Binnaz Abla

ya şevval nasıldı bu arada dün aklıma soktunuz
bu arada bizim fal kutuları patladı demi Şevval muazzamdı inan ki oha dedim dinlerken bunu nasıl bildi diye. Sonu olumluydu ama. Barışma varmış ama sonra sorunlar olacakmış nasıl başedeceğimizi falan dedi. ama ben 22.5 tl ye baktırdım 35 olmuş bide Aslıhan Yılmaz'a tarot attım o da çok iyiydi. hatta senden sonra bi kaç ilişki girişimi olacak ama başlama noktasında geri çekilecek sendeki gibi sevgi bulamayacak dedi. 20 25 gün kadar önce bi kızla konuşuyordu ama sildiler birbirlerini bir daha görüşmediler. nerden biliyorum gizliden bakıyorum şimdi yeni bi kıza sardı görüşüyor falan aralarında ne var bilemem. o yüzden Aslıhan'da tutarlı geldi..

valla falkutusu güzel patladı
ama daha 3 gün var ya belki birilerininki çıkar

sende şifresi falan mı var, konuştuklarını nerden biliyosun tam anlamadım

canım hepsi ucundan kıyısından tutturuyor orası kesin:))olan bizim paralara oluyor:))Şevval bende 200 puan gözüküyor hala niye?

Kızlar bu arada binnazdaki yorumcu yorumları yalan sanki...ben baktırınca yorumluyorum benimkiler çıkmıyo..Bide 2 3 kişide aynı yorumu okudum bugün...çok ilginç mahsus yapılıyor sanki ??

şöyle diyim face ve swarm'dan ortak arkadaşımın adresinden bakıyorum whatsapp zaten engellemedi ve aynı yerde çalıştığı kızın nosunu arkadaştan aldım aynı anda online oluyorlar bi kaç gündürdee geziyorlar falan ama bende azıcık tanıyorsam olmaz.. ama görüyorum iyi oluyor soğuyorum iyiden iyiye...
canım hepsi ucundan kıyısından tutturuyor orası kesin:))olan bizim paralara oluyor:))Şevval bende 200 puan gözüküyor hala niye?
o kahvesi 200 kredi olan.. zaten kahveyi açmıyormuş bayadır. katinasını 35 yaptı

kahve atıcam ben bu akşam yakalarsam zaten kartlarla destekliyo muş...
valla dün de atasım geldi ama hemen siteden çıkıp kendimi frenledim, bugün de aklım çeliniyo yavaş yavaş ama hayır atmıyciiiim
hem ben bu saatten sonra kahve içersem sabaha kadar uyuyamam

inan ki melek üstün bana harika analiz yapıyo beynimimi okuyır ne bazen hayal ettiğim şeyleri söylüyor ki onun tarih diğer fallarla tutarlı...

Kızlar bu arada binnazdaki yorumcu yorumları yalan sanki...ben baktırınca yorumluyorum benimkiler çıkmıyo..Bide 2 3 kişide aynı yorumu okudum bugün...çok ilginç mahsus yapılıyor sanki ??
binnazda yapılan yorumlar 24 saat sonra çıkıyor. zaten yorum verirken yazıyor 24 saat sonra görüntülenecek diye

valla benimki beni sildiği için son görülmesini göremiyorum, instagramı da gizli olduğu için sadece açıp gönderi sayısına bakabiliyorum
çocuğun sevgilisi varsa da ruhum duymayacak

beynim döndü asenat harici benna küçüker nasıl beğenen çıkan tarih tutan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…