Binnaz Abla

Benzer bir şeyi geçen sene Hande'de yaşadım. Eskisiyle olmayacak Yeni biri girecek x ayında isminde şu bu harfler var Dedi, e dedim benimki işte. (Saydığı harfler eskisinde de vardı) yok dedi bunu yeni tanıyacaksın tipi şöyle böyle, o an eskisini isteyince inanmak istemiyor insan, gel gelelim falı çıkmıştı=)

Nasıldı Eren? Bildikleri açısından vs? Anda iyi mi sence:)
bırak anı adam 6 yıl geçmişimi inceleyip 13 yıllık geleceğimi çizdi oha dedim yuh dedim soracak soru bırakmadı ama ilk fincana 1 2 dk boş boş baktı suratı değişti orada küçük çaplı kalp krizi geçirdim

asenat için siteye yine mail attım..hatun girsede gece körü girip 1 kişi alım yapıp pırt kaçıyor..yakalayabilene aşk olsun...belki haftasonu girerler...sezgi ve asenat için kredi aldım beklemedeyim bende...

Ne dediler cevap olarak? Genelde bilgimiz YoK diyorlar da:)

eskisinin bir benzeri çıkacak desene ama çok detay verdiler her detay mı uyar arkadaş aklım bulandı sanki çok duruymuş gibi

yorumcularımızın kendi tercihi bu biz yaptırım uygulayamayız sadece önerilerinizi kendisine iletiriz diye bi cevap aldım...
geçen haftada bi mail atmıştım o gece asenat girdi gece 3 te telefonu alana kadar 1 kişi almış gitmiş bile:))bipledikçe uyandım maalesef yoktu???

eskisinin bir benzeri çıkacak desene ama çok detay verdiler her detay mı uyar arkadaş aklım bulandı sanki çok duruymuş gibi

Gönlüne göre olur inşallah=) fallara çok da kaptırmamak lazım. E sorsaydın falcılara eskisine uyuyor bu anlattığınız nedir olay diye. Eren de kaderin mi Dedi bu arada?

Son düzenleme:
Ya ben yogunlasip gelecegimmm diye cekiyorum :d yine cikiyo gecmis.huma da benm fallarim cikar gorursun demisti. Yok olmaz diyorum iddiaya giriyolar acaba imkansiz dusundugum icin mi inatlasiyo falcilar diyorum ama masallah anlasmis gibiler. Yeni biri diyenler de cikmiyo otekiler de

Kuzum randevu alarak mı gittin Eren'e? Bir gün önceden almak mı gerekiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…