile olmayacak demiş cidden de öyle oldu bir daha ses çıkmadı. Eski sevgilisine dönmüş şu an başka bir şehirde demiş sonradan öğrendik ki öyleymiş. Ekim ayında biriyle tanışacaksın bu senin evleneceğin adam demiş ve cidden de o çocukla evlendi. Hani herkese bu kadar net çıkmıyordur eminim ama bende de isim,harf falan bildi anlık da iyidi.
o adam benim hep aklımda bi denk gelemedim yeni hedefim Eren :) Peki online falcılar ile tutarlı mıydı yüzyüze olanlar
Evet tutturan Eren'di işte evlendiler çocukları bile oldu ama ben şu Eren'i bi yakalayamadım. Yarın bi gideyim diyorum erkenden randevu alayım. gelmek isteyen olursa toplanalım taksimdeSenin arkadaşına tutturmuştu di mi eski sevgilisiyle evleneceğini falan?
Evet tutturan Eren'di işte evlendiler çocukları bile oldu ama ben şu Eren'i bi yakalayamadım. Yarın bi gideyim diyorum erkenden randevu alayım. gelmek isteyen olursa toplanalım taksimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?