Binnaz Abla

valla benimki beni sildiği için son görülmesini göremiyorum, instagramı da gizli olduğu için sadece açıp gönderi sayısına bakabiliyorum
çocuğun sevgilisi varsa da ruhum duymayacak
bilmemek daha iyi inan ben 20 gün önce gördüğümde ağla ağla kötü oldum bu kez öyle olmadı gittikçe soğuduğumu hissediyorum alışıyorum. görmesem beklentim çok olacaktı

Elay da da bana aynisi oldu gecmise ihtimal vermiyorum cikar mi onuda bilmiyorum belkide gecmiste birini gelecek diye gordu ama degil.

Elay da da bana aynisi oldu gecmise ihtimal vermiyorum cikar mi onuda bilmiyorum belkide gecmiste birini gelecek diye gordu ama degil.
geçmişteki gelecektede mi olacak diye yorumlayım yoksa öyle gördü kimye yok diye mi bilemedim. peki sen baktırdıktan sonra ne oldu eskisi mi alakasız yeni biri mi

Tam kendimi beklemeye almıştım ki bugün Geysu dönmüş eyvahlar olsun neyse biraz tutucam kendimi uff..

Kızlar gündüzden kahve fotolarım var kime atsam kahvede kim iyidir..
elani soylu dikkatimi çekti atsam mı acaba ama 4.sıra olucam bekle bekle gelmez o fal uykum kaçıyor bu seferde...

geçmişteki gelecektede mi olacak diye yorumlayım yoksa öyle gördü kimye yok diye mi bilemedim. peki sen baktırdıktan sonra ne oldu eskisi mi alakasız yeni biri mi
Bikac hafta oluyo yorum alali araliga vermis tarihi beklemedeyim. Bana da belki cok benzer seyler olur demislerdi ama bilmiyorum 4 harf isim soyisimden ve ayni fiziki ozellikler tuhaf geldi ama falin geri kalan kismi pek tutarli degildi nasi tutturduysa bilmiyorum ki ben hicbir falciya bilgi vermedim gecmisle ilgili sormadim da

kızlar başkasının adına fal baktırma diye bir şey var mı?
yani eski sevgilisinin adına kahve içip sonra atan duymuştum mesela… ne diyosunuz buna?

bana da hüma geçmişte sen istemişşin o ciddi düşünmemiş ; ama mantığınla kabuledeceksin demişti.... Seninki mantık onunki aşk olacak dedi.... Bana da herkes gecmisten bri gelecek diyor kartlarım öle çıkıyor... Anlamadım :/ hatta laetizia dye medyum işte kocluk vs szn için calışma yapacağım belirli paralar isteyen bi siteye öle mailimi gönderdim ne saçmalık gödnderecek dye.... Epey yazmış tılsım vs o da yazmış geçmişten brine döndürüleceksin diye :)

bana geysu niye dedin ki aklım onda da kalmıştı:))geysuya fal atarken soru açıklama yapıyormusunuz...yoksa direk biliyomu....
Ben de kendime kizdim keske kontrol etmeseydim diye. ben kisaca soru sormustum ama sormadigim bir konuyla ilgili bir sey soyledi ve soyledigi sey de gerceklesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…