- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
ahhh canım olsa gel ben vereyim ama olmuyor işte illaki satın alıcaksın..bu arada ben gümüş üye olmuşum bu ay 200 puan hediye ediceklermiş:))))kızlar binnazda 19.5 tl var 50 kuruş alamıyor muyuz ya
iyide tellwenin kredileri yüksek geldi bana 20 krediye 25 tl istiyor ki...Ben de kendime kizdim keske kontrol etmeseydim diye.ben kisaca soru sormustum ama sormadigim bir konuyla ilgili bir sey soyledi ve soyledigi sey de gerceklesti
Havale secenegiyle istediginiz miktarda odeme oluyordu sanirimiyide tellwenin kredileri yüksek geldi bana 20 krediye 25 tl istiyor ki...
ben bugün bide üzerine Şevval e baktırdım Eren'e gittimsezgi aklımda kalsın da belki birgün şu sıra baktıramam zaten maddi olarak çöküntüdeyim
Evet bugün Eren'e gittim inanılmaz bir fal dinledimTamam fala göre ilerleyemeyiz ama kafamı karıştıran bir şey var siz olsanız ne düşünürdünüz?
bi kaç tanesi dışında tüm online falcılar ki burada adı geçen iyi denilenler, sizin kader çizginiz bir kesinlikle düzelecek başkası olamaz gibi çok net konuştular tarihlerde aynı.. Ama yüzyüze 2 kişiye baktırdım.. hayatıma yeni kişi girecekmiş verdikleri özellikler aynı ikisini toplarsak, burcu, tipi, kilosu, ten rengi, göz rengi, burun tipi, saç yapısı, kıyafet tarzı, olası mesleği, adındaki ve soyadındaki 3 harf... tamamiyle ayrıldığım kişiye uyuyor..
Siz nasıl bir çıkarım yapardınız?
bırak anı adam 6 yıl geçmişimi inceleyip 13 yıllık geleceğimi çizdi oha dedim yuh dedim soracak soru bırakmadıNasıldı Eren? Bildikleri açısından vs? Anda iyi mi sence:)
asenat için siteye yine mail attım..hatun girsede gece körü girip 1 kişi alım yapıp pırt kaçıyor..yakalayabilene aşk olsun...belki haftasonu girerler...sezgi ve asenat için kredi aldım beklemedeyim bende...
eskisinin bir benzeri çıkacak deseneBenzer bir şeyi geçen sene Hande'de yaşadım. Eskisiyle olmayacak Yeni biri girecek x ayında isminde şu bu harfler var Dedi, e dedim benimki işte. (Saydığı harfler eskisinde de vardı) yok dedi bunu yeni tanıyacaksın tipi şöyle böyle, o an eskisini isteyince inanmak istemiyor insan, gel gelelim falı çıkmıştı=)
kahve atıcam ben bu akşam yakalarsam zaten kartlarla destekliyo muş...
yorumcularımızın kendi tercihi bu biz yaptırım uygulayamayız sadece önerilerinizi kendisine iletiriz diye bi cevap aldım...Ne dediler cevap olarak? Genelde bilgimiz YoK diyorlar da:)
ya dünyanın parasını harcadım ben bronz bile değilimahhh canım olsa gel ben vereyim ama olmuyor işte illaki satın alıcaksın..bu arada ben gümüş üye olmuşum bu ay 200 puan hediye ediceklermiş:))))
geçen haftada bi mail atmıştım o gece asenat girdi gece 3 te telefonu alana kadar 1 kişi almış gitmiş bile:))bipledikçe uyandım maalesef yoktu???yorumcularımızın kendi tercihi bu biz yaptırım uygulayamayız sadece önerilerinizi kendisine iletiriz diye bi cevap aldım...
kaç para harcadın ki kasım ayının 1 nde verilecekmiş zaten...bi hesapla profilinden:))ben bi alışta 1000 kredi aldım hüma için:)ya dünyanın parasını harcadım ben bronz bile değilim
eskisinin bir benzeri çıkacak deseneama çok detay verdiler her detay mı uyar arkadaş aklım bulandı sanki çok duruymuş gibi
Ya ben yogunlasip gelecegimmm diye cekiyorum :d yine cikiyo gecmis.huma da benm fallarim cikar gorursun demisti. Yok olmaz diyorum iddiaya giriyolar acaba imkansiz dusundugum icin mi inatlasiyo falcilar diyorum ama masallah anlasmis gibiler. Yeni biri diyenler de cikmiyo otekiler debana da hüma geçmişte sen istemişşin o ciddi düşünmemiş ; ama mantığınla kabuledeceksin demişti.... Seninki mantık onunki aşk olacak dedi.... Bana da herkes gecmisten bri gelecek diyor kartlarım öle çıkıyor... Anlamadım :/ hatta laetizia dye medyum işte kocluk vs szn için calışma yapacağım belirli paralar isteyen bi siteye öle mailimi gönderdim ne saçmalık gödnderecek dye.... Epey yazmış tılsım vs o da yazmış geçmişten brine döndürüleceksin diye :)
kızlar binnazda 19.5 tl var 50 kuruş alamıyor muyuz ya
geçen haftada bi mail atmıştım o gece asenat girdi gece 3 te telefonu alana kadar 1 kişi almış gitmiş bile:))bipledikçe uyandım maalesef yoktu???
Kuzum randevu alarak mı gittin Eren'e? Bir gün önceden almak mı gerekiyor ?bırak anı adam 6 yıl geçmişimi inceleyip 13 yıllık geleceğimi çizdi oha dedim yuh dedim soracak soru bırakmadıama ilk fincana 1 2 dk boş boş baktı suratı değişti orada küçük çaplı kalp krizi geçirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?