Binnaz Abla

kayina mi attınız kahve mi?
fiyat olarak uçurum var arada
bayadır düşmüştü aslında fiyatları yükseldi demek ki bence taktiksel davrandı son zamanda sürekli katina alıyor 22,5 dan 47.5 a çıkarmak içindi demek ki. Kahvede yakalayabilirseniz kahve atın çünkü arada katina kartı da seçiyor. katinası da bence güzel hatta asıl uzmanığı katina ama valla yüz yüze 30 liraya fal baktırmışken şevvale 50 liraya içim acır yani.

yemek de yedim de sanırım 35 idi. O adam zamanında benim arkadaşımın evleneceği kişiyi bildi yıllardır aklımdaydı zaten
o adam benim hep aklımda bi denk gelemedim yeni hedefim Eren :) Peki online falcılar ile tutarlı mıydı yüzyüze olanlar

benim içinde aylarca herkes tozpembe tablo çizip durdu.biryıl fal sitelerinde dolandım durdum.lakin kaderiniz bir denip duruldu.düğün arefesinde ayrıldık.oysa ki kimse ayrılacağımızı söylememişti.şimdide hala barışacaksınız diyenler evleneceksinz diyenler var.inanmıyorum artık.inşallah senin çok iyi olur ve çok mutlu olursunuz.çok acılar çektim bir yıl boyunca o nedenle yaşadıklarım aklıma geldiğinde herkese dua ediyorum.tüm kızlarımız çok mutlu olsun çok

o adam benim hep aklımda bi denk gelemedim yeni hedefim Eren :) Peki online falcılar ile tutarlı mıydı yüzyüze olanlar
benim fal sayımın çokluğu malumundur yani hepsi birbirine yakın da bir sonuca ulaşamadık:)
ama son zamanlardaki online ve yüz yüze fallar tutarlı tabi yüz yüze olanlar ağzımı açıkta bıraktı orası ayrı:) ve inan adam 5-6 yıldır aklımda ancak denk geldi.

Eren bana çıkar çıkmaz bilemem de yıllar önce şöyle bir olay oldu;
arkadaşımı karaktersiz sevgilisi hiçbir şey demeden terk etmişti çocuk o ara başka şehire staja gitmişti bizimki de istanbula. Eren çocuğun adını aynen bilmiş asla dönmeyecek konuşma bile olmayacak demiş cidden de öyle oldu bir daha ses çıkmadı. Eski sevgilisine dönmüş şu an başka bir şehirde demiş sonradan öğrendik ki öyleymiş. Ekim ayında biriyle tanışacaksın bu senin evleneceğin adam demiş ve cidden de o çocukla evlendi. Hani herkese bu kadar net çıkmıyordur eminim ama bende de isim,harf falan bildi anlık da iyidi.

İçinizde kalacak bir şey yok gerçekten. 50 tlyi yüz yüzeye verin .

Hiç vermeyelim paramız da enerjimiz de cebimizde kalsın=)
kayina mi attınız kahve mi?
fiyat olarak uçurum var arada

2si de eşitti aslında sanırım yeni yükselmiş katinası. Yalnız ben baktırmadan 1 dk önce yakalayıp sistemden düşmüştüm 20'li bir şeydi fiyatı, 2 dk sonra bi girdi 32,5 2 dakika bana +12,5'a mal olmuştu sonra yine düşmüştü fiyatı hahaha. Kahveyi açmıyor şu sıralar hiç yoksa ben de bekliyorum.

herkes mutlu olur inşallah, zaten faldan bile medet umuşumuzun sebebi o :/

Melekler'de Emre var bide.. Ben geçen yıl Ekimde ona baktırmıştım Eren'i bulamayıp. Aralıkta biriyle nerede nasıl tanışacağımı o kişinin geleceğim olacağını karakterini bire bir söylemişti adından ve soyadından 4 harf vermişti hepsi oldu ama ayrıldık işte Ben bi Eren'e gideyim :)

Evet tutturan Eren'di işte evlendiler çocukları bile oldu ama ben şu Eren'i bi yakalayamadım. Yarın bi gideyim diyorum erkenden randevu alayım. gelmek isteyen olursa toplanalım taksimde

Ay yeni baktırmış olmasam koşa koşa gelirdim, şimdi gelirsem kesin dayanamaz baktırırım çok manasız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…